Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSurpriza(2)
Autor : Harpalete - 2016-01-28
Citita de 20819 ori - Nota 7.75 (107 voturi)
Sunt sigur ca nici cei cu imaginatia bogata nu vor banui urmarea primei parti.
Vreau sa reamintesc faptul ca tot ce am scris si ceea ce voi scrie este 99,99% adevarat. Si sa mai subliniez, pentru cei care nu au urmarit cu atentie, ca n-ar trebui sa se opreasca la chestiile erotice, pentru ca nu acestea au relevanta in primul rand. Ci mai degraba sa retina esenta, invatatura, care ne poate face pe toti mai intelepti. Voi reveni pe subiect la sfarsitul povestirii.
Inainte de toate trebuie sa aflati ca doamna Adela (nu pot sa-i spun altfel), este o copie aproape identica Marilyn Monroe. Poate doar parul nu este identic, pentru ca este o idee mai inchis. Cam ca al Elenei U. Aha, ar mai fi de adaugat varsta: vreo 26-27. In rest ce sa mai adaug la descriere? Cine nu stie despre cine vorbesc, sa caute cu Google.
Sa mai adaug ca odata intrata in casa, mi-a trecut si viroza si depresia si tot. Nu-mi puteam crede ochilor ca superbitatea a intrat la mine. Nici ce mi-a spus, nu prea am inteles. Mi se parea ca traiesc un vis. A bagat de seama ca sunt pur si simplu zapacit si a destins atmosfera, spunand ca nu sunt primul care pateste chestia asta si sa trecem la lucrurile pentru care venise. Eu ma temeam sa nu fac atac de cord, numai pentru ce gandeam.
Ma mangaie cu intelegere si bunatate pe fata si-mi spune:
- Hai, asaza-te si sa-ti spun cateva chestii inainte de a incepe ce gandesti tu. Eu zic ca intai si intai ar trebui sa te imbraci si sa te duci iute la banca. Mai ai cam jumatate de ora pana la inchidere. Du-te repede si anuleaza-ti cardul. Zici ca s-a furat, si vrei altul. Sa-l blocheze pe al tau.
Va inchiputi ca ce am auzit, era foarte departe de ce gandeam eu. Dar imi dau seama imediat ca Adela avea dreptate. Eu i-am dat cardul (si codul, bineinteles) nevestei mele, sa cheltuiasca din el pentru cumparaturi. Mie nu-mi prea trabuiau bani decat pentru facturi, pe care tot cu cardul le achitam. M-au trecut sudori reci. Nu zic nimic, ma imbrac la iuteala si o zbughesc spre banca. Ajung cu 5 minute inainte de inchidere. Ultimul client. Cred ca nu aratam prea bine pentru ca oficiantele se uitau la mine cu suspiciune. Credeau ca am intrat sa sparg banca, probabil. Ma duc la ghiseu si solicit blocarea cardului si eliberarea unuia nou. Cel vechi l-am declarat furat.
Dau buletinul, doamna intra pe contul meu, se uita lung la mine si zice:
- V-ati despartit de sotie, sau de iubita. Nu-i asa? Raman mut.
- Da. Dar cum v-ati dat seama?
- Pai ce credeti ca sunteti primul care trece prin asta. Daca era furat de un strain, pana clona un alt card, pana scotea banii, trece ceva vreme. Dar banii dv. au fost scosi din bancomatul din bulevardul .... acum o ora. Toti. Mai aveti in cont 5 lei, pe care cred ca nu i-a putut scoate. A vrut sa va lase lefter. Probabil ca chiar dv. ia-ti dat codul.
De ce m-am temut, n-am scapat. Noroc ca aveam ceva intr-un cont de economii, facut in urma cu un an, cand mi se parea ca Valy cheltuieste cam mult. Si eu am salariu cam cat un ministru. La firma de proiectari unde lucrez, se castiga bine. Intreb de contul de economii si sunt asigurat ca banii aceia sunt neatinsi. Nici n-ar fi putut sa umble la ei, pentru ca nu era trecuta la clauza de retragere. Doamne, ce inspirat am fost! Ma inchin si o sterg acasa, dupa ce fireste iau noul card cu ceva bani din contul de economii.
Intru in apartament cu o mina de om distrus. Adela intelege ca ce era mai rau de intamplat, s-a intamplat. Ma intreba daca sunt lefter si eu confirm.
- Pai hai sa incep povestea, zice ea. Ca sa stii si sa intelegi mai bine ce si cum cu Valy. Sau vrei mai intai sa ne simtim bine? Si incepe sa se dezbrace.
Puteti sa credeti sau nu, imi trecuse brusc cheful de futut. Ma interesa mai mult ce spunea ea, decat sexul. Stiu ca nu prea credeti, dar va jur ca asa era. O asigur ca vreau mai intai povestea si apoi distractia. Si incepe.
- Acum un an, adica vara cealalta, cam la o luna sau doua dupa ce v-ati luat, intr-o seara pe la 7, suna la usa la noi Valy. Gelu o cunoscuse inainte, nu stiam de unde si mi-o prezinta. O vazusem si eu pe scara de cateva ori, dar nici n-am bagat-o in seama, la cum arata. O baga in casa si o trateaza cu diferite chestii de baut, ca pe o veche cunostinta. M-am lamurit ca se cunoscusera pe scara blocului in urma cu cateva zile doar. Acuma tu stii cum arata Gelu. E frumos ca Adonis si de rest ce sa mai spun, ca stii si tu. Eu stateam mai intr-un colt, ca asa mi-a spus Gelu. Si sa nu ma bag. Cum spunea el, “taci dracului din gura si priveste”. Valy se chercheleste si incepe sa dea din casa. Cum ca boul (adica tu, scuza-ma), i-a dat cardul de salariu si ea, ca o desteapta ce este, scoate bani si-i pune bine pentru zile negre. Iti “sugea” cam jumatate de salariu. Acum poti sa faci si tu o socoteala, sa vezi cat te-a costat Valy.
Fac si eu o socoteala rapida, pana mi-am facut contul de economii. Vreo 50.000 de lei.
- Apoi incepe sa zica ca esti un impotent, ca atunci cand pe scara Gelu i-a pus mana pe cur, si-a dat seama ca el este cel mai potrivit pentru ea si alte chestii care l-au vrajit pe Gelu, care n-are prea multa minte. Vezi ca Dumnezeu nu da din toate. La el mintea ... Cu aspectul m-a vrajit si pe mine. Cel putin era destul de destept sa nu vorbeasca prea mult. Ca atunci iti dai seama imediat, ca e ca noaptea. De aia nici n-a trecut de cele 8 clase.
- Cum? Gelu n-are decat 8 clase? Intreb eu mai mult de forma, cu gandul ca ce-i trebuie ei, nu presupune cine stie ce scoala.
- Nu draga. Are o amarata de profesionala. Dar are un noroc chior. A infiintat firma aia de constructii, care a mers excelent, ba chiar l-a imbogatit, pana s-o intalneasca pe Valy. Dar lasa ca despre asta o sa-ti zic mai incolo.
Am uitat sa va zic ca Adela este profesoara de romana la o scoala de langa noi. Are ore numai dupa pranz. Important de stiut. De asta si uimirea mea cum o persoana care arata super si este si educata, poate trai cu Gelu.
- Ce sa mai zic, pe la 10 eu am plecat sa ma culc, pentru ca a doua zi aveam program incarcat, iar ei au ramas sa mai discute, desi ce discutau ei, adica exclusiv despre sex, m-a ingrijorat. Nici nu apuc sa adorm, ca aud de alaturi zgomote ciudate, care-mi aminteau de ce auzeam cand faceam noi sex. Ma dau jos din pat si deschid usor usa. Gelu o futea pe Valy a ta, de-i mergeau fulgii. Si stii ce grosolanie are Gelu intre picioare. S-o fi vazut pe Valy a ta cum guita, de sunt sigura ca au auzit si vecinii. Am deschis larg usa, sa ma vada Gelu. Crezi ca s-au sinchisit? Nici unul. Au continuat, parca as fi fost la 100 de km distanta. Eu stiam ca Gelu mai da si in stanga si in dreapta, dar n-a facut-o niciodata cu mine de fata. Plangeam si il rugam sa termine cu chestia asta. Ca de ce nu-i e mila de Valy, ca nu vede cat e de mica, saraca? De ce o chuieste? Nu vede ca s-a imbatat? Si ce crezi draga? Valy urala la mine: Da mai taci dracului din gura, ca nu ma chinuieste. Asa-mi place mie, tampito. Si ma scuipa. N-am mai razistat si am plecat in dormitor. Gelu a futut-o toata noaptea. Nici nu stiu cum au rezistat atat de mult. Atunci am inteles ca femeia asta are pe dracul in ea.
Daca a putut ea sa-l prosteasca pe Gelu, care este foarte exigent cand e vorba de femei si sa futa la ea o noapte intreaga, inseamna ca chiar e a dracului de periculoasa. Si uite asa Valy a devenit o obisnuita a casei. Venea cam la 2-3 zile. Mai ales dimineata, cand erai la serviciu. Cand a venit prima data, chiar se lauda ca l-a fraierit pe boul (scuza-ma), zicand ca se duce la ma-sa.
Mi-am adus aminte ca chiar asa a fost. Cateva seri mi-a zis ca trece pe la ma-sa ca n-a mai vazut-o de mult si o sa doarma la ea. Eu bineinteles ca n-am verificat. Nici nu m-am gandit, ca asa sunt boii.
- Gelu zicea ca vrea sa-mi dea o lectie de sex. Ca eu nu ma pricep asa ca Valy. Ma punea sa asist la futaiul lor si n-am avut incotro, ca mi-a spus ca daca nu-mi place, sa ma duc la mamica. Ori eu am plecat de acasa de la parinti, sub cuvant ca nu ma mai intorc la ei decat maritata. Atunci am vazut aplicate chestii care numai in filmele porno cele mai ordinare le vezi. Hai ca mai faceam si eu un oral, mai practicam si alte fantezii, dar ce am vazut la Valy, nu puteam crede. Cat putea sa intre pula lui Gelu pe gatul ei, sau in orice gaura, era incredibil. Mai ales ca arata ca o pisica jigarita. Gelu futea la ea in nestire, parca ar fi fost cea mai tare tipa. Incepusem sa cred ca-l vrajeste. Dracu stie? Dar stai sa vezi, ca Valy era chiar mai tare decat ti-ai putea imagina. Intr-o zi, cam in urma cu vreo 4 luni, dupa ce Gelu a futut-o vreo trei ore incontinuu, de ma si miram, dupa ce s-au asezat franti de oboseala, ce crezi ca-i zice Valy? Draga Gelu, imi place de tine, te pricepi la futut, dar sa stii ca mie mai imi trebuie pula. Asa ca te ocupi sa mai gasesti cativa prieteni, si sa mi-o trageti cu totii. Doar asa o sa fiu multuminta. Poate sa fie si trei sau patru, sa nu vii cu unul ca sigur n-ajunge. Si vezi s-o aiba ca si a ta. Nu vii cu de-alea mici, ca de-alea am si acasa. Nu-s bune de nimic. Crezi ca usor a gasit Gelu ce voia Valy? Doar doi. I-ai vazut si tu. Nu mai spun, ca la “inaugurarea parteneriatului” m-au silit si pe mine sa asist. La voi in apartament. Toate sedintele in patru, se faceau la tine in apartament. Aproape in fiecare zi. Ma si miram ca la Valy, menstruatia nu tinea decat vreo 3 zile, sau maxim patru. In perioada aia Gelu se ocupa si de mine. Dar nu ca si cu Valy, ca stia ca mie nu-mi place anal si mai multe chestii. Plus ca in mine nu putea s-o bage complet, ca ma durea de inebuneam si nu era nici o placere, nici pentru el. Bine ca au renuntat la prezenta mea, daca au vazut ca nu vreau sa ma alatur lor. Chiar n-aveam chef de asa ceva. Nu zic ca vederea lor nu ma excita, dar sa intru si eu in hora, nu ma atragea deloc. Eu cred ca Gelu ori e vrajit de Valy, ori cine stie ce-o fi in capul lui. Firma lui e pe duca, are datorii destul de mari, pentru ca nu s-a mai ocupat de comenzi si muncitorii au plecat. Ce sa-ti mai spun. Cred ca a luat-o razna. De aia astazi mi-a zis ca mai bine sa vin la tine si daca o sa ma accepti, sa-ti fiu ca si o sotie credincioasa. El chiar o sa se bucure, pentru ca scapa de promisiunea pe care le-a facut-o alor mei ca o sa ma ia de nevasta.
La auzul acestor vorbe, marturisesc ca mi-au sticlit ochii. Cum sa nu te bucuri ca poti trai sau chiar te poti insura cu Marilyn Monroe, care pe deasupra este si cultivata si placuta, de nu-ti poti lua ochii de la ea. Mai ales acum, ca statea ghemuita pe fotoliu si halatul de casa dezvelea picoarele jumatate. Parca mi-a citi gandurile, se descheie si scoate halatul. Dedesubt, chiloti obisnuiti si sutien. Nu bikini sau alte farafastacuri sexi. Simt cum imi cade falca si n-o pot aduce la loc. Pula, beton armat.
- Vrei si mai mult? Intreaba cu un glas care mi-a amintit de glasul povestitoarei de povesti de la radio, din copilarie. Cald si moale.
Dau din cap ca da, incapabil sa articulez ceva. Scoate si cele doua piese, cu incetinitorul parca. Miscarile nu erau nici provocatoare, nici pudice. Parca facea cele mai firesti gesturi. Parca am fi fost impreuna de mult timp. Nu vreti sa stiti cum m-am simtit. Pe de o parte excitat la culme, pe de alta parte, cu senzatia ca urmeaza sa violez o celebra opera de arta, de care n-ar trebui sa te atingi. Vede ca-mi iau avant sa ma arunc asupra ei, si-mi face semn cu palma, ceva care se poate intelege cam asa “stai, nu te grabi!”.
- As mai vrea sa-ti mai spun ceva, inainte sa-ti versi amarul sau orice ai vrea tu sa versi, asupra mea. Pe soacra-ta ai cunoscut-o?
- Da, baigui eu, cu dorinta evidenta de a trece peste acest episod. Chiar acum cateva ore, Valy a plecat la ea. Am auzit eu cand i-a dat adresa taximetristului.
- Dar de cand n-ai mai fost tu pe acolo? Sau de cand n-ai mai vazut-o pe soacra-ta?
- Pai, de aproape un an. Pufneste in ras.
- Eu ti-am spus ca Gelu mi-a dat papucii catre tine, ca s-o poata aduce acolo pe Valy. Nu? O sa vezi ca chiar asta o sa se intample. Si stii de ce? Simplu. Pentru ca soacra ta este la spitalul de nebuni, de aproape un an. Stii cred, ca a fost o celebra curva din cartierul .... Ajungand peste 40 de ani, s-a ingrasat, arata foarte rau si n-a mai gasit barbati care sa fie amatori s-o futa. O vreme s-a descurcat cu baietei de liceu. Aducea la ea cate 4-5 si ii punea sa o futa, sa o sature. Dar astia mici, fara tehnica, nu se prea descurcau. Plus ca mai si raspandeau stirea ca e mare curva in cautare de pula. A ajuns sa vanda lucrurile din casa, ca sa plateasca barbati bine dotati sa o futa. Era ca si drogata. Dependenta de pula. Asa o sa ajunga si Valy. O sa vezi. Pana la urma a fost dusa la Marcuta, zic unii, chiar de catre Valy. Acolo o injecteaza doctorii, ca nu mai stie de ea. Acum apartamentul soacra-tii este debransat de la apa, lumina si toate cele. Asa ca nu cred sa poata sta Valy pe acolo prea mult timp. O s-o vazi in curand din nou pe aici, la prostul de Gelu. Poate inca si cu prietenii. Cum zice inteleptul: Asa e cand e sa se aleaga praful! Si pentru ca veni vorba, ai grija sa bagi un divort amiabil la notar, acum cat inca e zapacita si n-o duce mintea sa te dea in judecata pentru partaj. Poate da dracu si o sfatuieste un binevoitor, ca te zvata, daca o face. Ai grija, ca poate sa-ti ia si casa!
- Dar de unde stii tu toate astea despre soacra-mea?
- Sa nu-ti inchipui ca am facut ci...



    Login