Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSpalatura alba 3
Autor : gemenii - 2009-12-25
Citita de 17551 ori - Nota 7.54 (24 voturi)
Cand constinta mea s-a reintors, inca mai vibram, si limba ei facea o mica tornada in jurul clitorisului meu. Ma aducea inapoi la realitate, dar numai dupa regulile ei.
Am inceput incet si gentil sa ling la tufisul ei, de la inceput, in jos peste clitorisul ei, si in gaura ei. Am repetat miscarea aceia, iarasi, si iarasi, si iarasi. Parea sa-I placa.
Apoi a aparut o intruzie, o anormalie, o disturbare in mica noastra lume. Ceva rece, umed si alunecos s-a plesnit de anusul meu. Bratele ei tineau coapsele mele strans, genunchii ei au tinut capul meu aproape. Alceva ma presa in jos. Cateva secunde mai tarziu, ceva gigantic, fierbinte si insistent presa in anusul meu si a inceput sa se forteze in mine. A durut! Odata cu durerea gandurile normale s-au reintors, si lumea senzuala pe care Adina asa de atent a construit-o, s-a dizolvat in nimic. Eram iarasi in realitatea mondena. A fost atunci cand mi-am dat seama ca eram pe cale sa fiu violata anal de nenorocitul de Alex. Numele asta acum avea un dublu inteles pentru mintea mea. El impingea, eu am gemut, el impingea iarasi, eu m-am schemonosit, el impingea mai mult, a explodat in mine, si eu am strigat de durere. Lubrificata sau nu, a lui a fost prima chestie in mine mai mare de un termometru. Era urias, si eram sigura ca ma va despica in doua, si sangeram la greu.
In timp, penetratia, si aplicarea a mai mult lubrificant, durerea a s-a diminuat, dar nu a disparut. El a pompat in si-n afara pentru un timp, construind viteza si adancime la fiecare pompare, pana cand s-a cutremurat, a ragit, si si-a dat drumul, plesnind fesele mele cu o serie de leganari zgaraietoare. Lucrurile s-au intamplat subit, mult mai largite si mai umede in anusul meu decat au fost vreodata, asa ca am crezut ca a terminat.
Cand a tras afara, Alex a incercat sa traga capul meu in sus de par. Gandul a ceea ce parea sa vrea imi facea greata, fix in cel mai jos nivel din trupul meu. In loc ca macar sa ma supun tentativei lui, mi-am strans prinsoarea de coapsele Adinei, am impins adanc in valea ei, si mi-am inconjurat buzele in jurul clitorisului ei. Sugand si lingand la ceea ce era mult, mult prea departe de preferat in locul alternativei ticalosului de Alex. Dupa cateva incercari fara tragere de inima, el a cedat si ne-a lasat in pace pentru o vreme. Ticalosul ala.
Am continuat sa fac ceea ce faceam, ignorand durerea din fundul meu. In cele din urma, simturile mele de gust si miros au revenit. Am descoperit ca flavoarea si parfumul ei, distincta si ascutita, nu erau deloc neplacute, deloc asa cum mi-am imaginat. Am crezut asta, ca scoicile, sugand clitorisul ei era ceva ce puteam sa invat sa imi placa, nemaiputand la efectele clare pe care atentile mele le aveau asupra proprietarului. Limba ei era ocupata deasemenea. Lingand asupra parti din mine pe care nu credeam ca le pot atinge fara o manusa in acel moment, ea a reusit sa atenueze o mare parte din durerea pe care nenorocitul de Alex a cauzat.
Cu solduri serpuitoare, respiratie gafaitoare, si pompari insistente, si-a facut starea de excitare cunoscuta. Nu m-am oprit pana cand ea practic m-a strans laolalta tragand picioarele mele impreuna. Respiratia ei adanc si iregulara, alterantiv incalzind si racind interiorul me, mi-au facut soldurile sa se zvarcoleasca in simpatie. Durerea din fundul meu a dat la o parte orice incitare proaspata, totusi, in curand m-am rotit pe spate.
Ochii mei s-au focalizat pe scena care rula pe canapea. Alex era acolo, acum gol pusca, aplecandu-se inapoi cu soldurile impinse inainte. Ela era deasemenea goala, in patru labe, dandu-I suctiunea vietii lui, daca miscarile ei energetice aveau ceva de zis. Puteam sa vad ca arata cu mult mai bine goala decat cu haine pe ea. Nu era nici o linie de bronz de vazut, nicaieri pe trupul ei. Aureolele ei intunecate, capate cu doua sfarcuri tari, erau complet inconjurate de piele intunecata a bronzului ei. Mai jos, puteam sa vad nici un fir de par pubian, si movila si buzele ei pareau sa fie la fel de tare bronzate ca restul ei.
Nenorocitul de Alex a observat ca m-am reintors in lumea reala. A tras frumusetea de pe membrul lui, s-a ridicat in picioare, si s-a indreptat spre locul unde eram. Ingenunchind in afara campului meu vizual, a prins doua maini pline din parul meu si a tras capul meu pe spate. Penisul lui era lung, tare si in fata mea. Nu mai aveam nici o rezistenta ramasa in mine. Tot ce puteam sa fac e sa scancesc in protest. Cand el a impins, eu mi-am deschis gura si l-am lasat sa intre. Mi-a violat gatul. Nu a durut la fel de tare ca cand mi-a violat fundul, dar urma sa fie durere in dimineata. Cu unghiul diferit pe care il folosea, glanda lui ajungand si mai departe decat in mod normal ajungea, punand la socoteala si durerea.
Cateva duzini de pompari mai tarziu, penisul lui a devenit si mai mare, mai tare, si mai lung, semnaland orgasmul lui incipient. Cand a venit, in tusit si am inghitit, si am inghitit, si inghitit, apoi totul s-a terminat pentru el, pentru seara asta. Cel putin, era intre el si mine. S-a uitat atent dupa orice proba de samanta varsata sau risipita, dar nu a gasit nici una. O expresie uricioasa a trecut dealungul fetei lui. Alex s-a ridicat, a prins-o pe o Ela foarte infricosata, si a tras-o intr-o alta parte a vilei lui.
Un oftat a adus atentia mea la celalalt ocupant al camerei. Adina s-a ridicat, s-a intins, si-a zgaltait fesele, si a inceput sa dereticeasca camera, colectand hainele. Eu simteam o letargie delicioasa, si eram bucuroasa sa stau intinsa pe carpeta si sa fac nimic pentru un timp. Era o moale si delicioasa caldura. Adina a iesit afara din camera cu o unduire si leganare a posteriorului ei inainte si inapoi. Cand s-a reintors, a reinceput sa deretice iarasi, luand ramasitele hainelor ei si ale mele. Iarasi a disparut pentru cateva minute inainte sa se reintoarca sa termina sarcina ei.
In cele din urma s-a uitat la mine, sau cel putin, la locul pe care picioarele mele il ocupau.
“D-l Muresan are o camera pregatita pentru tine, pentru la noapte… daca doresti.”
Cuvintele ei au zis un singur lucru, dar modulatia, tonul vocii ei, zicea altceva. Nu eram sigura ce acel ceva era, chiar daca aveam niste suspiciuni salbatice.
“Daca eu doresc. Dar…?”
Privirea ei, directionata inspre picioarele mele, s-a intensificat, la fel ca si agitatia ei.
“Daca tu doresti. Sau, daca tu poti… sa ramai… cu mine?”
Vocea ei a disparut spre sfarsit, transformandu-se intr-un chitait. Nu puteam sa-mi dau seama daca ii era mai mult frica ca eu sa zic da, sau sa zic nu. Ochii ei s-au intretaiat cu ai mei numai pentru o clipa, apoi s-au reintors inspectieii ei in jurul picioarelor mele. Era ceva acolo care se ascundea in spatele acelor ochi voalati, ceva intens, si nu eram sigura daca vroiam sa aflut ce era.
Conditionarea unei intregi vieti a iesit din mine, alaturi de cuvintele mamei mele si invataturile ei, vocea mea interioara, comentarile facute de fete pe toata perioada liceului si facultatii, ganduri despre juramintele nuntii mele, si angajamentul meu fata de Mihai. Toate s-au unit impreuna intr-un relaxare superba, care plutea prin ciudata atmosfera a vilei aceleia, noile si puternicile sentimente fugind prin sufletul meu, si memorile despre cum Adina a facut dragoste asa de fantastic. Batalia a fost scurta, dar intensa, si nu era nici o victorie clara.
Intr-o voce soptinda, am vorbit.
“Voi ramane cu tine.”

*******************

Dimineata a adus cu ea sentimente ciudate, memorii visatoare, si ganduri interioare grele. Singurul lucru care lipsea, singurul lucru care am crezut ca va fi dominant peste orice alt lucru, era orice vinovatie ca am dormit cu Adina.
Practic, dupa ce am mers la culcare, tot ce am facut a fost sa ne sarutam, se ne ghemuim, si sa adormim in bratele celeilate, dar acest lucru trebuia sa fie indeajuns sa porneasca sentimente de vinovatie la fel de adanci si de mari ca oricare le-am simtit inainte. Totusi nimic.
Sarutul ei, dezmierdarea ei gentila, a fost cea care m-a trezit. Am periat obrajii ei cu exteriorul degetelor mele, am privit-o in ochi pentru o clipa, am zambit si am sarutat fruntea ei. Adina mi-a zambit inapoi, apoi s-a zvarcolit intr-o imbratisare mai apropiata si parea sa adoarma iarasi. Asta m-a lasat pe cont propriu, o foarte personala batalie.
Privirea scurta din ochii ei in acea dimineata mi-a aratat acelasi ceva intens care a fost acolo in noaptea precedenta. L-am recunoscut si stiam ce era, totusi, pentru ca simteam aceleasi lucruri adanc in mine, si a fost cauza unui conflict intern ca si cand nu l-as fi simtit niciodata.
Il iubesc pe Mihai, sotul meu. L-am iubit la scurt timp de cand ne-am cunoscut. El era singura si adevarata mea dragoste, am zis-o asa de multe ori. Am facut juramintele si mi-am promis mie o intreaga viata in care sa-l iubesc numai pe el. Stiam, deasemenea, ca si el ma iubea la fel de mult si de tare.
Toate astea, si o viata intreaga de invatare, erau in razboi in mine pentru ca, fara nici cea mai mica indoiala, stiam ca eram indragostita de Adina in acelasi fel. E imposibil, striga mintea. E murdar, vocea mamei mele plangea. Esti o depravata, si ajungi in iad, striga vocea vechiului meu preot.
“Te iubesc” a soptit Adina, sufocand toate celelalt voci.
“Si eu te iubesc” a soptit inapoi. Buzele noastre s-au intalnit, lacrimile noastre s-au amestecat, si ne-am tinut una pe alta stramt in furtuna lumeasca.
La scurt timp apoi, ticalosul de Alex a aparut, si vocea lui a taiat prin imaginatia si spertantele si visele noastre. Cuvintele lui, reci si puternice au tunat aspru.
“Tu, tarfa, treci si fa micul dejun. Acum!” a tunat Alex, holbandu-se la Adina. Ea s-a ridicat si a fugit afara din camera, inca nuda.
“Tu, tarfa, nu te misca” a zis el, holbandu-se la mine. Am amutit. S-a catarat in pat, fortandu-se intre picioarele mele, si incepand sa linga. Limba lui parea tare, aspra, si impacientata in comparatie, totusi stimularea fizica inca mai era acolo. M-am umezit indeajuns pentru ca el sa fie satisfacut. Imediata si fortoasa penetratie inca mai era dureroasa, si pomparile lui si mai si. El inca facea sa ma doara rau de tot! Multumitor, el a fost la fel de repede sa termine ca de obicei si m-a umplut in cateva minte.
Un fel de gand ciudat a trecut prin capul meu cam pe atunci, si nu aveam nici o idee de unde venea. Intrebarea lui, oricum pertinenta, parea sa fie ca cateva saptamani distanta.
“Iei pilule anticonceptionale, nu-I asa?”
Eu doar m-am uitat la el. Nu, nu luam pilule anticonceptionale.
“Nu iei pilule?” am dat negativ din cap, nu.
“Porti o diafragma?” Iarasi, am dat negativ din cap, nu.
“Folosesti vreo protectie de vreun fel? Sau poate ca ti-ai inchis tuburile?” Inca odata, am dat din cap, nu.
“Woow, esti cruda sa ramai insarcinata!” Aproape pe loc era tare, plonjand adanc inauntru si pompand ca un maniac. Ramasitele lui precedente m-au lubrificat indeajuns de suficient incat nu mai era nici o durere de la frictiune, dar plonjarile lui puternice incepeau sa juleasca celelalte parti ale anatomiei mele.
Mintea lui trebuie sa fi ajuns in vreun loc ciudat, pentru ca a ejaculat iarasi foarte repede, si l-am simtit iarasi cum pulseaza de cateva ori, ca si cum ar fi ejaculat o gramada de picaturi.
Cand s-a retras din mine, Alex s-a uitat la mine pentru cateva minute inainte sa vorbeasca.
“O sa te umplu toata cu samanta mea, o sa ai copiii mei pentru douazeci de ani de acum inainte.” Vocea lui era joasa si intensa, si privirea lui era la fel. Apoi s-a intors si a plecat. Dupa marele fluviu care simteam ca iese, cred ca fost prolific.
Nu m-am obosit sa-l dezamagest. Nu, nu luam anticonceptionale, sau foloseam vreun fel de protectie. Nu era nevoie. Cand aveam vreo treisprezece ani, am facut o febra. O saptamana mai tarziu, eram la spital. Doua zile mai tarziu incercand sa-mi salveze viata, m-au operat. Am supravietuit, dar parti din mine nu. Mihai stia, impreuna cu numai cativa prieteni foarte apropiati. Nu era genul de lucru pe care l-ai fi spus unui coleg de servici sau unei cunostinte cazuale. Sau unor oameni ca Alex.
Am mancat micul dejun in sufragerie, cu totii in pielea goala. Alex parea ca si cand a fost secat, probabil de Ela. Ma scurgeam peste tot scaunul, dar lui nu parea sa-I pese. De fapt, era incantat la vazul sucurilor lui curgand afara asa de mult. Umorul si bucuria lui scanteiau niste zambete atente de Adina si Ela.
Dupa ce am terminat cu micul dejun, Alex m-a lasat sa fac un dus, si apoi m-a pus sa fac modeling pentru el intr-o lenjerie pe care am cumparat-o. Eram cu totii imbracati iarasi, stand in camera de zi, si Alex facea conversatie de unul singur. Nimeni altcineva nu participa, dar lui parea sa nu-I pese. Am intrebat o foarte importanta intrebare, si el parea multumit ca am pus-o. Cel putin, lui I-a placut foarte mult sa raspunda.
“Alex, cat timp afacerea dintre tu si mine va continua?”
Zambetul de pe chipul lui era urias, greu si grosolan.
“Pai, daca ma gandesc bine, cu judecatorul potrivit si cu un procuror, poti primi cam cinci ani de inchisoare. Asa ca afacerea se va sfarsi si va fi terminata peste cinci ani.”
Ma holbam la el, muta ca pestele. Ochii lui rautaciosi nu aveau nici un dubiu ca ce imi zicea era versiunea lui de adevar. Cand am inceput sa plang, Alex a ras, lung si tare, si a iesit din camera. Adina si Ela amandoua au incercat sa ma menajeze, fara nici un succes. Eram inconsolabila. Sa fiu legata de monstrul ala pentru cinci ani? Prin cei mai frumosi ani ai vietii mele? Pentru cateva momente obscure m-am gandit la suicid, dar privirea din ochii Adinei, si gandul ce o astfel de fapta I-ar face lui Mihai, m-a facut sa uit aceste impulsuri.
Ceva timp mai tarziu in dupa amiaza aceia am plecat, si am mi-am gasit singura drumul spre casa. Nu exista nici o memorie ramasa in mine despre ce I-am spus lui Mihai, sau ce a am zis sau facut, sau orice alt lucru. Tot ce-mi amintesc este un sentiment urat si gol care s-a instaurat adanc in sufletul meu.

***************

Saptamana urmatoare a fost cam la fel ca precedenta, din cate imi amintesc, cu exceptia faptului ca am mers la biroul lui Cristian Popescu pentru partida lui de sex oral, in loc sa vina el la a lui Alex. L-am intrebat pe seful meu despre asta, si el a zis ca ii datoram mai mult, si apoi statul de plata va fi curat. M-am imbolnavit la amiaza, gandul de a mai face acel lucru iarasi avea un efect rau asupra interioarelor mele.
Saptamana urmatoare dupa aceia, am fost ‘invitata’ sa stau peste noapte acasa la Alex pentru o Marte. Mihai a acceptat necontand ce scuza lamentabila I-am dat, si discutia a fost terminata. Mihai parea, cel putin la suprafata, sa fie bucuros cu aceasta eu libiduoasa, fara inhibitii. Chiar l-am socat intr-o seara facandu-I sex oral pe canapea. Inca tot nu am inghitit, dar fiorul noutatii evenimentului l-a zgaltait din adancuri. Asta mi-a zis-o el.
Marti, mi-am schimbat hainele la servici, si m-am dus direct acasa la Alex. El a condus. Schimbarea de haine a fost mai mult redundanta, de vreme ce pana atunci am cumparat mai multe hainie diferite, destul de sexi, toate atarnand in dulapul lui Alex, si toate platite de acesta. Le-am cumparat spre beneficiul lui Mihai.
Alex singur singurel a gatit cina, de vreme ce nu era nimeni acolo decat noi doi, cel putin pentru inceputut serii. Era un bucatar destul de bun. Eu eram mai buna, Mihai era mai bun, si nici macar nu incerc sa compar asta cu abilitatile Elei. Am mancat, am facut un fel de conversatie idioata, si practic am pierdut vremea pana la noua seara. Atunci cand oaspetii lui au sosit, si motivul pentru care eu eram acolo era aparent.
Doi barbati au intrat, amandoi parand a fi spanioli, amandoi vorbind cu un accent. Nici unul nu mi-a vorbit mie, sau despre mine, si ma priveau ca pe un obiect. Presupun ca asta credeau ca sunt. Cu siguranta asa m-au tratat. Alex m-a pus sa fac un striptease in fata lor, cat de sexi posibil. Amandoi au facut niste comentarii grosolane, amandoua in romana si in limbile lor native, despre ce fel de trup superb am, ce fata draguta, si ce norocos era Alex sa fie proprietarul unei astfel de tarfe ca mine. Am zambit dragut, chiar daca simteam ca imi vine sa vomit peste ei toti. A fost o noapte oribila.
Prima data cel mai inalt si mai urat m-a futut. A durut, de vreme ce mi-a muscat sfarcurile. Apoi si celalalt m-a facut sa doara, numai ca a fost cand mi-a razuit buzele cand si-a fortat gura in a mea. Fuma si gustul gurii lui era oribil. Apoi primul m-a futut, fara nici o lubrifiere, si a ras de tipetele mele de durere. Alex si-a infipt penisul in gura mea sa ma faca sa tac din gura, devreme ce il infuriam pe celalalt invitat. Cand astia doi au terminat, celalalt tip mi-a tras-o in fund, zgarindu-ma si mai tare, si mi-a astupat gura sa opreasca tipetele mele. Pentru o clipa mi-a fost frica de viata mea. In timp ce mainile mele erau ocupate incercand sa forteze degetele celui de-al doilea tip indeajuns de departe incat sa pot respira, primul tip m-a plesnit peste sani. El I-a zis lui Alex ca ii place felul cum sanii mei se zgaltaie, si iubea felul cum urmele rosii aratau asa de frumos pe sanii mei usor bronzati.
Pe cand au terminat, eram o epava, emotional si fizic. Si-au indeplinit fantezile lor hedoniste, si eu am platit pretul. M-am furisat la etaj in camera pe care am impartit-o cu Adina, a facut un dus scurt, fierbinte, dureros, apoi am cazut in letargia unui somn bine venit.
Candva, inspre dimineata, am fost trezita de cineva catarandu-se in pat. Era al doilea tip. Si-a pus o mana peste gura mea sa ma opreasca sa strig, apoi a continuat sa ma violeze. A fost oribil. Apoi a muscat sanul meu stang, intr-o parte, foarte tare. Asta a durut si mai tare, si imi dadeam seama ca urmele si vanataile vor fi vizibile pentru saptamani. Am plans, si tipul a ranjit cand a iesit afara.
Cand Alex a vazut urmele de dinti dimineata, mi-a zis ca probabil am facut ceva sa il enervez pe tip, asta a fost vina mea. Trebuie sa traiesc cu consecintele. Am plans si mai mult, asa ca mi-a tras o palma peste fata, indeajuns de tare sa lase urme.
La servici a fost dificil. Intalnindu-l pe Mihai in noaptea aceia a fost si mai dificil. Cumva am reusit sa-l tin sa nu observe vanataile.
Joi, ticalosul de Alex mi-a zis ca voi petrece inca o alta Sambata noaptea la el acasa, cu exceptia faptului ca va fi de la amiza. Avea niste oaspeti pe care trebuie sa-I distreze.
Ticalosul si nenorocitul ala!
Mihai a fost suparat, si nu-l invinuiam, dar pur si simplu nu puteam sa-I spun adevarul. Nu si daca vroiam sa-l tin langa mine. Gandul ca il voi minti pentru urmatorii cinci ani, totusi, aproape ca m-a facut sa ii spun totul. Aproape!

*******************

Sambata dimineata, fix la sapte, eram la usa ticalosului de Alex. Adina m-a intampinat cu un sarut rapid si fugitiv, apoi m-a excortat la bucatarie. Micul dejun fiind servit si eu am ajutat la asta. Opt barbati, pe langa Alex, erau acolo, si cu toti si-au luat timpul sa ne ciupeasca pe mine si pe Adina pana cand fesele mele erau innvinetite. In afar de asta, amandoua am fost ignorate.
Dupa micul dejun, cu totii au disparut in partile mai indepartate ale vilei. Adina, Ela si cu mine am avut restul diminetii numai pentru noi trei sa povestim. Le-am spus amanduora putin despre felul cum am fost prinsa, dar nu detalile.
Adina a zis ca si ea e victima unui santaj. Sotul ei avea o foarte publica relatie cu secretare lui, una de care doar el si acea femeie credeau ca era secreta. Intr-un moment de furie si stupiditate, Adina a avut o scurta, foarte intensa relatie cu un barbat din partile locului. Setea lor a fost ieftina si infaptuita intr-un motel, si a fost singura lor intalnire. Din pacate, cumva Alex a reusit sa ii inregistreze fara ca ea sa stie. De vreme ce la momentul respectiv ea nu avea nici o slujba, nici o pregatire, si o fica de unsprezece ani, ea nu a vrut sa piarda, nu-si permitea un divort. Si ei I-a fost spus de Alex catre Alex ca va fi ‘legata’ ca mine pentru cinci ani. Mai avea inca doi de rabdat.
Ela avea o povestire similara, cu exceptia faptului ca sotul ei era violent, un barbat foarte gelos. Ii era frica ca daca acesta afla ca l-a inselat, el practic si cu siguranta o va bate rau de tot. S-a intamplat la acelasi hotel, si Alex avea o caseta video cu ea si un alt barbat. Si ea mai avea in jur de doi ani din cei cinci pe care Alex I-a pretins.
“Ce, te-ai casatorit cand aveai nouasprezece?” am vrut sa o zic ca pe o gluma. Parea mult prea tanara sa fie casatorita pentru mai mult de patru ani.
“Nu. A fost o mireasa gravida de optsprezece ani. Parintii mei au insistat.” Ela a fost fortata intr-un mariaj fara dragoste, cu un barbat pe care in momentul de fata il considera ca fiind un porc si un misogin. Ela niciodata nu ne-a povestit ce s-a intamplat cu bebelusul.
Ce a facut lucrurile si mai dificile pentru amandoua era faptul ca Alex de asemenea avea dovezi pe video cu amandoi sotii lor cu alte femei, si in cazul Adinei, cu altcineva in afara de numai secretara lui. El a ras la cuvintele lor indignante, zicand ca barbatii erau liberi sa faca pe placul lor si cum le place, pentru ca el, Alex, nu avea nici o folosinta pentru ei. Femeile, pe de alta parte, erau tarfe folositoare.
Ura mea pentru acest barbat a crescut si mai tare. Era un bastard mare cat lumea asta.
Un alt lucru pe care amandoua l-au zis, un lucru care mi-a dat o sclipire de speranta, a fost ca Alex isi elibera proprietatile lui dupa cei cinci ani. Trei femei au fost eliberate dupa cei cinci ani in timpul ‘captivitatii’ Adinei. Cea care a incercat sa cauzeze probleme dupa, a ajuns la inchisoare pentru jaf armat, atac, si inca cateva acuzatii. Dupa Ela, aceasta a fost condamnata la cincisprezece ani pentru crime pe care amandoua, Adina si Ela, stiau ca femeia niciodata nu le-a comis.
Nenorocitul ala, si TICALOS!
Pranzul a fost servit. Toti cei noua barbati s-au intors, asa ca ciupelile au continuat, numai ca fost continuat asupra posterioarelor si sanilor. Alex a ras cand am strigat de durere.
“Usor acum. Nu rani marfa. Vom avea nevoie de ea sanatoasa si forma perfecta pentru mai tarziu!”
Aceste cuvinte au trimis un fior de frica prin mine. Orice aveau planificat pentru mai tarziu, stiam ca nu doream sa fiu prezenta.
Dupa pranz, cu totii au dispartut iarasi. Cele doua femei si cu mine am povestit despre Alex pentru mai mult timp. Descriptile noastre despre el deveneau acerbe, si au furnizat ceva culoare in timp ce ele imi povesteau ce stiau despre afacerile lui.
Se pare ca Alex avea cunostinte si relatii, legitime si obscure, prin tot orasul si fiecare comunitate pe o raza vreo doua sute km prin prejur. Slujba de director al departamentului de vanzari era doar un paravan sa justifice venitul si calatorile lui in tara si in strainatate. Cele mai multe vanzari erau facute cu asociati de un fel sau altul, dar erau indeajuns din ei sa ii mentina venitul foarte sus. Ele doua nu stiau de unde restul banilor venea, dar o posibilitate putea fi santajul, in acelasi mod cu care cele doua au fost prinse. Ele doua nu stiau nimic altceva, asa ca am inceput sa vorbim despre altele, subiecte mult mai usoare.
Cina a fost abatuta… se pare ca era un fel de cearta intre doua factiuni din grup. Ce, nu stiu, dar rupera era evidenta, si parea sa fie serioasa. Nu a mai existat nici o ciupire jucausa, dar cand Adina a scapat un pahar, unul dintre barbati I-a dat o plesneala grea peste fund. Tipatul ei de durere a adus zambete pe cateva din fetele lor. Frica aceia pe care o aveam mai devreme iarasi a revenit.
Dupa cina, barbatii au plecat sa mai aiba cateva discutii pentru o vreme. Noi femeile, am facut curat, apoi ni s-a ordonat sa ne alaturam lor. Cand Alex a pornit un video, am fost practic socata din cap pana in picioare! Acolo era Adina si cu mine inlantuite intr-o imbratisare. A inregistrat si asta!
Barbatii cu totii se uitau la video, apoi ne-au privit pe noi, si au ras. Unul l-a intrebat pe Alex daca poate primi o performanta pe viu, ca un fel de incalzire. Alex a ridicat din umeri si a zis nici o problema. Acesta s-a uitat la mine cu o expresie greoaie si cu o grimasa pe care niciodata nu am mai vazut-o. Mi-a zis ca mai bine fac o performanta, sau o patesc.
Adina, se pare, ca era foarte obisnuita sa faca scene erotice. S-a dezbracat chiar foarte sexi pentru barbati, si apoi, pentru ca eu eram incapabila sa fac vreun pas, sau macar sa gandesc, incet m-am dezbracat deasemenea. Nu puteam in nici un fel sa raspund la avansurile ei in fata acelor fete holbande si salivande. Nici gand! Asa ca Adina a incercat sa se prefaca pentru amandoua. S-a suit deasupra, intr-un saizecisinoua, a lins zgomotos la clitorisul meu si s-a agitat ca si cand era in culmea pasiunii. Eu eram incremenita ca o scandura, dar am crezut ca Adina a reusit sa-I pacaleasca pe toti, facandu-I sa creada ca amandoua innebuneam de placere.
Cu totii ne-au privit, priveau caseta video, si au pus-o pe Ela sa ii suga pe rand. Ela a facut asta pentru toti, unul dupa altul. Stiu ca as fi fost fizic bolnava dupa al doilea.
Cand Adina a terminat, si caseta video s-a terminat, si Ela a terminat, unul dintre barbati, cel mai urat, cred, a zis ca e timpul ca distractia principala sa inceapa. Adina a inceput sa se cutremure, si asta intr-un final a rupt gheata. Era infricosata. Frica ei au infiorat-o foarte tare. Am inceput sa ma ridic, pregatindu-ma sa fug pentru a imi salva viata, cand doi dintre ei m-au prins. Alti doi au prins-o pe Adina. Ne-au tarat intr-o parte a vilei in care nu am mai fost inainte, intr-o camera care ma infiora. Va jur ca era reincarnarea lui magazinului favorit a lui Tomas de Torquemada.
Adina a fost legata pe un suport cu fata in jos. Eu am fost plasata mai deoparte, dar legata. Nu puteam sa o vad pe Adina, dar puteam sa o aud. Tipetele, apoi suspinetele plangande, erau oribile. Randul meu a venit mult prea repede. Cu totii s-au adunat in jurul meu. Fiecare mi-a aratat instrumentul lui preferat, lasandu-ma sa ma agit pentru bataia mea initiala. Apoi mi-au demonstrat jucarile lor pe trupul meu. Fiecare pe rand. Fiecare a mai stat inca odata la rand. Cred ca tipetele mele ii enervau pentru ca unul din barbati a pus un calus la gura mea si l-a legat in jurul capului meu.
Cu totii mi-au aplicat inca o serie de plesniri pe spate. Spatele meu era in flacari, fundul meu ardea, si coapsele mele simteam ca si cum au fost unse cu benzina si aprinse. Niciodata nu am simtit durerea ca in acele momente
Un barbat mi-a aplicat inca o plesnitura, una foarte tare, si a lovit piciorul meu stang. Am simtit-o ca si cand am fost taiata pana la sange. Ceva s-a gadilit in jos dincolo de genunchiul meu. Agonia asta subita a adus un fior de adrenalina, contractand gatul meu si facand ca inima mea sa bata ca nebuna. Mi-a fost foarte greu sa respir indeajuns aer prin nasul meu, si in curand ma simteam aproape lesinata. Ameteala parca m-a imbolnavit, si aproape am pierdut tot pranjul si cina. Nevrand sa ma innec in propria mea voma, m-am luptat disperata ca stomacul meu recalcitrant sa-si revina.
Alex, parca imbunandu-se putin, a incercat sa faca o pauza in toata chestia asta. Cel mai urat I-a zis ca asa ar trebuit, pentru interesul tuturor, “lasa-l pe Joseph sa isi lucreze frustratia lui adanca pe tarfa asta buna la nimic. Va fi mult mai rezonabil dupa ce o priveste cum sangereaza pentru o vreme.”
M-am cutremurat, si m-am intrebat daca voi supravietui. Au mai existat inca cinci plesniri, la distanta mare in timp, toate brutale, inaite sa lesin.
Cand mi-am revenit, eram in pat, si intr-o lume de durere. Memoria mea era putin intunecata, dar mi-am reamintit fiecare din acele ultime sase plesniri in fiecare detaliu agonizant. Etalarea extraordinara de cruditate a porcului misogin m-a lasat aproape paralizata de durere. Adina era intinsa intr-un alt pat, nu departe de mine. Daca nu eram cu fata in directia aceia, eu cu siguranta nu stiam ca era ea, pentru ca ridicarea si intoarcerea capului parea sa fie o sarcina dificila din partea mea.
Ela a venit inauntru si a masat ceva pe umerii Adinei. Scancetele si suspinele ei mi-au zis ca si ea era in dureri. A fost strigatul pe care l-a lasat sa-I scape cand Ela a incercat sa maseze genunchii ei mi-a zis ca a fost ranita la fel de rau ca si mine. Cand Ela a inceput sa frece ceva crema pe spatele meu, am lesinat iarasi.

*******************


Ticalosul m-a condus acasa in acea dupa amiaza. Parea agitat.
“Daca sotul tau incearca ceva stupid, de genul sa porneasca impotriva mea, va fi ucis. Daca oamenii mei nu pun mana pe el, prietenii mei vor, asa numai pentru protectia lor. Asta presupunand ca tu esti indeajuns de tampita sa ii spui adevarul. Da-I vreun fel de poveste despre cum ai fost rapita de pe strada si violata. O poveste ca asta il va tine fericit si in intuneric.”
Nu I-am raspuns. Cea mai mare parte din concentratia mea a fost sa stau acolo si sa plang de durere. Restul lumii era la km distanta.
“Voi aranja sa ai Luni si Marti libere, cu plata, Miercuri, vei veni la servici ca de obicei.” Grosolania a revenit inapoi in vocea lui. “Miercuri seara, am nevoie de tine, chiar si ranita. Vei fi acolo sau vei avea parte de mult mai mult rau decat ai suferit vreodata. M-ai inteles?” Cand nu I-am raspuns, m-a prins tare de umar. Asta a durut dincolo de cuvinte. “Am zis, m-ai inteles, tarfa?”
“Da, d-le Muresan. Am Luni si Marti libere sa imi revin, Miercuri, vin la servici, Miercuri seara voi fi la tine acasa, sau am incurcat-o. De asemenea, ii voi spune sotului meu un fel de minciuna ca sa-l tin in lesa sa nu faca ceva stupid, ca de exemplu sa vina dupa tine si sa te ucida. Am inteles.”
Alex se holba urat la mine, ca si cum era ceva in vocea mea care lui nu-I placea. Fata mea era o masca de suferinta, stiam asta, pentru ca asa simteam in acele momente. Nimic altceva nu m-ar fi trecut prin toate asta.
“Manuela, crede-ma, nu vroiam ca asta sa ti se intample tie. Nu a fost intentionat. Nu stric proprietatea mea in acest fel fara un motiv intemeiat, si chiar nu a existat vreun motiv bun. Numai un asociat de al meu cu o rachiuna, si o foarte dura lovitura. Sper ca intelegi ca asta probabil nu se va mai intampla.”
Probabil. Nici o garantie. Eu, tarfa lui, proprietate lui. Nu-I place sa raneasca proprietatea lui fara un motiv intemeiat. Dar ce crede el ca e un motiv intemeiat? Suferinta m-a imbolnavit, aproape indeajuns de mult incat aproape am vomitat in noua lui limuzina de lux. Daca as fi facut asta, ar fi aruncat-o si si-ar fi cumparat alta? Daca as fi murit, sau as fi devenit nefolositoare, m-ar fi aruncat si si-ar fi prins alta tarfa? Am renuntat sa gandesc. Suferinta era mult prea mare.

*****************

Mihai, era, pai, nu stiu. Furios, dar controlat. I-am dat o replica asa cum Alex mi-a sugerat, dar mi-a zis sa nu ma deranjez sa-l mint. Vroia adevarul.
“Manuela, te iubesc. Orice se intampla, orice necaz in care esti, nu conteaza ce se va intampla, voi continua sa te iubesc. Te rog, te rog, daca ma iubesti cu adevarat, te rog spune-mi adevarul. Ce se intampla cu adevarat? Ce s-a intamplat?”
Am cedat. Totul a iesit afara din gura mea. De la primul decont fixat, la tortura care am fost fortata sa o indur. Mi-a pus intrebari, apoi a inceput sa scoata mai multe detalii de la mine despre lucruri care credeam ca erau total neimportante. Apoi a pus niste unsoare pe spatele meu, zicandu-mi ca va ameliora durerea. Asa s-a intamplat, a intepat la inceput, apoi o delicioasa racoare s-a intins peste tot. Apoi mi-a dat niste analgezice si niste pilule de dormit, si apoi m-a asezat cu grija in pat.
Pentru urmatoarele doua zile, am stat in pat, am dormit, l-am lasat sa-mi unga spatele, fesele si coapsele ingrijita cu diferite substante. Constanta suplimentare de analgezice m-a lasat cam pufoasa si letargica. Sotul meu deloc nu m-a lasat vreun lucru, chiar si cand ma simteam indeajuns de intremata ca cel putin sa stau in picioare fara ajutor. Zicandu-mi sa nu fac pe prostuta, el a zis ca daca cel putin vom fi indeajuns de atenti si nu zgaraiem sau ranim pielea si mai tare, s-ar putea sa nu am urme. Asta ar trebui sa ma faca sa ma simt mai bine, dar nu eram in nici o dispozitie pentru mici paliative. Sotul meu mi-a pus intrebari, foarte multe, despre ce m-a pus Alex sa fac, despre Adina, despre Ela, si despre cum ma simteam prin tot acest calvar. El parea foarte fascinat de admisiunile mele, si despre ce am facut eu. Era inca si ceva dupa ochii lui, ceva ce el nu-mi dadea voie sa vad, si ma speria enorm de mult. Imi reamintea putin de cum arata bruta aceea urata cand I-a zis lui Alex sa continue biciuirea mea.
Mihai a insistat sa urmez programul meu cand voi face calatoria de Miercuri ale lui Alex. Nu vroiam sa fac asta. Vroiam sa plec, sa fug in lume. Vroiam sa vand casa noasta, sa demisionez de la servici, si sa plec sa ma ascund undeva. Mihai nu vroia sa auda asta. Atunci mi-am dat seama ca nu-l cunosteam nici macar o fractiune de procent pe sotul meu, nu-l cunosteam deloc.

****************

Eu si Mihai ne-am intalnit cand eram prin anul trei de faculta. Treceam peste o despartire grea de fostul meu logodnic in acel timp. Mihai era un muncitor, dur, bine facut, chipes, imbracat pentru o zi grea pe santier, dar cu mult mai civilizat si mai politicos ca colegii lui de servici. El a observat privirile mele, si s-a autoinvitat la masa mea, si pentru o cana de cafea. Glumele lui si conversatia lui spirituala si plina devorbe de duh m-au facut sa ma simt cu mult mai bine, chiar daca nu prea cautam compania altora in acele momente. De asemenea nu m-a intrebat de numele meu de familie, sau de numarul meu de telefon, si deloc nu s-a oferit sa ma conduca pana acasa. Acest lucru, eu chiar l-am apreciat, de vreme ce toata conversatia a fost asa de placuta, o chestie de odata in viata, total la intamplare, nimic mai mult decat un pranz.
Doua saptamani mai tarziu l-am vazut intr-un alt restaurant. Era la o alta masa, iarasi impreuna cu colegii lui de servici, si m-a vazut. Mi-a facut cu mana, asa ca am zambit inapoi drept raspuns. El deloc nu a venit la masa mea, lucru pe care il speram cam pe jumate sa se intample. Cand parasea restaurantul, Mihai s-a oprit doar pentru cateva secunde sa zica buna, bine te-am intalnit, si adio. Si a plecat.
O saptamana mai tarziu, inapoi la primul restaurant, l-am vazut iarasi. El statea singur, ca si mine. M-a vazut privindul, mi-a facut cu mana, si I-am zambit inapoi. De vreme ce nu a facut nici un pas, am facut eu. Am luat impreuna un alt pranz placut, si I-am dat numarul meu de telefon, fara sa mi-l ceara. Mi-a facut chiar o impresie placuta. Nu-mi puteam da seama dupa conversatia lui, ca in ciuda faptului ca lucra ca tamplar, a fost undeva la vreo universitate, si era cu mult mai inteligent ca multi dintre desteptii din anul meu.
Asa ca muncitorul si licentiata in economie au inceput sa se intalneasca. Am fost la cateva chefuri impreuna, am fost in cateva cluburi de noapte, dar nu m-a inabusit. De asemenea mi-a dat de inteles, fara sa spuna ceva in mod expres, ca daca vroiam sa ne despartim, in orice moment, el pur si simplu va pleca si asta va fi totul intre noi doi, totul se va termina, fara nici o alta discutie. Un lucru pe care el niciodata nu l-a facut a fost sa-mi povesteasca despre trecutul lui. Mihai a zis ca parintii lui sunt decedati, victime ale unui camionagiu beat, ca fratele lui deasemenea este mort, victima a unui accident de barca, si ca sora lui a disparut fara vreo urma. Nu avea nici o familie, si, se pare, nici o istorie in oras, de vreme ce toti prietenii lui erau recenti. El de asemenea a recunoscut ca s-a mutat aici din motive care l-au determinat sa faca asta foarte repede si sa aiba mai mult decat studii liceale. In afara de asta, si declarand ca este cu exact doi ani mai mare ca mine, nimic altceva.
Doi ani jumate mai tarziu, un an si o luna dupa ce am absolvit, eram casatoriti. Eu eram o mireasa virgina.

*******************

Miercuri la servici a fost cu mult mai dificil decat am crezut posibil. Ticalosul de Alex, a cerut sa I-o inghit de tot la prima ora a diminetii. Trebuia sa fiu nuda, si el si-a plimbat mainile peste tot spatele meu deabia recuperat, peste posteriorul meu, si picioarele mele. Asta chiar ca a rupt concentratia mea, si am lasat putin din samanta lui sa alunece afara. Alex a considerat asta ca e deajuns pentru trei picaturi, asa ca mi-a dat ce a considerat a fi trei biciuri usoare cu cureaua lui. Eu practic am cazut jos din cauza durerii. M-a lasat singura sa ma recuperez, neoferindu-se sa ma ajute in vreun fel.
Pe toata durata zilei, eu nu puteam sa stau pe scaun pentru mai mult de cateva minute fara sa trebuiasca sa ma ridic si sa ma misc, numai ca sa mai eliberez din mancarime. Vorba repede s-a raspandit prin birou ca s-a intamplat ceva, dar am ignorat temtativele tuturora de a afla ceva. Finalul zilei nu putea sa vina mai repede.
Alex m-a condus pana la el acasa. Era intr-o dispozitie vesela, vorbareata, si parea binevoitor sa imi indeplineasca orice Mihaita. L-am intrebat despre mine si despre decont.
Ticalosul ala mi-a zis pe fata ca am fost inselata, ca el si seful lui Mihai erau prieteni, si ca orele sotului meu au fost taiate dupa poftele lui Alex. Aceiasi poveste si cu chestia cu decontul. Mi s-au dat aceste responsabilitati pentru ca Alex stia ca aveam nevoie de bani si eram susceptibila. Apoi a asteptat numai sa intinda capcana. Nu a existat nici o cercetare din partea departamentului de contabilitate deloc.
Alex m-a mintit. Mintit! Tot ce a zis inainte a devenit nesigur. Acum totul era prea tarziu pentru orice fel de griji, dupa spusele lui, pentru ca eram a lui, complet si in totalitate, si nu era nici un mod prin care sa ma lase in pace. Cel putin, nu pana cand cei cinci ani se vor termina.
Un alt lucru pe care mi l-a zis a fost ca voi fi ‘beneficiul lui principal si intangibil’ de a securiza cateva contracte dificile. Pana acum o folosea pe Ela, dar Alex a zis ca va fi mai usor pentru el sa ma foloseasca pe mine de acum inainte, si ar fi mai bine sa ma obisnuiesc cu asta. A zis ca chiar imi va da 30% din comisionul lui pentru mine! Ticalosul ala nesimtit!
Am inceput sa ma intreb daca sa-l parasesc pe sotul meu, slujba mea, si restul, si sa fug, daca asta insemna sa imi salvez viata si sanatatea. Ganduri ca il voi pierde pe Mihai, si o voi pierde pe Adina, aproape m-au facut sa cedez si sa incep sa plang iarasi. Nu era nici o cale si nici un mod de a face asta, m-am gandit.
Acasa la Alex exista doar un singur oaspete in seara acea, dar acesta recupera singuratatea lui prin faptul ca era cea mai mare, mai urata, si mai cruda aratanda gorila pe care am vazut-o vreodata. Monstrul acesta avea peste doi metrii si peste douasute de kg. Parea si mai mare decat actorii aceia care ii vad la wrestling profesionist! Si urat pe masura! Odata in viata lui, poata arata mai bine. O fata plina de cicatrici, marci si tatuaje, l-au schimbat intr-o oroare personificata. Multiple straturi de haine rupte, murdare si urat mirositoare completau tabloul.
Am luat cina. Ela a gatit, si eu serveam. Gorila m-a ciupit doar odata, oprindu-se dupa ce am strigat si am cazut de durere. A atins unul din acele zone sever ranite. Am reusit cumva sa termin de servit masa, dupa o scurta perioada de recuperare.
Gorila si Alex au disparut pentru o vreme dupa cina, asa ca Ela si cu mine am curatat si am vorbit pentru o vreme. S-a dovedit ca aceasta l-a mai vazut pe tip prin zona de cateva ori, si parea sa fie in propria lui clasa de unul singur. A mai zis ca acesta se folosea de femeile pe care Alex I le oferea, dar niciodata nu si-a iesit din fire sa fie crud sau vicios. Presupun ca ciupeala acea putea sa fie putina distractie care merita ignoranta. In orice alt moment, cu siguranta ciupeala nu ar fi fost nimic altceva decat suparatoare si momentan suparatoare.
Cand s-au reintors, cei doi au privit niste videouri pentru o vreme. Alex m-a pus sa-l sug, in timp ce Ela l-a supt pe tip. Adina a aparut in jur de opt, si Alex imediat ne-a zis sa facem un show pentru Gorila.
Alex s-a uitat la mine direct in ochi si a zis “Mai bine ai incerca si sa pui mai mult in performanta aceasta decat ai facut la ultima. Acea a fost partial din vina ta de ce ai fost ranita asa de rau. Ai dezamagit pe cativa din gentilomii din acea noapte.”
Adina nu a fost la fel de incununata de succes cum m-am gandit.
S-a dezbracat incet si provocator. Apoi m-a dezbracat pe mine, foarte atenta. Am auzit un sasait de respiratie cand spatele meu era gol, si iarasi fusta mea era indepartata. Nu purtam sutien, chiloti sau portjartiera din cauza durerii, asa ca nu fost mare lucru de luat jos. Am suspectat ca orice miscare dilatanta din partea mea ar fi fost cauza pedepsei mele, din partea celor doi, asa ca am lasat-o pe Adina sa-si vada de treaba ei fara nici o interferenta din partea mea. Nu era nici o modalitate prin care sa fac sau nu, orice alt lucru care le va da vreun motiv sa imi raneasca si mai tare trupul.
Adina si eu am inceput sa ne sarutam. Sau mai bine zis, ea a inceput sa ma sarute, si cand limba ei a inceput sa fie ocupata, si am simtit sanii ei pe ai mei, si am simtit mainile ei ocupandu-se prin fata mea, m-am inchis fata de audienta si am inceput sa particip in sarut. Cu siguranta imi placea atingerea spatelui ei, care era asa de neted, si fundul ei care era asa de moale si pliabil, totusi cu un subit si surprinzator nucleu de otel.
Incet am colapsat pe podea, ea prima, cu mine urmand-o, sa aterizez deasupra ei. Picioarele noastre s-au incrucisat, mainile mele au gasit sanii ei, sarul a venittttttttttttttttttttttttttttttttt.
Ne-am sarutat, am tinut sanii ei, m-am jucat cu sfarcurile ei, movila mea se freca de a ei, si sentimentele erau asa de intense, asa de minunate, incat am avut un climax zgomotos in gura ei. Acea limba a ei era ocupata lingand amigdalele mele in acel moment, asa ca sunetul era mai mult amutit. Cateva secunde mai tarziu si Adina a explodat la fel de tare, si ne-am imbratisat si tinut foarte aproape, bucurandu-ne de melancolia unei rapide si intense partide.
Un geamat mi-a reamintit de audienta noastra, si repede m-am ridicat in picioare.
“Un show excelent, tarfelor. Mult mai bun ca ultimul.” Ranjetul lui Alex era unul care invatam sa-l dispretuiesc. El s-a intors si s-a uitat la invitatul lui. “Pe care o vrei, amice? Sau amandoua, daca esti in stare.”
Ochii Gorilei, calatorind peste trupurile noastre, au facut pielea mea sa se infioare. Pana atunci, expresia aceia nu avea nici un inteles pentru mine. Am aflat cum e. M-am infiorat, si nu din cauza ca aerul e rece.
“Aia.” Acum de unde am stiut si am ghicit ca va alege pe fata cea noua? Cred ca sunt psihonica.
Gorila m-a dus intr-unul dintre dormitoare, s-a dezbracat, si s-a intins pe pat.
“O sa fac totul usor pentru tine, de vreme ce tu ai fost muncita. O sa ma sugi, tarfa, apoi facem sex. Ai inteles? Daca ma sugi bine, te las sa calaresti deasupra. Daca nu…”
Mi-a ranjit. Erau cativa dinti lipsa, si alti cativa colti rupti. Respiratia lui putea, si imaginandu-mi cum ar fi sa sarut gura aceea aproape ca am borat pe loc. Pe langa asta, ranjetul lui era aproape la fel de rautacios ca a lui Alex.
Nici gand nu as fi supravietuit acel douasute de kg plonjand in mine, asa ca eram determinata sa ii dau cea mai buna treaba de gura din viata lui. Sau cel putin, din viata mea, daca nu-I placea. Mie in particular nu-mi placea de tip, chiar daca nu prea mi-a facut mare lucru pana in acest moment. E doar faptul ca toata lumea din jurul lui Alex, in afara noastra a sclavilor, parea sa fie macho, hedonisti, misogini, porci.
Gorila asta era mai dotat ca Alex, dar nu cu mult, asa ca mai mult m-am jucat cu el cand l-am inghitit de tot. Asta fara nici un dubiu era cu mult mai putin dotat ca sotul meu. Am supt si slurpait si lins si supt inca odata, in tot acest timp jucandu-ma cu bilele si fundul lui. Putea si avea un gust de voma, ca si cand nu s-ar fi spalat de o luna. Aproape ca am borat pe el, dar cumva am reusit sa imi suprim aceasta pornire. Cumva nu era ceva ce el ar fi apreciat. Nu am lasat nici o picatura din samanta lui sa se prelinga afara din gura mea, dar lui se pare ca ii placa atingerea aceasta, fata de Alex. Si-a folosit un deget sa o stearga si apoi m-a pus sa-I curat degetele.
ATUNCI S-A INTAMPLAT! Usa s-a deschis larg inapoi cu o bufnitura, si stand in deschizatura era un barbat imbracat in intregime in negru, purtand o masca neagra de ski pe toata fata. Gorila a amutit, tipatul pe care l-am vazut ca se pregatea sa-l faca murind inainte de termen in gatul lui. Privind in josul metalului unei pusti semiautomate, era un lucru care ar face ca si cele mai puternice si stupide persoane sa se gandeasca de doua ori inainte sa faca vreo miscare. Am amutit, totalmente petrificata. Strigatul meu a iesit, dar nu s-a auzit nimic in afara unui scartait.
“Show-ul s-a terminat. D-l Muresan e acum in faliment. Daca esti destept, vei pleca cat timp mai poti. Daca esti tampit, si incerci ceva, te ingropam impreuna cu el in acelasi mormant. Ai inteles?”
Incet si cu grija, Gorila a dat afirmativ din cap. Acesta s-a ridicat, s-a imbracat, si a fost escortat afara din camera. Barbatul cu arma a avut grija sa ramana in afara ariei de atac a Gorilei. Cand Gorila a vrut sa ma ia cu el, barbatul a zis “Las-o pe tarfa. Vom avea ceva folos cu ea mai tarziu.”
Cam zece minute mai tarziu, un barbat a intrat in camera (Acelasi tip? Un tip diferit? Nu-mi puteam da seama cu acele masti negre) urmat de Adina. Aceasta era imbracata si cara hainele mele. El ne-a lasat acolo, tremurand in frica noastra impartasita. M-am imbracat in graba, numai in caz ca acestia isi schimba vointa. Adina nu avea nici o idee cine barbatii sunt, la fel ca mine. Barbatul s-a reintors si ne-a escortat in jos inspre sufragerie.
Alex era acolo, legat, injurand pe ...



    Login