Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSTAGIARA 4 amintiri indiene : Csila si Kumar
Autor : rebella - 2020-10-14
Citita de 8675 ori - Nota 8.67 (82 voturi)


Zilele treceau... cu munca... reuseam cumva sa pastram relatia noastra departe de ochii lumii, Mihaela ma uimea cat putea sa fie de impasibila la servici, parca nu se intamplase nimic. In schimb, noptile le petreceam toate impreuna, si de fiecare data venea cu ceva nou, fiecare seara era o surpriza pentru mine, Mihaela era maestru de ceremonii si propunea cu tot felul de scenarii si idei. Nu era nimic monoton, din contra, nu erau doua seri la fel, incercam tot felul de combinatii, flexibilitatea Mihaelei ne permitea sa reusim penetrari in cele mai nastrusnice pozitii. Diminetile insa, se trezea intotdeana inaintea mea si ma sugea cu o inversunare perversa, sa nu plec cumva „plin” la munca.. cum zicea ea. Cateodata dar mai rar prefera cate un 69, dar uzual pur si simplu imi sugea pula pana storcea si ultima picatura din mine, apoi se ridica si cu zambetul ei inocento-pervers zicea:
- Hai sefu ca avem treaba, si nu mai uita la curul inginerei ca nu e frumos
Incepusem si un fel de antrenament sub atenta ei supraveghere , vroia neaparat sa ma faca sa ma pot abtine de la ejaculare, oricat zicea ea... nu era usor dar era foarte placut. Faceam seara sesiuni prelungite de sex oral, si cand ma simtea excitat, se oprea si incepea sa vorbeasca de altceva , fara legatura cu sexul, la fel facea si daca eram inauntrul ei, se oprea din miscari si imi spunea si mie sa stau nemiscat pana se... racorea un pic situatia, apoi o luam de la inceput. Spusese ca ne ar ajuta niste inele de silicon cat mai stramte pe pula, pentru a o tine cat mai stransa la cotor curand dupa aceea le-a si comandat.
O sa te doara la inceput un pic dar te vei obisnui si castigul compenseaza senzatia neplacuta.. a spus Mihaela tragandu-mi inelul pe pula intr o seara. Asta seara facem sex in apa, e mai simplu pentru ceea ce vreau a mai spus ea si a intrat in Jacuzzi, pe care il pregatise deja cu apa fierbinte si tot felul de spume si saruri aromate. Ii placea sa creeze o atmosfera erotica, aprindea tot timpul lumanari parfumate, seara prin casa umblam goi , de cate ori trecea pe langa mine ma strangea de penis sau se lasa in genunchi si il saruta sau sugea de cateva ori, era o atmosfera incitanta si excitanta, si cu ajutorul ei eram mai tot timpul erect si cu chef de pizda. Si eu ma obisnuisem sa o ating tot timpul, ba ii sugeam sfarcurile, ba ii bagam cate un deget in pizda ei stramta, era un joc continuu care facea ca tensiunea sexuala intre noi sa fie la cote maxime.
Am intrat si eu in apa, si m-am trezit cu pizda ei pe gura, am crezut ca vrea sa ne futem ca lumea ca si asa ma chinuia de vreo 2 ore deja cu lectiile ei, dar cand colo, dupa ce i-am dat cateva limbi si incepuse sa i se umfle lindicul si sa se arate tot mai mult de sub capisonul sau, iar vaginul ii clipocea de mustul dorintei, se aseaza calare pe mine, cu spatele , isi potriveste pula in vagin si se lasa cu toata pizda , am simtit cum imi explodeaza pula atat de stransa de inelul de silicon.
- Acum dragul meu, o sa stam asa, cand simt ca se inmoaie o sa te strang eu cu pizda, asa cum iti place tie, dar nu ne futem, tu nu te misti, ideea e sa o tinem erecta cat se poate de mult.
- Dar vreau sa te fut, vreau sa simt cum iti frec pizda, am replicat eu si chiar imi doream un futai nebun, nu sa stam neniscati cu pula sculata in vaginul Mihaelei.
- Mai tarziu o sa vina si placerea. Acum , hai sa iti continui povestea cu indianul de la cluj, o sa mai si aflii niste trucuri pentru a fi armasar adevarat, si sper sa povestesc suficient de excitant ca sa iti mentin interesul si pula sculata. Si.. continua ea zambind.. crezi ca pentru mine e simplu sa stau nemiscata cu ditai pulanul in mine fara sa il izbesc de toti peretii, sau sa il sug pana imi da sperma ta gustoasa? Dar o fac pentru tine dragul meu, si pentru amndoi, vezi ca de cand suntem impreuna spui continuu ca nu ai mai simtit ce simti cu mine, ca sunt cea mai buna pizda a ta, etc etc. Toate astea cer sacrificii my dear...
- Ai ramas cu povestea cand radeati toti 3 in camera am incercat eu sa o ajut si pe de alta parte sa uit cumva ca stateam cu pula infipta pana la prasele in Mihaela, dar totusi avea dreptate ca in apa calda din jacuzzi parca era mai suportabila senzatia desi imi simteam madularul din cand in cand ca atinge cote alarmante.
- Da...isi relua Mihaela povestirea, relaxandu se si parca intrand in transa...
Kumar primise acceptul meu ca poate sa faca ce vrea, imi parea un pic rau ca cedasem asa, poate imi era si un pic frica de necunoscut, dar si curiozitatea era mare, iar privirile si mangaierile Csilei imi dadeau totusi o oarecare stare de siguranta. Oricum imi era tare rusine, si indianul o observat asta imediat:
- Incepem prin a rupe orice bariera a rusinii, daca exista acest stres si inhibitii, nu putem face nimic. Sexul se face daruindu-te total, si asta nu se poate intre persoane care nu se cunosc reciproc perfect. Pentru ca voi doua v-ati cunoscut deja, si eu cu Csila nu avem chiar nici un secret, fa tu prezentarile o invita el pe colega mea, care s-a apropiat de mine
- Incep cu maestrul spuse ea, sa o mai lasam un pic pe Mihaela sa se acomodeze. Draga mea, stai pe canapea, desparte picioarele cat de tare poti, ma indruma ea si ma si ajuta, pentru ca inca aveam o oarecare retinere fata de tacutul barbat masliniu, deschide-ti pizda.. si imi indeparta cat putu labiile, si stai asa cu ochii pe Kumar, eu o sa va prezint unul atuia pe trand. Aveam o senzatie tare aiurea sa stau asa cu pizda cracanata in fata lui, eram insa si excitata, simteam cum ma incalzesc pe dinauntru, sfarcurile se stransesera si erau si mai mici ca de obicei. Iar pula indianului.. sincer ma fascina, imi atragea privirea si gandurile, stiam sau banuiam ca va fi a mea in curand..... ceea ce imi crea o senzatie de placere amestecata cu dorinta si chiar nerabdare.
Kumar, acest guru al placerilor tantrice, este din India, si dupa cum vezi este un barbat frumos , cu un corp lucrat, este tot timpul curat si dornic de sex. Saruta bine , continua Csila facandu-mi cu ochiul, stie toate punctele erogene ale femeii, si stie sa profite din plin de asta. Aceasta pula, spuse ea aducandu-l pana aproape de ochii mei, daca este alintata si mangaiata, creste de la cei 18 cm cat are acum... si in timp ce vorbea a belit-o pana cand am vazut ca toate vinisoarele de pe capul ei se invineteau, iar indianul avu o zvacnitura de placerea care a condus la o crestere vizibila a organului sau, pana la 20 si ceva de cm... dar mai ales este dupa cum vezi foarte groasa, mai groasa decat majoritatea barbatilor. Dar nu asta e cel mai important, ci faptul ca ea... ( si stanse vizibil tare pula de la baza), devine tare ca o piatra.... si imi lua mana punandu-mi-o pe madular, si ramane asa ore intregi, pana ce vei cere tu indurare ca nu mai poti.... el poate sa nu termine indiferent de cate ori ajungi tu la orgasm.... sau poate termina deodata cu tine.. cand vrei tu. Ma uitam fascinata la madularul care se misca sub mainile dibace ale Csilei, avea o picatura de lichid chiar in gaura ca o liniuta , cred ca era saliva de la draga mea colega. Coaiele, sunt mici dupa cum observi, si cu cat creste pulanul, aproape ca dispare pielea de pe ele, raman doar asa ca un saculet dublu, foarte strans si mai ales foarte amator de senzatii. Continua Csila luandu-le in gura una cate una.
Vrei sa gusti? Ma lua Csila prin surprindere si m-am trezit cu pula omului destul de adanc in gura, profitand de faptul ca eram cu buzele intredeschise...era intr adevar foarte foarte tare, ca din otel, si parca foarte fina.... si fierbinte.
Cand incepuse sa imi placa, deja avusese cateva miscari si imi atinsese si omuletul din gat la cateva din ele, l-a indepartat Csila si mi-a dus aminte ca eram la ora de prezentari,, nu a terminat inca
Mai disparuse din rusine si parca preferam sa sarim peste...dar Kumar s a lasat in genunchi in fata patului in care stateam eu cracanata in fata lui, si mi-a luat mana cu care constiincioasa inca tineam labiile departate, preluand el intiativa.
- .... ce pizda frunoasa avem noi aici.. spse el si imi stranse clitorisul intre doua degete, am zvacnit scurt dar el... deschizandu mi vulva cat se poate de tare, mai tare ca la ginecolog... a continuat... explorarea...
- Este fina, ingrijita.. (parca ma prezenta spre vanzare..:) ) continua indianul, ma uitam sa vad ce face Csila de nu zicea nimic dar era cu pula lui in gura, si cu ochii in pizda mea... Si este foarte stramta, continua el explorarea,, introducand un deget lubrifiat inauntru incat m-am umezit instantaneu,, daca mai era cazul mai mult decat eram. Il misca pe toate laturile pizdei, si apropiindu-se cu gura de clitorisul meu dornic de atingeri. Trecusem de la rusine la dorinta.. chiar destul de repede si cand i-am simtit limba calda si umeda pe clitoris,,, am gemut. A inceput o miscare mai rapida, si cred ca nu statea foarte comod ca m-a ridicat mai sus, avea acces absolut total la pizda mea, il doream deja inauntru. Gemeam si involuntar am strans picioarele si i-am prins capul intre ele.
- Nu stiu ce mi a facut atunci, m-a apasat undeva inauntru undeva spre partea opusa anusului, am racnit de placere si am deschis picioarele cat am putut de mult.. mai vroiam dar degetul s-a indepartat de acel punct, in schimb am simtit gura lui Csilo cum ma musca de unul din sfarcuri, iar mainile ei imi cuprindeau amandoi sanii si ii strangeau, ii masau, era incredibil ce senzatii amestecate aveam. Simteam ca se apropia orgasmul, ma impingram in degetul lui si in limba lui, dar a incetinit din nou ritmul.... si a scos degetul din mine. Ma mai lins de cateva ori apasat si ma penetra cu limba, facea niste cercuri in prima parte a vaginului ... vroiam o pula in mine si i-am spus printre gemete ca il doresc...
Nu a raspuns, Csila s-a ridicat si m-a incalecat punandu-mi pizda ei pe gura, avea un lindic atat de proeminent de parca vroia sa se sparga... se mutase tot jocul la gura mea... eram nefututa si neterminata dar simteam niste fluturi in stomac care cerseau pula... eram nauca si nu mai stiu ce vroiam...
Mihaela s-a oprit din povestit, simtea deja ca pula mea din ea capatase proportii monstruoase, ma impingeam cat de tare puteam in ea, dar ea a iesit si a zambit, spunand ca nu e inca momentul. Contactul apei fierbinti, m-a mai relaxat un pic, si Mihaela s-a sters pe maini s a aprins o tigare.. dandu-mi si mie un fum.
- Ce faci.. ma chinui ca pe hotii de cai.... hai sa ne futem normal.. am cersit eu..
- Ai rabdare,.. ce deabia ai iesit din mine de nici un minut.... te linistesti un pic si continuam. Apoi la sfarsit... vom ajunge si la orgasmul tau multasteptat.
- Dar tu.. tu nu vrei sa ai orgasm?
- O sa am si eu dar bucuria de a fi plina de o pula fierbinte, este la fel de placuta si.. faptul ca totul dureaza atata e sanatate si fizica si mentala, doar noi europenii ne futem ca iepurii si repede dam drumul la sperma si ce mai are fiecare, orientalii isi hranesc trupurile din aceste senzatii pe care ai inceput vad si tu sa le cunosti... Dandu-mi tigarea in gura, Mihaela a aranjat inelul care a ajuns un pic mai sus, mi-a sarutat capul pulii, si s-a asezat din nou pe mine, de data asta cu fata spre mine, si am intrat din nou in pizda zemoasa si fierbinte.
M-a strans de cateva ori cu vaginul, nu stiam inca cum reusea sa faca asta fara sa se vada nimic pe fata ei, acum o vedeam bine, i-am cuprins sanii si jucandu-ma cu sfarcurile ei ude, i-am spus sa continue cu povestea.
- Nici eu nu sunt de piatra, a raspuns ea, strangandu mi de data aceasta dureros pula in ea... dar apoi s-a lasat adanc.. o umpleam pana la refuz, si miscand usor, rar, din bazin, a continuat...

- Asa cum stateam sub Csila, nu vedeam nimic decat o parte din pizda ei deschisa de dorinta, gaura curului care se strangea periodic ca o rozeta, si ii simteam sucurile dulcege cum se preling in gura mea. Nu stiam ce face Kumar acolo jos, la un moment dat parca i-am simtit rasuflarea pe lindic, m am cabrat dar nu am reusit sa il ating, si apoi deodata i-am simtit pula la intrarea in vagin. Chiar m am bucurat, asteptam penetrarea, stiam ca o sa ma doara un pic, el era atat de gros si eu atat de stramta... dar nu.. nu intra.. ci a inceput un set de miscari .. si-o freca intre labiile mele, urca apasat printre ele pana lovea ca un berbec lindicul, il batea acolo de cateva ori, apoi aluneca inapoi pana la intrarea in vagin, parca forta intrarea, eu ma ofeream ca o floare deschisa, si pula continua drumul ei pana la gaoaza, apasa acolo...
Imi era frica de anal. Mai ales cu pula lui imens de groasa pt mine, dar...undeva in subconstient acceptasem tacit ideea ca se va intampla si asta.. dar parca nu doream chiar atunci... trebuia sa termine in pizda mea pe care o impingeam printre gafaieli inspre capul pulii lui. Se controla insa perfect, facea ce vroia cu mine, repeta miscarile ce ti le-am spus la infinit... ma apasa tot mai tare si printre labii, si cand imi harjonea lindicul, chiar si la cur cand ajungea incepuse sa prelinga saliva si sa apese tot mai tare, se oprea insa cum aparea durerea si se intorcea catre vaginul primitor.. pe care insa il refuza. Csila , pe care cand am incercat sa o mangai pe sani, intalnind mana lui KumaK, nu era neglijata nici de limba mea tot mai iscoditoare a adancurilor ei, nici de Kumar care o saruta. Cand a inceput sa imi frece clitorisul si sa imi traga labiile ca si cum ar fi infasurat cu ele pula indianului am inceput sa lacrimez, nu mai vedeam bine, tremuram, si simteam ca imi ia pizda foc pe interior. Trecuse cred ca mai mult de un sfert de ora de amagire si joaca din asta nebuna, parca nici nu mai credeam ca va mai intra in mi...



    Login