Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatasotul meu iubit si pervers 1
Autor : cici-livia - 2011-04-16
Citita de 22795 ori - Nota 7.61 (28 voturi)
buna, dragilor!
inca de la inceput va spun ca sunt livia, am 40 de ani si un sot pervers si pe placul meu. numele lui este matei.
adora sa ma vada patrunsa de alti barbati si ar fi in stare sa-mi puna o lume la picioare ca sa ii accept fanteziile si prietenii.
drept este ca si mie imi plac si fanteziile si prietenii lui. mai exact, imi place pula.
ne-am casatorit de nebuni: eu am acceptat ca sa ma razbun pe tipul care tocmai ma parasise, iar el m-a cerut in casatorie pt ca a vrut o nevasta care ii place sa fie linsa in pizda.
desi suntem casatoriti de aproape 20 de ani, are in continuare tot felul de fantezii. de exemplu, saptamana trecuta a adus din olanda un vibrator extern care stimuleaza clitorisul si care se porneste cu o telecomanda. dorinta lui a fost sa-l incercam intr-un autobuz superplin, eu avand vibratorul montat, iar el jucandu-se cu telecomanda.
dar sa va povestesc cum am inceput sa ma fut cu prietenii lui.
la inceputul casatoriei noastre imi soptea mereu ca am o pizda excelenta si ca e pacat sa se bucure doar el de ea. ma excitau teribil soaptele lui, iar el, fiind cu 8 ani mai mare decat mine si mult mai experimentat, simtea exciatia mea.
intr-o dimineata, a intrat cu mine la dus, a inceput sa-misuga sfarcurile si mi-a masat lindicul suav si insistent; cand am ajuns aproape de orgasm, s-a retras si mi-a zis ca trebuie sa fuga la firma pt ca deja a intarziat, dar il voi gasi acasa cand ma intorc eu de la job. imi venea sa-l omor; eram excitata la maxim si m-a lasat asa.
incet-incet mi-am revenit si am inceput sa ma pregatesc pentru serviciu.
abia please de 10 minute ca matei m-a si sunat. avea o voce languroasa cand mi-a zis ca e cald afara si ca ma sfatuieste sa-mi pun doar ciorapi cu banda, fara bikini.
desigur ca i-am urmat sfatul, iar asta mi-a mentinut starea de excitatie pana am ajuns la birou.
spre pauza de masa, matei m-a sunat sa-mi spuna ca a terminat intalnirea cu clientii si ca abia asteapta sa vin acasa; chiar mi-a sugerat sa plec mai devreme pentru ca ii este dor de pizda mea.
evident ca mi-am luat geanta, i-am spus sefului ca am treaba si am plecat.
cand am ajuns acasa, matei m-a intampinat in usa si mi-a zis: ''mi-era dor de tine. vreau sa fii curva azi si sa nu te sperii de nimic. vreau sa te lasi pe vine, sa-ti ridici fusta ca sa ai picioarele desfacute si sa-mi sugi pula."
zis si facut: mi-am ridicat fusta, am desfacut picioarele, matei mi-a mangait putin lindicul, m-am lasat pe vine, i-am scos pula din pantaloni si am inceput sa il sug cu pofta. are o pula excelenta, lunga de 22 cm si de 3 cm in diametru. ador sa o simt peste tot si-mi place la nebunie sa i-o sug. matei gemea de placere si la un mmoment dat mi-a zis sa-mi ating pizda si s-o desfac putin. eram cu ochii inchisi, il sugeam nebuneste, ma mangaiam la pizda, iar el spunea: "ce frumoasa esti.........mmmmm.......si buna de pula..........ai o pizda superba........zemoasa si fierbinte...............mmmmmmmmmmm............sas, iubito, suge-o ca o sugi superb...........pacat ca nu te pot vedea in intregime............aaaaaaaaaaaaaahhhh............as vrea sa vad o alta pula supta acum de tine................aaaaaah, iubito, ai face asta pentru mineeeee...............?.........deschide ochii si spune-mi ca si tu vrei o alta pula in gura ta acum..............te rooooooooooooog................mmmmmmmmmmm..........''
am deschis ochii sa ii spun ce vroia sa auda si am vazut o alta pula aproape de obrazul meu. era superba, lunga, de vreo 5 cm in diametru si matasoasa. pentru o clipa m-am blocat, dar matei a zis sa o iau in gura. m-am conformat, iar matei si-a bagat un deget in pizda mea.
-- nu te grabi cu suptul de aici iubirea mea. o sa-ti amorteasca picioarele in pozitia asta. hai pe canapea.
m-am ridicat si am mers toti trei pe canapeaua larga si comoda din camera de zi.
-- merg sa aduc ceva de baut pana te imprietenesti cu pula lui serban. ce parere ai de ea?
-- e frumoasa si buna, am raspuns eu putin timida.
-- hai ca te vei simti bine, crede-ma. si serban vrea sa te simti bine, nu-i asa?
-- asa este, a spus serban. pana vii tu cu ceva de baut, eu o sa admir frumusetea de pizda a nevestei tale. nu ai exagerat cu nimic cand ai spus ca ai o nevasta minunata.
matei a plecat la bucatarie. serban s-a apropiat de mine, mi-a scos bluza si sutienul si a inceput sa-mi suga sfarcurile. cu o mana a inceput sa-mi mangaie lindicul, dar cand a simtit cat sunt de excitata si-a bagat un deget in pizda mea si a inceput sa-l miste nebuneste.
cand a intrat matei cu bauturile, i-a spus ca am o pizda incredibil de stramta si ca va trebui sa ma linga bine ca sa intre pula lui in mine.
-- esti invitatul meu. ce mai astepti? linge-o ca ii place, a spus matei.
serban a ingenuncheat langa canapea si a inceput sa-mi dea limbi. o facea atat de bine incat am avut orgasm imediat, spre disperarea lui serban care mai vroia sa linga. matei s-a prins ca serban mai vrea si a zis ca doreste sa ne vada in pozitia 69, iar eu sa-l sug mai mult acum. sugeam superba pula a lui serban, el ma lingea in pizda, iar matei imi masa tatele, imi bagase un deget in cur si-mi zicea ca sunt cu mult mai frumoasa in pozitia aia decat in visele lui. asta ...



    Login