Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Surpriză pentru Gina
Autor : Manfred99 - 2023-06-15
Citita de 10331 ori - Nota 5.90 (52 voturi)
În urmă cu vreo câțiva ani, aveam o gagică mai tânăra ca mine dar arzoaică, nevoie mare, dar frumoasă foc. Avea pielea ca spuma laptelui, perfectă, fără coșuri, fără bubițe fără nimic, ziceai că e o zeiță sculptata în marmură. Gurița era roșie și mică cu buze cărnoase de îți venea să muști din ea. Avea ochii atât de negri de aveai senzația că e șașie, părul negru, de bătea în albastru era ondulat și tuns scurt.
Gina era cu totul specială, Îi plăcea să mă enerveze când avea chef de sex și nu se lăsa până nu facem sex de împăcare.
Odată, când mai stăteam noi așa relaxați mi-a dezvăluit că are o fantezie să facă sex în trei. Nu pot să spun că ma surprins, deseori mă gândeam că are nevoie de mai multă pulă decât îi puteam eu oferi așa că, pentru că remarcasem de câteva ori că marșa la glumele lui Marcel, prietenul meu din copilărie, mi-am zis în sinea mea că problema e ca si rezolvată.
Marcel avea un bar, nu mare, destul de intim si nici foarte popular. Nu era aglomerat si deseori consumatorii erau doar din gașca noastră, așa că am aranjat cu el ca să-i facem o surpriză Ginei.
într-o seară îi spun că trebuie să mergem la barul lui Marcel unde aș fi avut o treabă. Ajunși acolo, aproape de ora închiderii, singurul client era Ionuț, un tip din gașcă noastră, care nu era prost deloc, prindea treburile din zbor, fără multe explicații. Marcel se uita întrebător la mine, eu i-am făcut semn că totul e ok. Atunci el a încuiat ușa barului si a tras jaluzelele. Eu i-am spus Ginei că am închiriat barul doar pentru noi, iar ea, pentru că nu era proastă deloc ma sărutat apăsat cu gurița aia atât de dulce care mă excita numai când o priveam. Am început să discutam banalități, Gina stătea între mine si Ionuț, pe scaunele înalte de bar iar Marcel avea grijă de noi, cu băuturile preferate. Curând alcoolul și-a făcut efectul și au apărut și glumele fără perdea și apropourile deocheate. Gina se hlizea și chicotea din ce în ce mai încinsă, obrajii i se imbujoraseră și pielea îi strălucea. Am sărutat-o pe gât si i-am spus mâna pe cur. Ea a chicotit și i-a luat mâna lui Ionuț si i-a pus-o ce cealaltă bucă. Am făcut pe supăratul, am întors-o spre mine si in timp ce ne sărutam i-am băgat amândouă mâinile sub fusta și i-am tras chiloții de pe ea, i-am dus la nas și am inspirat adânc, smulgând-i un nou chicot de încântare. Gina mea stătea cu picioarele ușor depărtate pe scaunul înalt de bar și Ionuț îi mângâia pizda în timp ce eu o sărutam pe gât si mă jucam cu țâțele ei pe care i le scosesem din rochie. Marcel se urcase la propriu pe bar și îi săruta gurița. Ionuț mai nerăbdător s-a pus pe ciuci între picioarele Ginei și și-a afundat fața în dulceață smulgandu-i Ginei, din când în când, câte un geamăt. Ea s-a desprins cu greu de noi, a coborât de pe scaun, mi-a spus spus că mă iubește, apoi s-a lasat pe vine mi-a scos pula din pantaloni și a început să mi-o sugă, imediat Ionuț era și el cu pula sculată și pregătită așa că Gina a simțit-o parcă cu al șaselea simț, a prins-o cu mâna dreaptă și a început să i-o frece. Marcel a sărit și el de pe bar și și-a făcut loc cu pula sculată între noi. Gina nu “l-a iertat” nici pe el ș ai început să i-o sugă cu poftă în timp ce pe mine și pe Ionuț ținea cu mâinile de puli și le freca dezordonat.
Ne-am retras pe una din canapele și Ionuț cu Marcel au pus-o sub privirile mele îngăduitoare pe Gina la rotisor. Buzele ei pe care adoram să i le sărut se potriveau pe ștromeleagul avântat al lui Marcel, umezindu-i-l pe toată lungimea, când îl sugea de căpățâna când încerca să înghită cât mai mult din el în timp ce mâna îi mângâia cu delicatețe și pricepere coaiele mari și umflate.
Marcel stătea pe canapea, Gina i-o sugea capră și Ionuț o futea pe la spate. Ceea ce vedeam mă excita teribil și parcă totul se desfășura cu încetinitorul. Vedeam măciuca lui Ionuț intra și ieșea...



    Login