Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

swingers cu un cuplu matur - partea I
Autor : theodora99 - 2023-12-18
Citita de 6700 ori - Nota 5.67 (52 voturi)
Ma tenta de ceva vreme si deja eram la a nu stiu cata propunere a lui A(36) sa ma introduca in ecuatie cu un cuplu cu care facea cuckold. Nu eram impreuna, dar dormeam deseori impreuna si calatoream impreuna. Nu eram atasata de el, dar eram atasata de ceea ce imi oferea: excursii si sex pasional-atletic. Asa ca acceptasem sub imperiul unei conditii: sa port o mica masca venetiana, sa fiu putin ametita si sa se intample cat de cat spontan.

Uite asa ma trezesc intr-o seara la un restaurant din Herastrau in toaleta femeilor cu o doamna de 40-45 de ani blonda si rochie alba care intra in vorba cu mine si imi spune direct: ‘inteleg acum de ce A te tine ascunsa, esti girlfriend material’. O recunoscusem din pozele pe care mi le aratase A. Ies de la toaleta, il vad pe A la masa cu sotul blondinei: serios, cu ochelari, genul director/politician pe care l-as tavali ca sa mi-l apropii. Facem introducerile, zambesc, ma pupa pe obraz si imi spune ca miros excelent. Devenisem cumva timida, ii dau mesaj lui A ca inca nu sunt ametita si devin stanjenita. Imi face semn sa ma apropii si ma saruta cu pofta in public, dupa care imi sopteste ca in seara asta trebuie sa ma deschid cu totul.

(Cum cu totul, ma intreb eu.. dupa ce in ultimele luni am ascultat la telefon cum futea doua eleve de liceu agatate la banchetul pe care il sponsorizase, dupa ce ma filmase cum il lingeam in fundul pe care si-l epileaza special pentru asta sau dupa ce l-am satisfacut zgomotos, cum imi ceruse, la birou in timp ce sigur asculta secretara care ii fusese iubita?)

Aflasem ulterior ce insemna cu totul, cand am ajuns in apartamentul lui A toti patru, cu niste pahare de gin suplimentare care isi facusera efectul. Ma pusesera pe o canapea in living in timp ce in plan indepartat, la usa, blondina scapase de rochie si era intr-un set dantelat sexy, alb si foarte erotic. Sotul ii adusese un scaun, iar impreuna cu al meu A incepusera sa o linga de la picioarele urcate pe tocuri si pana la sani, iar eu stateam semi amortita pe canapea gata sa ma aprind si sa incep sa ma ating, ceea ce si facusem pana la urma.

Pleaca dintre ei blondina si vine spre mine, incepand sa imi mangaie fata, barbia, coborand intre sani si apoi spre pizda.. mi-o apuca prin pantalonii stramti pe care ii purtam si tresar. Nu as fi facut-o daca nu avea o energie masculina si hotarare in privire si miscari. De la o apucatura trece la miscari care imi conturau labiile si deja nu mai puteam.
- Ma dezbraci? Intreb eu..
- baieti, ma ajutati? Vrea dezbracata inchipuita asta mica!
- ce??
- Pai nu e clar ca esti o panarama disperata dupa sex care incearca sa faca pe maicuta? Altfel A nu ar fi stat cu tine daca nu ii luai pula cum amandoua stim ca ii place.
- Dar nu ma cunoasteti.. cunosti..
- Ei nu! Atunci de unde stiu ca termina aproape de fiecare data in tine? Sau ca te scoate la restaurante cu buttplug pe care il porti pentru ce urmeaza dupa? Sau ca iti plac politicienii?

Eram super nervoasa in acel moment pe A pentru ca stabilisem ca tot ce facem sa ramana intre noi, nu sa stie alte doua persoane si astfel sa existe riscul sa se auda lucruri despre mine. Dar eram atat de amortita si excitata incat voiam ca cele 4 maini care incepusera sa ma dezbrace sa ma prinda mai sanatos si sa ma futa pana la epuizare.

Asadar si prin urmare, le apucasem sliturile amandurora, dar primul desfacut la pantaloni a fost sotul blondinei, ca sa ma razbun. Zambea larg, dar nu actiona, ma lasa sa ma desfasor.. in timp ce langa, pe scaun, A o lingea zgomotos pe blondina si ea gemea destul de fals.

Imi gasisem o chimie cu acest domn pe la 50 de ani cam fara par in cap, dar cu un aer de sef care astepta satisfacut. Ii soptisem insa ca vreau fututa si ca as aprecia sa ma intinda pe canapea si sa ma penetreze. N...



    Login