Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSotie inseminata natural. (Al doilea copil)
Autor : Ww1stein - 2020-05-14
Citita de 21058 ori - Nota 8.50 (220 voturi)
Autor: Aceasta povestire mi-a fost relatata de o colega de munca si este 100% reala.

`-Este fetita! Sunt in luna a patra` il imbratisez pe Tibi sotul meu care astepta in afara cabinetului cu Ionut fiul nostru de un an jumatate. Tibi era cu lacrimi in ochi iar fericirea se pare era nemarginita in sufletul lui.

In drum spre casa ma mangaia pe picior si eram amandoi ganditori la cele petrecute cu 4 luni in urma. Viata noastra atunci era implinita insa fiul nostru Ionul ne ocupa tot timpul si numai el era centrul atentie si recipientul energiei noastre. Numai aveam pre mult timp pentru noi asa ca dupa ce i-am sarbatorit prima zi de nastere am decis sa il lasam la bunici iar noi sa petrecem cateva zile in tara.

...................................................

Imi amintesc cum eram foarte ingrijorati cand l-am lasat, insa la scurt timp eram impacati si fericiti in anticiparea unui weekend numai noi doi. Am decis sa facem una ca in studentie asa ca am ajuns in Gara de Nord pe seara si am urcat in primul tren spre mare. Am coborat la Costinesti si am avut cateva zile superbe de distractie cu tineretul si viata de noapte de acolo. Chiar daca avem 33 de ani ne-am simtit ca la 20 iarasi.

Cu o seara inainte de intoarcere luam cina la un restaurant mai linistit iar discutia a fost indreptata spre fiul nostru Ionut.

`-Uite a trimis mama poza. Ce minunat este!` ii zic eu aratandu-i o fotografie cu Ionut primita de la mama

`-Daa suntem asa de norocosi!... Oare ce o face Ion?` ma surprinde sotul meu aducand discutia la acea noapte de la stana.

`-Hmmm poate si-a gasit o ciobanita` raspund eu

`-La ce pula are, ar avea 5 deodata ca are cu ce` continua Tibi pe aceasi tema...diferita. Zambesc ganditor amintindu-mi cu placere acea pula de cioban si imi duc mana intre picioare instinctiv.

`-Sonia, mai vreau un copil.` imi intrerupe sotul visul cu o atingere gentila pe mana.

`-Si eu dar nu e asa usor!` ii raspund eu razand crezand ca e o gluma.

`-Data trecuta nu a fost greu` explica el serios.

`-Doamne doar nu vorbesti serios! Vrei sa mergem sa il cautam pe Ion prin munti acum?`

`-Eu stiu iubire... Ion sau eu stiu...` se fastacea el

`-Offf Tibi, poate Dumnezeu a vrut sa ne dea numai un copil. Hai sa ne bucuram de el` incerc eu sa ii ofer comfort.

`-Da ai dreptate, lasa asta...` insa am mi-a fost strapunsa inima la tonul dezamagitor cu care mi-a raspuns. Oare chiar isi doreste atat de mult inca un copil incat vrea sa ma duca la Ion iarasi sa imi rupa pizda cu maciuca lui?

Mi-a ramas in minte acea discutie iar pula lui Ion imi venea in ochii mintii des dandu-mi o stare ciudata. A doua seara urcam in primul personal de pe panoul de plecari, era spre Bucuresti Nord, toate statiile.

Fiind luna August trenul era plin de adolescenti care calatoreau dinspre mare. Am gasit cu greu un loc insa fiind inghesuiala sotul meu a ramas pe hol sa fumeze. I-am zambit si i-am suflat un pupic din palma intrand in compartiment. Eram cu o fata si 3 baieti care nu cred ca aveau niciunul peste 20 de ani si se cunosteau.

Eu, cum obisnuiam, purtam pantaloni mei foarte scuri iar tatele mele pline de lapte erau cred ca cu doua numere mai mai si imi dominau partea superioara a corpului, care devenise si mai voluptuos de cand am nascut.

Nu stiu cum dar am adormit.... am tresarit dintr-odata fiind trezita de rasete colorate si expansive din partea colegilor mei de compartiment. Pe fereastra se vedeau campii parjolite de un soare rosu ce se afunda usor in orizont...

`-Sa moara ma-ta Chirule ca nu ai vrut sa mergem la nudisti!` zice unul dintre baieti care era brunet si chipes cu sprancene stufoase. Defapt ma uit in jurul meu si cam toti sunt agreabili si emana un aer sexual de adolescenti.

`-Du-te ba dreacu ca nu merg! Se speria aia de pula mea!` Raspunde probabil Chiru care imi arunca o privire si se rusineaza instantaneu realizand ca m-am trezit. Toti i-au urmat privirea cu aceeasi reactie. Eram infuriata ca am ajuns la varsta si apareanta care cere respect de la un grup de adolescenti asa ca pe un ton jovial am adaugat:

`-Stai linistit ca sunt de toate felurile acolo si ma indoiesc ca o sa lasi prea multi cu gura cascata!` la care toti au izbucnit in hohote de ras lasandu-l pe Chiru asta si mai rusinat.

Asta a destins atmosfera si a urmat o ora de rasete si caterinca care m-au facut sa-mi amintesc de adolescenta mea. Baietii ma priveau cu pofta si isi dateau coate si sopteau la ureche, probabil cu fanteziile ce le aveau cu mine. Unul din baieti, Radu, mi-a atras atentia in mod special care statea pe diagonala mea. Era un baiat la vreo 18 ani cu ochi verzi si parul blond, purta pantaloni foarte scurti mulati pe picioarele sale musculoase, un maieul negru la fel de mulat pe umerii lui lati si bronzati. Ma simteam din ce in ce mai infierbantata de situatia in care ma aflam inconjurata de 3 masculi tineri si virili si o fata superba cu parul de aur si ochii albastrii.
Trenul se misca greoi lasand marea in spate iar noaptea s-a asternut in compartimentul nostru vesel insa distractia se pare ca abia incepea. M-am inghesuit afara sa vad ce face Tibi iar spre surprinderea mea era pradat de un grup de fetiscane adolscente care se chicoteau de zor la telefonul lui care reda poze si filmulete cu fiul nostru dragalas. Mi-a zambit si facut cu mana insa eu i-am facut semn ca merg la WC zambindu-i aprobator sa-si continue harjoneala.

Eram aplecata deasupra WC-ului mizerabil stergandu-ma cu un servetel la pasarica chinuindu-ma sa nu ating nimic cand aud cum cineva incearca usa si ciocane. Am raspuns ca este ocupat insa ciocanitul a continuat. M-am gandit ca ar putea fi Tibi asa ca am eliberat incuietoarea moment in care usa a fost impinsa si o persoana s-a inghesuit inauntru. Mi-a laut cateva secunde sa realizez ce se intampla dar l-am recunoscut pe Radu, unul din baietii din compartimentul meu.

`-Ssshhhh... am vazut cum te uiti la mine!` imi zice el in timp ce imi respira pe gat si si-a dus mana intre picioarele mele la pizda expusa, deoarece inca ma aflam cu pantalonii in vine. Instinctul meu a fost sa rezist asaltului insa mi-au venit in minte toate dorintele mele recente si intamplarea de acum un an jumatate cu Ion. Am realizat ca are dreptate, chiar il privisem doritor si am cedat lasandu-l sa se infrupte, fiind onorata de interesul unui baiat atat de superb care putea avea orice tinerica din Romania. Ma-am lasat cuprinsa si ghidata de placere fara sa mai imi pese de faptul ca sotul meu se afla la cativa metrii in acelasi vagon.

`-Urca pe WC!` i-am ordonat baietasului sexy iar el s-a conformat. Am decis sa ii fac o muie rapida pentru a nu fi descoperiti.

Mi-am tras pantalonii pe mine si m-am aplecat putin incat fata mea era in dreptul pulii lui. Dintr-o miscare rapida i-am tras pantalonii jos eliberand o pula minunata si perfect rasa. Fara sa mai stau pe ganduri i-am luat pula in gura miscandu-mi capul repede. Dorinta dar si teama de a fi descoperita m-au facut sa ma grabesc si am inceput sa sug cu pofta iar sanii mei imensi se loveau de genunchii lui. Alternam cu lins pe coaiele lui calde si perfect rase aruncandu-i cate o privire in sus. Raducu meu era sub vraja mea si probabil incerca din rasputeri sa nu ejaculeze dar nu putea tine contra gurii mele pofticioase. L-am simtit cum se incordeaza si i-am luat pula adanc in gat asteptand nectarul... Sperma si gemetele lui mi-au dat fiori de placere iar gatul imi pulsa cu fiecare spasm al lui. Slobozul tanar curgea pe gat direct in stomac umplandumi-l de dulceata. Am supt fiecare picatura si i-am ridicat pantalonii cu o dexteritate de mamica. El era ravasit si aprins la fata, mut de ceea ce tocmai se intamplase. I-am zambit si am iesit discret din WC lasandu-l sa isi adune puterile.

Gradul meu de excitare era maxim iar ganduri depravante imi inundau mintea in timp ce ma indreptam pe culoar trecand de compartimentul meu spre Tibi. Am privit in urma cum Radu intra in compartiment iar dupa 2 secunde toti incep sa tipe si sa rada in hohote batand din palme. Mi-am dat seama ca le-a spus prietenilor ca a marcat iar eu m-am inrosit de rusine...

Tibi nu mai era pe hol si dupa 5 minute de asteptare am decis sa ma intorc in compartiment. Cand m-am apropiat de compartiment rasetele si caterinca rasunau dinauntru insa mi-am luat inima in dinti si am intrat.

`- Ba Radule si cum ti-a luat-o in gura asa fara sa te rogi de ea?...` il intrerup pe unul dintre baieti cu prezenta mea. In lumina slaba a uni bec pe jumtate ars nu am reusit sa disting imediat atmosfera iar colegii mei chicoteau si isi dadeau coate. Cand am intrat mai inauntru sa ma asez am ramas blocata cand am vazut doua picioare cu adidasii sotului meu... am ridicat privirea din pamant si am deschis ochii larg cand l-am privit pe sotul meu in ochi. Probabil intrase in compartiment cat am fost la baie iar tinerii din compartiment nestiind cine este l-au primit si expus la intamplarea cu cateva minute in urma de la baie.

`-Da-te ba Adi sa stea doamna Sonia!` Se repede Chiru la cel de langa fata din grup pe care o chema Roxi.

Imi priveam sotul in ochi care ma privea suav si incurajator dand incet din cap pentru a-mi da de inteles sa nu dezvalui relatia noastra. M-am asezat langa Radu armasarul meau de mai devreme si Roxi. Sotul meu statea exact opusul meu iar eu eram rusinata si ingrozita de faptul ca Tibi aflase ce am putut sa fac. Avea aceeasi privire ca atunci la stana de parca m-ar lasa sa fac ce vreau fara nici o repercusiune din partea lui.

`-Ma scuzati ca v-am inghesuit dar eram singur acolo pe hol si aici parca e compartimentul vese!` mi se adreseaza el cu un zambet diavolesc. "Hmm ce tupeu!" ma gandesc eu dar intru in jocul lui si ii raspund:

`-Nu face nimic. Roxana si cu mine ne plangeam ca sunt prea putini barbati. Nu-i asa Roxi?` o intreb eu pe fatiscana de langa mine care raspunde pervers:

`-Mdaa si inca unul cu experienta!` si isi musca degetul aratator sugestiv. Roxi Era o fata inalta si supla cu o rochie florala de vara stransa in jurul taliei. Era gratioasa precum o gazela iar parul ei blond inrama o fata angelica si usor alungita.

Sotul meu a scos sticla de slibovita ce o cumparasem de la gazda noastra iar atmosfera s-a incins imediat. Radu probabil credea ca totul este permis asa ca si-a pus mana pe dupa mine si mi-a cuprins sanul intr-un mod jovial. Baietii erau din ce in ce mai incinsi si mai vulgari iar sotul meu parea vrajit de frumusetea si sexualitatea Roxanei. Purta discutii din ce in ce mai flirtuase cu ea si imi datea din ce in ce mai putina atentie. Nici nu a observat cand Radu mi-a cuprins sanul stang... eram geloasa si infuriata in acele momente asa ca impulsiv si razbunator m-am intors spre Radu si am inceput sa il sarut pasional. Am auzit sunete incurajatoare si colorate de la ceilalti si am continuat. Incurajat si el Radu mi-a bagat mana pe sub bluza si imi masa sanii apasat. Il sarutam cu ochii inchisi imaginandu-mi fata sotului meu, ceea ce imi datea mai mult impuls sa il sarut pe Radu si mai pasional.

Sticla se plimba din mana in mana iar nonconformismul era impins din ce in ce mai mult. Radu ma saruta si ma pipaia pofticios cat mai des iar discutia s-a indreptat inevitabil spre taramul sexului.

`-Degeaba aveti pula mare daca nu stiti ce sa faceti cu ea. V-am futut pe toti 3 si numai sa dati din cur ca iepurii stiti!` Zice Roxi mahmur intrerupand o discutie tipic baieteasca despre marimea pulii.

`-Conteaza si marimea Roxi dar ai dreptate trebuie sa ai grija si de partenera.` raspund eu cu un aer de experta.

`-Pai ce sa fac eu daca ea nu isi da drumul? E problema ei!` Zice Adi baiatul brunet.

`-Bai baieti, ascultati la mine si la Sonia ca suntem mai mari... Fututul este mai placut cand si femeia este excitata si anticipeaza un orgasm. Trebuie sa luati lucrurile mai usor.` Adauga sotul meu afundand discutia mai departe.

`-Si cum adica fata te-ai futut cu toti 3?` clarific eu

`-Noi suntem prieteni de mici si la un moment dat ne-am si futut` zice Chiru si incep sa rada toti 4.

`-Ei sunt ca fratii mei. Au grija de mine cand am prieten sa nu si-o ia in cap iar cand nu am... avem grija unii de altii` adauga Roxi cu aceeasi privire de vulpuita.

Imi tremura lindicul de aerul incarcat sexual din compartiment asa ca fara sa ma gandesc m-am aplecat spre Roxi si am inceput sa o sarut pasional pe buzele ei carnoase ducandu-mi mana intre picioarele ei. Spre surprinderea mea nu purta chiloti iar temperatura acolo jos era infierbantata. Mi-a primit sarutul incurajand prelungirea lui iar picioarele ei s-au cracanat usor. I-am simtit mana lui Radu cum isi cauta drum prin pantalodii mei spre pizda mea semi-matura si infierbantata. Parca pluteam in nori leganata de trenul greoi si zgomotos.

`-Mama cred ca futem Adita!` Il aud pe Chiru pe un ton glumet si il vad cu coada ochiului cum se ridica si isi scoate pula semierecta din pantalonii scurti. Imediat este urmat de Adi care si el se ridica si isi scoate pula frecand-o in fata noastra.

`-Numai daca sunteti baieti cuminti!` le raspund eu rupandu-ma din sarutul Roxanei si uitanduma in sus cand la unul cand la altul. Am scos mana dintre picioarele adolescentei si am cuprins fiecare pula in mana privindu-l in ochi pe sotul meu care era in spatele lor zambind aprobator dupa care si-a indreptat privitea spre Roxi.

`-Prinde cu ceva usa aia Radule sa nu intre muistu ala de controlor` ii ordona Chiru lui Radu care se conformeaza tragand draperiile si legand usa cu snurul de la pantalonii lui.

Frecam pulile usor si senzual urmarind actiunea de langa mine cu coada ochiului. Radu s-a asezat langa Roxi si o saruta pe gat iar ea intinde o mana chematoare spre sotul meu care se aseaza in genunchi intre picioarele ei. Desi eram excitata si traiam momentul, eram forte geloasa in anticiparea a ceea ce urma sa faca sotul meu... aproape am dezvaluit relatia noasra cand Roxi i-a infipt mana in par si i-a tras capul sotului meu intre picioarele ei, dar m-am abtinut ingaduindu-i aceasta placere. La urma urmei nu puteam fi numai eu cea care primeste satisfactie de fiecare data.

La vederea sotului meu care se infrupta ca un urs din fagure intre picioarele pustoaicei superbe, eu mi-am indreptat atentia spre pulile din mainile mele care erau acum erecte si gata de actiune. Pulile celor doi adolescenti erau aproape identice de vreo 17cm cu cap mare si rotund. Am deschis gura larg si am tras abele puli inspre mine indesandu-le cu pofta in gura. Ii sugeam pe amandoi cu pofta cand individual cand impreuna si ma simteam ca o tarfa. Roxi gemea langa mine sarutandu-l pe Radu fiind linsa de sotul meu care era meserias la acest capitol.

Nimeni nu vorbea si era concetrat asupra placerii personale. Mi-am tras tricoul peste cap si baietii au inceput sa isi frece pulile si sa ma futa pe rand intre tate. Acelasi sentiment de gelozie l-am simtit cand Roxi a inceput sa se zvarcoleasca si sa tremure langa mine intr-un orgasm exploziv. Totul era incitant si fara sa mai astept m-am ridicat si mi-am intors curu meu mare spre cele doua puli zicand sugestiv in timp ce imi trageam pantalonii in jos:

`-Hai care e primul?` dupa care Adi este cel ce sa ofera si avanseaza inainte penetrandu-ma cu pofta.

Intind mana spre Chiru si ii dau de inteles sa vina cu pula in dreptul fetei mele. Se conformeaza si incep sa il sug cu lacomie in timp ce eram fututa pe la spate de Adi acel adolescent necunoscut. Pizda mi-era uda fleasca si inundata de placere iar mintea mi-o lua razna. O vad pe Roxi care acum era in genunchi sugandu-l pe Tibi si Radu incet si stangaci... se pare ca asta este printre primele experiente ale ei de sex in grup. Il simt pula lui Adi cum creste din ce in ce mai mare in mine iar miscarile lui devin din ce in ce mai aritmice inainte de orgasm. I-am vrut sperma tanara in mine asa ca am scos pula din gura si intre gemete i-am ordonat:

`-In mine, sa iti dai drumu in mine...` si se pare ca asta a asteptat caci nici nu am terminat instructia bine ca si-a afundat pula adanc in mine si a inceput sa geama zgomotos pompad cantitati uriase de sperma in pizda mea doritoare. Am continuat sa-l sug pe Chiru simtind cum si el va avea un orgasm inevitabil ceea ce mi-a imbatat simturile si mai tare ducandu-ma pe marginea prapastiei.

`-Hai si tu, fute-me si tu, vreau cat mai multa sperma in pizda!` ma uit in sus la Chiru care ezitant se indreapta spre curul meu luandu-i locul lui Adi care se aseaza extenuat si fericit. Pula cea noua ma penetreaza cu usurinta ajutata de sperma care se prelingea din pasarica mea iar Chiru incepe sa dea si el in mine frenetic lovindu-si bazinul de bucile mele cu putere. Mi-am lasat capul jos cu fata lipita de canapeaua de vinilin jegoasa iar curul meu suspendat in aer vibra cu fiecare contra a armasarului ce ma futea in pizda. Am dus mana intre picioare si am inceput sa imi frec lindicul incercand sa imi sincronizez orgasmul cu al lui Chiru... Gemeam de placere iar gemetele celor 3 barbati care erau satisfacuti de mine si de Roxi m-au arucat in acea prapastie a orgasmului. Am fost cuprinsa parca de un curent electric puternic si ma incordam tremurand toata in spasmuri de placere. Simteam cum pula din pizda mea a inceput sa varieze jeturi de sperma adanc in mine complementandu-mi orgasmul cu acel sloboz tanar si viril. Am ramas asa fiind leganata de trenul zgomotos ascultand gemetele lui Tibi si Radu care erau supti si linsi de Roxi.

`-Nu avem...



    Login