Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatasotie mea Mihaela 2
Autor : felix1 - 2010-07-20
Citita de 37050 ori - Nota 7.77 (47 voturi)
Mihaela m-a tot incurajat sa ii postez pozele pe net, pe diverse site-uri si forumuri, cu adresa, telefonul si numele noastre reale.
Mesaje de genul “Cuplu casatorit, cautam parteneri de sex, seriozitate si discretie” sau “Cuplu bisexual, cautam iubitori de sex salbatic, singuri sau tot cupluri” insoteau pozele.
Eram amandoi ca si cuprinsi de febra, eram innebuniti parca dupa sex de cate ori primeam raspunsuri de la tot felul de necunoscuti, care ne cereau alte si alte poze de ale ei.
Mihaela devenea tot mai nesatula si nesabuita, am facut chiar mici filmulete pe care le raspandeam pe net. Cand primeam comentarii desucheate la adresa ei, se excita nebuneste si ne futeam ca apucatii. Adica eu ejaculam rapid pe picioarele ei sau pe burta ei, si apoi o satisfaceam cu limba si cu vibratorul…

Tot sotiei mele i-a venit ideea ca, pentru senzatii extreme, sa facem sau sa mimam ca facem sex in locuri publice. Odata eram la un hotel la mare si in timp ce ne aflam cu un cuplu de studenti in lift, sotia mea a ingenuncheat, mi-a scos pula din slip si a inceput sa mi-o suga. Cei doi tineri au ramas cu gura cascata. Dupa cateva secunde, Mihaela a privit-o pe fata si i-a spus: “Vrei sa i-o sug prietenului tau?” Cand s-a oprit liftul, cei doi au iesit in fuga, rosii la fata de rusine. Mihaela le-a strigat: “Veniti diseara, stam in camera 424!”
Chestia cu liftul i-a placut asa de mult, ca am mai repetat-o de cateva ori. Alta data eram cu un baiat de vreo douazeci de ani in lift si Mihaela i-a soptit: “Ce zici, hai la noi in camera, s-o facem in trei”. Si tipul asta s-a speriat si a tulit-o la prima oprire a liftului.

Nebunia asta ramasese insa la nivel de vorbe si declaratii. In privinta faptelor, faceam dragoste tot singuri, desi Mihaela incepuse sa imi ceara tot mai insistent sa ii gasesc un partener.
Nu o deranja – spunea ea – ca si eu s-o fac cu un barbat strain si ea sa ne priveasca, sa fie spectatoare. Atunci i-am promis sa ii gasesc un barbat, si s-o satisfacem amandoi, pe rand sau deodata.
“Nu uita, trebuie sa fie frumos, tanar si curat. Sa iti placa tie in primul rand, ca si tu o sa i-o dai…” a spus ea. “Si sa stii ca eu nu vreau s-o fac cu prezervativ! Posibil sa raman insarcinata si atunci sa raman cu un barbat frumos si sanatos!” a adaugat ea.
“De ce nu vrei prezervativ?” am ramas eu trasnit de uimire.
“Sexul cu cauciucul ala tras pe o pula nu ma satisface, o stii bine. Imi trebuie sa ii simt pula in mine, goala, si sa ii primesc sperma in pantec. O vreau, da? Imi promiti? Gaseste-mi un barbat, te rog, dar sa fie curat, sa isi lase samanta in mine.”
In ziua aceea, ca sa ma faca sa ii promit ca am s-o ascult, mi-a luat-o iar in gura, mi-a frecat coaiele si mi le-a stors ca am ejaculat aproape instantaneu in gatul ei primitor.
Asa ca m-a convins. Treceam la faza cea mai importanta a casniciei noastre: adoptarea unui stil liber si deschis de convietuire.

Într-o zi, Mihaela era plecata la mall, la cumparaturi.
Eu eram pe calculator, retusam niste poze de ale neveste-mii.
Am auzit sunand soneria la usa si cand am deschis, am vazut ca era fratele neveste-mii, Victor.

Victor e mult mai tanar ca nevasta-mea, e cel mai mic copil al familiei. Are 21 de ani, e blond si subtire la trup.
Vazandu-l, mi-a venit cea mai perversa idee din viata: s-o fac pe Mihaela sa il futa pe frate-sau, iar eu sa i-o trag lui!
Baiatul e frumusel, are trasaturi feminine si e foarte cuminte. Asa ca, de ce nu? Nu sunt atras de barbati, dar Victor asta e un fel de … nu stiu, e efeminat…. Parca e o fetiscana…
Dar cum s-o fac?
Deocamdata trebuia sa il fac sa se simta in largul lui, asa ca dupa ce am mai conversat nitel, l-am tratat cu o visinata tare, facuta de mine. I-am spus ca trebuie sa merg la baie, avand in acelasi timp grija sa las fisierul cu pozele sora-sii deschis. L-am rugat pe Victor sa caute ceva pe net, stiind prea bine ca avea sa descopere fotografiile Mihaelei.
El a intrat pe computer şi a început sa butoneze.
Am revenit tiptil de la baie si am avut satisfactia sa il vad cum se uita la pozele cu Mihaela. Era foarte atent si se holba cu lacomie.
Am intrat atunci brusc in camera si cu un aer degajat l-am intrebat:
- Iti place sora-ta goala, nu? E misto, nevasta mea.
- Doamne fereste, eu, nu , din greseala…
- Lasa, Victor, e frumoasa, femeie de nota zece ….Uite, Victor, sa fiu sincer cu tine: eu nu pot s-o fut pe Mihaela asa cum trebuie… E puternica si nesatioasa si ii trebuie alt barbat s-o futa cu adevarat…
- Dar nu stiam ca intre voi nu e asa bine situatia…
-Pai, e bine, ca ne iubim la fel ca la inceput, numai ca ea… are nevoile sale si eu, eu nu prea reusesc…Asa ca noi cautam in prezent cupluri sau barbati singuri s-o futa pe sora-ta si astfel sa ne mentinem casnicia.
-E o prostie.. Faceti si voi un tratament medical sau mai stiu eu ce…
-Singura solutie e sa bagam un alt barbat in cuplul nostru. Unul potent si tanar… S-o futa la greu.
A cazut pe ganduri, preocupat de situatia pe care i-o descrisesem.
Am auzit-o pe Mihaela la uşa cateva minute mai tarziu şi am mers sa o salut.
Urma etapa a doua, s-o bag si pe ea in “afacere”.
I-am şoptit la ureche ca vreau sa vorbesc cu ea în particular, am mers pe balcon si i-am spus de cele intamplate.
A ramas pe ganduri cateva clipe.
Ca s-o fortez, am supralicitat:
“E momentul si o stii bine si tu! Azi, acum… Ce daca e fratele tau? Mai bine ca e el… Il cunoastem, avem incredere, asta nu o sa se laude peste tot.. Nu esti destul de atragatoare sa il seduci?”
“Ba da, dar tocmai ca e fratele meu…”
“Si ce? Si apoi, eu il vreau pe EL! Azi, in pat cu tine! Nu spuneai tu sa iti caut un partener pe care sa il vreau sa il fut? E Victor… Lasa-l sa te vada, ce spui, îndraznesti sau esti lasha? Poate … El e barbatul pe care il vei fute impreuna cu mine, ce spui?”
“Totusi… E fratele meu! Ce o sa zica ai mei? Nu, esti nebun… e o prostie…”
“Si ce daca e fratele tau? E tanar, singur – nu are prietena - si in plus e curat, ca asta nu merge la curve, e prea bleg. O sa facem sex in trei.”
“Si daca nu o sa mearga?”
“O sa mearga. O sa il atati cum stii tu mai bine si apoi o sa il ai in pat tot azi… Eu ...



    Login