Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSurprizele Emmei 2
Autor : nickyman - 2023-01-19
Citita de 6409 ori - Nota 8.34 (99 voturi)
Intre timp aparura si fetele ....se apropiara de masa cu niste zambete un pic ciudate si fetele imbujorate. Fiecare se plasa in spatele partenerului si Emma lua initiativa.
-Vrem sa va oferim o provocare. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa inchideti ochii si sa nu ii deschideti pana nu va spunem noi. Daca sunteti ascultatori, veti primi un bonus. Daca in schimb, veti trage cu ochiul imprejur, veti primi o pedeapsa. Va bagati? intreba Emma
Aprobaram la unison si jocul incepu. Nici nu inchisei bine ochii si simti buzele fierbinti ale Emmei cum le acopera pe ale mele. Intre timp, mana care imi mangaia pieptul, cobori si imi atinse penisul semierect prin pantaloni facandu-l sa tresalte. Continua asa cateva zeci de secunde pana cand reusi sa ma intareasca complet. Urma o pauza cand, desi nu mai exista contact fizic o simteam miscandu-se in apropiere. Apoi incet, imi indeparta picioarele si imi elibera membrul din stransoarea materialului, executand miscari in sus si in jos. Constiinta mea inca era treaza si incercam sa compensez lipsa vazului ascultand cu atentie daca se apropie cineva. Deodata am simtit o caldura intensa cum imi invaluie pula de la cap inspre radacina. A fost o senzatie atat de puternica si neasteptata incat am deschis larg ochii, suficient sa o observ pe Emma care se strecurase sub masa si se lupta sa indese cat mai adanc in gurita ei mica pula mea aflata in stare de excitatie maxima. Intrucat Irina disparuse din peisaj, am presupus ca si Bogdan se bucura de acelasi tratament si m-am tras cu tot cu scaun mai sub masa, pentru a ii oferi posibilitatea unor miscari mai ample, asezand astfel fata de masa incat sa ascund ce se intampla pe dedesubt in cazul in care am fi fost deranjati de cineva. Intre timp, gurita Emmei reusea sa imi ofere cele mai intense senzatii de placere. Avea o tehnica desavarsita si destul de neasteptata pentru o femeie de varsta ei. Alterna miscarile circulare ale limbii cu o usoara aspiratie urmate de cateva miscari ample reusind sa inghita aproape intreaga lungime a pulii. O simteam fortandu-se ca la fiecare ciclu de miscari sa lase pula sa ii alunece tot mai adanc in gat ceea ce imi provoca niste senzatii fantastice. Mi-as fi dorit sa ii vad ochisorii aceia minunati privindu-ma in timp ce isi indesa pula in adancul gatului ei stramt si fierbinte dar mi-am propus sa imi respect promisiunea. In plus, senzatiile erau cumva mai intense in felul acesta .
Zgomotul pasilor care se apropiau m-au adus repede cu picioarele pe pamant. Am incercat sa ma retrag din dulcea imbratisare a buzelor care imi acaparasera penisul insa m-am trezit cu mana care imi dezmierda testiculele strangandu-se si indemnandu-ma sa raman pe loc. Privirea mi i se intalni cu cea a lui Bogdan care imi facu semn ca totul este OK.
- Cafelele dumneavoastra, si nota de plata! spuse ospatarul amabil.
Observand confuzia mea, generata in parte de faptul ca nu comandasem nici cafele si nu cerusem nici nota de plata, dar mai ales de faptul ca Emma intensificase ritmul felatiei magistrale pe care o presta pe sub masa, ospatarul adauga:
- Domnisoarele care va insoteau au cerut cafelele....La fel si nota! Sper ca nu am gresit masa, adauga el putin panicat privind catre scaunele goale.
- Nu, e OK! spuse Bogdan. Domnisoarele au plecat sa ....isi pudreze nasurile, adauga el provocand-o pe Emma sa se innece putin . Scoase pula din gura si o simti cum se loveste cu ea de cateva ori peste nas ca raspuns la afirmatia fratelui ei.
Se pare ca mica perversa isi dorise sa fie surprinsa in timp ce sugea pula pe sub masa. Asta adauga in opinia ei, putin mai multa adrenalina in acest act nebun. Simuland scoaterea portofelului din buzunar, am strecurat o mana sub masa si am apasat-o usor de crestet, pana cand i-am simtit nasul atingand radacina pulii. Am eliberat-o la timp pentru a impiedica un acces de tuse provocat de surpriza. Drept rasplata am primit o usoara muscatura urmata de doua miscari care aproape ma facura sa ejaculez. Am achitat fara sa comentez, avand grija sa las un bacsis consistent. Chelnerul se indeparta usor si de sub masa se auzi glasul Emmei urmat de o mica forfota.
- Sper ca v-a placut mica noastra surpriza! spuse ea chicotind. Alex, pentru ca te-ai purtat cum se cuvine si nu ai tras cu ochiul, am decis sa iti acordam bonusul promis.
- Si eu?! spuse Bogdan repede.
- Tu ai pierdut armasare. Ti-a placut sa ma privesti in ochi in timp ce ti-o sugeam pe sub masa, nu ? se auzi vocea Irinei
- Cam da, recunosc! Mai ales cand imi goleai outele in timp ce ospatarul se afla la 2 m de mine. Ti-am spus de atatea ori ca ochii tai au o stralucire aparte atunci cand mi-o sugi! rase el.
- Pe bune? Uite am sa mai cer o parere, chicoti Irina.
Intre timp Emma se re-apucase de treaba, intensificand ritmul cu care ma sugea. Deja adoram felul in care stia sa ma faca sa ajung la extaz. Ma intrebam ce ii mai trecuse prin mintea ei perversa atunci cand vorbea de acel bonus cand felul in care ma sugea se schimba brusc. Miscarile erau un pic mai retinute, mai putin ample si aspiratia mult mai puternica decat pana acum. Cred ca reusisem deja sa gasesc explicatia corecta cand mana Emmei dadu fata de masa la o parte si privelistea pe care o observai imi taie respiratia....Cea care ma sugea era de fapt Irina, logodnica lui Bogdan. O facea cu miscari retinute, cu ochii inchisi, si cu pasiune. Langa ea, Emma ma privea cu ochii ei albastri ca cerul. Ochelarii si-i lasase pe masa pentru a nu ii ingradi miscarile. Imi zambi insolent si incepu sa imi linga testiculele. Aproape ca uitasem ca Bogdan se afla pe partea cealalta a mesei. Am ridicat privirea catre el incercand sa ii vad reactia. El imi zambi ingaduitor, spunand:
- Stai linistit, Nasule! Suntem o familie mare si fericita!
Imaginea pe care mi-o ofereau cele doua tinere era extrem de excitanta! Limbile lor se impleteau pe pula mea de la radacina catre varf. Ma sugeau pe rand pline de ravna si cu o pofta nebuna. Coaiele pline incepura sa se contracte, picioarele incepura sa imi tremure si rezistenta mea fu infranta in sfarsit de tenacitatea cu care Irina si Emma ma sugeau. Am explodat puternic, cu jeturi lungi si abundente. Fetele, care simtisera apropierea ejacularii primira sperma fierbinte pe buze cu o placere vadita. Limbile lor culegeau fiecare picatura, inghitind cu nesat. Emma avu grija sa imi curete pula de resturile ramase, aspirand puternic pentru a extrage lichidul placerii mele, dupa care buzele celor doua fete se unira intr-un sarut supererotic. Priveam fermecat cum limbile lor se harjoneau alaturi de pula mea care refuza sa se culce. Mi se parea incredibil ceea ce mi se intampla. Faceam eforturi sa imi dau seama daca ceea ce se intampla este realitate sau doar un ...



    Login