Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataStrainii
Autor : neverland - 2019-12-30
Citita de 11336 ori - Nota 8.49 (72 voturi)
Aniversam impreuna cu Andra trei ani de relatie. Eram la un restaurant pentru a sarbatori acest eveniment, asa cum faceam in fiecare an. Ne simteam foarte bine impreuna. Andra e bruneta, cu ochi caprui si slabuta. Are niste forme foarte frumoase, un fund rotund si sani micuti, dar fermi. In acea seara era imbracata intr-o rochita neagra micuta si mulata pe corp. Era minunata !
In timp ce stateam la masa, chelnerul se apropie si ne aduce o sticla de vin pe care insa n-o comandasem.
- Domnul de la acea masa m-a rugat sa v-o aduc ! ne-a spus el, indicand discret masa domnului respectiv, care ne privea.
Era un barbat imbracat elegant care statea la masa alaturi de sotia sa, la fel de eleganta. Aveau in jur de 45 - 50 de ani. El ne-a salutat cu un gest micut din mana si ne-a zambit calduros.
- M-a rugat sa va transmit ca sunteti foarte frumosi impreuna si doreste sa va daruiasca aceasta sticla de vin din partea dumnealui si a sotiei sale. a adaugat chelnerul. De asemenea, doresc sa va intrebe daca pot sa vi se alature, macar pentru cateva minute, la masa.
- Bineinteles ! am zis eu, iar Andra a incuviintat din cap.
- O sa le transmit si voi aduce inca doua scaune imediat ! a zis chelnerul si a plecat.
Dupa cateva minute, faceam cunostinta cu cei doi. Pe el il chema Filip, iar pe ea, Carla. Filip era un tip destul de solid, dar nu gras, cu parul brunet, usor incaruntit. Avea tot timpul un mic zambet pe fata si avea obiceiul sa te priveasca in ochi, atent, mai ales atunci cand te asculta. Carla era satena, foarte eleganta si supla. Facea o pereche minunata impreuna cu Filip, completandu-i mereu povestile, lucru foarte amuzant de cele mai multe ori. Nu ne-au spus cati ani aveau, insa cu siguranta pareau mult mai tineri decat erau in realitate, mai ales ea.
Le-am multumit mult pentru cadou.
- N-aveti pentru ce sa ne multumiti. Sunteti atat de frumosi ! Imi amintiti de mine si Carla cand eram de varsta voastra ! a spus Filip.
Am inceput sa vorbim. Ne-au povestit atat de multe despre ei si toate intamplarile prin care au trecut impreuna. Calatorisera foarte mult si stiau foarte multe lucruri despre oameni, locuri, culturi si obiceiuri din toata lumea. Erau niste oameni foarte interesanti. Am stat impreuna ore intregi fara sa ne dam seama cum a trecut timpul.
La un moment dat ne-au spus ca trebuie sa ajunga undeva si trebuie sa plece. Ne-am luat la revedere, cu parere de rau, pentru ca am fi vrut sa mai stea cu noi, dar nu aveam ce sa facem.
Vazand ca si noi urmeaza sa plecam, Filip s-a intors si ne-a intrebat daca dorim sa-i insotim la un eveniment.
- E un eveniment la care trebuie sa participam, dar are o singura problema : e plictisitor ! Ideea e ca trebuie sa te duci acolo si sa vorbesti tot timpul cu cineva. Ne-a placut sa vorbim cu voi, asa ca ne gandeam ca am putea continua discutia acolo, in loc sa trebuiasca sa schimbam politeturi cu diversi necunoscuti.
Am intrebat-o pe Andra daca este de acord. Ea a spus ca da, asa ca am acceptat invitatia lor.
A fost o seara foarte placuta. Am cunoscut multi oameni foarte interesanti, prieteni ai celor doi. Mi s-a parut putin ciudat faptul ca era inconjurat de atat de multi prieteni. Spusese ca ne-a chemat acolo pentru ca nu vrea sa stea de vorba cu alti oameni. Dar ne simteam atat de bine incat nu mi-am batut capul cu asta. Am baut, am povestit si am ras impreuna foarte mult.
Dupa ceva timp, Filip a venit spre noi. Se simtise foarte bine, iar acest lucru se vedea in obrajii lui si in faptul ca zambetul de pe fata era mai mare decat inainte.
- Am vorbit cu prietenii mei si am hotarat sa mutam distractia de aici, acasa. Si lor le sunteti simpatici, la fel cum imi sunteti si mie, prin urmare ne-am dori sa ne insotiti si acolo... daca va doriti si voi, bineinteles.
Mi s-a parut curios pentru o secunda felul in care s-au atasat de noi intr-un timp atat de scurt, insa am acceptat invitatia, pentru ca si pe noi ne bucura compania lor.
Urma sa mergem acasa la Filip si Carla. Aveau o casa imensa, insa acest lucru nu m-a mirat prea mult, pentru ca nu pareau deloc niste oameni saraci.
Ne-am instalat in sufragerie unde am continuat distractia. Fiind doar intre prieteni, se simteau si mai liberi si puteau spune si mai multe.
Am baut cu totii... destul de mult, ce-i drept. Mi-am dat seama de asta atunci cand m-am ridicat de pe canapeaua pe care stateam alaturi de Andra pentru a merge la baie. Am simtit ca s-a ridicat toata sufrageria cu mine, insa am reusit sa ajung la baie fara probleme.
Cand m-am intors, am vazut ca locul meu fusese luat de Filip care ii arata niste fotografii vechi Andrei.
- Scuze ca ti-am luat locul ! Ii aratam Andrei niste poze cu locurile in care am fost in luna de miere.
- Nu-i nicio problema ! am replicat, si m-am asezat langa Carla, pe locul lasat liber de Filip, la indemnul acesteia.
Am continuat cu povestile si desigur, cu bautura. Aveau un vin exceptional care parea ca-i atinsese pe toti cei prezenti.
Am observat ca de la un timp, Andra, care statea acum intre Filip si un prieten de-al lui, radea tot mai mult la povestile pe care acestia le spuneau. Probabil alcoolul isi facea simtita prezenta si in cazul ei. Ba mai mult, cei 3 incepusera sa vorbeasca mai mult intre ei, rupandu-se usor, usor de grup.
Am incercat sa ignor asta si sa ma concentrez pe ceilalti prezenti acolo . Insa n-am putut sa nu observ cum cei doi ii atingeau usor umerii Andrei si ii dadeau parul la o parte pentru a-i vedea fata. La un moment dat mi s-a parut ca l-am auzit pe unul dintre ei complimentandu-i tinuta. Nu puteam sa ma concentrez prea bine. Chiar si asa, observasem cateva momente in care Filip ii mangaia obrazul cu dosul degetelor, iar Andra il privea in ochi pret de o secunda, iar apoi se intorcea si se uita spre mine. Nu stiu de ce, dar de fiecare data m-am prefacut ca n-am vazut nimic.
La un moment dat, insa, n-am avut cum sa ma mai prefac. Incercam sa ma concentrez pe discutia cu ceilalti, cand Filip i-a mangaiat din nou obrazul, Andra din nou s-a intors, insa el a prins-o de barbie, a intors-o catre el si a sarutat-o.
Cu totii i-au vazut, iar cand si-au dat seama ca si eu am observat, s-a asternut o liniste mormantala. Cei doi s-au desprins din acel sarut, probabil dandu-si seama ca s-a facut liniste. Andra s-a intors catre mine, iar cand mi-a intalnit privirea, s-a lasat usor pe spate, rezemandu-se de canapea si a lasat capul in jos, rusinata. Obrajii i se inroseau vazand cu ochii.
- Ce faceti... ? am zis, mai mult pentru a intrerupe linistea.
Filip a luat una din mainile Andrei si a inceput sa o mangaie. Ea in continuare tinea capul in jos.
- Nu trebuie sa te superi ! a raspuns Filip.
- Nu trebuie sa ma supar ? am intrebat cu un zambet sarcastic pe fata.
- Nu, chiar nu trebuie ! a continuat acesta.
In acel moment, Carla, care statea langa mine, m-a intors catre ea si m-a sarutat.
Cand ne-am dezlipit buzele, am privit-o descumpanit pentru cateva secunde, apoi m-am intors catre ceilalti. Filip ma privea zambind, iar Andra isi ridicase capul si se uita si ea la mine acum.
- Ei, acum suntem chit ? a intrebat Filip.
N-am putut sa raspund. Ma uitam cand la el, cand la Andra.
Vazand ca nu spun nimic, Filip s-a apropiat din nou de Andra si a sarutat-o pe obraz, apoi a coborat incet spre gatul ei. Am observat cum acest gest i-a taiat respiratia Andrei, care continua sa ma priveasca in tot acest timp. Barbatul din dreapta ei a inceput sa-si plimbe degetele pe unul din picioarele Andrei, iar apoi a urcat incet pentru a putea sa-i mangaie unul dintre sani, peste rochita minuscula.
Carla s-a apropiat de mine si mi-a spus la ureche :
- N-ai vrea sa mergem impreuna intr-o alta camera ?
M-am intors spre ea cu o privire confuza.
- Nu-i nevoie, draga ! Puteti sta si aici ! a spus Filip.
Atunci, Carla s-a urcat peste mine si a inceput sa ma sarute si sa ma dezbrace. Cu coada ochiului vedeam cum acelasi lucru care mi se intampla mie, i se intampla si Andrei, doar ca asupra ei se napustisera toti ceilalti barbati. Atunci mi-am dat seama ca in afara de Andra si Carla nu mai era prezenta nicio alta femeie in acea incapere. Oare acesta sa fi fost planul inca de la inceput sau alcoolul era de vina pentru tot ceea ce se intampla ?
In timp ce eu ma gandeam la asta, rochita Andrei a zburat, la propriu, in partea cealalta a incaperii.
M-am ridicat, dand-o pe Carla la o parte. In fata ochilor mi-a aparut Andra, in sanii goi, pe canapea, inconjurata de 6 barbati excitati care aveau cel putin dublul varstei ei.
- Sa-i lasam pe ei ! Noi avem treaba noastra ! mi-a soptit incet Carla, apoi m-a impins intr-un fotoliu.
Si- a dat jos rochia. Arata foarte bine si avea niste forme foarte frumoase. S-a pus in genunchi in fata mea si mi-a dat repede pantalonii si chilotii jos. A inceput sa imi linga varful pulii. Se vedea ca are experienta. A coborat incet cu limba pe pula pana a ajuns la coaie pe care le-a luat in gura pe rand, lucru care mi-a cauzat o erectie foarte tare. Vazand asta, a inceput sa mi-o suga cu pofta bagand-o pana in gat si scotand niste sunete cum n-am mai auzit.
M-am uitat spre Andra care era acum fix in fata mea. Statea in genunchi si era inconjurata de cei 6 barbati care renuntasera deja la haine. In timp ce i-o sugea unuia dintre ei, ceilalti 5 o bateau cu pulele peste fata.
Carla si-a dat jos sutienul si a inceput sa se joace cu sanii in jurul penisului meu. Avea sanii mult mai mari decat ai Andrei. Ii simteam cum imi imbratisau madularul si imi placea la nebunie acest sentiment.
- Asteapta-ma putin ! spuse Carla la un moment dat si iesi din sufragerie.
Am ramas fata in fata cu barbatii care profitau la maxim de gura iubitei mele.
La un moment dat, au ridicat-o in picioare, au intors-o cu spatele si i-au dat jos chilotii. Dupa aceasta a urmat o rafala de palme asupra fundului ei care s-a inrosit de indata. Andra a scos cateva tipete. Nu stiam ce trebuia sa fac. Nu stiam daca trebuia sa intervin sau nu, daca Andra isi dorea sa intervin si sa opresc ce se intampla, daca e constienta de ceea ce se intampla sau e beata. Dar cel mai ciudat era ca nici eu nu stiam daca sunt constient de ce se intampla si nici daca imi place sau nu.
Unul dintre ei a intors-o si a pus-o in 4 labe pe o masuta din fata canapelei. Era cu fata spre mine. A ridicat capul si m-a privit in ochi. Rujul i se intinsese in jurul gurii, iar machiajul din jurul ochilor ii cursese pe obraji. Incercam sa citesc ceva pe chipul ei, insa n-am reusit sa-mi raspund la niciuna dintre intrebarile trecute. Stiu doar ca parea excitata. Simteam nevoia sa spun ceva, dar nu stiam ce.
Filip s-a pus in spatele ei si a intrat incet in pizda ei micuta. Acest lucru a facut-o sa-si dea ochii peste cap si sa deschida gura ca si cand ar fi urmat un tipat, insa nu a scos niciun sunet. A lasat capul in jos pentru o secunda. Filip a iesit din ea la fel de incet, apoi a intrat foarte brusc, lucru care a facut-o sa scoate un tipat scurt. I-a dat o palma peste fund, gest la care ea a raspuns cu un “mm” lung. M-a privit din nou in ochi. Filip a inceput sa o futa cu miscari tot mai rapide. Imi priveam iubita in ochi in timp ce un alt barbat care ar fi putut sa ne fie tata o futea capra pe o masa.
Carla s-a intors. N-am observat-o decat atunci cand a pus o sfoara in jurul meu. Cu acea sfoara mi-a legat picioarele de fotoliul pe care eram asezat. Apoi mi-a pus mainile la spate si mi le-a legat cu o alta sfoara mai mica. Nu stiu de ce, dar nu am putut sa ma impotrivesc... sau n-am vrut... nu stiu... cert e ca n-am reactionat in niciun fel.
Apoi Carla, care era acum dezbracata complet, s-a dus spre masa pe care era fututa Andra, pe care n-o mai puteam vedea, deoarece un alt barbat se afla in fata ei pentru a se bucura de o felatie din partea iubitei mele. Carla i-a soptit ceva la ureche lui Filip, moment in care el a zambit si a sarutat-o. Acesta a ridicat-o pe Andra de pe masa si a impins-o in bratele celorlalti barbati, care, dupa ce au prins-o, au inceput sa o sarute si sa se joace cu sanii si pasarica ei.
In acest timp, Filip a mutat masa pe care se desfasurase actiunea precedenta, apoi impreuna cu unul dintre prietenii sai au mutat si fotoliul de care eram eu legat cu spatele spre canapea, lipindu-ma de aceasta. Nu stiam ce aveau de gand sa faca, insa acest sentiment nu era unul nou. Au luat-o pe Andra si au impins-o pe fotoliu cu fata spre mine. Ne-am privit scurt, iar ea a incercat sa ma sarute, insa a fost intrerupta de un alt barbat care o penetrase din spate, reusind sa obtina un geamat scurt din partea ei. A continuat sa i-o traga deasupra mea. Am observat cum ea a mai avut cateva tentative de a ma saruta, insa nu o putea face din cauza bruscarilor la care era supusa. Cand actiunea s-a mai domolit putin, Andra si-a pus capul pe pieptul meu, dar n-a stat asa pentru mult timp, deoarece o mana care venea din spatele meu a prins-o de par si a ridicat-o. Era Filip care se urcase pe canapeaua aflata acum in spatele meu. I-a ridicat capul Andrei, apoi i-a indesat madularul pe gat, chiar deasupra ochilor mei. Din pozitia in care ma aflam, puteam vedea perfect forma pulii lui Filip in gatul subtire al Andrei. Tipul din spatele ei facuse schimb cu un alt barbat care pompa acum de zor in pizda iubitei mele.
Cum priveam inmarmurit aceasta scena, simt niste buze in jurul pulei. Erau ale Carlei care se bagase pe sub picioarele barbatului care imi futea iubita pentru a putea ajunge la pula mea pe care o sugea privindu-ma in ochi. Privind mai atent, am observat ca sub Carla si in spatele ei se aflau alti doi barbati care ii ocupau celelalte doua gauri ramase libere.
Imi dau seama ca daca as fi privit din exterior aceasta desfasurare a evenimentelor, probabil m-ar fi excitat enorm si mi-as fi dat drumul imediat. Cred ca din cauza elementului surpriza si a faptului ca nu constientizam prea bine ceea ce se intampla, am reusit sa nu ejaculez.
Barbatii au trecut rand pe rand prin fata si spatele Andrei si automat pe deasupra mea. ...



    Login