Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Swing pentru prima data (1)
Autor : ioanaTM - 2018-01-23
Citita de 19656 ori - Nota 6.93 (98 voturi)
Când am aterizat la Cluj era deja spre seară. Trenuri pentru a merge mai departe nu aveam decât a doua zi așa că am căutat la repezeală cazare pe telefon.

La a trei-a încercare am avut noroc. Răspunsese un domn cu accent de italian și ne-a spus că au locuri dar că e un eveniment privat la ei, dacă nu ne deranjează asta ei mai au o cameră.

Cum nu aveam chef de alte căutări am întrebat doar dacă e gălăgie mare la evenimentul lor dar ne-au garantat că nu e, e ceva mai special dar liniștit. Ce să vrei mai mult după 4 zile de avioane și trenuri decât un pat în care să te întinzi și liniște.

Taxiul ne-a dus spre un loc în afara Clujului într-o fostă livadă după cum părea. Aveam impresia că ne duce la țară undeva că la un moment dat nu mai era asfaltat. Soția mea adormise deja când am ajuns. Era o curte verde cu piscină iar camerele erau înșiruite și eram cazați aproape la ultima.

Mă așteptam să văd mega petrecere dar erau doar niște oameni liniștiți, puțini, pe niște șezlong-uri. Probabil că nu începuse mi-am zis.

Dușul a fost adevărată binefacere apoi când a urmat soția mea am realizat binecuvântarea, cabina de duș era transparentă, din sticlă, iar vederea trupului ei gol după atâta vreme nestingherit a fost o adevărată delectare. Era frumoasă femeia asta, fermecător de inocentă și aspectul ei copilăresc se vedea chiar și la cei 35 de ani.

Știam că nu pot face nimic atâta vreme cât e obosită așa că m-am mulțumit să o sorb din priviri. Să o mângâi și să o memorez în mintea mea. După duș i-a venit pofta de a sta la soare. Am mers să întreb dacă se poate și dacă nu încurcăm. Cei de la recepție ne-au informat că e ok atâta vreme cât nu ne deranjează și că dacă ceva ni se pare deplasat să ne reatragem noi.

Am dat din umeri nepăsător și am ieșit cu soția mea la lenevit. Mai erau probabil 20 – 30 de minute de soare pe deal acolo până să se ascundă. Așa că soția mea s-a întins la soare citind ceva în timp ce eu scanam curtea cu privirea să văd locul. Așa am dat cu privirea de un cuplu ce făcea plajă nud. Era o tipă cam de 25 de ani cu un tip ușor cărunt. Ea foarte dezinhibată și naturală iar el era foarte indiferent. Era prima dată când stăteam așa de aproape de un cuplu dezbrăcat dar surprizele nu aveau să se oprească aici.

În fața loc, deci cu spatele spre noi era un alt cuplu gol, deși nu îi vedeam decât foarte puțin la anumite mișcări am dedus asta. Nu doar că făceau plajă dezbrăcați în apropierea celorlalți dar doamna pe care nu o vedeam întinsese mâna spre șezlongul soțului ei și se juca leneș cu penisul acestuia.

Nu știu cât a durat contemplarea mea dar am realizat că trebuie să-i dau vestea soției. Cum să fac asta fără să fiu văzut totuși că cei ce erau cu fața la noi ne fixaseră oarecum cu privirea. Am vorbit direct cu Ana, pentru că distanța era una confortabilă față de ceilalți și am provocat-o să privească discret peisajul.

Soția mea era o femeie discretă de regulă și nu discutasem vreodata despre așa ceva decât pasager fără interes. A ne expune în public nu era genul nostru dar pe mine a vedea pe alții mă cam provoca. Am sesizar că și ea privește pe lângă carte și speram să îmi dea vreo veste că ne putem restrage întrucat deja eram tare stanjenit. Nu neapărat de ceilalți ci de faptul că se contura o erecție de pomină uitându-mă la „peisaj”.

Nu același lucru se întâmpla cu soția mea. Din poziția sa vedea mai mult din cei doi ce stăteau cu spatele și mi-a transmis detalii: Maicăăă unde intră oare o sculă din aia într-o femeie?” Eu nu vedeam mai nimic dar „transmisiunea” ei producea efecte așa că am rugat-o să înceteze.

Nu a durat nici un minut, că tipa ce era cu fața spre noi, după ce a schimbat câteva cuvinte cu soțul ei, a mers la bar și a venit la noi cu două pahare de limonadă.

Bună, sunt Ioana. Am adus doua pahare de limonadă pentru voi.
Bună, am reușit să îngaim nepoliticos încercând să pun picior peste picior pentru a nu se vedea șortul umflat. Eu sunt Radu iar ea soția mea Beea
Super, sunteți noi pe aici?
Cred că ne confundați, suntem doar cazați în noaptea asta.
Aaaaa… îmi cer scuze a bâiguit Ioana stânjenită tare. Apoi revenindu-și din confuzie a continuat. Arătați bine îmi place de voi. Noi suntem swingeri dacă vă e cunoscut termenul și petrecerea din seara asta e o astfel de întâlnire. Sunteți bineveniți dacă vreți să rămâneți. Nu aveți obligații.
Apoi Ioana s-a reatras iar noi am rămas să ne revenim din amețeală. O întreb pe soția mea ce să facem iar ea mi-a spus că ar prefera să rămână dacă nu avem obligații. Ar incita-o să vadă alte cupluri, măcar ce se poate vedea până se vor retrage.

Era clar că între timp se dusese vestea despre noi că nu suntem din gașca lor că rând pe rând cei de pe acolo ne scanau cu privire...



    Login