Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSwing la Monte Carlo
Autor : Hotswinger - 2019-05-31
Citita de 9360 ori - Nota 7.87 (38 voturi)
Era seara tarziu si telefonul mobil isi facea simtit prezenta.
Era Christinne, nu o mai sunase de peste o luna de zile si cu mult drag raspunse la apel.

“ Hi, ce faci frumusete ? “…iar tonusul lui Kim se schimba pe moment.

“ Te pup iubita, am vrut sa-ti aud glasul “ auzea raspunsul lui Christinne de la capatul convorbirii.

“ Vad ca m-ai uitat “…raspunse cu un usor glas bosumflat Kim.

“ Iubita, nici vorba, doar ca am fost extrem de aglomerata, stii si tu ca in perioada asta am inchiderile de luna pe partea financiara, raportarile din strainatate…ce mai, o adevarata nebunie “

“ Aha…ok, te iert “

“ Te sarut dulce ! Cum esti ? “

“ Foarte bine, in afara de nebunia de la birou si campania de lansare a noilor produse pe piata din Europa. Tu ? “

“ La fel, ti-am spus…dar hai sa-ti spun la ce m-am gandit…ce faceti, tu cu Robert, weekend-ul viitor ? Vreau tare mult sa ne intalnim, am pregatit o surpiza pentru voi. Ce spui ? “

“ Wow…la ce te gandesti mai exact ? “

“ Ma gandesc la Monte Carlo in Monaco. Am facut niste aranjamente si mi-as dori sa petrecem doua zile impreuna la sfarsit de saptamana. Iti suna bine ? “

“ De sunat imi suna exceptional, doar ca Robert in weekend-ul urmator o sa fie plecat in Germania. Are cateva intalniri de afaceri in industria automotive si o sa fie acaparat si in weekend. Chiar imi pare rau. “

“ Si tu ? Nu poti veni singura ? “

“ Ups..nu stiu ce sa zic…”

“ Haide te rog, ti-am spus, am facut cateva aranjamente…am o surpriza mare, te vreau obligatoriu langa mine “

“ Ok, o sa vin…daca insisti atat “

“ Perfect, te iubesc, de unde pleci ? Vreau sa-ti fac eu rezervarea la avion, sa fiu sigura ca ai sa vii. Pleci de pe Heathrow sau Gatwick ? “

“ Heathrow, imi este cel mai la indemana “

“ Super iubita ! Iti fac rezervarea si iti trimit biletul pe e-mail. Sunt nerabdatoare sa ne revedem. Mai vorbim cu siguranta pana saptamana viitoare. Te pup scumpa ! “

“ Si eu te pup Christinne “.


Se implinea imediat un an de zile de cand Christinne s-a intors la Paris. Lucrau in continuare la aceeasi corporatie amandoua, dar de la plecarea ei din UK nu s-au mai intalnit fata in fata.
Discutau des la telefon, cel putin de cateva ori pe luna, isi impartaseau mici secrete ca intre fete…era o placere sa se reauda permanent la telefon.
Telefonul Christinnei reusise sa o scoata din pasa oarecum proasta in care se afla.

Era singura acasa, Robert intarzia…o anuntate acum o ora, iar campania de lansare a noilor produse in Europa o acaparase cu totul, dar ii creea si o stare usoara de confuzie.
Era foarte buna in domeniul ei, marketing international, rezultatele erau pe masura, iar cariera ei in corporatie era ascendenta.

Se simtea implinita, la cei 41 de ani, iar eforturile ei dadeau rezultatele scontate.
Pe langa facultatea absolvita avea peste 45 de programe de training finalizate in comunicare de afaceri, marketing, management skills si leadership, cat si doua MBA-uri…unul din UK si unul din USA.
Pasiunea ei era marketingul, dar in ultima perioada de timp devenise pregnanta si pasiunea pentru explorarea sexului…si a perversiunilor sexuale.

In sotul ei Robert avea partenerul perfect.
Era alaturi de ea in orice moment, o incuraja, o motiva, era un prieten de nadejde, in afara faptului ca-i era si sot si amant.
Il iubea si nu concepea viata fara el, fara sotul ei…fara Robert.
Partidele de amor intre ei erau fulminante, pline de erotism…si pe deasupra experimentasera impreuna si sexul cu alte persoane in formula FFM, MMF si Group, ultima chiar in vacanta din Croatia.

Saptamana a trecut cu usurinta, iar Robert a fost entuziasmat cand a aflat ca se va intalni cu Cristinne la Monte Carlo.
Noroc ca trecuse cu brio peste accentele de gelozie personala cand Robert era prezent la intalnirile dintre ei trei…ea, Christinne si Robert.

Christinne se tinuse de cuvant, iar biletul era cu destinatia Nice Cote d’Azur in Franta, cu indicatia ca o sa fie asteptata de cineva cu un boarder scris cu numele ei in aeroport, iar destinatia finala o sa fie la Fairmont Hotel din Monte Carlo, Monaco, unde o astepta o camera rezervata.

Nu mai simtea o placere exuberanta cand calatorea cu avionul, devenise o rutina datorita job-ului ei, dar zborul pana la Nisa a facut-o sa rememoreze amintiri superbe petrecute cu Christinne.
Drumul de 27 km de la Nisa pana in Monte Carlo a fost parcurs foarte repede, fiind asteptata la aeroport de un sofer cu o limuzina Mercedes clasa S.

Confortul camerei de la Fairmont, un hotel de patru stele din lantul international de lux Fairmont, o facu sa se destinda, iar dusul obligatoriu dupa calatorie ii ridicase tonusul.
Se pregatea de intalnirea cu Christinne din acea seara, la restaurantul La Saphir 24 Bistro Lounge, din cadrul hotelului, conform celor anuntate la receptie cand s-a cazat.

Christinne parea misterioasa prin modul in care aranjase aceasta calatorie. Nu-i statea in caracter aceasta latura misterioasa…si sincer se astepta ca ea sa o astepte la aeroport in Nisa.
Nu s-a intamplat asa, iar aceasta umbra enigmatica o facea si mai curioasa pe Kim.

Imbracata intr-o rochie scurta, vaporoasa, de culoare turcoaz, asortata cu o pereche de sandale cu toc de aceeasi culoare, se simtea foarte sexy.

O astepta pe Christinne, iar aparitia acesteia in restaurantul La Saphir lumina dintr-o data spatiul.
Era ravasitor de frumoasa, parca ma frumoasa decat ultima data de cand a vazut-o.
Fiori de dorinta au pus stapanire pe Kim.
Dupa ce s-au imbratisat, au inceput exuberante amandoua sa-si povesteasca una alteia ultimile noutati, in timp ce serveau cina.
Restaurantul era recomandarea Christinnei dorind sa o imbie cu preparate din bucataria traditionala franceza.

Atmosfera intima a restaurantului, reintalnirea cu Christinne care deborda de o sexualitate pregnanta, creau o stare euforica lui Kim.
Se simtea excelent in compania acesteia si bineinteles ca a aflat si marea surpriza de care povestea Christinne.
A doua zi, seara, era invitata la un party intim pe un iaht ancorat in port.
Era inca o surpriza pentru Kim, Christinne nedorind sa-i divulge prea multe informatii, dar asigurand-o ca o sa se simta foarte bine.
Era o petrecere pregatita de Christinne de mai bine de o luna de zile.

Cina a fost excelenta, iar in drum spre camerele lor Christinne i-a soptit lui Kim numarul camerei ei, transmitand subliminal mesajul ca o asteapta in noaptea aceasta.
Stiau de fapt amandoua ca o sa urmeze o noapte fierbinte, iar Kim era pregatita pentru aceasta reintalnire inca de cand a confirmat ca accepta invitatia Christinnei de a veni in Monte Carlo.
Iar Robert incepuse sa o tachineze glumet, stiind si el bine ca o sa faca dragoste impreuna.

Dupa inca un dus reconfortant si pregatirea pentru noaptea ce avea sa urmeze in bratele Christinnei, batu usor la camera ei.
Erau cazate in acelasi hotel, dar la etaje diferite.
Usa se deschise si in cadrul ei Christinne imbracata doar intr-un body negru, foarte transparent si in sandale cu toc, o invita pe Kim in camera.

Era tardiv sa continue o discutie de dragul discutiei…deja vorbisera de toate la cina.
Fiind in sfarsit amandoua in camera, singure, ferite de priviri indiscrete, si-au dat frau liber pasiunii lor.

S-au imbratisat intr-un sarut amplu, lingand fiecare dintre ele limba celeilalte din propria gura, in timp ce mainile erau ocupate cu sanii, mangaindu-se reciproc.
Hainele zburau de pe ele si s-au trezit inlantuite in mijlocul patului, sarutandu-se pana la epuizare.

Se doreau nebuneste una pe cealalta si foarte curand au ajuns in pozitia 69, cu Kim deasupra lui Christinne.
Erau fiecare cu picioarele larg desfacute, iar Kim era in delir lingand pizda Christinnei.
Era la fel de gustoasa cum bine stia, iar parfumul ei o imbia sa o exploreze neincetat.
O lingea delicat la clitoris, dupa care cu miscari ferme isi introducea limba in adancul vaginului, in gemetele necontrolate ale partenerei ei.

In tot acest timp Kim se bucura de acelasi tratament.
Era linsa in pizda si in fund de Christinne, iar senzatiile oferite de aceasta erau de delir total.
Erau amandoua mai mult decat excitate, erau in extaz total.
Niciun barbat nu poate linge o femeie in pizda mai bine decat o poate face o femeie.
Iar ele erau maestre in asta.
Isi ofereau reciproc cele mai ample senzatii de beatitudine si se simteau pregatite pentru perversiuni pline de excitatie.

A fost ceva cu totul neasteptat cand Christinne s-a asezat peste fata ei, in genunchi, a sarutat-o dulce dupa care a rugat-o sa deschida gura pentru ea.

Kim a crezut ca doreste sa o linga in pizda, labiile Christinnei erau apropiate de buzele ei, dar aceasta a inceput sa-si dea drumul, usor la inceput, la un jet de urina direct in gura ei.
O incuraja sa o inghita si ii soptea la ureche ca stia ca este pregatita pentru asta, iar ea, extrem de excitata, primea lichidul galbui de urina direct in gura, inghitind la randul ei atat cat putea de repede.

Gustul era placut, usor sarat la inceput, dar pizda complet rasa a Christinnei nu-i oferea alta alternativa…o imbia sa bea cat mai mult din cadoul oferit cu generozitate.

Kim era de-a dreptul siderata !

Era pentru prima data in viata cand facea acest lucru, iar printre fanteziile ei din trecut uro nu era trecut pe lista.

Dar admitea ca intreaga scena era de un grad de excitare fantastic.
A gustat si inghitit din urina Christinnei, simtind in acelasi timp o legatura profunda cu aceasta.

Imbratisate si obosite au adormit impreuna in patul si camera Christinnei.
Nu mai avea niciun sens sa se retraga in camera ei.

Au luat un mic dejun intarziat, sculandu-se amandoua tarziu, dar nu aveau de ce sa se grabeasca.
Petrecerea era programata pentru seara, iar ele stabilisera cu o seara inainte sa se odihneasca in cursul acestei zile, planificand ca nu vor iesi in oras.
Pentru Kim era a treia oara la Monte Carlo, un oras extrem de elegant si fascinant totodata, iar pentru Christinne era aproape ca si acasa.
Planurile erau stabilite sa se relaxeze la piscina de pe acoperisul hotelului.

Savurau impreuna un suc de portocale pe terasa restaurantului Nikki Beach, amenajat chiar langa piscina de pe hotelul Fairmont, unde erau cazate, iar privelistea cu Riviera si marea Mediterana era splendida.

Noaptea trecuta a insemnat mult pentru Kim, iar experienta golden showers a excitat-o teribil.
Nu se credea capabila de asa ceva, dar Christinne a stiut cum sa procedeze…si a procedat foarte bine.
Stia deja ca isi mai dorea sa repete aceasta experienta.
In fond de ce nu ?

Ziua a trecut repede in compania Christinnei, stand impreuna la soare sau balacindu-se in apa din piscina.
Putin bronz nu strica, mai ales ca in ultimul timp nu a mai avut timp de nimic.

Spre dupa masa au plecat fiecare in camerele lor sa se pregateasca pentru mult asteptata petrecere.
Oricat a incercat Kim sa o traga de limba pe Christinne sa-i spuna mai multe de petrecere, nu a reusit nici cum.
Repeta intr-una ca o sa fie surpriza.

“ Ok !...surpriza sa fie atunci ! “…completa Kim.

La ora 9:00 AM erau amandoua in holul de la receptie asteptand masina sa vina sa le conduca la petrecere.

Erau de-a dreptul tulburatoare amandoua.
Christinne blonda si Kim bruneta, cu parul lung amandoua si imbracate fiecare cu cate o rochie neagra, usor peste genunchi, asortate cu sandale negre, cu toc inalt, fara dresuri…o adevarata incantare a ochiilor sa le privesti.

Aceeasi masina parca in fata hotelului, un Mercedes negru, clasa S, cu acelasi sofer care a asteptat-o cu o seara inainte la aeroportul din Nisa.
Evident ca a fost prima intrebare adresata Christinnei, la care aceasta a raspuns cu….” Surpriza “.

Au calatorit cca 20 de minute prin cochetul Monte Carlo, dupa care masina a oprit pe Riviera, langa un port privat, plin de iahturi de toate dimensiunile.
Opulenta orasului isi facea simtita prezenta, dar aceste mici detalii nu mai erau bagate in seama de mult timp de catre Kim.

Iahtul unde au fost conduse sa se imbarce era fenomenal.
Estima ca avea peste 40 de metrii in lungime, situat pe trei nivele, o adevarata fortareata plutitoare.
Au fost asteptate de un barbat imbracat in costum, care cu multa politete le-a rugat sa-l urmeze, urmand sa fie ghidul lor pe acest iaht.

Au ajuns pe puntea principala, situata la etajul al doilea, unde intr-o incapere mare, gen living, mai multe persoane socializau intre ele.

Atmosfera era deosebit de placuta, o muzica buna in surdina mangaia placut auzul, iar la aparitia lor un barbat si o femeie se indrepta catre ele.

“ Hi, Christinne ! Te-ai lasat asteptata impreuna cu prietena ta “.

“ Hi, Frank ! Bine v-am gasit. Vad ca ati inceput petrecerea…” raspunse Christinne in timp ce se saruta pe gura cu Frank si doamna care-l insotea.

“ Kim, iti fac cunostinta cu Lisa si Frank…un cuplu casatorit din UK, dar stabilit la Monaco de peste 10 ani “ se adresa Christinne catre Kim.

“ Hi, incantata ! “…raspunse Kim in timp ce era pupata pe obraz de cele doua gazde.

“ Incantati si noi “…iar Lisa o lua pe Kim de mana. “ Hai sa-ti fac cunostiinta cu cei prezenti, Christinne ii cunoaste “…si fara sa astepte raspunsul lui Kim o tragea usor de mana sa o insoteasca in imensul living room de pe iaht.

“ Sa stii ca nu este iahtul nostru, Frank doar l-a inchiriat pentru aceasta petrecere, dar ne dorim sa te simti excelent in mijlocul nostru “ continua Lisa, dorind in acelasi timp sa fie o gazda ospitaliera.

“ Lisa, te rog sa nu o acaperezi total pe Kim, o vrem in mijlocul nostru “ se auzea vocea lui Frank din spatele lor.

“ Kim, nu-l baga in seama. Hai sa te prezint celorlalti “…iar Lisa se indrepta catre un cuplu mai retras din incapere.

“ Ea este prietena Christinnei, Kim “ se adresa Lisa celor doi, care fiecare cu un pahar de sampanie in mana o salatua politicos si o pupau pe obraz.

Prezentarea Lisei a continuat cu fiecare in parte din cei prezenti la petrecere, patru cupluri casatorite, unul din Franta, unul din UK ( gazdele ) si doua din USA.
La o prima estimare erau cu totii mai in varsta ca si Kim si Christinne, le dadea aproximativ intre 45 si maxim 60 de ani, dar foarte interesant pentru Kim…aratau cu totii extraordinar de bine. Atat barbatii, cat si doamnele care ii insoteau.

Discutiile erau interesante, iar Kim a intrat foarte repede in ambianta grupului, categoric si ajutata de Lisa, care intradevar era o gazda excelenta.

Christinne nu o scapa din priviri, dorind la randul ei sa se asigure ca se simte bine la petrecerea unde a invitat-o
Era radioasa si se intretinea foarte bine cu Frank, sotul Lisei.

Iahtul care gazduia petrecerea era o bijuterie plutitoare. Cu cinematrograf la interior, trei etaje si o piscina exterioara, cu multe cabine private si un living room spatios, valora undeva la 20 milioane de euro, cum o informase Lisa.
Trebuia sa recunoasca, era inconjurata de lux, de rafinament, iar gazdele ei erau intradevar fantastice.

Atat Lisa, cat si Frank, aveau o charisma a lor care estompa orice alta referinta.
Se faceau placuti, radiau pur si simplu…si foarte important…transmiteau starea lor si celorlalti din jur.
Kim incepuse sa fie cucerita de acest sarm al lor.

In cadrul discutiilor aflase ca se stabilisera de 10 ani la Monte Carlo, Frank se ocupa de dezvoltare imobiliara pe Coasta de Azur, dupa ce dezvoltase multe proiecte in Leicester, UK.
Cu celelalte trei cupluri dezvoltasera o relatie de prietenie in ultimii cinci ani, iar ei organizau de doua ori pe an o astfel de petrecere privata, impreuna cu prietenii lor. Evident, nu intodauna inchiriau un iaht de asemenea valoare.

Un aspect foarte interesant ce-i trezi atentia lui Kim era acela ca astfel de petreceri private erau organizate cel putin o data pe an si de celelalte cupluri prezente in seara aceasta.

Ca o trecere in revista, stia deja ca Olivier cu Aimee, cuplul din Franta, detinea doua retele de magazine in retail pe teritoriul Frantei si se gandeau la expansiune, Melinda cu Eric dezvoltau o companie de software in USA, cu o cifra de afaceri impresionanta, iar Sally cu Stuart aveau pozitii de top management intr-o corporatie americana de renume la nivel mondial.

“ Bun venit in clubul milionarilor, Kim “ gandea aceasta, continuind..” Oare asta sa fie surpriza Christinnei ? “

Se intretinea in continuare cu Lisa si cu Aimee si Olivier, cand fara sa vrea isi arunca privirea intr-un colt al incaperii, unde Christinne se saruta cu Frank.
Era un sarut profund, fara urma de indoiala nu era un sarut de provenienta.
Nu-i venea sa creada ce vedea.

Lisa era langa ea si oricand ar fi putut vedea scena sarutului dintre Christinne si Frank.
Fara sa-si dea seama se inrosise toata si nu stia cum sa faca sa-i atraga atentia prietenei ei.

Indiferent la cei prezenti, Frank o saruta in continuare pe Christinne in timp ce cu mana dreapta ii mangaia unul dintre sani peste rochie, iar mana stanga era pe fundul ei.

Cu adevarat stupoare pentru Kim a fost cand Eric se alatureaza si el celor doi si incepe sa-i mangaie fundul si spatele Christinnei, sarutandu-i ceafa, in timp ce Christinne dadea semne ca-i place nespus ce se intampla.
Rochia de pe ea cazuse si a ramas doar intr-o pereche de bikini tanga si sandalele cu toc inalt, in mijlocul celor doi barbati. Sutien nu purta.

Kim era siderata !

Nu isi mai putea intoarce privirea de la cei trei si cu greu mai facea fata conversatiei cu Lisa, Aimee si Olivier.

Blocata efectiv a ramas cand si sotia lui Eric, Melinda, se alatureaza celor trei si incepe sa-i sarute sanii Christinnei, in timp ce era sarutata de Frank in continuare, iar Eric o mangaia pe fund si spate.

Observand starea de uimire a lui Kim si aruncand o privire in jur, Lisa contura scena privita informand-o ca ceea ce vede este ceva normal pentru ei, fiind de fapt organizata o petrecere privata pentru a face swing deschis.

“ Wow…in asta consta surpriza lui Christinne “ gandea Kim, completand in sinea ei …” M-a invitat la o petrecere privata de swingers…tocmai la Monte Carlo “.

Lisa continua…

“ Este alegerea ta daca vrei sa te implici activ sau doar sa asisti. Sincer, noi ne-am dori sa te avem printre noi, in mijlocul nostru. Esti foarte frumoasa si ai un sex appeal devastator. Tu alegi “.

Living room-ul sau camera de oaspeti cum ii placea Lisei sa-i spuna, abunda de canapele luxoase si foarte confortabile.
Sally si Stuart au inceput si ei sa-si exprime pasiunea, Stuart fiind cu capul intre picioarele lui Sally, care stand comod pe o canapea isi deschidea si mai mult picioarele pentru limba lui care era adanc bagata in vaginul ei.

Christinne era in genunchi, intre Frank si Eric, si sugea pe rand din pula fiecaruia dintre ei, iar Melinda trecuse langa Aimee si se delectau amandoua cu pula lui Olivier scoasa din pantaloni.

In afara de Christinne care era deja goala, doar cu tanga pe ea, ceilalti erau inca imbracati.

Sub privirile extaziate ale lui Kim, scenele de sex se derulau cu repeziciune.

Lisa era inca langa ea, iar Kim simtea cum incepe sa se excite.
Nici prin cap nu-i trecuse ca Christinne putea sa o invite la o astfel de petrecere, iar in afara de relatia cu ea, niciodata nu-si inselase sotul.
Experientele celelalte au avut loc intodeauna cu Robert de fata si cu participarea lui, iar acum se vedea in fata unei decizii radicale.
Sa participle si ea sau nu.
Moralitatea si judecata rationala o impulsiona sa nu dea curs acestei invitatii, dar…

Usor, pe rand, absolut toti prezenti, cu exceptia lui Kim si a Lisei, se elibera de haine, iar acum Melinda era toata sub Aimee, intr-un 69 frumos cu Olivier la spatele sotiei lui penetrand-o pe la spate, in timp ce Melinda ii lingea pe amandoi.

Christinne era intr-o dubla superba, pozitionata intre Frank si Eric, care o penetrau amandoi in pizda, iar Sally era penetrata la randul ei de Stuart, pe canapeaua alaturata.

Gemetele de placere din camera erau ravasitoare, iar Kim, fara sa constientizeze, incepuse sa-si maseze usor clitorisul, cu mana sub rochita vaporoasa de vara cu care era imbracata.

“ Iti place ce vezi ? “…era Lisa, care o atingea usor pe umeri.

“ Da, imi place…mult “…sopti Kim.

“ Vrei si tu ? “

“ Nu stiu…nu…poate…da “…iar degetul mijlociu de la mana dreapta il misca cu mai multa intensitate la clitorisul ei.

Era uda toata…si foarte excitata.

Atmosfera din incapere era mai mult decat provocatoare.

Privea in continuare cum Christinne era penetrata in toate pozitiile, cum Melinda si Sally se bucurau de sex nebun, cum barbatii prezenti erau dotati…si ar fi vrut si ea.

Seziza ca nu se mai masturba singura.
Lisa era chiar langa ea si un deget al ei era chiar langa degetul ei…la clitoris.
O masturba usor, fin, cu eleganta…si foarte sexy.
Si ii placea mult…si isi desfacea si mai mult picioarele…

“ Iti place ? “…continua Lisa introspectia, in timp ce cu degetele o masturba in continuare pe Kim

“ Mult….nu te opri…”

“ Vrei ? “

“ Daaaa…vreau mult “…sopti Kim printre suspine

“ Esti frumoasa, imi placi mult “ iar Lisa cu dexteritate o ajuta sa-si scoata bikini tanga.

Kim era ravasitor de senzuala.
Doar in rochia neagra, de data asta si ea fara bikini si doar incaltata cu sandalele cu toc inalt, primea incantata limba lui Lisa in adancul feminitatii ei.
Lisa o lingea in vagin cu miscari circulare a limbii, alternand si la clitoris.

Senzatii multiple o cutremura pe Kim cu Lisa intre picioarele ei.

“ Ohh…daaaa, vreau Lisa. Linge-ma toata iubita…” gemea Kim.

Doua maini ferme ii scotea rochia de pe ea.
Era in continuare pe canapea, in fund dar cu picioarele desfacute pentru limba lui Lisa care o lingea cu frenezie, cand Frank, sotul Lisei, ii dadea jos rochia.
Era deja goala iar Frank o saruta apasat pe gura, dupa care foarte repede, fara sa poata schita niciun gest, ii introduce pula in gura.

“ Suge-o iubita…suge-mi pula. Esti super..” iar Frank isi plimba pula prin gura lui Kim.

Lisa o lingea puternic in pizda iar Frank ii acaparase intreaga gura cu pula lui groasa si mare.
Fara sa se mai gandeasca, Kim incepuse sa-i suga pula, lingandui-o din cand in cand.

Renuntase sa se mai eschiveze s...



    Login