Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

strainul....meu!
Autor : dracoasa21 - 2009-10-25
Citita de 5903 ori - Nota 6.83 (12 voturi)
Pentru ca imi plac provocarile, si pentru ca sunt curioasa, si pentru ca rad , si pentru ca iubesc, si pentru ca simt, si pentru ca sarut , si pentru ca ador, si pentru ca imi place sa traiesc………..scriu aceste randuri cu gandul la tine!


Este o dupa amiaza insorita de iunie, vantul mangaie usor frunzele copacilor , iar noi suntem invitati la o petrecere , undeva in cealalta parte a orasului , la o veche vila, care are un farmec aparte , farmecul vechi garde, a vechilor ani de nebunie a perioadei interbelice . M –am pregatit sa merg , avand grija cu ce ma imbrac eu si sotul meu, am vrut sa fiu un firisor din multitudinea de culori ce ar fi putut fi privite si am adoptata o tinuta lejera si eleganta . m-am gandit de doua ori si am ales o rochie neagra simpla, cu un decolteu in v, cu slituri pe lateral , ce nu era mai lunga de genunchi, deaupra am adaugat un bolero negru cu trandafiri rosii, sandalele mele preferate de lac negru cu funda care se incheie pe glezna si inarmata cu buna dispozitie si mult sarm am plecat la petrecere la bratul sotului meu . Sotul meu, un barbat caruia ii sta bine in orice de la tricoul de sport pana la camasa alba impecabila care o are acum cu cravata neagra cu dungulite rosi , aleasa de mine la ultimul schoping.

Am ajuns la vila, unde prieteni nostri ne-au primit cu multa bucurie, unde au facut prezentarile , unde am constata ca eleganta era la mama ei acasa . Vila are un balcon incantator cu priveliste spre gradina cu trandafiri, spre tufele cu iasomie , ciresi care acum sunt plin de roade rosi , si apetisante .

La un moment dat vorbind cu Clara , gazda noastra am simtit cum o privire straina de mine cutreiera in voie pe ceafa mea, nu pot sa ma intorc pentru ca asta ar insemna sa arat ca ma deranjeaza , dar inchei diplomatic discutia si imi arunc ochi in spate . In partea cealalta a camerei descopar niste ochi albastri cenusi , zambitori si pisicheri care sunt atintiti spre mine . Proprietarul un barbat inalt brunet tuns scurt, cu ochi frumosi , sprijinit de un perete cu o mana in buzunar , cu un pahar in cealalta, intro atitudine relaxata , intr-un costum care stataea impecabil pe el , cu un zambet in coltul guri , ma priveste insistent . A vazut ca m-am intors , acum privirea lui cutreiera pe marginea decolteului meu, ajunge la linia picioarelor , ma studiaza , ma imbraca in privirea lui si ma dezbraca cu fiecare secunda care trece in complicitatea privirilor noastre . Revin la interlocutoarea mea care ma invita sa vad una din camerele ei favorite si astfel vraja instalata se destrama .

Toata seara am simtit ochi albastri ca sunt pe mine , in orice parte a camerei as fi fost ei ma insoteau si erau cu mine , am simtit ca imi doresc sa stiu mai mult , sa cunosc mai mult , ma gandesc oare cum as simti mainile lui pe obrazul meu mangaindu-ma ……

Am iesit pe balcon sa vad gradina la lumina serii , se inserase , luminile erau aprinse , balconul era ingradit cu un gard de fier forjat , mi-am sprijinit piciorul usor pe el fara sa ma gandesc ca sliturile rochiei mele se vor desface ca de jos as putea fi vazuta, ca astfel m-i de vad dantela ciorapilor mei , si dantela chilotilor mei , si in momentul cand am realizat ca se poate intampla asa ceva , am vazut o tigara aprinzandu-se in gradina si ochi albastri privindu-ma , mi-a inghetat sangele in mine de placere , rusine si dorinta , m-am intors in camera fastacita si rusinata , imbujorata si incalzita ….

Si atunci ceva in fiinta mea ma indemnat sa merg in gradina , sa privesc luna cea frumoasa care incepuse sa rasara , sa dau o sansa ochilor albastri ……
Am luat-o usor pe o alee ca sa dau motiv si spatiu sa pot fi abordata , caut cu ochi tigara aprinsa prin gradina , si o descopar langa trunchiul unui cires , asteaptadu-ma
-buna seara
–buna seara… o mana intinsa rupe un manunchi de cirese si mi-l aseaza la ureche
- ce frumoasa esti acum, cu cerceii la urechi! ………….Simt ca pamantul se deschide sub picioarele mele cand degetele lui ating pielea gatului meu , ca un falfait de fluture
Unul langa altul descopar ca este inalt , subtirel cu un trup perfect , ai zice ca e o statuie romana , dar , simt apropae de mine respiratie lui calda si usoara, imi ia mana mi-o saruta usor si imi spune ….
-vroiam sa te cunosc , vroiam sa descopar femeia care astazi a fost partenera mea fara sa stie , vroiam sa te cunosc pe tine , femeie!
Am ramas paralizata , ochi mei erau pierduti in ochi lui, nu puteam sa fac nici o miscare , nici un gest, eram cuprinsa de magia ochilor lui , de vraja buzelor care nu contau ce spun doar vroiam sa se miste , sa se miste pe buzele mele , de mainile care acum se plimbau nestingerit pe sirea spinari , de camasa care se lipea usor de sani mei , de picioarele muschiuloase pe care le simtemam prin materialul subtire al rochiei mele , de caldura trupului plin de dorinta care se apropia si se apropia de imi intra in suflet …..
Mana lui a ajuns undeva pe soldul meu, mangaie prin textura materialului dantela ciorapilor de dedesubt, ajunge la centrul feminitati mele , si eu ! ……….si eu nu fac nimic sa ma opum sau sa schimb ceva din oranduirea impusa de el . Eu ma las usor , maleabila ca o bucata de lut in mainile lui , simt cum picioarele-mi nu mai ating pamantul si atunci realizez ca sunt in bratele lui , ca mainile mele ii inconjoara gatul , ca buzele cutreiera in voie obrazul lui , ca simt ca vreau , si vreau mai mult si atunci soptesc gata … vreau jos , te vreau dar nu aici!

Ma inrorc incet spre usa vilei , stiind ca ma urmeaza , simt ca atmosfera se cam incinsese ca sotu...



    Login