Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Spread your wings...and fly !
Autor : alexgh - 2019-04-10
Citita de 18246 ori - Nota 6.79 (335 voturi)
Este o poveste destul de lunga si imi cer scuze pentru eventualele greseli gramaticale. Este scrisa "din prima" si nu am timpul necesar pentru verificari :)

Daca mi-ar fi spus cineva ca dupa terminarea liceului, cand ar fi trebuit sa iau viata in piept si sa-mi croiesc singur drumul in viata, o sa am parte de asemenea intamplari cum am avut in ultimele luni, i-as fi zis sa-si faca un control psihiatric. Dar viata bate filmul exact atunci cand te astepti mai putin.
Numele meu este Sorin, intamplarea a facut sa intru la unul dintre liceele centrale ale capitalei, unde se gaseau toti copiii de bani gata. Sa fiu sincer, nu m-a interesat catusi de putin daca intru aici sau la altul, doar le-am facut pe plac alor mei si fiind ajutat de o memorie foarte buna, nici nu m-am omorat foarte mult cu invatatul. Am intrat usor dar la fel de usor am trecut prin liceu ca gasca prin apa. Mereu am avut note decente dar nu extraordinare, invatam doar pentru 7 sau 8, restul nu ma interesa Pe vremea aia voiam sa dau la ANEFS, la Kineto sau orice altceva avea legatura cu sportul. Spre terminarea liceului, incepusem sa am dubii daca sportul si tot ce tine de el iti poate satisface traiul necesar, doar daca nu esti vreun fotbalist pe la o echipa bunicica. Asa ca in ultimele luni, nu stiam daca sa dau la facultate sau sa plec la munca in afara. Practicasem inca de mic diverse discipline de arte martiale, unii antrenori imi spuneau ca am un potential imens, am facut si atletism, inot, pe scurt, am facut putin din toate pentru ca, si aici e un paradox, oricat imi placea sportul, ma plictiseam dupa un numar de ani si disparea dorinta de progres. Un corp bine lucrat a fost o consecinta fireasca a multitudinii de discipline practicate. Cu toate astea, succesul meu la femei era diametral opus. Eram un introvertit prin definitie, fosta iubita ma parasise cu doar 2 luni inainte de BAC, inca sufeream dupa ea, prieteni aveam putini, de pe la diverse cluburi pe unde trecusem iar la liceu aveam doar colegi, nicidecum nu legasem prietenii pe viata cum se intampla in cazul unora. Drept pentru care, cand s-a terminat liceu si toti ceilalti erau cu ochii in lacrimi, cand curgeau garla promisiunile si mesaje cu "nu o sa te uit niciodata", "tinem legatura, cum sa nu!!" , "vai ce dor o sa-mi fie de tine fata", "mama bro deci ramanem ca fratii", eu ma bucuram ca o sa plec dintre toti colegii aia plini de bani, plini de ei, de ifose si de aparente, pe care incercau sa le pastreze mai mult decat orice pe lume.
Asa ca in timp ce ei se pregateau de banchete si petreceri in cluburi, eu ma duceam acasa si imi cautam de lucru prin Anglia, mai cautam ce se da la facultate si apoi statea inchis in casa ca salbaticul. Intr-un cuvant, eram cel mai banal tanar pe care il puteai gasi.

Dupa terminarea liceului, intr-o seara, dupa ce am venit de la o sedinta de alergat, il gasesc la noi pe vara-miu, Albert. Maica-sa era sora lui taica-miu si de cand murise taica-miu, Albert se apropiase foarte mult de mine, matusi-mea si unchi-miu ne-au ajutat de o groaza de ori cu bani pe mine si pe maica-mea. Eram de aceeasi varsta si desi era efectiv definitia cocalarului suprem si a copilului de bani gata, imi placea compania lui Albert. Era o fire extraordinar de joviala, de energica, tot timpul visa numai cluburi, gagici si petreceri. Se imbraca dupa ultima moda, era la curent cu tot ce tine de lumea mondena si oricat faceam misto de el pe tema asta, niciodata nu se supara pe mine. Defapt, de multe ori mi-am pus ambitia sa-l supar cu ceva, sa-l scot din ale lui, doar sa vad cat "duce". Imposibil, Albert era de nezdruncinat.
- Iar ai fost sa alergi de nebun calule? Singur vad ca alegi dar dupa o gagica nu, spuse el razand.
- Daca tie nu-ti place miscarea si nu vrei sa ai grija de tine, ce vina am eu? ii raspund rautacios.
- Iaaa, uite gasca ce taios raspunde, se amuza el. Hai du-te si fa un dus ca apoi iesim pe undeva, e sambata, e un party smecher de tot la care te duc.
- Ca si sunt eu ala cu petrecerile. Nu am chef sa vin..
- E pula nu vii ! Nici nu se discuta de data asta. O stii pe Eliza de a fost la tine in liceu la 12B nu? Aia de a terminat cu un an inaintea ta.
- Eu o stiu, asa din vedere adica, dar de unde o stii tu?!
- Pai nu stie fratele tau tot? Ne-am intersectat de cateva ori prin niste prieteni comuni, prin Freddo si Bambo. Mi-as da 5 ani din viata sa o fut dar nu se lasa a dracu nici moarta. Dar pun eu mana pe ea, adica, ma scuzi, pula. Izbucni apoi intr-un ras furtunos.
Eliza era "printesa balului" din liceul pe care il terminasem, prototipul bombei sexy. Blonda, ochi albastri, limpezi ca cerul, niste gene lungi si ondulate natural de nici nu avea nevoie de rimel, buzele carnoase exact atat cat trebuie, niste picioare tonifiate si perfect drepte si o fata de papusica Barbie, care si fara pic de machiaj iti lua ochii. Era fara discutie cea mai frumoasa si populara fata din liceu si evident ca toti ne uitam la ea cu admiratie si dorinta. Chiar si dupa ce terminase cu un an inaintea mea, numele ei era pe buzele tuturor. Dar oricat imi placea de ea, ca oricarui baiat de varsta mea, nici macar un "buna" nu ii spusesem vreodata. Amintirile legate de Marina, fosta mea iubita si prima mea dragoste (cel putin asa credeam atunci) inca ma chinuiau, mai ales ca relatia se terminase destul de urat, brusc spunandu-mi textele deja clasice cu "esti prea bun pentru mine, vreau sa fiu putin singura", bla, bla, bla. Nefiind expert la femei, inca nutream ca intr-o zi o sa ne impacam. Speranta moare ultima..
Cu greu, m-am lasat convins de Albert sa fac un dus si sa ma imbrac sa ma duc la petrecerea asta. Nu cunosteam pe nimeni dar pana la urma, ce aveam de pierdut? Nu-mi placea, puteam sa iau un taxiu si sa revin la serialele mele de pe Netflix si la viata simpla si plictisitoare, cu care ma obisnuisem.
In 30 de minute am fost gata si am plecat cu Albert in Centrul Vechi, unde urma sa fie petrecerea Elizei. Glumele lui Albert chiar m-au binedispus si chiar daca nu cunosteam pe nimeni, aveam de gand sa incerc sa ma distrez cum stiu eu mai bine in seara aia....asta pana am vazut-o pe Marina la o teresa, cum se saruta cu un tip de mama focului. Efectiv am inlemnit, cadea cerul pe mine. Stiu, nu mai era cu mine dar unde era timpul ala in care vrea sa fie singura? Ma agatasem de prostia asta ca un naufragiat de o scandura in mijlocul oceanului si realizam realitatea crunta. Mana tipului mangaia de zor piciorul Marinei si urca din ce in ce mai sus, disproportional cu inima mea care parca cobora in acea clipa in iad. Albert a vazut unde ma uit si m-a luat repede de gat, de parca eram doi tovarasi vechi iesiti la colindat prin oras.
- Las-o calutule, nu te merita. Sa vezi cate gagici sunt aici la petrecere, o sa o uiti pe Marina instant. Ce dracu ba, doar nu credeai ca o sa te insori cu ea.
- Da ma dar stii ce a zis...., am raspuns eu gatuit.
- Da, da, ca vrea o pauza si cacaturi de genul. Si tu, inocentule, ai pus botul. A fost finuta, ce voiai sa spuna? Ba cateodata ma si mir ca avem acelasi sange, sa mor. Prea pampalau esti. Uite si tu, ditamai zdrahonul si mai ca iti dau lacrimile dupa maimuta aia. Zi ca nu am dreptate !!
- Nu e adevarat, dar na, imi pare rau...
- E nu o pula, hai, pisa ochii putin.
Albert stia ca de fiecare data as fi facut orice numai sa nu ii dau dreptate, era un fel de joc de-al nostru, ale carui reguli nu le alesesem niciodata dar se intelegeau de la sine. M-a facut in acest fel abil sa strang din dinti, sa trag aer in piept si sa imi iau pe cat posibil gandul de la Marina. O fi fost Albert un guraliv dar avea o prezenta de spirit de invidiat.
Nici n-am mai intors capul sa vad ce face Marina, sa o ia dracu, ia sa incerc si eu sa-mi traiesc viata. Am ajuns dupa cateva minute in clubul unde isi serba Eliza ziua. Cum l-a vazut pe Albert a venit si l-a imbratisat vesela si l-a sarutat pe obraz. Nu am auzit ce i-a soptit el la ureche in timp ce i-a dat pungura cu cadoul (nici in ziua de azi nu stiu ce i-a luat) muzica era prea tare acolo. O vad pe Eliza care se apropie de mine, imi intinde mana si se prezinta jovial:
- Bunaaa, Eliza. Incantata !
- Buna, asemenea, raspund eu...si ii sarut mana, ceea ce se vede clar ca a surprins-o in acea clipa. Maica-mea imi inoculase inca de mica asemenea reguli de buna purtare si chiar daca pe Albert il pufni rasul, nu m-a interesat. Eliza mi-a zambit cu caldura, mi-a adresat cateva vorbe gen "ce faci, esti bine?, ma bucur ca ai venit", apoi s-a dus ca o albinuta din floare in floare sa se intretina cu diversii invitati imprastiati prin club.
- Ia zi calule, ce bei? Ca de obicei, suc de portocale ca pizdele? Sau te dai si tu pe brazda azi?
- Da nu mai imi spune ma turbatule "Calul", nu te-ai plictisit? ii spun eu pe un ton care se dorea aspru dar era mai mult un zambet. Ia-mi si mie ce iti iei tu, poftim!
- Nihahaha, rase Albert, imitand un nechezat prelung. Calutul meu o arde barbateste azi, bravo. Si disparu pentru cateva clipe.
Nu eram un fan al alcoolului, pe vremea aia, practicand si atatia ani de sport de performanta, consideram ca "corpul este templul meu" si aveam grija la orice puneam in gura. Dar in seara aia, dupa ce o vazusem pe Marina, dupa ce am realizat ca pot sa am un corp ca sculptat daca oricum nu-l vede nici dracu, daca tot timpul mi-l petrec la seriale, fara prieteni, ca un pustnic, dupa toate astea mi-am dat seama ca mi-am impus niste limite tampite, care nu isi aveau rostul.
Dupa cateva minute Albert s-a intors cu doua pahare de cocktail. Nu stiu ce era in ele, am ciocnit si am baut cu nesat. Era un cocktail usor, revigorant, cu aroma de menta dar se simtea bine de tot alcoolul, mai ales ca eu nu eram obisnuit.
- Sorine, calutulul meu, ma duc sa dau o raita pe aici, daca mai vrei ceva de la bar ii zici sa-ti dea la fel daca ti-a placut. Baga-te si tu in seama cu fetele astea, ca nu te mananca. Revin imediat, da?
- Ok, ok, du-te linistit ii spun eu. Sorbeam incet din paharul meu si ma uitam la toata agitatia aia cu care nu eram obisnuit. Vedeam peste tot chipuri vesele, fete extrem de frumoase, baieti de varsta mea sau mult mai mari care petreceau si se bucurau de viata. Numai eu eram sprijinit de un scaun la bar si ma gandeam cat de aiurea e viata, de parca eram vreun olog care nu putea sa o traiasca din plin. Ma uitam "prin" oameni cand ma pomenesc cu Eliza langa mine.
- Buna din nou, imi spuse ea si ciocni paharul pe care il avea in mana cu al meu.
- Buna ! ii zic eu luat pe nepregatite. Si din nou, la multi ani si tot ce-ti doresti, am articulat eu.
- Mersi frumos. Tu ai terminat anul asta, ai fost la 12D nu?
- A...da. Dar de unde stii?!
- Pai nu erai tu in echipa de baschet a liceului? Ai adus si ceva cupe de la diverse competitii parca. Nu sunt atat de blonda pe cat ma credea lumea, spuse ea razand.
- Nu am vrut sa insinuez asta, doar ca na, nu stiam ca te intereseaza...aspectele astea.
- Daaa, eu fiind o simpla piti, interesata doar de Malluri, genti scumpe si telefoane, nu? Ma privea fix in ochi si cred ca ma inrosisem pana in varfurile urechilor, ramanand fara replica. Dupa cateva clipe, Eliza izbucni intr-un ras cristalin, molipsitor !
- Hai mai ca am glumit, ce te-ai inrosit asa? Vai ce dulce esti la faza asta. Se uita apoi scurt la barman si ii facu semn, in cateva secunde inca doua pahare erau pe tejghea. Pentru noi orizonturi, spuse ea, si ciocniram din nou. Incepusem sa simt fiorii placuti ai romului (ulterior am aflat ca bausem Mojito), incepusem sa ma relaxez putin si sa nu mai fiu stanjenit de Eliza. Trebuie mentional ca arata fabulos ! Avea o rochita rostie, subtire, mulata pe corpul ei perfect. Se vedea ca nu poarta sutien si sanii ei marisori abia stateau "prizonieri" acolo, dorindu-si parca cu disperara sa iasa. Ca lungime era doar doua palme peste fundul ei bombat pe care il admirasem de atatea ori in liceu dar niciodata acoperit atat de putin. Era senzational ! In picioare avea niste sandale elegante, care probabil costau o gramada de bani iar la gat un lantisor stralucitor, in care se reflectau toate luminile din club. O fi fost ea o pitipoanca, cum ii spunea lumea, dar era o femeie superba !!
- Ma duc pana la toaleta apoi facem un dans, ok?
- Dar nu prea ma pricep la dans, defapt, n-am dansat niciodata, ii raspund eu incurcat.
- Ma refuzi de ziua mea? Si se uita la mine incruntata, in joaca.
- Daca te refuza calul , iti acord eu placerea urmatorului dans domnita, spuse Albert, aparut parca de nicaieri.
- Albert, Albert...tot nu-mi dai pace mai golanule? rase ea.
- Cand vreodata?! Stii ca esti febletea mea ! raspunse el, facand pe gentilomul. Ii dadu apoi un sarut usor pe obraz iar Eliza ii raspunse, apoi ii spuse:
- De cate ori sa-ti mai zic ca nu suntem potriviti? Eu zapacita, tu zapacit, stii bine ca ar iesi un dezastru, haos !
- Vai ce-mi place haosul, oaileuuuuu, haosul si femeile frumoase !zi-se el, imitandu-l pe Gica Hagi.
- E clar, nu esti sanatos !!! rase ea in hohote. Vezi ca a venit si Corina, de ce nu te duci sa o saluti?
- Corina? Unde? Pe bune? In nici doua secunde Albert se evapora, nu inainte de a-i striga Elizei:
- Te prind eu pana la urma, stii nu?
- Daaa, sigur, siguuur, raspunse ea vesela si ii facu semn cu mana a la revedere. Imediat cum revin, la dans, da? Imi puse un deget in piept parca pentru a ma tintui locului.
- Da, bineinteles! ii raspund eu, de data asta mai relaxat. Cum a plecat am golit paharul si am mai comandat barmanului unul. Eram deja destul de ametit, nu beat dar ma simteam nesperat de bine.
Trecusera aproape 10 minute si Eliza nu mai aparea, mi-am zis, nu fara o urma mica de regret ca doar fusese o gazda excelenta si m-a bagat putin in seama. La urma urmei, ce sanse aveam eu cu asemenea fata care putea sa aiba orice barbat sa-i ciuguleasca din palma?!
Intre timp venise si o tipa care habar nu aveam cine era si care se baga in seama cu mine. Era draguta, bruneta, un par lung, stralucitor, care contrasta frumos cu rochita ei alba. Dupa 3 pahare de Mojito, ochii imi fugeau aproape fara jena spre decolteul ei generos si tipa tocmai se pregatea sa-mi dea numarul ei de telefon. Fusese mai usor decat in cele mai frumoase vise ale mele si cand ma pregateam sa scot telefonul sa notez numarul ei, simt o mana cum ma cuprinde de brat. Ma intors si o vad pe Eliza, care apoi ma cuprinde de gat si ma saruta direct pe buze.
- Ah, aici erai iubitule? Credeam ca te-am pierdut.
Ramasesem cu gura cascata, bruneta, al carui nume pur si simplu il uitasem in clipa aia a disparut instant iar Eliza radea cu gura pana la urechi.
- Pai nu era vorba ca-mi datorezi un dans? Zicea Albert ca vai ce timid esti si cand colo ai si agatat-o pe aia.
Eu tot mut eram, de parca vazusem lupul. Eliza m-a luat de mana si m-a tras catre ringul de dans. Acolo, cu lumina aia difuza, ajutat si de cele cateva pahare de bautura pe care le aveam "la bord", am vazut de ce era cu adevarat invidiata. Incepuse o melodie rnb si Eliza a inceput sa danseze. Era...wow ! isi puse bratele in jurul gatului meu, si ma privea in ochi, in timp ce se apleca. Mainile ei coborau pe pieptul meu, pe solduri, in timp ce ea se lasa pana jos, cu fundul cabrat. Nu faceam niciun efort sa-mi ascund admiratia, ochii parca imi sareau din orbite. S-a intors cu spatele la mine si a inceput sa se frece usor de prohabul meu, in ritmul muzicii, mainile ei imi cuprindeau din pozitia aia ceafa, apoi mi-a cuprins mainile inerte si mi le-au pus pe soldurile ei. I-am cuprins talia de viespe, apoi coapsele, ghidat necontenit de ea. Cand mi-a ridicat mainile, pe acelasi traseu, rochita ei s-a ridicat putin, riscand sa-i descopere fundul superb.
Eram efectiv hipnotizat ! Marina disparuse total din mintea mea, aburii alcoolului parca o smulsesera din mintea mea si au inlocuit-o cu zeita blonda care se afla pe acel ring de dans.
Mi se sculase pula si eram cuprins in aceeasi clipa de o excitatie si o stanjeneala teribila. Era imposibil ca Eliza sa nu-si dea seama si as fi murit de rusine. Am incercat sa o indepartez usor dar corpul ei parca avea un magnet invizibil. Se intoarse din nou cu fata la mine, dadu capul pe spate si ridica un picior, teatral, cand se termina melodia. Eu eram ca o stana de piatra sau o bara de strip-tease, putea sa faca in acea clipa ce dorea cu mine. Cum s-a terminat melodia am dat sa plec dar ea mi-a prins mana, s-a ridicat usor pe varfuri si m-a sarutat iar, de data asta mai lung, mai apasat si nicidecum in spirit de gluma. Noroc ca era semintuneric pe ring, altfel cred ca as fi aratat ca un rac. I-am raspuns la sarut, nestiind de ce o face, ea, care era dorita de toti barbatii din "lumea buna" si care i-ar fi putut avea pe toti, fara cel mai mic efort. Pret de cateva secunde am fost rupt din realitatea pe care o cunosteam, rupt de viata mea banala si fara evenimente. Am fost "teleportat" in bratele unei femei tinere si extraordinar de frumoasa si nu neg, imi placea ! Imi placea foarte mult !

Dupa sarutul asta neasteptat, a inceput o melodie mult mai alerta si Eliza a inceput sa se miste de parca era conectata la 220. Facea un twerking de ii facuse pe toti ceilalti barbati de pe ring sa isi intoarca privirea spre ea, fara pic de jena. I se zareau putin chiloteii, sanii nu stiu cum de nu ieseau din rochita aia. Cred ca toti cei de acolo se intrebau ce cauta "regina balului" cu un necunoscut ca mine. Se auzeu de jur imprejur diverse incurajari, de la fete si baieti: bine Eli, bravooo, asa Elizaaaa, misca-te ! Eu o sorbeam din priviri si aveam impresia in clipa aia ca si ea are ochi doar pentru mine. Doar o parte din creierul meu refuza sa proceseze asa ceva, era prea de tot. S-a mai frecat de cateva ori de mine si fara discutie si-a dat seama de ce erectie mi-a provocat pentru ca mi-a zambit aproape diabolic. Dupa ce s-a terminat melodia, au urmat un sir de aplauze, Eliza, teatral, a facut o plecaciune apoi m-a luat increzatoare de mana. Am urmat-o cum un rob isi urmeaza stapana. Imi simteam capul putin greu, eram ametit de-a binelea cand am luat loc pe o canapea langa ea. Era acolo tot grupul ei de prietene si cunoscuti si toti se uitau la mine ca la urs dar nimeni nu zicea nimic din cauza Elizei, care sorbea cu nesat dintr-un pahar. Apoi s-a intors la mine care stateam tolanit pe canapea. Imi descheiasem doi nasturi de la camasa, eram incins, si de la bautura dar si de la dansurile ei si ma uitam la ea la fel de atent, incercand sa ignor puzderia de ochi care ma scrutau in acea clipa. Dintr-o data, s-a ridicat si m-a luat de mana, spunandu-mi doar un scurt: vino !
Am urmat-o buimac, cum ma conducea prin marea aia de oameni, de parca eram un orb iar ea ea cainele meu indrumator. In cateva secunde m-am pomenit intr-o toaleta, undeva in spate, pe unde au angajatii acces, nu era toaleta pentru clienti. A inchis usa cu zgomot si a inceput din nou sa ma sarute, mai pasional decat credeam ca e posibil. Stiam ca nu sunt la inaltimea tehnicii ei dar faceam tot ce puteam sa nu ma fac de ras. Mi-a desfacut nasturii de la camasa cu o indemanare aproape salbatica apoi a coborat cu manutele ei mici la curea.
- Stii, daca ne...
- Shhhhttt !! Taci! M-a impins brutal catre perete si mi-a tras blugii jos cu nerabdare si a ramas cu gura cascata, probabil si pentru ca nu purtam lenjerie intima.
S-a dat o clipa inapoi si a scot un ohhhh prelung, de uimire.
- Deci de asta iti zice vara-tu calul, acum inteleg perfect ! Cum sa ai asa corp, asa pula?!! Mi s-a parut mie ca am simtit ceva deosebit inca de cand am dansat dar nu ma asteptam la asta !! Isi plimba mana pe pieptul si pe abdomenul meu si in clipa aia sutele, miile de ore petrecute in salile de sport, mi s-au parut o simpla secunda trecuta din ceasul vietii. Sa reusesc sa smulg o exclamatie de uimire din partea Elizei era oricum aproape uimitor pentru mine. Eliza imi cuprinse pula cu mana ei mica si se uita ca hipnotizata. Niciodata nu facusem mare bravada din cauza marimii, credeam ca doar Marina o sa se bucure de ea.
- Cum sa ai asa pula si sa fii singur? repeta ea mecanic. O freca usor, neluandu-si ochii de la ea iar eu nu puteam sa-mi inabus unele gemete de placere. S-a asezat in genunchi, o studia aproape profesional si cand sa o bage in gura, ii suna telefonul. A respins apelul fara sa se uite dar in secunda urmatoare a sunat iar, ea facand acelasi lucru. Din nou apel respins si a revenit la pula mea care tanjea dupa atentia ei, ca un om pierdut in desert dupa apa. Eliza era total pierduta, efectiv se transformase, aproape ca nu o recunosteam. Cand a primit un mesaj si l-a citit, s-a ridicat nervoasa, in timp ce inca avea mana pe pula mea.
- Au adus tortul, trebuie sa mergem. De tort imi ardea mie acum. Ah, ce pula ai !! Asta era cel mai bun cadou. Dar lasa...lasa...ca rezolv eu. Ma stranse inca o data si ma lasa apoi sa ma imbrac.
Nu mai are rost sa spun cat de buimac eram. M-am imbracat repede, am lasat-o pe Eliza sa iasa si apoi dupa un timp m-am dus si eu. L-am gasit pe Albert si m-am dus langa el.
- Unde dracu ai fost ma, pierdeai ce e mai important. Uite si tu cat de bunaaa poate sa fie frate, ahh ce i-as face !
- Da, te inteleg, e frumoasa! ii raspund eu, incercandu-ma un sentiment de mandrie patetica dar care pentru ego-ul si increderea mea in propriile forte, facuse minuni.
Petrecerea a continua, sampania a curs in valuri (imi era si frica sa ma gandesc la nota de plata!) si aproape de final, Eliza a venit din nou la mine. Era cherchelita bine si i-a spus lui Albert ca vrea sa o duc eu acasa.
- Te conduc eu scumpo, lasa-l pe Sorin ca si asa nu cred ca are niciun chef, e obosit mort dupa asa o seara.
- Nu, nu, lasa ca ma duce el, e un baiat de nota 10 sa stii. Ma bucur ca l-ai adus dragaaaa domnuleee Albert, cu numele tau regal cu tot. Si ii facu o reverenta in gluma.
- Aoleu, hai ca te-ai imbatat Eli. Ok daca ti s-a pus pata, hai ca te duce el, va chem un taxiu si apoi se intoarce singur ca e baiat mare. E bine asa calule? Hai sa va pup, ma duc sa vad ce face Corina. Si disparu instant, ca de obicei.
Eu nu am apucat sa zic nimic, am iesit toti buluc din club, eu, Eliza si toti prietenii ei. Desi mai multi baieti o devorau din priviri, nici macar unul nu a avut curaj sa ii zica ceva. Tinand cont de situatia materiala a Elizei, se pare ca isi pierdeau asupra ei avantajul pe care il aveau asupra altor fete disperate dupa bani.

In taxiu Eliza a ras aproape tot drumul, era clar bauta si imi spunea sa nu-mi fac planuri ca raman la ea peste noapte, ai ei oricum nu erau acasa. I-a spus taximetristului adresa, undeva prin Corbeanca si tinand cont de cat de liber era, in 30 de minute am ajuns. Cand m-am dat jos aveam in fata mea o vila de zici ca era ambasada, imi era si frica macar sa-mi imaginez cat costa asa ceva. Am vrut sa platesc taxiul dar Eliza i-a intins inaintea mea 100 de lei si i-a urat..buna dimineata. Era beata manga, abia se mai tinea pe picioare si radea fara oprire. A deschis poarta si m-a tras de mana exact bolborosind ceva ce nu am inteles. In cateva clipe am fost la ea in camera, dupa ce am urcat in graba niste scari. Avea o camera care era cat jumatate din apartamentul meu, cu baie proprie, dressing si tot tacamul, de zici ca ma aflam in casa unei vedete la MTV Cribs. Si-a aruncat pantofii neglijent, geanta pe un scaun si a sarit la sa ma sarute. Mirosea a alcool si a fum dar evident ca nu puteam sa ii spun. Ne sarutam cu foc si m-a descheiat destul de neindemanatic la camasa si isi plimba manutele ei mici pe piept si pe abdomen.
- Ah, ce corp ai Sorine...ce tare e, ce lucrat..ce corp...
Nu intelegeam ce tot zicea, abia isi mai tinea ochii deschisi, in timp ce isi misca mainile din ce in ce mai lent pe corpul meu. Am ridicat-o in brate ca pe un fulg si am pus-o usor in pat, pe spate.
Si-a desfacut picioarele instinctiv, lasand la iveala o pereche de chilotei minusculi, semitransparenti. Isi ridicase topul putin, descoperind doar un san pur si simplu perfect.
- Daa, daaa...vino, vino, asa. Abia mai articula cuvintele.
Si ce as fi vrut sa ii dau la o parte chiloteii aia care erau ultima reduta de aparare si sa o vad in toata splendoarea !! Eram excitat la culme iar ea era ireal de frumoasa, probabil cea mai buna partida pe care as fi avut-o vreodata. De asta eram 100% convins. Dar de asemenea voiam sa fie treaza, imi doream in sufletul meu sa ma accepte pentru ceea ce sunt, nu doar un tip dragalas pe care l-a cunoscut la betie intr-un club. Unii ar spune ca sunt demodat, altii fraier, nu-mi pasa. Pur si simplu aveam atunci niste principii morale total diferite fata de cele pe care le-am capatat mai tarziu, uluitor de repede. Asa ca m-am aplecat, am sarutat-o usor si am tras peste ea lenjeria aia super fina care acoperea patul. Nici n-am apucat sa duc operatiunea asta pana la capat ca deja dormea dusa.
Era 3 dimineata, eram si eu super obosit dar mi-am luat libertatea sa ma duc la baie sa fac un dus. Prosoape am gasit la discretie acolo. Neavand incotro, mi-am tras inapoi blugii pe mine si m-am bagat in pat langa ea dar pastrand totusi o distanta suficienta intre noi.

Nu stiu cat era ceasul, visam doar ca Eliza imi face un oral cum nici in cele mai perverse fantezii nu-mi imaginam. Cand am deschis ochii, visul era defapt realitate !! Eliza imi daduse blugii jos cat sa aiba acces la ceea ce dorea si sugea lent dar apasat, in timp ce cu mana ei mica imi freca priceputa pula. Am facut ochii mari de uimire dar ea m-a privit fix, fara sa o scoata din gura. Nu am zis niciun cuvant, o priveam cum imi ofera o muie cum nici in filme nu vazusem. Din cand in cand o scotea si saliva ii curgea erotic pe pula mea. O intindea incet cu mana si iar pornea asaltul asupra capului, intr-o sincronizare perfecta cu mana ei. Pret de cateva clipe m-am simtit ca un rege, imi era frica sa zic ceva, mai ca-mi venea sa ma ciupesc ca sa vad ca nu visez. Eliza marise ritmul, sugea din ce in ce mai repede, mana ii coborase pe coaiele mele si le masa usor, in timp ce cu limba facea un du-te - vino pe toata lungimea glandului. A coborat apoi si a inceput sa-mi linga si sa-mi suga usor coaiele. Eram in paradis si oricat de greu terminam de obicei, nu puteam sa rezist la infinit asaltului Elizei. Am incercat sa o atentionez dar fata era expernta, si-a dat singura seama si in loc sa se opreasca (cum facea Marina pe cand eram impreuna) mi-a luat capul in gura si a inceput sa suga cu pofta, miscandu-si si limba ca un sarpe. Mi-am incordat tot corpul, eram ca un arc, as fi dat orice sa prelungesc cat mai mult extazul asta. Am terminat tare, mul,t dar Eliza a inghitit cu pofta fiecare strop si nu s-a oprit din supt decat in clipa cand efectiv m-am prabusit inapoi pe pernele moi.
- Buna dimineata scumpule, imi spuse ea zambind de parca facuse cel mai natural lucru din lume.
- Buna, am reusit eu sa articulez gatuit. Eram prima mea finalizare in gura unei fete si eram ametit de placere.
Mi-a intins apoi un pahar cu suc rece de portocale, si-a luat si ea unul si s-a urcat langa mine in pat.
- Eliza, stii...aseara..
- Aseara eram beata moarta ca ultima boschetara, imi spuse ea zambind usor. Si tu, in loc sa profiti, m-ai bagat in pat de parca eram fii-ta. Puteai sa profiti dar nu ai facut-o. Nici n-ai idee cat conteaza asta pentru mine! A lasat capul in jos si se inrosise, nu-si putea ascunde stanjeneala cand se gandea la seara trecuta.
- Voiam sa ne bucuram amandoi de clipa aia, nu doar eu, am raspuns eu calm. Si nu o minteam cu absolut nimic.
A lasat pe noptiera paharul cu suc, mi l-a luat si mie din mana si apoi m-a privit tinta, revenindu-i aproape instant privirea de vulpita jucausa:
- Si o sa ne bucuram amandoi !
Si-a scos dintr-o singura miscare maieul care il avea pe ea, urmat imediat de niste pantalonasi scurti plusati in care se schimbase cand eu dormeam. Era perfecta ! Avea niste sani perfecti, naturali,nu exagerat de mari, cam ca niste grapefruit, perfect rotunzi. O liniuta mica, blonda, ii accentua parca si mai mult pizda micuta si delicata. Blonda naturala ! mi-am zis eu in gand.
Nu mai purta machiajul strident pe care il avusese in club, doar un luciu de buze delicat. O sa sune ciudat dar era parca si mai rapitoare in modul asta, caci era de o frumusete naturala rapitoare.
S-a pus peste mine si am inceput sa ne sarutam usor, fara graba. Simteam cum mi se scoala din nou, in timp ce imi plimbam mainile pe spatele fin, apoi pe fundul ei bombat si tare. Nici nu stiam unde sa o mangai mai intai, voiam sa o ating peste tot, sa o simt, sa ii ofer placere, sa o multumesc. M-am ridicat in sezut, cu ea in brate, caci ma tinea cu mainile de dupa cap ca o menghina. Am inceput sa o sarut pe gat, pe lobul urechii, pe umar, in timp ce ea isi plecase capul in scobitura gatului meu, de parca era o pisica. A scos un oftat de placere si am ridicat-o usor, punand-o pe spate. A intins mainile si a cuprins perna, desfacand usor de tot picioarele si lasandu-ma sa o admir in toata splendoarea. Era o zeita !
- Iti place ce vezi?
- Esti perfecta, am reusit eu sa zic. Chiar esti perfecta! M-am aplecat apoi si am sarutat-o iar, am coborat cu sarutarile fara graba, inspre sani. Nu aveam niciun plan pus la punct, faceam totul instinctiv, am decis sa dau frau liber emotiilor, sa traiesc clipa, sa fiu pierdut acolo langa ea, in patul acela moale, in timp ce prin fereastra deschisa ne inunda un parfum dulce de trandafiri. Daca as fi vrut sa zugravesc vreodata in imaginatie o clipa mai sublima ca aia, nu as fi putut. Cu fosta iubita faceam totul mecanic, stiam ce vrea si cum vrea. Cu Eliza ma simteam ca un explorator care descopera cu fiecare secunda noi bogatii, pe un teren necunoscut.
I-am cuprins sanii cu mainile si i-am apropiat, sarutandu-i usor, fara sa ii ating inca sfarcurile care se inaltau semete si tari ca piatra. Ofta din ce in ce mai des, inchisese ochii si isi plimba limbuta delicata peste buzele carnoase. Imi placea la nebunie sa aman cat mai mult momentul, desi practic eram un virgin in aceste tehnici. Cand i-am luat un sfarc in gura si l-am muscat usor a scos un ahhhhhh prelung, si-a arcuit spatele oferindu-mi aproape cu forma sanii ei voluptosi.
I-am framantat, i-am masat, i-am ling, i-am muscat, intr-un amestec nebun de emotii si gesturi, total haotic dar totusi atat de perfect !
Cand am coborat cu sarutarile pe abdomen, am vazut-o cum deschide ochii, care parca erau doi carbuni aprinsi de dorinta. I-am sarutat coapsele, agonizant de aproape de pizda ei incinsa si cand am ajuns in final si acolo, parca dadusem de centrul pamantului, atat era de fierbinte si de uda. Am inceput sa o ling usor, parca aveam pe limba ambrozie, atat de buna era ! Pacat ca nu puteam sa opresc timpul in loc si sa stau la nesfarsit acolo. Nu am lins-o nici macar doua minute ca am simtit-o cum tremura din ce in ce mai repede, de parca era un vulcan gata sa explodeze. In momentul in care i-am bagat si doua degete, a cuprins-o un orgasm puternic si a tipat fara menajamente. Nu m-am oprit, am continuat sa o mai ling cateva secunde si treptat am incetinit si ritmul degetelor in pizduta ei delicata.
- Wow! a fost tot ce a rostit.
Am lasat-o un minut sa-ti revina si cand a deschis ochii m-am apropiat din nou de ea. Si-a incolacit picioarele in jurul meu, m-a cuprins cu mainile de gat iar eu i-am luat intr-o mana ceafa delicata si cealalta am bagat-o sub fundul ei. Am impins usor, constient fiind de marimea mea si de cat de stramta era Eliza.
A facut ochii mari dar nu a zis niciun cuvant, am sarutat-o iar si pret de cateva secunde am stat nemiscat. Doar cand i-am simtit calcaiele in sale, de parca da pinteni calului am inceput sa ma misc in pizda aia fantastica. Maream ritmul din ce in ce mai mult si nu dupa mult aveam toata pula in pizda ei, care se mula ca o manusa.
- Mai tare, mi-a soptit ea, fute-ma, fute-ma mai tare, nu ma menaja.
Mi-am scos mana de sub fundul ei, i-am tras perna mai bine sub cap si am inceput sa o fut tare, asa cum dorea si, fara ipocrizie, cum doream si eu.
Am inceput un futai in toata puterea cuvantului si Eliza gemea ca o apucata, in timp ce isi infingea unghiile in spatele meu.
- Ah cat de bine e, nu te opri, nu te opri, fute-ma ! Fute-mi pizda.
Ma excitau incredibil de mult cuvintele ei murdare, nu facusem asa ceva vreodata cu fosta si am pompat in ea cu toata forta. Nu dupa mult mi-am dat seama ca o sa termine iar si o futeam ca un nebun. O futeam de parca era ultima femeie de pe pamant, de parca era ultima mea dorinta inainte de moarte. A tipat un daaaaaa prelung si eu am continuat fara oprire.
Mereu am terminat greu, de multe ori cu Marina trebuia sa ma multumesc cu o laba, pentru ca, zicea ea, i-a ajuns. Dar Eliza parca era o flacara peste care torni benzina, se aprindea si mai rau cu fiecare clipa.
- Vai cat de bine ma futi, sa nu...te..puna...dracu...sa..te..opresti, rostea ea cu fiecare contra pe care i-o dadeam.
Am ridicat-o si am pus-o capra iar ea si-a intors capul ranjind la mine:
- Da-mi-o, fa ce vrei cu pizda mea.
O tineam de cur si o futeam animalic, imi curgea sudoarea pe piept in timp ce ea lua perna in brate si gemea fara oprire, printre un suvoi de cuvinte porcoase pe care le revarsa asupra mea, care actionau ca niste injectii cu adrenalina. Din instinct i-am dat o palma peste cur, nu tare dar nici usor, nu stiam daca o sa se supere sau nu.
- Asaaa, daa !! Nu te opri, imi vine iar, imi vineee.
A terminat din nou si eu eram pur si simplu siderat, credeam ca doar in filme vezi femei multi orgasmice, eu nefiind obisnuit cu asa ceva. Era picatura care a umplut paharul, oricat m-am incordat am simtit ca imi vine si mie sa termin si i-am spus asta.
Eliza inca era scuturata de orgasmul ei cand am scos-o si am terminat in jeturi pe spatele ei cabrat, ca o felina.
Ea statea pe burta, rasufla din greu, cu ochii inchisi. Fara sa ii zic ceva, m-am dus repede la baie si am luat un prosopel, am sters-o pe spate si m-am pus langa ea in pat. De ce am facut asta? Habar nu am ! Ea a venit si s-a cuibarit apoi la pieptul meu.
Ii dadeam cu o mana o suvita de pe fata si o priveam fara sa spun ceva. Nu stiam ce sa ii mai spun. Ca e frumoasa? Ca a fost cea mai buna partida din viata mea, cum nici nu puteam sa-mi imaginez vreodata? Nu le aveam pe atunci cu vorbele de genul, pur si simplu am stat si am privit-o in tacere si ea, diavolita, nu a zis nimic si m-a lasat in legea mea. Nici nu stiu cat era ceasul, simteam ca ma fura somnul din nou, ar fi trebuit sa ma ridic si sa plec acasa, vedeam luminita de la notificarile mobilului si stiam ca aveam o groaza de apeluri pierdute de la Albert dar...nu-mi pasa. Fie ce o fi, macar sa-mi aduc aminte de noaptea asta toata viata. Numai de as fi stiut in clipa aia ca ce se intamplase pana atunci avea sa fie o nimica toata, pe langa intamplarile traite alaturi de incredibila Eliza.

Am adormit asa dezbracati, unul in bratele celuilalt si cand am deschis ochii si am intins in sfarsit mana dupa telefon si nu-mi venea sa cred ca este aproape 4 dupa amiaza ! Ptiu drace, cum am putut sa dorm atat??! Dar adevaratul soc a fost cand am deschis ochii si in pragul usii am vazut o femeie cam pe la 40-42 de ani, care ne privea pe amandoi cum stateam asa imbratisati, goi, de parca eram o pictura decadenta a lui Katsushika Hokusai.
Mi-am dat seama instant ca era mama Elizei si nu stiam cum sa fac sa ma acopar mai repede. Eliza se trezise si ea si casca nestingherita, fara sa aiba nici cea mai mica intentie sa se acopere.
Ma uitam speriat la ea si parca o rugam din priviri sa faca ceva! Ea a inceput sa rada si uitandu-se la maica-sa, facu prezentarile:
- Mami, el e Sorin, Sorin, mama. Si incepu sa rada cu pofta.
Eu voiam sa intru in pamant de rusine si nu intelegeam de ce maica-sa nu iese dracului din camera !! Dar in loc sa faca asta, ea a inchis usa si se apropie de pat. Ridicasem din reflex cearsaful aproape pana la gat, in timp ce Eliza se dadu jos din pat si se intindea ca o pisica.
- Nici nu-ti imaginezi ce pula poate sa aiba, spuse ea, in timp ce se indrepta spre baie.
Poftim?!!! Daca pica o bomba atunci in mijlocul camerei si nu as fi fost mai socat.
Maica-sa ma privea cu atentie si s-a apropiat de pat. Facusem niste ochi in cap cat cepele si femeia cred ca a si observat asta ca a inceput sa zambeasca. S-a asezat pe pat si mi-a intins mana.
- Buna, eu sunt Ingrid, incantata ! Statea cu mana intinsa in fata mea si astepta.
Am scos mana de sub cearsaf, ce puteam sa fac?! I-am strans-o usor:
- Sorin.
- Imi pare bine sa te cunosc Sorin. Vrei o cafea ceva, nu va este foame? Nu-mi dadea drumul la mana in tot acest timp.
- Nu, multumesc, sunt ok.
De unde, chitaiam de foame si stomacul s-a decis tocmai atunci sa-mi confirme asta.
- Hai sa mancati ceva, v-am pregatit oricum ceva jos. A zis asta in timp ce imi dadea drumul usor la mana si imi mangaia cu varful unghiilor antebratul. Am comandat niste mancare chinezeasca, pui, vita si porc, trebuie sa gasesti ceva sa iti placa.
- Da, imediat, sa..
- Mie imi e o foame de mor, se auzi Eliza, care tocmai iesea din baie. Avea tot niste pantalonasi scurti dar era topless si culese ca si cand era cel mai normal lucru, un maieu din dulap, negrabindu-se deloc sa-l puna totusi pe ea. Te-ai inrosit de parca esti rac, jur, rase ea. Degeaba o rugam din priviri sa faca ceva, se amuza si ducea nebunia asta la rang de arta. Noroc ca maica-sa a decis sa se ridice si zambindu-mi mai mult decat era cazul, s-a indreptat spre usa.
- Va astept jos.
In secunda in care a inchis usa, i-am si zis Elizei:
- Tu ai innebunit, ce dracu fac acum cu maica-ta? Care e faza cu ea?
- Mama vitrega, stai linistit. Vai daca te-ai vedea acum, esti pur si simplu si-de-rat ! silabisi ea. Vai cat de dulce esti, imi vine sa te mananc. Imi sari in brate si ma saruta repede. Dar hai ca pe bune, mor de foame. O sa-ti zic care e treaba si cu Ingrid, linisteste-te, e ok, crede-ma !!
Cand sa imi iau blugii, spre surprinderea mea, Eliza mi-a intins un tricou curat si un sort.
- Hainele tale le bag la spalat, ia-le pe astea.
Nici n-am mai intrebat-o de unde sunt, simteam nevoia sa pun neaparat ceva pe mine. Credeam ca are vreun frate si sunt de la el dar mai tarziu am aflat ca nu era cazul.

Afara, Ingrid pregatise masa intr-un foisor la umbra, langa piscina uriasa care domina gradina. Era o curte mare, mare de tot ! Abia atunci am observat cu adevarat cum arata Ingrid.
Purta o rochita de vara destul de vaporoasa, poate mult prea vaporoasa pentru situatia respectiva. Nu avea sutien si parca dorea din tot sufletul sa arate asta. Era inalta, aproape cat mine, blonda si ea si cu niste ochi verzi, de vulpe. Se vedea fara efort ca se ingrijea din cale afara si era o "milfa" in adevaratul sens al cuvantului. Picioarele lungi, perfect bronzate, o piele fina, o talie de balerina si un chip extrem de frumos, cu un nas mic, o dantura perfecta si un zambet de femeie increzatoare in fortele proprii. Avea si niste pistrui mici care nu faceau decat sa adauge un farmec aparte unei femei extrem de frumoase. Ulterior am aflat ca avea 40 de ani dar daca nu mi-ar fi spus Eliza, mai mult de 34-35 nu i-as fi dat. Parea mai degraba sora ei mai mare, desi nu prea semanau la trasaturi. Pe scurt, era o piesa de femeie !
Eram super stanjenit de situatie, asteptam sa apara din clipa in clipa si tatal Elizei si nu intelegeam de ce maica-sa, fie ea si vitrega, are asemenea tinuta in prezenta mea. Dar am aflat ca nu era acasa in acel moment. Din fericire !
In timp ce mancam, Ingrid ma privea fix, cu ochii ei glaciali si ma intreba direct:
- Si iti place de Eliza dragule?
Ma luase pe nepregatite, nu te astepti la asemenea intrebari "din prima".
- Da, normal, abia am cunoscut-o dar este o fata extraordinara.
- In pat, ca in rest banuiesc ca nu ai avut cand sa o cunosti, spuse era de parca vorbeam despre cel mai banal lucru.
Nu stiam ce sa raspund, ma uitam in farfurie si Eliza izbucni in ras.
- Nu fi rea Ingrid ce dracu! Nu e obisnuit cu asa ceva.
- Inca.., mormai Ingrid.
Nu i-am dat atentie, ma uitam cu coada ochiului la Eliza care era lipita de mine aproape.
- Ingrid dar tata ce face, nu a venit?
- Nu scumpo, am venit singura cu primul zbor, cred ca ajunge si el maine, mai avea ceva treburi la birou, parca nu stii cum e.
- Mda, ca de obicei, raspunse ea.
Eu mai sa sar de pe scaun cand i-am simtit mana pe picior, pe sub masa. Mi-am intors privirea spre ea si ii spuneam prin asta sa termine cu prostiile dar ea ma ignora total, in timp ce urca cu mana spre pula.
- Sper ca mi-ai cumparat si mie ceva, stii ca ador Parisul.
- Am venit eu vreodata cu mana goala? ii raspunse ea.
- Aici ai dreptate, nu esti tu genul sa vii cu mana goala. Asta in timp ce mie imi freca usor pula pe sub masa! Ii tot faceam semn pe sub masa cu piciorul, ma foiam, dar ma prinsese de pula si efectiv nu ii dadea drumul.
- Ti-am luat un costum de baie superb, o sa-ti placa, model brazilian. Uite exact ca asta, numai ca eu stii ca nu port sutienul, urasc urmele. Se ridica putin si doar ridica putin rochita ca sa lase la iveala niste bikini galbeni, minusculi !
Asta imi mai lipsea, dupa ce imi facea Eliza. Incercam sa ma g...



    Login