Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataStrainul..
Autor : carlys - 2011-10-25
Citita de 9207 ori - Nota 8.18 (28 voturi)
Adesea ma plictisesc singura in apartament .Sotul meu este mai tot timpul plecat si in lipsa lui imi gasesc refugiul in tot felul de activitati .Sunt o femeie extrem de senzuala si fierbinte care are nevoie in permanenta de dragoste .A face dragoste pentru mine este o arta ,stiu cum sa aduc un barbat in pragul nebuniei si sa-l fac sa revina de fiecare data la mine pentru a trai la nesfarsit pasiunea nestavilita.In ultimul timp aveam obiceiul sa ma masturbez la o anumita ora si observam un vecin din blocul de vizavi care ma spiona insistent.Ma excita gandul ca el ma privea astfel ca am devenit mai indrazneata.Ma dezbrac incetisor intr-un dans senzual apoi incep sa-mi masez sanii plini ,sa ma joc cu sfarcurile,sa le gadil provocator cu limba.

Il observam pe vecin cum deja scapase si el de haine si se atingea.Asezata pe scaun in dreptul ferestrei mi-am desfacut picioarele oferindu-i privelistea cea mai delicioasa asupra pizdei mele umede cu buzele larg desfacute .

Am inceput sa-mi mangai incetisor clitorisul cu ochii inchisi si gandul la strainul care isi freca penisul imens.

Mi-o frecam din ce in ce mai tare imaginandu-mi pula lui tare ca piatra cum i-o tragea pizdei mele ude si flamande.

Am deschis ochii iar vecinul meu tocmai ejacula puternic, sperma prelingandui-se printre degete.Un fior pervers mi-a traversat sira spinarii . Era ceva interzis in expunerea noastra .Obtinuseram amandoi placere privindu-ne de la distanta ,fara nici un cuvant ,fara nici o atingere dar cumva atat de intimi.

De atunci au incoltit dorinte stranii in mintea mea. Singura ,frustrata si nesatisfacuta am inceput sa ma intalnesc cu tot soiul de indivizi necunoscuti cu care faceam sex sub privirile vecinului meu indiscret.

In ultimul timp ma studia cu binoclul pentru a observa toate detaliile…Parea mai obsedat cu fiecare zi care trecea.Era un barbat inalt ,lat in umeri, parul il avea inchis la culoare si locuia singur ,sau isi potrivea in asa fel timpul incat ma urmarea cu regularitatea unui fanatic.

Ma excita cand ma stiam privita in timp ce un alt barbat mi-o tragea in toate pozitiile . Aveam grija sa ma fut doar cu barbati tineri ,bine dotati ale caror pule le sugeam cu nesat pana se intareau mai tare ca piatra iar eu ii puteam calari in voie pana la epuizare.

In acea seara venisem acasa insotita de doi barbati chipesi .Ambii m-au urmat ca si boii la taiere atrasi de magnetismul meu sexual..Am incropit o conversatie presarata cu zambete complice si cateva pahare care au incins si mai tare atmosfera…

Eu , m-am asigurat ca vecinul ne urmareste si am inceput sa ma dezlantui intr-un dans lasciv…

Partenerii mei deja salivau ,rochia a alunecat usor pe trupul meu voluptuos cazand invinsa la picioarele mele. Purtam doar o pereche de pantofi rosii cu toc cui.

M-am asezat intre cei doi barbati lasandu-i sa-mi rasfete trupul fierbinte . Unul imi sugea sfarcurile in timp ce amicul lui imi mangaia pizda deja uda …Ma frecam de mana lui cerand cu disperare pula cu un ochi urmarindu-l pe vecin cum se masturba innebunit.

Si partenerii mei erau innebuniti .Unul dintre ei a inceput sa-mi linga clitorisul cu pofta iar celuilalt ii sugeam pula groasa cu aceiasi pofta.

Am fost fututa in toate pozitiile ,am experimentat si dubla penetrare desi ma temusem la inceput sa nu fiu ranita insa placerea a fost insuportabila.

Uitasem de vecinul meu indiscret ,mi-am amintit de el cand cei doi barbati erau deja plecati .Mi-am aruncat privirea la fereastra dar nici urma de vecinul misterios ,disparuse.

Hmm, probabil ca era la dus, sau se plictisise de atata privit…

Mi-am pus pe mine o rochie pe care de obicei o purtam acasa ,am dereticat putin si mi-am amintit ca trebuia sa duc gunoiul.

In ultimul timp obiceiurile mele de gospodina impecabila au fost date peste cap de viata desfranata pe care incepusem sa o duc.

Pentru cateva momente m-am ingrozit ,de ce ma comportam astfel?

Innebunisem sau tanjeam dupa afectiunea ,dupa iubirea care imi lipsea de atata amar de vreme..Sotul meu ma ignora cu desavarsire ,stiam ca ma inseala cu mai multe femei . Intotdeauna fusese un seducator insa acum avea banisi il furase mirajul destrabalarii. Nu-mi ascundea faptul ca avea mai multe iubite care se bateau pe favorurile lui. Eu, sotia lui eram in plus, imi aducea foarte multi bani dar in afara de asta eram doar doi straini iar casatoria noastra doar de forma

Si totusi la inceput existase iubire ,sau doar eu iubisem? …inima lui tot lui ii apartinea, insa el nu o mai dorea . O aruncase demult la gunoi, m-am prabusit pe sofa si m-am pomenit plangand in hohote sfasietoare ..in acel moment ma simteam cea mai singura si pangarita femeie de pe pamant.

Plangeam cu sughituri si mi-am dat seama cat de tare ii uram pe barbatii cu care ma culcasem. Unora nici nu le aflasem numele ,ma razbunam pe sotul meu , ma razbunam pe mine , ma razbunam pe ei…nu dadeam doi bani pe ei ,...



    Login