Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSurpriza Mihaelei (partea a doua)
Autor : Mihai0101 - 2020-09-13
Citita de 10244 ori - Nota 7.94 (89 voturi)
Continuarea de la “Threesome surpriza, Mihaela”


Tin sa mentionez ca Mihaela este o tanara cu niste sani frumosi, rotunzi de iti incap la perfectie in mana cu un cur nici prea mic, nici prea mare, intr-un cuvant apetisant.
Dupa partida surpriza ce i-am oferit-o impreuna cu Gelu, eu si Mihaela ne-am continaut activitatiile de oameni normali. Dupa aproximativ 2 luni de la aceea partida, luna iulie, ne hotaram sa mergem si noi la mare. Toate bune si frumoase, ne facem bagajele, ne urcam in masina si plecam. Eu tot ma gandeam daca a uitat de aceea surpriza promisa dar imi promisesem ca nu voi mai scoate un cuvant ca sa fie ceva spontan si super excitant. Prima saptamana de concediu o petrecem in Bulgaria, iar a doua saptamana in Mamaia… aveam sin oi nevoie de distractie, de un club, de un pub.
Ajungem acolo, ne cazam la hotel si instant mergem pe plaja. Se facuse ora 6 si ceva si merem inapoi spre cazare si o intreb: “Ce vrei sa facem in seara asta ?”. La care ea raspunde: “Nu stiu, mergem sa mancam undeva, ne plimbam putin pe faleza si ne intorcem aici.”. II zic ca sunt de accord. Ziua urmatoare urma sa mai soseasca alte 2 cupluri, Maria si Matei, Laura si Toni si un baiat Andrei care avea un corp de invidiat fiind antrenor de fitness.
Vine ziua urmatoare, ne intalnim cu prietenii, iar Mihaela cand il vede pe Andrei ne spne ca se cunosc din copilarie. Trec doua zile, Andrei statea doar langa prietena mea peste tot pe une mergeam: drumul spre plaja, la plaja, la restaurant etc. Nu aveam de ce sa ma tem fiinca erau prieteni vechi ce s -au intalnit dupa atata timp, mai vorbeau si ei, pana cand joi seara cand am fost sa mancam el bause cam mult si am aflat toti ca i-a placut foarte mult de Mihaela, iar aceasta nu ar fii negat ca ea nu. Cand am ajuns in camera, am avut o discutie cu Mihaela despre Andrei la care ea imi spune: “ Nu ai de ce sa iti faci griji !”. Ne futem si ne bagam la culcare. Pe la vreo 3 dimineata ii suna telefonul, raspunde si spune ca vine imediat. Maria se certase cu prietenul ei, iar Mihaela se duce sa o consoloeze, sau cel putin asa mi-a zis mie . Se intoarce in camera pe la un 4 jumate si se pune in pat. Am simtit un miros de parfum barbatesc pe ea dar nu zic nimic.
Ne trezim devreme sa mergem la plaja si il intreb pe Matei daca s-a impacat cu Maria si el imi spune ca nici nu au fost certati. Era clar s-a dus la Andrei in camera.
Ne am programat ca in aceea seara, fiind vineri sa mergem in club. Fetele au zis sa iesim separati, fete cu fete baieti cu baieti. Ne pregtim si mergem noi baietii la un club, iar ele la altul. In fine ne luam sa bem, ne imbatam, iar in nebunia noastra nu realizam ca Andrei disparuse. Deja imi dadusem seama unde era si cu cine. Le zic baietiilor ca ma duc sa ma usurez dar defapt ma duc spre hotel. Ma duc spre camera mea si incep sa ascult. Numai rasete, numai chicoteli. Ciocan la usa si imi deschide Mihaela, trasa dupa usa sa nu se vada si intru in forta in camera. Ea era doar cu chiloti pe ea, dar nu il vedeam pe Andrei. Imi spune ca a venit sa se schimbe, dar de odata aud ceva ce a cazut pe balcon… era Andrei in chiloti si el. Ii chem pe amandoi sa se aseze in pat sa discutam. Ii intreb ce se intampla si au dat vina pe bautura. La care ii zic Mihaelei “ Si aseara ai fost beata nu?”… Nu a zis nimic. Ciocane cineva la usa, era Maria la care zice “sper ca nu a-ti inceput fara mine!” Aceasta era surpriza Mihaelei sa ne futem in 4.
Mihaela imi spune” Nu te-am inselat aseara. M-am dus sa ii spun lui Andrei despre surpriza.”. Ea a fost dezbracata fiindca voiau sa ma astepte toti 3 dezbracati Andrei, Mihaela si Maria. Maria era asemanatoare la corp cu iubita mea doar ca avea un cur mai mare.
Mihaela se pune in genunchi si incepe sa imi suga pula, la fel si Maria lui Andrei. La aproximativ 5 minute Maria vine sa imi suga pula, iar Mihaela lui Andrei. Era asa de satisfacator sa o vad pe Maria cum mi-o suge si sa ii simt limba dansand pe capul pulii mele si pe Mihaela cum ii ...



    Login