Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSwap-ul dintre ani (4)
Autor : RazvyB - 2021-11-04
Citita de 9417 ori - Nota 7.57 (75 voturi)
Trecu si Revelionul, unul destul de intens, atat sexual, cat si ca trairi si sentimente fata de partenerii nostri de viata.

Pe dupa-amiaza doua dintre cele trei cupluri plecara spre casa, iar noi cu nasii, precum si Sergiu cu Dana mai ramasesem cazati pentru o noapte.

Dana era blocata intr-o stare in care isi nega sotul, dar nici nu cauta sa se razbune pe el. Era nervoasa si tafnoasa, in timp ce noi restul vorbeam normal intre noi, ca si cum nimic straniu nu s-ar fi intamplat.

Nasa ii spunea Danei sa se culce cu sotul ei ca sa fie chit, in timp ce si sotia ma oferea doar pentru ca atmosfera sa devina una relaxanta. Pana la urma era doar sex, o fantezie, de a te descarca de energiile acumulate de-a lungul anului. Sa-ti bagi pula intr-o pizda sau sa primesti o pula in pizda nu era mai mult decat un moment de relaxare, de repaus de la cotidian.

La un moment dat, nasu` o lega la ochi pe Dana cu o esarfa, in timp ce ea statea sezut pe canapea.

Dana, incearca sa simti atmosfera fara sa o vezi, ii spuse el. Sa te bucuri de lucrurile pe care le simti, sa iti lumineze sufletul, nu sa-ti fure privirea. O saruta puternic pe gat, in timp ce ea se lasa fermecata de parfumul lui.

Dana era o tipa tunata, siliconata din cap pana in picioare. Avea botox in buze, silicon in sani. Destul de slabuta. Ca barbat mereu vrei cea ce nu ai. Sergiu voia sa futa ceva natural, precum sotiile noastre, in timp ce eu si cu nasu` eram atrasi de siliconul ei. Mana nasului se prelinsese sub fusta si intre picioarele ei. Doua degete se frecau de labiile ei prin chilot, in timp ce continua s-o sarute pe gat. Danei ii trecuse parca supararea, fiind acaparata de moment. Incaperea era luminata doar de focul din semineu si noi restul savuram momentul cu un pahar de vin in mana. Din privirea lui Sergiu se vedea ca voia ca cineva sa-i futa sotia, pentru ca aceasta sa treaca peste episodul de ieri. I-a placut escapada, dar voia sa aiba deschidere spre a se intoarce la Dana si de a a-si continua casnicia. Multi dintre noi isi urasc casnicia, dar in acelasi timp nici nu vor a o abandona.

Pantalonii nasului devenisera tot mai intinsi la nivelul prohabului. Mangaierea pizdei ii trezira toate simturile si parca se pregatea s-o persecute direct. Dana primise inception. Un alt barbat ii mangaia pizda prin chilot. Pula mea se facu si ea tare uitandu-ma la ei, in timp ce parfumul vinului si lumina obscura ma facura sa-mi urmez instinctul de conquistador. M-am ridicat de langa sotia mea, m-am deschis la prohab si i-am bagat pula in gura Danei, dupa ce mai intai mi-am frecat-o de siliconul din buzele ei. Nasu` ii freca pizdoaca, iar eu cu picioarele pe canapea, usor flexat, imi adanceam pula in adancul gurii ei. Buzele ei groase parca imi mangaiau pielea pulii inainte si inapoi. Gemetele scoase de mangaierea vaginala erau infundate de penisul meu.

Am dat la o parte bretelele si i-am mulat rochita vaporoasa in jos. desprinzandu-i sutienul si lasandu-i pieptul generos sa se descopere. Mi-am scost pula uda din gura ei si mi-am bagat-o intre sani. I-am strans intre palme, lipindu-i intre ei am inceput sa dau din buci, futand-o intre ei. Nasu` se baga cu limba-i in pizda, sugandu-i lindicul in fel si chip. La un moment dat o trase de picioare spre el si o penetra brutal, in timp ce eu o strangeam tare de gat si ii dadeam pula la supt.

Sergiu era incordat, in timp ce sotiile noastre priveau cu interes actiunea ce tocmai se petrecea. Dana era pierduta, in timp ce noi doi controlam situatia intr-un mod extrem de precis.

Am tras-o tare pe Dana de par, in timp ce am culcat-o in genunchi si i-am scuipat tare in gura. Nasu` ii dadea muie regulat, iar din cand in cand se oprea iar eu i-am ii flegmam cerul gurii. In timp ce era fututa in gura, eu mi-am bagat penisul la subratul ei si strangandu-i mana de corp, am inceput s-o regulez acolo. Dana se transformase intr-o jucarie cu gauri multiple pentru noi. N-aveam niciun sentiment pentru ea, voiam doar sa-i fut toate gaurile disponibile pana la ejaculare.

M-am apropiat de nasu`, mi-am strans pula de la baza cu mana si i-am bagat-o in gura paralel cu a lui. Femeia avea doua puli in gura suficient de incapatoare, iar miscarile de du-te vino erau incantatoare. Simteam pielea pulii nasului pe pielea pulii mele si saliva Danei in exterior cu ni le ...



    Login