Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Studiu de caz - continuarea orala
Autor : theodora99 - 2023-11-22
Citita de 5796 ori - Nota 5.24 (62 voturi)
Veneam acasa pe fuga pentru ca trebuia sa merg la o nunta, iar a doua zi ma intorceam la facultate pentru un examen. Tipul care m-a ajutat cu studiul de caz avea deja promisa din partea mea o revansa pentru zecele pe care l-am luat si sextingul din ultimele zile ma facea sa il vad cu ardoare, chiar daca eram pe stop, in zona rosie. De la nunta nu puteam fugi pentru ca eram cu familia cu ochii pe mine, asa ca singura sansa era inainte.

Ii scriu, imi raspunde greu si evaziv. Ii scriu a doua oara, imi raspunde ca vrea, dar ca nu se poate la el (oare pentru ca mimoza cu care este si nu stie sa il futa e acolo?).
El: te iau de la gara, cat poti sta?
Eu: 1h max (si ii zic si despre stop)
El: nu imi este teama de putin rosu, ba chiar ma incita
Eu: nu vreau eu pentru ca trebuie sa ajung repede apoi acasa si ma vad ai mei
El: pacat, tu pierzi! (Stiuuu, zic eu in gandul meu)

Imi refacusem rujul si ii trimit un selfie. Text: sunt pregatita. Sacou gri pe mine, pulover negru pe gat, ruj rosu, cercei lungi de aur, pantaloni negri stramti, botine si par prins in coada. Stiam ca e nevoie sa il aprind inca de pe drum ca sa termin repede. Chiar ma grabeam, dar voiam sa ma achit de “datorie”. Mint.. voiam sa i-o sug din nou si sa il aud satisfacut.

Ajung, ies in fata garii, ma pune sa urc in masina dar in spate, imi pune bagajul in portbagajul BMW-ului ca un domn ce este si plecam.
El: arati demential. Cum a fost drumul?
Eu: si tu (era in camasa si palton deschis). Ok, dar mi-a fost cald.
El: imi pare rau ca nu te pot racori azi, dar nu e vina mea..
Eu: si mie, asa ca ramai dator
El: pentru asta trebuie sa ma faci dator. Te avertizez ca sunt foarte incarcat si tensionat si pentru asta iti dau de ales: te duc acasa si mergi la nunta si ne vedem data viitoare sau stai, mergi pe mana mea si iti asumi sa te fii folosita de la gat in sus.

Inghitisem in sec, se juca cu mine. Eram cumva contrariata, dar in acelasi timp eram curioasa. Cat de rau poate sa fie? Scot un da timid, completand cu “atata vreme cat nu imi lasi semne”.
El: nu vizibile, promit.
Eu: adica?
El: e posibil sa te doara gatul, atata tot.
Eu: nu e ca si cum data trecuta m-ai menajat cumva…
El: eh, nu ai vazut nimic inca
Eu: show me! (In timp ce imi ridic piciorul pe cotiera lui) Unde mergem?
El: ajungem imediat undeva unde se vede orasul.

Si chiar asa era, era cam infricosator locul, foarte intunecat, in apropierea raului Bistrita, dar privelistea era decenta. Se da jos, se pune pe scaunul din dreapta fata, ma pune sa ma dau jos, isi da scaunul de tot in spate, cumva il si ridica si ma pune sa stau in genunchi pe jos.

Am mai facut-o in masina, dar ipostaza asta pe scaunul din dreapta cu mine intre picioarele lui era o premiera. Ma mangaia, ma prindea usor de barbie, de fata, ma saruta si deodata ma prinde de gat puternic. Ma trage inspre el, ma urca pe el, iar cu cealalta mana isi strecoara degetele intre picioarele mele. Geme si imi spune ca ma simte foarte calda. Sigur nu o vrei? Ma intreaba el…
NU! Ma uit la telefon si ii zic ca mai avem 40 de minute cu tot cu drum.
El: mie imi place sa te si provoc, asta imi produce placere, nu ai bagat deja asta la cap? Si ma prinde tare de coada cu mana, tragandu-ma spre pantaloni, unde deja i-o simteam cu barbia. Desface cu o mana cureaua, elibereaza nasturele, trage fermuarul si imi sare direct in nas. La fel de ciudata (necircumscrisa), dar tare! Incepe sa o frece de obrajii mei in timp ce ma uit la el, e ca un ritual si nu se grabeste, iar asta e un plus. Stie sa ma intarate si stie sa isi controleze nevoile. Altii imi deschideau gura dinainte sa parcheze si deja terminau, dar el e altfel, e un dominator care foloseste puterea pentru placerea amandurora.

Acum elementul surpriza: isi ia cureaua si o infasoara in jurul gatului meu, tragandu-ma usor spre el.
El: Ia-o in gura! Ma supun, dar...



    Login