Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSotie inseminata natural. (Primul copil)
Autor : Ww1stein - 2020-04-28
Citita de 14630 ori - Nota 8.53 (204 voturi)
Autor: Aceasta povestire mi-a fost relatata de o colega de munca si este 100% reala.


"Minunat!" imi spun si privesc cu bucurie in inima cum fiul si sotul meu se joaca pe covor in timp ce eu ma mangai pe burtica incercand sa ii transmit aceeasi bucurie fatului. Fiul meu care este blond cu ochii verzi si nu se aseamana deloc tatalui sau sau chiar mie, amandoi avand parul negru si ochii de asemenea negrii. Cu toate astea Tibi sotul meu pare imbatat de prezenta fiului nostru si pare ca traieste numai pentru el. Lucrurile nu au forst in totdeauna asa... imi amintesc cum cu 2 ani in urma aceasta casa minunata a unori tineri casatoriti de succes risca sa se transforme intr-un loc trist si fara rasete de copii.

Acum 2 ani eram deja casatoriti de 4 ani insa subiectul "copii" nu venise in discutie pana curand deoarece amandoi ne-am concentrat asupra carierei pentru a cladi o baza solida familiei. Am decis ca momentul sosise sa facem copii insa dupa cateva luni de incercari zadarnice am cosultat un doctor care ne-a informat ca Tibi este infertil.

Aceasta veste ne-a lovit ca un tren accelerat si am contemplat saptamani la randul ce vom face. Intr-un final am pus toate toate optiunile pe masa si urma sa luam o decizie dupa un weekend la munte numai noi 2.

Imi amintesc acel weekend de Mai tarziu ca ieri. Vineri dupa servici am impachetat cele necesare drumetiilor pe care le aveam de facut si am pornit cu masina spre Intorsura Buzaului lasand Bucurestiul neodihnit in urma. Priveam campiile interminabile si peisajele de amurg ganditoare cu fruntea lipita de geamul din dreapta al masinii noastre scumpe. Tacerea dintre mine si sotul meu descria mai mult decat 1000 de cuvinte intorsura pe care relatia noastra o luase. Eram din ce in ce mai mahniti si mai morocanosi simtind cum visele ni se spulbera cu fiecare vizita la medic si cu fiecare veste proasta. Ceea ce era o viata sexuala infloritoare si satisfacatoare pana atunci, aceasta a plonjat in ultima vreme cu un effect deplorabil unde abia mai aveam contact sexual cu sotul meu odata la 2-3 saptamani. Orgasmele mele devenisera ceva de domeniul trecutului iar frustrare ce rezulta din asta imi schimbase felul in care il priveam pe Tibi in comparatie cu alti barbati, deseori masturbandu-ma cu gandul la altii.

Nu mult dupa lasarea noptii am fost intampinati de gazda noastre de la pensiunea la care trageam mai tot timpul de pe langa Vulcanii Noroiosi ce o foloseam ca pe o baza pentru drumetiile noestre indelungate in natura. Am adormit devreme deoarece planuiam o zi lunga de mers.

A doua zi ne-am trezit devreme, ne-am echipat si am plecat cu Tibi purtand rucsacul cu cele necesare pentru o zi. Cum aveam obiceiul eu purtam pantaloni scurti lejeri care imi acopereau fundul si un tricou decoltat deoarece aveam nevoie de aerisire intre sanii mei mari care transpirau usor. Am mers in continuu toata dimineata afundandu-ne incet in salbaticiile podisurilor cu palcuri de padure unde viata parea ca explodase cu veniorea primaverii. Ne-am oprit la marginea unui crang pentru gustarea de pranz iar dupa stateam intinsi pe iarba admirand peisajul.

"-Mmm ce minunata este natura. Trebuie sa iesim mai des." deschid eu conversatia.

"-Mhm!" Raspunde sotul meu fara macar sa deschida gura cu ochii pierduti in orizont.

"-Tibi, ce se intampla cu noi? Cum am ajuns in halul asta?" dar tot ce am primit inapoi a fost o privire pierduta si usor confuza.

"-Trebuie sa discutam nu putem tine in noi toate supararile si sentimentele negative" continui eu punandu-mi mana pe piciorul lui.

"-Ce mai este de discutat Sonia? Toate sperantele noastre s-au naruit! Nu-mi pot indeplini datoria de sot pana la capat si nu pot avea familia pe care mi-am dorit-o" imi raspunde el cu tristete in voce.

"-Nu spune asta! Esti sotul meu si iubirea vietii mele pentru totdeauna! Sunt atatea tratamente pe care le putem urma."

"-Stiu Sonia, insa nimic nu este garantat. Putem petrece luni si ani prin clinicile din Europa fara nici un rezultat. Asta va inrautati situatia si mai mult..."

"-Probabil, dar macar incercam. Totul va fi bine!" si imi urc mana spre coaiele lui dand sa ii sarut gatul usor. Nu ar fi prima oara cand facem dragoste in natura, defapt ar fi neobisnuit sa nu facem, deoarece eu de fiecare data cand iasim si mergem pe durata lunga sunt foarte excitata. Intr-o situatie similara in luna de miere tin minte cum mi-am pierdut virginitatea anala accidental atunci cand Tibi fiind deasupra mea iar eu cu picioarele proptite pe umerii lui m-a penetrat in fund fara sa isi dea seama. A fost un incident care mi-a provocat durere pe moment insa desi Tibi s-a scuzat cu ardoare, mie mi-a ramas gandul la acel moment pervers. Am facut aluzii apoi pana ce sotul meu a perceput mesajul iar sexul anal a fost usor introdus in meniul nostru.

"-Nu am chef" imi zice el in soapta fiind necooperant avansurilor mele. Eu insa eram excitata si imping mai departe.

"-Nu port chiloti" zic eu pe un ton pisicos tragandu-mi materialul de la pantalonii scurti intr-o parte dezvaluindu-mi pizda perfect rasa cu un palc de par deasupra. Ma ating usor cu palma imi masez pizda incet si suav in timp ce incercam sa-mi sarut sotul pe buze.

Tibi a cedat si s-a lasa impins pe spate iar eu i-am tras pantalonii in jos dezvaluindu-i pula care nu era erecta. I-o mangaiam si frecam incet in timp ce ne sarutam insa refuza sa se intareasca. Mi-am coborat gura in jos si cu o inghititura i-am primit pula cu coaie cu tot in gura. Am supt si am lins increzatoare pantru cateva minute fara mare rezultat caci tot ce am obtinut a fost o semi-erectie. Eram dezamagita si dezarmata deoarece aveam nevoie de sex, pasarica umeda si umflata astepta pula sa o satisfaca, insa nimic.

"-Imi pare rau" zice sotul meu intr-un final eschivandu-se inlaturanduma de la pula lui si tragandu-si pantalonii. Imi venea sa plang de mahnire si sa tip de frustrare insa am strans in tacere si ne-am continuat drumetia fara reper anume.
Era dupa-amiaza tarziu cand am inceput sa ne intrebam unde suntem. Cu gandurile noastre si mintea tulbure nu realizasem incotro ne indreptam asa ca eram complet pierduti. Tibi a verificat GPS-ul de cateva ori insa se pare ca eram la cel putin 6 ore distanta de pensiune insa nu aveam de ales asa ca am inceput usor drumul inapoi. Dupa cateva ore de mers deja aproape se inoptase iar oboseala pe care o simteam amandoi era coplesitoare. La un moment de ragaz am vazut lumina unui foc pe coasta unui deal din apropriere.

"-Uite!" zice sotul meu aratand in acea directie. "-Hai sa vedem daca au masina sau ne pot ajuta!" si ne indreptam pasi spre flacarile ce jucau in asfintit. Cu cat ne apropriam cu atat devenea aparent ca acolo era o stana de oi. Cand ne-am apropiat la vreo 50 de metri am fost intampinati de o haita de caini galagiosi si imensi.

"-Hait cuminte Codrut!" auzim o voce din apropiere rastindu-se la caini care parca apasati de un buton au tacut si au incercuit acea persoana dand din coada.

"-Buna sara oameni buni!" ne intampina aceeasi voce iar acum ii puteam vedea silueta. Era un barbat inalt, lat in umeri pe care statea o haina din blana de oaie care se revarsa pana aproape de pamant.

"-Buna seara! Sotia mea si cu mine ne-am pirdut la drumetie si am vazut foc. Ne puteti ajuta? Aveti masina?" zice Tibi cu un oarecare tremur in voce. Nu am realizat pana atunci ca este ingrijorat.

"-No, da nu am eu masina aice. Stapanu are cand vine sa ia lapte, dar eu-s singur cu oile mele." raspunde ciobanul cu un aer primitiv dar increzator. Nu am reusit sa ii deslusesc fata deoarece nu era destula lumina insa il vedeam cum sta sprijinit de un ciomag lung proptit in fata lui.

"-Dar haideti la foc incoace ca va e frig dumneavoastra" si ne indeamna sa ne apropiem probabil referindu-se la faptul ca eu eram mai degraba dezbracata.

Il urmam si ne asezam pe niste buturugi in jurul focului incercand sa asimilez tot ce se petrecea acolo. Pe foc era un ceaun ce clocotea si umplea aerul de un miros imbietor de oaie gatita iar pe o buturuga alaturi se afla o sticla cu un lichid rosu "probabil vin" imi zic eu in gand. Gazda noastra se apleaca asupra ceaunului sa mestece oferindu-mi oportunitatea sa ii observ trasaturile. Avea pielea saten-rosiatica batuta de soare cu un par si sprancene blonde si ochii verzi. Era foarte chipes si desi avea o fata matura din cauza vietii grele, nu cred ca avea mai mult de 25 de ani.

"-Nu este mult insa tot ce este aici este dat de la Dumnezeu. Daca vreti dumneavoastra inoptati aici ca e loc pentru toti" aratand cu mana in spatele lui spre o improvizatie de cladire facuta din paie si fan care nu parea ca masoara mai mult de 2 pe 2.

"-Multumim dar nu am vrea sa deranjam!" zic eu cu un zambet prostesc in coltul gurii.

"-Dar ce deranj domnita? De aia ne-a dat Dumnezeu oameni ca sa ne ajutam la nevoie. Acum luati de mnacati" inmanandu-ne un castron din continutul ceaunului.

Eu si Tibi ne privim incredul in ochi insa el da imperceptibil din cap in semn de aprobare. "-Multumim bade...?"

"-Ion si nu sunt bade inca pentru ca-s tot domnisor" se repede el cu acelasi ton increzator. Mi sa parut ca o gluma dar mai bine ca nu am ras deoarece Ion si-a mentinut expresia serioasa.

A urmat o cina pe care eu am considerat-o regeasca cand Ion ne-a dat cate un toi din acel lichid rosu care era zmeurata inainte de a ne infrupta din ceaunul de oaie cu branza mamaliga si muraturi. Am continuat cu zmeurata dulce si dupa masa fapt ce a rezultat intr-o atmosfera destinsa cu discutii interesante despre viata de cioban. Ion ma privea din ce in ce mai insistent iar cand m-am ridicat sa merg pentru a face treaba mica il observam cu coada ochiului cum imi admira corpul atletic si fundul meu care intindea pantalonii scurti pana la refuz. Tibi bause cam mult si punea intrebari tot mai tampite cum ii era obiceiul. A crescut fara model patern de aceea nu stia sa se comporte in stare de ebrietaate si nici nu tine foarte mult la bautura. In timp ce ma intorceam de la pipi il surprind pe sotul meu zicand: "-Si ia zi Ioane, ceva mioare..." si face un gest impingandu-si bazinul in fata ranjind prostesc. Ion nu i-a raspuns dar am vazut cum fata lui se schimba intr-una serioasa tintindu-l pe sotul meu cu o expresie de ura care pe moment mi-a dat fiori.

Cu aparitia mea Ion si-a relaxat expresia iar eu i-am soptit lui Tibi "-Termina cu glumele proaste"

Dupa inca un rand de zmeurata Ion ne-a invitat in baraca sa pentru a ne arata unde urma sa dormim. Incaperea era iluminata de un bec slab conectat la o baterie de masina. Mirosul era puternic de oaie insa nu de neindurat. Pe jos erau intinse multe piei de oaie care te invitau sa te trantesi in ele, ceea ce sotul meu a si facut cu un gest mahmur. Realizez cu ingrijorare ca este un loc stramt pentru 3 persoane insa zmeurata ce o consumasem pana atunci m-a facut sa alung aceasta grija repede. Fara sa zica nimic Ion s-a retras iar eu m-am asezat langa sotul meu acoperindu-ma cu o piele.

"-Ce noroc am avut cu Ion asta." zice sotul meu luandu-mi un san in mana stanga masandu-ma usor.

"-Da, eram in incurcatura altfel." spun eu incet incepand sa fiu receptiva mangaierilor lui.

"-Mai e si domnisor" zice Tibi amuzat ducand mana in jos intre picioarele mele. Chicotim amandoi incet dar suntem intrerupti de Ion care intra in coliba privindu-ne intrebator. Cum statea deasupra noastra nu puteam sa nu ii admir acea statura masculina care acum ca nu mai avea blana pe el ci doar haine de in, era impunatoare si intimidanta in acelasi timp. Parca citindu-mi gandurile Tibi imi apasa mai tare pe pasarica sub blanuri, facandu-ma sa inrosesc. Ion se intinde langa mine invelindu-se cu o alta piele de oaie iar ditr-o miscare a deconectat un fir de la bateria de masina lasand intunericul sa se astearna in acel culcus in mijlocul nicaieriului.

"-Tibi inceteaza!" ii soptesc eu sotului intorcandu-ma spre el insa mi-a dat un murmur de alcool si a continuat sa ma maseze acolo jos. Il trag de mana insa nimic.

"-Tibi nu! Ce te-a apucat?" ii soptesc eu iarasi cand degetul lui mijlociu mi-a dat materialul dintre picioare la o parte si mi-a penetrat pasarica umeda.

"-Intoarcete cu spatele la mine! Nu intelege el ce facem!" imi ordona el intr-o soapta proape imperceptibila.

Nu stiu ce am avut in cap dar m-am conformat. Poate frustrarea sexuala ce se acumulase, poate alcoolul si aerul oxigenat de munte sau poate acel barbat strain din parca alte timpuri ce m-a admirat toata seara. M-am intors usor incercand sa fiu cat mai discreta impingandu-mi fundul in spate spre sotul meu. Fara a pierde timp Tibi m-a penetrat in pasarica tragandu-mi pantalonii la o parte . Eram placut surprinsa se erectia sotului meu care cu cateva ore in urma a avut acel episod rusinos. Eu aveam ochii inchisi de placere si emotie fiind cu inima cat un purice. Sotul meu a inceput sa faca miscari subtile in mine insa acestea au devenit din ce in ce ai lungi si mai rapide facant imposibila mentinerea linistei.
Curajul si non-conformismul sotuluim meu ma excitau maxim si simteam cum orgasmul incepe sa ia amploare din adancul pentecelor mele. Respiram apasat si nu-mi mai pasa de situatia in care ne aflam asa ca am deschis ochii brusc. M-am blocat pe moment cand in lumina luni ce patrundea prin multele crapaturi ale colibei i-am vazut ochii lui Ion atintiti asupra mea. Ma privea curios cum capul meu se misca cu fiecare contra a sotului meu iar o miscare mi-a atras atentia in jos vazand cum blana ce il acoperea pe ion se misca ritmic in zona genitala a lui.

Sotul meu ma pompa de zor in pizda parca posedat si nepasator de faptul ca mai este cineva in aceeasi incapere. Ion care ma privea cu pofta isi da blana la oprate lasand sa emane un miros straniu si masculin de pula virila. Eram innebunita de situatie si ia-am privit pula pe care si-o freca usor. In lumina slaba, pula sa parea de dimensiuni ridicole si desi si-o cuprinsese cu mana lui generoasa, tot mai ramanea sa se vada vreo 8-9 centimetrii. I-am atintit iarasi privirea zambindu-i suav insa in acel moment l-am simit pe sotul meu cum incepe sa geama si sa ma stranga de sold cu putere inpingand pula cat mai adanc, ejaculand in piza mea care nemaiputand face fata situatiei a inceput sa se contracte si sa tremure de placere dandu-mi o senzatie de plutire.
Am pierdut simturile si nu am realizat imediat ce s-a intamplat mai departe insa am devenit alerta cand Ion in genunchi fiind, ne descopera de blanurile ce ne acopereau si ma apuca cu mana stanga de bazin tragandu-ma in sus. Ridicata cu usurinta precum una din oile sale, am aterizat in 4 labe cu fata ingrozita privindu-l pe sotul meu care spre surprinderea mea parea inca absent. Am realizat ca Ion ma impinge cu madularul sau pe fese, picioare si cur aleatoriu incercand sa-si gaseasca loc pentru pula sa. Am realizat ca nu a mai facut asta si reactioneaza instinctiv fara sa stie care ii este golul final.

"-Tibi iubire!?!?" a fost tot ce am putut spune deoarece sentimentele pe care le traiam erau confuze. Frica, excitare, betie, euforie...

"-Lasa-l iubire. Stiu ca vrei." imi raspunde sotul meu zambind usor in timp ce Ion ma poseda puternic cu mainile lui muncite incercand fara succes sa gaseasca gaura. Probabil ca ar fi reusit daca pantalonii mei inbuibati in sperma sotului nu mi-ar fi acoperit inapoi pizduca.

Ma simteam tradata de sotul meu dar si posedata de o dorinta nemarginita de a simti acea pula virgina si mareata inauntrul meu. M-am ridicat in genunchi si am dus mana la spate apucandu-i pula lui Ion si zicand in soapta suav "-Inceeet, inceeet.." simtindu-i respiratia animalica si pula de o tarie metalica. La indemnele mele simt cum usor se relaxeaza si imi slabeste prinsoarea dandu-mi voie sa imi trag usor pantalonii in jos. Ma aplec in fata si cu mana la spate ii apuc pula dinnou si o ghidez catre intrarea vaginului meu. Probabil unde Ion a simtit umezeala care se gasea acolo de la sperma lui Tibi sau caldura pe care pizda mea o emana, dar fara sa-mi dea ragaz a impins maciuca in mine pana am simtit-o in stomac. Am simtit ca sunt despicata in doua si am cazut in fata inapoi in 4 labe coplesita de durere amestecata cu placere. Mi-am sezat capul pe pieptul sotului meu incercand sa ma obisnuiesc cu marimea nemai experimentata pana atunci.

Fara sa mai astepte instructiuni, Ion a inceput sa pompeze frenetic si aritmic in pizda mea plina deja de slobozul sotului meu. Scoteam gemete groase aproape masculine incercand sa-i primesc acea pula care usor imi datea senzatii cat mai feerice de placere. Tibi ma mangaia pe cap parca consolandu-ma iar dupa putin timp durerea a disparut complet facat loc mai multa placerii. Eram spulberata pe taramul fericirii iar pizda mea intinsa la maxim ii trimitea creierului orgasm dupa orgasm. Gandul ca am reusit sa domesticesc acest salbatic virgin care acum isi gasise ritmul si ma futea cu miscari uniforme de-a intregii lungimi ai pulii lui imense, imi datea o senzatie supraomeneasca...
Nu stiu cat m-a futut bestia asta de ciobanas insa am simtit cum odata impinge pula in mine cu putere strangandu-ma tare de coapse. Simteam cum pula ciobanului ejacula in mine iar ficere variatie imi atingea cervixul care si el se deschidea cu fiecare val al ...



    Login