Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Surprize-surprize cu colega Lucica
Autor : toni-iasi - 2024-03-02
Citita de 7334 ori - Nota 1.68 (438 voturi)


Surprize-surprize cu coleguța Lucica

Lucram la Biblioteca Centrală, și aveam 26 de ani. Era prin 1997 și femeile din Romania o luaseră razna. Eu eram însurat de doi ani și deja mă săturasem de nevasta mea.
Lucica avea vreo 35 de ani și era juristă la noi. Era o femeie cu un chip cam anost, dar cu corp și picioare de nota 10. Brunetă, piele albă, ochi verzi și corp super. Probabil un metru șaptezeci.
Măritată... dar nu ca orice femeie măritată.
Pentru că urma să aflu ce și cum în acel an, prin aprilie.
Pe final de aprilie mă luase o excitație sexuală grea. Și fix atunci Lucica începuse să flirteze cu mine. Nu părea s-o deranjeze că am verighetă.
Lucram la documente într-o cameră de la etajul 2, numai noi doi. Se uita lung la mine, și nu o dată. Și își răvășea părul, și dădea semne. Și mă îmbăta cu parfumul ei Lancome.
Dar faptul că e măritată mă speria tare. Auzisem atîtea povești cu soți ce bătuseră pe cei ce se luaseră de nevasta lor... Ooof.
Apoi într-o dimineață, cînd ea m-a întrebat ce ma fac, i-am zis, imprudent și cu o anumită privire vinovată, că-s ”tensionat”. Eram doar curios să văd unde ajungem. Și tensionat da, eram, într-un mod cumplit.
A ridicat curioasă sprîncenele și a zis ”Cum...tensionat?”.
Apoi s-a apropiat de mine și m-a fixat cu ochii ei frumoși, și a șoptit ”Ăăăă, din cauza mea?”.
Am răsuflat adînc și am zis că da. Apoi repejor i-am spus că picioarele ei mă omoară și că le visez nonstop.
A rămas parcă interzisă, privindu-mă ciudat, cu capul înclinat pe o parte, apoi a zis, parcă nervoasă ”Tu nu știi că-s măritată?”. Mă dojenea.
Apoi în secunda următoare ceva ireal s-a produs: pînă să mă dumiresc ce se petrece, Lucica m-a pupat ușor pe buze, apoi și-a lipit palma ei mică de blugii mei, fix la șliț! După care, cu palama ei caldă lipită de pula mea, a zis încet - ”Măritată, da, dar... e foarte tulburător pentru mine, femeie măritată și banală, ca un bărbat mai tînăr cu 10 ani și frumușel ca tine să mi facă la serviciu așa o confesiune... Îs măritată de 10 ani și mereu am visat asta... Iartă mă că fac asta... ”.
Sub palma aia fierbinte care începuse un mic masaj erotic la penisul meu, am început să gîfîi, cuprins de frisoane, și am scîncit ”Lucicaa, Doamneee, ce faci?”.
A murmurat ghiduș ”Păi verific cît de tensionat ești... Și, pfff, chiar că ești!!!... Daaa, o simt acolo, maaare și taare...”.
Dar exact cînd mîna ei obraznică începuse să mă alinte mai ritmic acolo, de credeam că mă golesc, pe hol am auzit pași, că venea cineva, era colega Dana care ne aducea alte dosare!
Lucica, repede m-a lăsat și s-a dus la biroul ei, dar apucînd să mi sufle repejor ”Peste o oră, vii la Arhiva 4, am cheia de acolo!”. Dana cred că s-a uitat ciudat la noi, că eram roșii ca focul.
Am ieșit de acolo cu inima zvîcnind, în ritmul în care și penisul erect îmi zvîcnea. Plin de o exctare animalică, combinată cu o frică animalică, la gîndul că provocasem o femeie măritată!
Dar ce avea de gînd să facă în camera aia de la etajul 4 numită Arhiva 4???
Oare chiar urma să... ?
Scăldat în fiori de emoții, am mers la baie și m-am spălat bine acolo, apoi m-am dat cu Haatrick-ul din geantă. În caz de orice.
Nu știu cînd a trecut ora, apoi am urcat la camera aia de sus, unde nu venea nimeni.
ARHIVA 4, scria pe ușa veche. Am bătut, și Lucica mi-a deschis.
Am intrat, și ea a încuiat.
Se parfumase suplimentar și am văzut că se rujase.
Tremura toată.
A rămas unul în fața celuilalt, stînjeniți, tremurînd.
Apoi știu că am pupat-o pe gură, și ea mi-a răspuns cu buze moi.
A zis apoi:
-M-ai tulburat tare de tot cu confesiunea ta... De ani aștept ca un bărbat să zică așa ceva. Și pentru asta eu vreau acum să ți ofer ceva, să te ajut... Și să mi ajut și un vis sexual, vechi...
După care, Lucica cea măritată nu a pierdut timpul: repejor, s-a instalat pe un scaun vechi, acolo, între dulapurile înalte și prăfuite, după care, roșie la față, și a scos bluza, apoi sutienul, rămînînd cu sînii goi!
Respira greu.
-Voiai asta?
Avea sîni frumoși, potriviți ca mărime.
Lucica apoi a început să și alinte sînii cu degetele, mai ales la sfîrcurile întărite.
-Cum am sînii? Faini? Ăăăăă... Tu... Vrei... să ți-o freci de ei și apoi să-i stropești?
Cînd am auzit asta, am simțit așa, ca o apă caldă.
Știa toate de bărbați Lucica noastră...
Am bîiguit, jenat și suprins de așa inițiativă.
-Lucica, Doamne... Dar ești măritată?... Cum aș putea să ți fac așa ceva?
S-a uitat iar la mine, parcă ironic și iar palma ei s-a lipit la penisul meu.
-Cum... cum? Ca în visele tale sexuale. Ți-o scoți, o iei în mînă, ți-o freci de sînii mei și te eliberezi peste ei. Ziceai că esti tensionat nu?... Știi, de ani de zile noaptea am visul ăsta cu arhiva și cu un coleg mai tînăr pe care eu îl provoc și stă ca tine așa tremurînd, și apoi și-o scoate dinaintea mea... Ce, numai voi aveți vise porcoase cu femei măritate?...
Nu știam ce să zic. În lumina zile sînii ei erau superbi, ca de pictură renascentistă și Lucica cea măritată stătea așa cu sînii goi și mi cerea să ejaculez peste ei!
Oare visam?
Parfumul ce venea de la ea îmi arăta că nu visam. Iar erecția enormă din chiloți, dureroasă, îmi amintea că glandele mele trebuie golite, de data asta nu peste soția mea.
Nu mai știu cînd mi-am dat jos blugii, laolaltă cu boxerii, dar cert e că în clipele următoare măduarul meu erect și parfumat zvîcnea eliberat, arcuit și dur și vînos, sub nasul Lucicăi.
Niciodată nu avusesem așa erecție.
A suspinat, cu ochii la sculă.
-Pfoooai, ce mare e cucul tău!
Auzi... cucul.
Am icnit și mi-am luat-o în mînă si cînd am decalotat, din pulă a ieșit pre-ejaculat, destul de mult. A văzut si deodată, și-a pus palma pe piept, si a scos un fel de sughiț, aplecată înainte, de parcă era gata-gata să verse.
-Scuze, mi s-a făcut puțin greață... Știi, e de la emoții... Că eu asta nu am mai făcut cu nimeni... Gata, mi-a trecut... Acuma hai dă-mi-o pe sîni...
Doamne, ce borfelină zăcea în Lucica cea sfioasă...
Am început să-mi plimb mădularul pe sînii ei fierbinți în timp ce palma celalaltă mi-o plimbam pe spatele ei gol și pe umerii ei slabi, tot fierbinți.
La rîndul ei Lucica își plimba palmele pe fundul meu, privindu-mă cu niște ochi parcă disperați, o privire cum nu mai văzusem la o femeie.
-Tu, zi-mi că-ți place să mi-o dai pe sîni! Zi-mi!
Am gemut tare.
-Lucicaaa, mooor...
Gemeam ca un animal și mă frecam cu pula de ea și mi făceam labă, cu ochii la ea, și icneam numele ei și mă uitam la sînii ei goi pe care mădularul meu se plimba.
Stătea pe scaunul ăla, cu bustul drept, și se uita la mine drept în ochii mei.
-Haaai, haaai... Dă-mi zeama ta, te roog... Vreau să văd cum mă năclăiești...
Zeama??? Doamneee!!
Asta m-a terminat!!!
Repede, din cauza îndemnului ăla porcos, am simțit cum mă termin, și cum lichidul seminal îmi urcă în glande, și am dat un strigăt.
-Lucicooo, îmi vineee!!!
Cred că s-a speriat puțin, că a vrut să mă împingă, deoparte, dar am ținut-o de umăr cu mîna-clește și am simții cum glanda îmi pompează lichidul plăcerii și imediat din minte au ieșit năvalnic torentele de spermă, pe gîtul și sînii ei.
O ejaculare cataclismică cum nu mai avusesem de la 20 de ani. Șiroaiele groase și alburii curseseră gîrlă pe sînii ei, spre burtă, și un jet îi sărise pe umăr și sperma îi șiroia pe spinare. Fusta et roșie era în pericol și repede, cu hartie igienică, am șters-o atent.
După finalizarea aia a mea, Lucica rămăsese mută. Gîfîia și clătina din cap, cu reproș în ochi.
Apoi a murmurat ”De ce am făcut asta omule? De ce am făcut asta omule? De ce am făcut asta omule?...”. Avea parcă o mare durere în ochii ei frumoși. Dar eu nu aveam timp de psihologie, că eu îmi savuram plăcerea ușurării de spermă, după acea ejaculare enormă fără sens ce-mi adusese o plăcere înfiorătoare prin nefirescul ei, plus imaginea acelei colege măritate, cu sînii feșteliți de zeama plăcerii mele.
Am vrut să o pup, recunoscător, dar m-a împins, fără o vorbă. Și tot fără o vorbă și-a pus sutienul, și apoi bluza, în timp ce eu jenat îmi ridicam chiloții și blugii. Paralizat de groaza aberantă că o va suna pe nevastă-mea.
Vreo două zile am căutat-o, dar mi se spunea că se învoise. Eram bîntuit de amintirea acalei experiențe sexuale, și refăceam mereu mental clipa cînd din mine ieșiseră jeturile alea cleioase peste sînii pe care ea mi-i oferise așa amabilă. Mă rodea întrebarea ”DE CE făcuse aia?”.
Peste trei zile m-am văzut cu ea, într-un grup, și am vorbit banalități. Nu părea supărată sau ceva. Ba chiar a rîs la niște bancuri.
Apoi a doua zi ea a venit la mine în birou, cînd eram singur, m-a luat de mînă și a început să-mi șoptească:
-Ăăăă, m-am gîndit la tine zilele astea... Am visat că mă stropeai iar și iar, ci litri de spermă... Dar nu erai doar tu ci erați doi... Nu ai... un amic drăguț?... Să văd cum e cu două cucuri pe sînii mei?... Doamne, am luat-o razna???
Lucica asta era plină de surprize! Am respirat adînc, și în timp ce o mușcam de gură, derulam o listă cu amicii mei, gîndind pe care aș putea să-l convoc la o ședință sexuală cu această porno-soțioară.
Imediat m-am gîndit la nepotul meu Ducu, fiul lui soră-mea. De 22 ani, însurat de un an și foarte nemulțumit de ce-i dădea nevasta la pat. Un ochelarist blond, ce semăna cu David Bowie.
Aveam niște poze cu el și i le-am arătat Lucicăi. Le-a studiat, apoi a chicotit – ”Ooooh, cu un băiat așa de tinerel? Doamne... Dar da, e drăguțel!!”.
Apoi l-am căutat pe Dudu, și i-am zis ce și cum, și a căscat ochii, și n-a întrebat ”Auoleu unchiule, sigur nu e riscant? Dacă vine soțul ei peste noi?” dar în final într-o duminică dimineață eu cu Lucica sunam la ușa garsonierei lui (soția lipsea trei zile din oraș.
Lucica dîrdîia toată, dar era decisă și excitată.
Purta o rochie albă și sandale albe.
Am intrat, și am făcut prezentările.
Apoi Dudu a adus niște Havana Club și ea a băut un păhărel, și cam zece minute am făcut conversație banală. După care Lucica a spart gheața și zis încet - ”Dragilor, voi ați uitat de ce sunt eu aici?”.
Apoi, calmă, a luat inițiativa. Acolo în camera inundată de soare, cu niște mișcări de parcă toată viaâa făcuse asta, Lucica cea măritată s-a despuiat dinaintea noastră. După cinci minute rochia, sutienul și chiloțeii ei se aflau aruncate pe canapea, iar ea, goală-pușcă și cu sandalele în picioare stătea pe marginea fotoliului, cu bustul drept, uitîndu-se la noi, și cu sînii întăriți. Parcă era din saiturile porno.
-Cum arăt dragilor?
Cam tremura, așa goală, dar era curajoasă. Noi, leșinați,...



    Login