Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSotia si fiica, facute posta (varianta finala)
Autor : artur - 2022-02-10
Citita de 18191 ori - Nota 8.20 (110 voturi)
Urma sa plecam la munte. Gasca era destul de numeroasa - vreo patru familii. Toti fosti colegi de facultate, care tinusem legatura si dupa ce terminasem studiile si chiar dupa casatorie.Initial Elena nu avusese chef sa mearga.
-Vine si dobitocul ala de George si nu imi place deloc, spusese ea.
Geroge era holtei si un afemeiat de prima mana. De aceea, Elena nu il suferea deloc. In cele dim urma am convins-o. E drept mai mult Alina, fiica noastra, in varsta de 17 ani care isi dorea mult sa schieze. Am plecat vineri dupa pranz, si cand am ajuns, abia am desfacut bagajele ca George a si scos sticla de vodka. Am baut in timp ce fetele desfaceau bagajele. La un moment dat mi s-a facut somn si m-am retras in camera sa dorm.
M-am trezit cu greu. Habar nu aveam cat dormisem. Am coborat din camera. Jos nu era nimeni. Probabil erau toti pe partie la ski. Am stat in cumpana - sa ma duc si eu,sau nu. Atunci, am auzit zgmote din camera lui George care se afla la parter. M-am apropiat si am privit pe usa intredeschisa. Am incremenit.
Elena , goala statea in genunchi inconjurata de 3 tipi cu pulile sculate. I-am recunoscut pe Nelu, Doru si Bogdan. Porcii! Elena le sugea pulile pe rand cu pofta si le freca in acelasi timp. Dumnezeule, si mie mi-o sugea rar, aproape deloc. Dar nu asta era socul cel mai mare. Alaturi, pe un fotoliu, Alina, cu sanii goi, statea calare peste George. Fetita mea il calarea pe magarul ala ca ultima curva. El o tinea de buci, si I le framanta in timp ce pula lui o patrundea. Fata gemea de placer, in timp ce el o futea si ii mozolea sanii. M-am rezemat de usa privind nauc. Fara sa vreau, pula mi se sculase. Intre timp Nelu ejaculase, iar Elena inghitea cuminte sperma in timp ce le freca pulile lui Doru si lui Bogdan. Nelu i-a dat pula sa i-o linga de sperma, apoi s-a retras sa bea o bere. George o futea pe Alina ca un apucat. Elena s-a uitat la Nelu
- Da-mi si mie niste bere
Cei doi au facut o pauza cat sotia mea si-a clatit gura.
- Hai, treci la pula, a spus nerabdator Doru.
De data asta au pus-o in patru labe. Bogdan a venit in fata si i-a bagat-o in gura, in timp ce Doru a luat-o pe la spate. Fututa de doi, dupa ce inghitise sperma la greu, Elena parea ca se simte in al noualea cer. Tot cel care ii dadea muie a terminat primul, asa ca sotia mea a avut parte de inca o repriza de sperma in gura. Atunci am auzit-o si pe Alina tipand. Orgamsul o lovise din plin. S-a lasat usor in bratele lui George, care era inca intartat. A dat-o la o parte. - Ba.. lasa-ma si pe mine la asta, ca fie-sa s-a terminat
L-a impins pe Doru la o parte si a apucat-o de buci.
- NU acolo, a icnit Elena, dar el a ras.
- Taci in pula mea, ca te fut cum vreau eu
Si i-a bagat-o in cur. Elena a icnit de durere. George o futea adanc. Intre timp, Alina isi revenise. Dat la o parte de la Elena, Doru a luat-o pe fata.
- Sunt obosita, a murmurat ea, dar fara succes.
- Treci la pula, a ordonat el.
Alina l-a privit cu ochii ei albastri si i-a spus usor rusinata.
- Acolo ma ustura. Daca vrei ti-o sug
Doru a privit-o nehotarat.
- De muie m-am plictisit. Daca nu vrei in pizda, ti-o dau in cur.
Alina a tresarit.
- Acolo, nu.
- Atunci in pizda
- Bine, a oftat ea. Doru a pus-o sprijinita pe fotoliu cu fundul spre el.
- Ai spus nu in fund, i-a amintit ea tremurand. Doru a ras
- Uita-te la maica-ta cum o ia. Apoi i-a bagat-o, totusi, in pizda. La inceput Alina a icnit, apoi usor, usor a inceput sa se miste in pula lui Doru.
- Asa, fato, a ras el.
- Mama de cand nu am mai futut ceva asa proaspat
S-a intors spre George care o futea pe sotia mea in cur.
- MI-ai promis ca o sa avem parte de o trufanda, dar nu am crezut ca va fi chiar asa tinerica.
Nelu care statea pe pat si bea berea s-a amuzat.
- S-o fi vazut acum doi ani cand am futut-o prima data. Atunci era prospatura intr-adevar.

Doru a futut-o mult pe Alina, iar cand a terminat i-a ejaculat in pizda. Si-a scos pula din ea si i-a dat-o sa o curete cu gura. Ascultatoare, fata a lins-o, apoi i-a lins si coaiele. George terminase si el in curul Elenei. Toti isi trageau sufletul, iar barbatii au luat cate o bere. Elena si Alina erau obosite, transpirate si pline de sperma.
- Nu crezi ca ar trebui sa facem un dus. Poate se trezeste tati, a spus cu voce mica Alina.
Elena a dat din umeri
- Stai linistita, la ce i-am pus in pahar doarme pana maine
Nelu a ras gros.
- Doarme si habar nu are ce fac curvele lui aici
- Nu fi porc, l-a repezit Elena.
- Pai nu e asa?, a insistat el, dar George a intervenit
- Ba, gata... nu sari gardul. Fututul e una, mitocania e alta
Elena l-a privit recunoscatoare
- Exact asa e. Pot sa ma fut cu toti si eu si fie-mea, dar să ramanem niste doamne
Ceilalti au ras din complezenta.
- Mai avem timp de un numar? a intrebat Bogdan.
- Nu cred, s-a codit Alina. Poate totusi se trezeste tati. La noapte, vin la tine in camera, i-a promis fata.
- Pai ai zis ca dormi cu mine, sari Nelu. Oricum Elena il tine ocupat pe tati, asa ca avem timp toata noaptea.
- Poate ne strangem toti la tine in camera si o facem posta, propuse Bogdan.
- Nu prea am chef sa o las singura cu niste handralai ca voi, a intervenit Elena.
- Lasa ca a mai fost ea facuta posta de asa multi. Zi mai bine ca nu vrei sa ia ea toata pula, se amuza George.
- Hai sa mergem, Alina, decise Elena. Vedem ce-o fi diseara.
Am fugit in camera si m-am pus in pat prefacandu-ma adormit. Ele au intrat in baie si au facut un dus impreuna. Dupa ce au iesit si s-au imbracat m-am prefacut si eu ca ma trezesc.
- Pff.. cat am dormit. Cred ca am baut cam mult.
- Elena mi-a zambind
- Cam asa e. Ai baut ceva
- Voi ce ati facut?
- Am fost cu baietii pe partie. Suntem frante, a spus Alia.
Avea dreptate. Chiar erau.
- Eu ies putin sa iau aer.
- Sigur, mi-a spus Elena si a zambit iar.
Am iesit afara sa ma plimb si sa incerc sa imi limpezesc gandurile. Probabil ca ele aveau sa profite iar de lipsa mea pentru inca un numar. Sau se vor pastra pentru diseara. De fapt atunci, doar Alina urma sa primeasca inca o serie. Elena isi va face datoria conjugala.
Pe masura ce ma gandeam imi dadeam seama ca pentru ea sexul cu mine era destul de plictisitor. Ne futeam in aceleasi pozitii, fara prea multe noutati. Fusesem convins ca ei asa ii place si ca ideea de unor perversiuni e tot ce poate fi mai departe de mintea ei. Se dovedea contariul. Nu doar ca ii placea sa se futa, si sa fie facuta posta, dar o invatase si pe fiica noastra. Oare de cand faceau asta? George se laudase ca o futuse la 15 ani. Dar, oare fusese primul? Cu cati altii se mai futusera si Elena si Alina? Erau o multime de intrebari. Dar, cel mai mult ma intrebam Eu ce simt in legatura cu asta. Si adevarul este ca habar nu aveam. Cert este ca ma excitase ce vazusem si, cumva imi doream sa mai vad. Dar voiam sa si particip? As fi putut sa o fut pe Elena in fata lor? Sau sa ma uit in ochii fiicei mele in timp ce trecea dintr-o pula in alta?
Erau o multime de ganduri. M-am intors la cabana, sperand sa le gasesc iar in mijocul unui futai. Dar ele dormeau obosite, iar baietii continuau sa bea. M-am decis sa beau si eu cu ei.
Baietii s-au comportat normal, de parca uitasera ca in urma cu putin timp, le facusera posta pe sotia si pe fiica mea. Nici urma de condescendenta, sau de zambete malitioase, sau de priviri complice. Pana la urma, Elena avea dreptate? Ce se intampla in dormitor ramanea acolo si nu depasea pragul?
Am baut mult cu ei, si, intr-un tarziu m-am intors in camera. Fetele dormeau. M-am bagat in pat langa Elena si caldura trupului ei, alcoolul si amintitrea a ce vazusem m-a excitat. Am intins mana dupa ea si am tras-o langa mine. Elena s-a foit usor. Mainile mele s-au strecurat in chilotii ei si i-am atins pizda.
- Lasa-ma ca ne aude Alina, a spus ea cu voce joasa.
- Mai devreme nu erai asa ingrijorata, am spus eu sec.
A tresarit.
- Ce vrei sa spui?
I-am luat mana si i-am pus-o pe pula mea.
- Cand le-ai adus alora trei o trufanda sa futa
A incremenit.
- De unde stii? Ti-au spus ei?
- V-am vazut eu. Am vazut tot. Cum v-au futut in toate gaurile
Nu a scos un cuvant. Am inceput sa ii frec mana pe pula mea.
- Spune mi cum ati inceput, i-am ordonat. Si, in timp ce imi facea laba a inceput sa imi povesteasca. La inceput mai timid, apoi excitata si ea de situatie. In patul celalalt Alina dormea profund.
Primul care o futuse fusese George, acum vreo 7 ani. Fusese aproape un viol. Venise intr-o seara sa imi aduca ceva, si ea era singura acasa. Nici nu mai stia exact cum se trezise cu el peste ea. La inceput incercase sa se opuna, dar trupul lui o strivea. Apoi mainile lui care ii cotrobaiau pe trup, buzele lui care ii lingeau sanii si mai ales cuvintele lui obscene o excitasera si, cand o patrunsese era uda si tremura de placere. Fusese una dintre cele mai intense partide de sex din viata ei. O futuse indelung si avusese vreo 3 orgasme, pentru prima data in viata ei. Asa descoperise ca ii place sa fie umilita in timp ce este fututa. A urmat o perioada in care se intalneau pe unde apucau si se futeau de zor. In masina, in padure, la cinema, pe unde apucau. Apoi, intr-o zi a chemat-o la o adresa. A crezut ca facuse rost de un apartament. Asa era, facuse rost de un apartament, dar cel care i-l inchiriase nu plecase. De fapt mai era cu cineva. Erau trei cu George. Atunci a fost facuta prima data posta. George i-a dat sansa sa plece.
- Daca pleci o terminam de tot, daca stai te futem toti cum vrem noi
Si a stat. La inceput au futut-o pe rand. Apoi cate doi, si chiar cate trei. La inceput a fost placut, apoi i s-a parut prea mult. Dar lor nu el pasa. Aveau o curva la dispozitie si o futeau asa cum aveau chef. Ideea asta a excitat-o si a avut mai multe orgasme
- Si pe Alina? Cum ea cum a fost?
Elena s-a aplecat si mi-a luat-o in gura. Mi-a supt-o destul de mult, apoi a inceput iar sa mi-o frece si sa imi povesteasca. Tot George fusese cel care a vrut asta. Pusese demult ochii pe ea si ii tot spunea sotiei in timp ce o futea.
- Fie-ta se face tot mai frumusica. Pe ea cand o aduci la pula?.
Prima data l-a injurat si a vrut sa il loveasca, dar el a fost cel care a palmuit-o. Era la el la birou. Apoi, ca sa ii arate cine este seful, a sunat la garaj si a chemat trei muncitori. Au facut-o posta acolo, in biroul lui, in timp ce el bea un pahar de cognac. De atunci o tot intreba.
- Cand mi-o aduci pe a mica la pula?.
Si, poate nu s-ar fi intamplat nimic, daca intr-o zi nu ar fi surprins-o pe Alina cum se masturba. Se uita la un film porno, isi strecurase mana in chilotei si se...



    Login