Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSurprizele Emmei
Autor : nickyman - 2023-01-14
Citita de 7952 ori - Nota 8.02 (126 voturi)
Pe Emma si pe Bogdan ii stiam de cand erau doi copilasi draguti si nevinovati. Nu am inteles niciodata felul in care se inrudeau cu fosta mea sotie, dar cumva se pare ca exista o legătura. Crescuti într-o familie destul de nevoiasa, intr-un sat micut, Bogdan si Emma s-au apropiat destul de mult de noi cand , la fiecare vizita pe care o faceam bunicilor sotiei, veneam incarcati de cadouri pentru ei. Si mie imi erau tare dragi cei doi copilasi cu ochisorii de un albastru parca ireal, rumeni in obraji și mereu veseli. Bogdan, fiind cu doi ani mai mare decat surioara lui, era mereu extrem de protector si o ajuta de fiecare data, ba sa se imbrace, ba sa isi duca sacosele primite in dar de la noi.
Dupa moartea bunicilor sotiei, am ajuns din ce in ce mai rar in satul in care locuiau Bogdan si Emma. Am avut grija insa tot timpul sa nu le lipseasca nimic. Ne mai opream din cand in cand in trecere catre diverse destinatii. Timpul nu a stat in loc si cei doi copii s-au transformat in adolescenti si mai apoi în niste tineri extrem de frumosi dar si foarte inteligenti, ambii reusind sa obtina cate un loc la A.S.E. , Bogdan la Relatii Economice Internationale si Emma la Administratie si Management Public.
Ne auzeam destul de rar la telefon, in special in apropierea sarbatorilor sau a zilelor de nastere insa ii urmaream frecvent pe retelele de socializare. Astfel, am observat transformarea Emmei intr-o tanara extrem de sexy și frumoasa. Fotografiile postate aveau tot timpul ceva care te trimita cu gandul catre dormitor. Imaginatia mi-o lua razna cand vedeam de exemplu o fotografie de-a ei privind in sus, cu cei doi ochi mari si albastri prin ramele groase de ochelari si cu gurita subliniata de un ruj rosu aprins. Era fix imaginea pe care orice barbat si-ar fi dorit sa o vada inaintea unui blowjob pe cinste.
Ne-am intalnit intamplator, pe aleile unui parc binecunoscut din Bucuresti. Eu tocmai terminasem un meci de tenis cu directorul unei companii cu care ma aflam în tratative pentru extinderea business-ului pe care il conduceam cand la un moment dat am auzit o voce exclamand "Alex?! O, chiar tu esti! Ce ma bucur sa te vad!" Pana sa apuc sa ma desmeticesc, m-am trezit cu Emma efectiv in bratele mele, sarutandu-ma pe amandoi obrajii.
- Nici nu ai idee ce dor mi-a fost de tine, Alex! imi spuse ea zambind cu toata fata, dezvelind o dantura perfecta.
- Nasule, jur ca asta mica are premonitii! Chiar azi de dimineata a gasit niste poze cu tine de cand eram mici și ne-a spus ca trebuie neaparat sa te intalneasca.
Bogdan se apropie și el intizandu-mi o mana puternica de bărbat adevărat. Ei imi spunea cateodata Nasul , plecand de la o gluma pe care o faceam in vremurile de demult. Bogdan chiar era un barbat extrem de atragator. De aceeasi parere parea a fi si tanara "ancorata" de bratul lui. Mi-a atras imediat atenția sanii incredibili care se vedeau prin maieul alb și mulat pe care il purta.
- Ea este Irina, logodnica mea, ma anunța cu mandrie Bogdan. Cred ca ai remarcat deja ce "ochi" frumosi are, rase el observand direcția privirii mele.
- De fapt e logodnica noastra! decreta Emma in timp ce o cuprinse de mijloc tragand-o catre ea cu un aer protector.
- Mai frumosilor, nu aveti idee ce mult ma bucur sa va revad! Iar pe tine ma bucur sa te cunosc, Irina! Ce e cu voi pe aici?
- Uite, am iesit la o plimbare prin parc, poate agatam ceva! glumi Emma pusa pe sotii
- Pai asa se agata mai nou, in grup? Am intrebat in gluma, zambind .
- Sigur , in grup e cel mai frumos ! Dar sunt sigura ca știi deja asta! mi-o intoarse ea privindu-ma drept in ochi prin ochelarii aceea cu rama groasa.
Am avut imediat imaginea cu acei ochi privindu-ma in timp ce buzele acelea rosii imi alunecau pe toata lungimea pulii.
- Nu o lua in serios pe nebuna asta mica, Nasule! imi spuse Bogdan. In capul ei exista numai agatat, rase el inghiontind-o. De fapt, mergeam să mancam ceva. Daca iti vine sa crezi, desi locuiesc cu doua femei, daca nu vreau sa mor de foame, trebuie sa mananc mai mereu in oras.
- Noroc ca pentru alte chestii poti ramane acasa, spuse Emma plesnind-o in joaca peste fund pe Irina.
- Pai, daca nu as stii că incurc programul de agatat al Emmei, v-as propune sa va insotesc. Dar nu vreau sa ma pun in calea fericirii ei si sa il rateze pe Fat Frumos din cauza mea.
- Pe Fat Frumos cu palosul gros! rase Emma dandu-si capul pe spate. Te am pe tine Nasule pe post de Fat Frumos! Cât despre palos, vedem noi! imi facu ea cu ochiul. Unde mergem?
Le-am propus un local mic pe care il stiam de ceva vreme si care se afla la cateva minute de mers pe jos. Imi placea foarte mult terasa acestui restaurant tocmai pentru ca era foarte intima și destul de putin populata. Am ramas putin in urma pentru a face un ocol prin parcare, atat cat sa las geanta cu echipamentul de tenis. Am avut ocazia sa ii privesc mai bine pe cei trei in timp ce ma apropiam de ei.
Bogdan, așa cum am mai spus, era genul de barbat aflat intr-o excelenta forma fizica, lucru usor de observat si datorita tinutei lejere pe care o purta. Inalt de peste 1.90 m, cu o musculatura bine definita, el avea tot timpul in coltul gurii un zambet cumva smecheresc, dand impresia unui tip foarte sigur de el. In contrast cu el, Emma era mai degraba miniona, avand insa niste forme perfect proportionate. Parul lung și blond se apropia de linia taliei, era lasat liber pe spate. Fundul bombat era pus in valoare cu ajutorul unei fuste scurte si stramte, de culoare neagra. Sanii ei nu erau foarte mari dar pareau extrem de fermi ai deliciosi. Nu purta sutien si era destul de vizibil acest fapt datorita sfarcurilor care impungeau materialul topului pe care il purta. Irina era ceva mai inalta decat Emma. Bruneta, cu niste ochi negri, patrunzatori, Irina era posesoarea unei perechi de sani fenomenali. Rar puteau fi văzuti niste sani atat de bine conturati, in forma de para cu sfarcuri mari și proeminente aproape perfect vizibile prin maieul alb pe care il purta. Desi soldurile ei erau ceva mai inguste decat cele ale Emmei, fundul era bombat si apetisant. Picioarele lungi erau puse in valoare cu ajutorul unei fuste scurte si largi și a unor sandalute cu toc inalt ce lasa sa se vada o pedichiura bine ingrijita.
Odata ajunsi la localul unde urma sa servim pranzul, ne-am instalat în cel mai indepartat separeu și ne-am pus pe vorbit diverse. Am observat că Emma era tot timpul pusa pe glume, cele mai multe cu tenta sexuala sustinute intotdeauna de acea privire impertinenta, fapt care ii sporea enorm sexualitatea.
- Nasule, amaratul asta de frati-miu spune ca nu o sa ma marit niciodată. Tu ce zici? O asa bucatica ca mine crezi ca nu o sa isi gaseasca un sot plin de bani care sa isi permita sa ma trateze ca pe o regina ? Eventual si unul sau doi amanti că deh....o regins trebuie fututa corespunzator, rase ea . Pai unde mai se gasesc tate din astea tari ca ale mele crescute cu lapte de vacuta de la mama de acasa? Ia zi tu nasule, spuse ea tragand in jos de maieul pe care purta pentru a isi expune sanii cat mai mult. Uite, pune mana sa vezi, ma indemna ea. Pe gustate si pe luate, isi facu ea reclama ca la piata, rasucindu-si sfarcurile prin materialul ce ii acoperea.
Probabil că nu am reusit sa imi maschez prea bine gandurile necurate pentru că Bogdan a exclamat razand in hohote:
- Saracul nasu ! A înghitit in sec! Sa nu te sperii de ea....probabil daca mai bea un pahar de vin o sa te invite să iti dai cu parerea si daca e suficient de stramta acolo jos intre picioare. Oricum, ti-a pus gand rau de cand v-ati vazut ultima oara la majoratul ei. Nu stiu daca ai scapare.
- Bine ca ma dai tu de gol, magarule, se supara ea ! Te oftici ca eu am gusturi mai bune decat Irina, ataca ea agatandu-se de bratul meu
Situatia a fost calmata prin aparitia platourilor cu mancare. In timpul mesei discutiile au continuat în mod banal. De cate ori povestea cate ceva, Emma sublinia prin atingeri si mici mangaieri subtile. In mod sincer, ma excita foarte mult pustoaica si am hotarat in sinea mea sa o las sa mearga cat de departe voia sa o faca. Si vis-a-vis de noi, Irina și Bogdan pareau a fi destul de dezinhibati. Se sarutau destul de des și Bogdan nu ezita sa ii mangaie sanii superbi stiind foarte bine ca observ acest lucru. Ba chiar la un moment dat am avut impresia ca pe sub masa, se intamplau lucruri si mai serioase.
- Doreste cineva un desert? am întrebat eu incercand sa fac pe gazda
- Desertul pe care il vreau eu, sigur nu e in meniu, facu Emma imbufnata
- Esti sigura? Au un meniu destul de consistent, am insistat eu cu scopul de a o provoca
- Pai vezi tu nasule daca scrie acolo ceva carniță care se inghite nemestecata, rase Bogdan.
- Nu stii tu din astea.... Carnita aia pe care o vreau la desert trebuie intai mangaiata, dezmierdata, sarutata un pic pe toată lungimea, gustata incetisor si abia apoi sa incerci sa o inghiti, pas cu pas, centimetru cu centimetru, spuse Emma privindu-ma in ochi si provocandu-mi instant o erectie .
- Si totusi , preferata ta este crema de la prajitura asta, o provoca si Irina.
- De parca a ta nu, o înțepa ea. Crema trebuie culeasa și inghitita picatura cu picatura. Este atat de pretioasa incat nu nu trebuie ratat nimic, spuse Emma insotindu-si declaratia cu gesturi clare, steargandu-si buzele într-un mod elocvent si apoi sugandu-si pe rand doua degete.
Era atat de multă tensiune sexuala in aer incat era aproape vizibila. Bogdan și Irina se unira intr-un sarut lung și patimas. In timp ce mana stanga a lui Bogdan se misca sub tricoul iubitei, în dreptul sortului lui se vedea cum fata de masa se miscă ritmic, ceea ce ma facea sa cred ca Irina ii intorcea favorul oferindu-i fara retinere un hand job.
Emma imi surprinse privirea si se apropie de mine, privindu-ma in ochi. Am tras-o mai aproape și buzele noastre se unira intr-un sarut plin de pasiune și de dorinta. Limba ei îmi invada gura oferindu-mi niste senzatii superbe. Mana mea stanga cuprinse sanul ei prin materialul subtire al maieului. Instinctiv, i-am localizat sfarcul și l-am ciupit ușor, smulgand un geamăt de plăcere de pe buzele ei. Sarutarile mele urcara spre lobul urechii și apoi coborara de-a lungul gatului, spre umarul dezgolit. Respiratia Emmei devenise suieratoare, și sacadata. Nici ea nu pierdea timpul de altfel! Mana ii alunecase sub linia mesei si imi mangaia pula cu miscari de experta.
Interludiul nostru amoros fu intrerupt de aparitia chelnerilor care stransera resturile pranzului copios pe care tocmai il serviseram. Am profitat de ocazie sa mai cer o sticla de vin pentru invitatii mei si o apa tonica pentru mine. Nici nu plecara bine chelnerii, ca Bogdan și Irina reluara activitatea de mai devreme. Ba chiar l-am surprins pe Bogdan apasand usor ceafa Irinei, indemnand-o pe acesta sa il ia in gura chiar acolo, in fata noastra.
Nu am avut prea mult timp de observație pentru că intreaga atentie imi fu acoperita instant de gestul Emmei care se ridica in picioare, isi strecura mainile sub fusta si isi scoase cu miscari lente chiloteii din dantela alba. Apoi, veni incetisor in spatele meu, imi depuse in poala acel minuscul obiect de vestimentatie si lipindu-si sanii superbi de spatele meu imi sopti :
- Cam asta e efectul pe care prezenta ta il are asupra pasaricii mele!
Puncta aceste cuvinte cu o usoara muscatura lobul urechii mele drepte. Am strans in mana dantela oferita de catre micuta perversa care reusise sa ma excite in ultimul hal. Asa cum banuiam, tesatura fina era imbibata in lichidul delicios izvorat din adancurile ei. Instinctiv, am dus mana in care țineam chiloteii la nas, aspirand cu nesat superbul miros de pasarica tanara, amestecat cu un parfum fin. Acest "drog"a avut asupra mea un efect devastator. Am simțit nevoia animalica sa o posed chiar acolo pe loc, fara sa imi pese de consecinte, fara nici o teama de nimeni si de nimic. Totul a disparut din jur;am ramas doar eu si cu aceasta fiinta care, desi atat de tanara, stia atat de bine sa apese butoanele potrivite pentru a ma face sa imi pierd complet mințile. Am tras-o catre mine atragând-o intr-un sarut salbatic. Buzele noastre erau pe rand, sarutate, supte, muscate si iarasii sarutate. Pula statea sa imi rupa sortul lejer pe care il purtam. Am incercat sa imi eliberez membrul erect, avand in plan sa o trag pe Emma peste mine și sa o patrund chiar acolo pe acel scaun, fara sa tin cont ca ma aflu pe terasa unui restaurant in mijlocul Bucurestiului si ca la cativa metri de mine se afla chiar Bogdan, fratele Emmei. Nimic nu conta! Simteam doar instinctul animalic d...



    Login