Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSTAGIARA 2 Amintiri
Autor : rebella - 2020-10-05
Citita de 9806 ori - Nota 8.47 (101 voturi)
Am dus-o pe Mihaela acasa la ea si a ramas ca spre seara vine la mine. Nu imi venea sa cred cat de bine fusese cu ea pe camp, ce surpriza imi facuse si eram nerabdator sa vad continuarea. A venit mai repede decat ma asteptam, era imbracata ca pentru mers la servici, deci era clar ca avea de gand sa ramana toata noaptea la mine. Am invitat-o sa mergem sa mancam undeva la o terasa , timp era clar ca avem destul, si eram curios sa ii cunosc povestea.
Poveste pe a care o sa o redau pe scurt aici , e interesanta si explica multe din comportamentul Mihaelei.
- Am intrat la facultate la Agronomie la Cluj, - a inceput sa depene, dupa ce am rugat-o sa imi spuna unde a invatat sa faca sex atat de bine si atat de diferit fata de ce traisem eu pana atunci. Am avut doar doi prieteni inainte, in liceu, primul cel care o dezvirginase care de fapt doar atat isi dorise de la ea si care i-a lasat un gust amar, si al doilea cu care facea sex dar nimic deosebit, nici el experimentat, nici ea, nu a reusit niciodata sa aiba orgasm.
- La facultate am gasit cazare cu Csila, studenta tot la agronomie dar in anul 3. Era o unguroiaca bruneta frumoasa, cu parul lung, forme voluptoase, picioare lungi si drepte si cu sanii mari si rotunzi. Era foarte prietenoasa, fara inhibitii, si din prima zi a inceput sa ma chestioneze pe teme sezuale. I-am spus adevarul despre mine si imediat s-a oferit sa fie mentorul meu , ca viata nu trebuie sa treaca pe langa noi asa, apoi mi-a destainuit ca ea are un prieten student la medicina, indian, care a initiat-o in yoga si in tainele sexului tantric. Pentru mine toate acestea erau chestii noi, dar ceea ce spunea si modul cum povestea unele amanunte erau fascinante. Am iesit cu ea in oras la o terasa, am baut cateva shot-uri si ma ametisem, nu eram obisnuita cu bautura, apoi cand am ajuns la camin Csila a intrat la baie, de unde a iesit goala , era atat de frumosa incat m-am gandit fara sa vreau, pentru prima oara in viata mea la cum ar fi sa fac sex cu o femeie. Parca mi-a citit gandurile, si mi-a spus sa merg la dus, si sa stabilim de la bun inceput ca seara incuiem usa si vom dormi goale, ca ea nu suporta pijamalele. Am intrebat cum o sa facem cand vine indianul ei la noi in camera, dar ea a ras si a spus ca nu este geloasa, am luat-o ca o gluma si am plecat la dus. Imi era un pic rusine dar eram si curioasa, mi-am dat seama ca urma sa experimentez ceva nou dar aburii alcoolului si-au spus cuvantul asa ca am iesit de la dus doar cu un prosop pe mine. Csila a venit langa mine, mi-a dat jos prospul si am observant ca intre timp unise si paturile, camera arata chiar mai bine asa.
Sanii mei se intarisera, iar Csila a prins un sfarc intre buze cateva secunde, m-am infiorat toata si simteam fluturi in stomac cum nu mai simtisem niciodata in viata mea. Apoi m-a sarutat, la inceput timid, apoi am simtit cum imi patrunde limba in gura, avea buzele moi si calde, saruta mult mai bine decat baietii cu care fusesem eu pana atunci. Simteam o caldura care imi cobora intre picioare si o umezeala placuta imi invada pizda, am simtit nevoia sa ma frec, dar ea a sesizat si mi-a luat mana, mi-a supt degetele si mi-a spus ca nu inca, dar daca vreu pot sa fac acelasi lucru la ea. I-am sarutat si eu sanii, o muscam de sfarcuri fara sa provoc durere, incercam sa imit ce mai vazusem pe la televizor si mai ales ceea ce facea ea cu mine.Dorinta luase locul rusinii, eram excitata si imi doream mai mult, imi doream ceva in mine si i-am spus asta.
- Esti o eleva silitoare a replicat ea si m-a intins pe spate mangaindu-ma cu varful unghiilor cand pe sani, cand pe buze, apoi a coborat cu manile pe picioarele mele pe care le-a departat usor si ma mangaia pe interiorul coapselor tot mai sus, atingand in cele din urma vulva mea pe care instinctual i-o ofeream si o impingeam catre ea. Am simtit parul ei lung pe coapsele mele, si fara sa vreau am gemut usor si mi-am cuprins sanii im palme, ii strangeam tare ca sa nu tip, ma excitasem cum nu mai fusesem niciodata.
Am simtit cum imi deschide cu doua degete pizda, a tras de piele si labile s-au indepartat oferindu-i o priveliste pe care cred ca o astepta pentru ca a suspinat admirativ….
- Ahh Mihaela ce frumoasa esti aici… pacat de pizda asta superba sa nu stie toate secretele amorului.
Cand mi-a atins pentru prima oara clitorisul am simtit ca ud patul, incepusera sa curga sucuri din mine iar micul meu sensibil , cum il alintam eu, devenise imens, se umfla si pulsa in ritmul in care ea facea cercuri cu limba in jurul lui, apoi il sugea cu buzele pana intra tot in gura ei. Nu imi mai facuse nimeni sex oral pana atunci, eu ii sugeam pula prietenului meu din liceu dar el niciodata nu mi-a facut asa ceva, zicea ca e injositor pentru un baiat si eu o luasem ca atare, eram mica si prostuta. Eram in al noulea cer, simteam ca vreau mai mult, ca vreau sa o simt peste tot si in mine si in jurul clitorisului, si pe sani, as fi vrut parca sa aiba 3 guri si 10 maini.
S-a oprit desi chiar asta nu imi doream, si a spus :
- Miha, incearca si tu acum, o sa vezi ca iti place! Desi cu doua zile inainte nu cred ca as fi acceptat sa fac asa ceva, acum chiar imi doream. Cisla s-a asezat pe spate, a desfacut picioarele tare si cu o mana si-a deschis toata pizda, era poate prima oara cand vedeam o pizda atat de aproape si atat de ….nu stiu cum sa spun, era toata numai pentru mine. M-am aplecat si am sarutat-o usor exact sub clitoris, am simtit un gust pe care il stiam ca atunci cand m-am mai masturbat mi-am lins degetele si mi-a placut, dar pizda ei mirosea a ceva frumos, parca a iasomie, apoi am aflat ca se spala cu un gel intim special cu mirosuri florale, adus de iubitul ei indian. Am lins-o de cateva ori de la vagin pana pe clitorisul ei micut dar deja tare, am incercat sa fac ce facuse si ea dar eram nesigura pe mine desi ea gemea usor si cand ma uitam in ochii ei imi zambea frumos.
- E bine cum fac ? am intrebat eu cu gura plina de sucurile ei care imi acoperisera fata…
- E foarte bine draga mea, dar.. hai sa te invat sa fii perfecta ! a raspuns ea. Stii pozitia 69?
- Da o stiu dar nu am incercat, nu am avut cu cine!
- Ok, hai deasupra si faci exact ce fac eu… o sa fie ca o lectie, facem incet si repetam pana ma declar multumita. O sa iti dai seama ce simte partenera ta si o sa stii sa ii oferi tot atata placere cat iti ofera si ea tie, a mai adaugat Csila si mi-a departat labile lingandu-le usor pe fiecare in parte. Constiincioasa, incercam sa repet dar sincera sa fiu imi era greu sa ma concentrez la ce trebuia sa fac atat timp cat ea imi umbla acolo jos atat de placut ca ma facusem pielea gainii. Ma dureau sfarcurile de tari ce erau. Iar clitorisul parca ma ardea desi acum Csila intra cu limba in vaginul meu tot mai adanc. Mi am desfacut picioarele cat am putut de tare, era o invitatie involuntara sa ma posede, sa intre in mine, sa ma exploreze. Apoi i-am simtit degetele cum ma stang de clitoris, il scotea cat de tare din ascunzatoarea lui si il atingea din cand in cand cu limba putin de tot pe varf. Copiam miscarile ei, si rezultatele s-au vazut imediat, era tot mai rosu si mai tare, imi venea sa il musc dar nu ieseam din miscarile impuse de ea. Cand ma obisnuisem oarecum cu limba ei in mine, si cu miscarile ei tandre pe care pizda mea le accepta ca pe niste mangaieri si deodata, fara sa ma anunte cu nimic, mi-am simtit parca cliotorisul smuls de la locul lui, il sugea cu o intensitate insuportabila parca, incercam sa fac acelasi lucru dar sira spinarii mele nu imi dadea voie, ma incordasem imvoluntar toata si tipam haotic ba sa continue, ba ca da, ba ca se se opreasca ca mor
- Intr-un efort de vointa m-am aplecat din nou si am supt si eu clitorisul ei, cat puteam de tare, voiam sa ma tin de programa de invatat cat de mult puteam dar cine se astepta la asa ceva? Exact in acel moment, sugand salbatic clitorisul meu, am simtit ca intra cu ceva gros, parca ma ardea , in vagin, habar nu am avut ce a bagat in mine dar am tipat, si am inceput sa tremur toata, nu m-am mai putut controla, singura chestie de care mi-am dat seama era ca in mine ce simteam erau degetele ei, care ma atingeau peste tot si care parca nu lasau nici un milimetru neatins. Ma mai masturbam si eu uneori, si prietenul meu din liceu imi tot baga degetele in pizda cand ii faceam eu laba cateodata dar nu se compara cu ce facea Csila, chiar nu avea nici o legatura.tremuram tare, se incordau fesele, pantecul parca nu mai era al meu iar la urmatoarea atingere a clitorisului, am explodat in gura ei, a fost prima mea juisare, aveam senzatia ca mi-a venit si ciclul si ca m-am pisat pe mine, imi era si rusine si eram si fericita, apoi, am auzit asa ca prin departare “Mihaela, ai orgasm cu squirt, esti o comoara, eu foarte rar pot sa termin asa”…. Apoi am inceput sa plang . Plangeam de fericire, de multumire, de satisfactie, de bucurie ca am intalnit o pe Csila si ca stau in aceeasi camera cu ea. M-a lasat sa ma linistesc apoi m-a dojenit bland, jucandu-se cu parul meu:
- - data viitoare va trebui sa tii pasul cu mine, nu te mai pierzi pe traseu, oricum ai dus destul de mult dar la penetrarea aia brusca nu ai rezistat- a ras ea de parca eu nu stiam ce se intamplase.
- Csila.. vrei sa continuam?- m am trezit eu intreband pentru ca ma simteam datoare dar desi eram franta si aveam o senzatia de moleseala atat de placuta…
- Da ! a raspuns scurt si zambind pervers s-a asezat cracanata in fata mea , culcata pe spate si isi tinea picioarele cu mainile. Baga doua degete in mine!
Am incercat sa intru in ea cu doua degete, dar desi era flesca acolo parca dadeam de un inel tare, ma faceam de ras, nu am reusit, si am incercat sa bag intai degetul cel mai lung dar si asa era ceva acolo care nu ma lasa sa trec. Ce naiba.. doar nu esti virgina! -am exclamat eu-
- Nu draga mea a raspuns razand .. vei ajunge si tu la tehnica asta mai incolo. Incearca cu asta ! a spus scotand dintr un sertar un dildo de sticla.
Nu mai folosisem niciodata asa ceva, era rece dar frumos, si l-am lins, apoi l-am frecat de clitorisul ei. Baga-l daca vrei intai in tine a spus Csilo cu acelasi zambet care parca spunea ca exista un secret.
L-am apasat incet si l-am bagat, destul de greu desi nu era foarte gros, inca eram sensibila pe acolo, dar in afara de senzatia de rece, nu foarte placuta dealtfel, nu mi s-a parut nimic complicat. L-am miscat de cateva ori in mine, incepea sa devina oarecum placut, dar l-am scos si mi-am inceput misiunea primita. L-am mai lins de cateva ori si apoi l-am frecat de pizda ei tot mai apasat, pana am ajuns la vagin. L am pozitionat si,….nu intra! Parca era un perete!
- Ce-i ? M-a intrebat Csilo-
- Nu intra… am raspuns rusinata.. era clar ca daca fortam ar fi durut-o si chiar nu vroiam asa ceva.
- Dar acum?
Am mai incercat o data si a intrat usor, pana aproape la capat, fara nici o rezistenta. Nu mai intelegeam nimic, era peste ceea ce stiam, citisem sau auzisem. Chiar imi puneam problema daca nu isi montase ceva prin pizda , la cat parea de nebunatica nu ma mai mira nimic. Credeam ca vrea sa o fut cu dildo ala, dar l-a scos din pizda, la intins catre mine ca sa il curat, cu limba evident, iar ea a continuat lectia.

- O sa te invat si pe tine, dar e multa munca mi-a explicat Csilo zambind parca matern. Pizdele noastre se relaxeaza cand ne excitam si se largesc. Stiam asta dar ascultam cu interes. Daca faci anumite exercitii.. pe mine m-a invatat Kumar, dupa o vreme reusesti sa stapanesti oricare din muschi, sa ii incordezi sau relaxezi dupa cum iti doresti. Asa faceau gheisele ca sa provoace placere maxima barbatilor si mai ales ca sa isi provoace si lor placeri intense. Idee e sa poti strange atat de tare vaginul , incat sa fii stramta exact cat pula care te penetreaza, sa poti sa i-o strangi in tine ca sa se frece de toti peretii deodata, si chiar sa poti sa i-o mulgi ca si cand ai face asta cu buzele. In plus placerea cea mai mare a femeii este deobicei provocata de primul centrimetru al vaginului, multi barbati nu stiu asta si incearca daca se poate, cu cat au pula mai lunga sa ti-o bage pana in uter daca ar putea, crezand ca asa te satisfac. Gresit, daca isi freaca rapid capul pulii in prima parte a pizdei, senzatiile sunt mult mai intense, si cand ii dai drumul in tine, capul fiind mai mare, se va freca intens de toata pizda ta.. e atat de bine ca ai orgasmul garantat chiar daca majoritatea nu rezista mai mult de cateva miscari de acest gen. e ca atunci cand iti baga pula pana in gat, ei simt cam acelasi lucru dar mult mai intens.
Ascultam uimita si ma minunam. Niciodata nu auzisem macar chestiile aste dar sa mai si observ ca era o intreaga arta si stiinta studiata de unii pe tema asta. Interesul meu insa, era maxim si imi doream sa invat cat mai multe.
- Csila, iubita mea, ia-ma ..fa ce vrei cu mine dar invata-ma si pe mine toate astea am spus eu, si chiar as fi facut orice ar fi zis sa fac, ma cucerise total.
- Toate la timpul lor, hai sa bem un pahar de vin si sa facem un dus ca avem tot timpul inainte si nu au intrat zilele in sac.. spuse ea si mi-a taiat elanul de moment, eu ma asteptam sa continuam cu lectiile chiar atunci daca se putea - Esti obosita acum. Ai pizda facuta vraiste de orgasm , muschii acum nu te asculta, si oricum mai sunt si altele care le vom discuta la timpul potrivit a zis ea.
Am plecat bulversata la dus, paharul de vin imi ingreunase picioarele, parca nu eram destul de zapacita de toate cele ce mi se intamplasera. Csila se intinsese goala in pat, a stins lumina si a pus muzica Indiana de relaxare pe laptop.
Am facut du...



    Login