Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSotia sefului
Autor : LordJohn - 2009-06-30
Citita de 16440 ori - Nota 8.72 (25 voturi)
Astazi ca in orice zi am mers la munca.
Am o meserie despre care poti zice ca este frumoasa doar daca sti sa vezi partea pozitiva, sunt lacatus de meserie si de ceva timp lucrez intr-un subsol undeva in Bucuresti.
Astazi am ajuns la munca si m-am apucat de treaba impreuna cu cei trei colegi ai mei.
Seful nostru a trecut pe la noi sa vada ce facem si , fiind sarbatoare, fiind si ziua lui, a avut grija sa ne cinsteasca cu ceva bere si sa ne lase pentru masa si ceva tarie dupa care a plecat spre celelalte echipe urmand sa revina. Pe la orele 12 ca in fiecare zi ne-am apucat sa ne pregatim de masa, am scos ce avea fiecare, am mai cumparat diverse si ne-am apucat sa mancam bucurandu-ne de berea si taria primita. In acest timp se aud niste pasi pe scari si ne trezim in camaruta in care eram cu sotia sefului, o femeie frumoasa cam la 40 de ani imbracata intr-o fusta nu foarte scurta, putin peste genunchi dar care fiind mulata ne arata niste forme care ne-au facut ochii sclipitori, si bluza neagra tot mulata ne-a deschis apetitul si pentru altceva decat mancare.
Ne-a intrebat unde ii este sotul, si noi i-am raspuns ca este la celelante echipe, dar ca a zis ca revine si am invitat-o la masa. Ne-a refuzat, dar noi am insistat, ca nu este frumos sa refuzi mancare, ca oricum este orea mesei si trebuie sa manance...
Intr-un final la insistentele noastre, a acceptat si am poftit-o sa se aseze in singurul loc mai confortabil pe care il aveam, respectiv un fotoliu vechi, dar pe care se putea sta mai comod.
Deci am ajuns cu totii in jurul mesei ( impropriu spus masa, o bucata mai mare de placaj asezata pe cutia noastra de scule ) care avand nivelul foarte jos ne permitea sa ii privim genunchii si cat ne permitea ea din coapse. In timp ce mancam bineinteles ca am invitat-o si pe ea si la bere si la tarie, unul din noi a dat fuga si a mai cumparat sa fie suficienta si situatia s-a destins.
Unul din colegi a inceput sa spuna bancuri mai deochiate, a inceput sa ii faca complimente, si de unde la inceput doamna se fastacea, a inceput sa zambeasca si sa se relaxeze, sa isi destinde picioarele, sa isi desfaca genunchii lasand sa vedem copasele pana aproape sus, si razand la fiecare gluma si compliment facut de unul dintre noi,. Terminand masa are intentia de a se apuca sa stranga ce a ramas. Noi bineinteles ca nu am fost de acord, am zis ca a fost invitatia noastra, ca este treaba noastra sa strangem, si i-am indicat sa stea sa isi termine paharul de coniac pe care il avea in fata. Ea atunci ascultatoare se rezeama de spatarul fotoliului si se relaxeaza.
In timp ce noi strangeam colegul nostru continua sa ii faca diverse conplimente iar ea incepand sa se relaxeze, zice ca ne intelege ca lucram la busutl gol ca este foarte cald in subsol, se rezeama pe spatarul fotoliului, scotandu-si spre inainte sanii, cautand parca sa primeasca mai multe complimente, care nu au intarziat sa vina.
Noi strangeam masa si ea vazand un ziar alaturi, incepe sa il rasfoiasca si cand ajunge la pagina in care fetele se expun, incepe sa o comenteze pe cea care aparea in poza, ca in opinia ei ar fi trebuit sa se mai gandeasca inainte sa apara in poza, ca nu prea are ce arata, ca mai bine arata ea decat cea din poza si catre noi:
-Voi ce ziceti baieti, arat mai bine decat asta sau nu?
Raspunsul a venit prompt din partea noastra ca sigur ca da ca ea arata mult mai bine, dar unul din colegii mei a raspuns sec:
-Eu nu pot sa imi dau seama ca fata din poza este doar cu chilotei pe ea, pe cand ea are mult mai multe haine pe ea.
Rumoare, in mintea ei, probabil si din cauza gradelor luate la bord, sare intepata si zice:
-Ei lasa ca iti arau eu ca am dreptate.
Si incepe sa se dezbrace de haine lasandu-ne pe noi ceilalti cu gura cascata.
Cand ajunge in aceeasi costumatie ca si fata din poza zice trufas:
-Ei ce mai zici acum?
Noi tot cu gura cascata ne holbam la formele ei apetinsante, care faceau ca salopetele noastre sa capete in zona bazinului o forma de cort pus pe verticala.
Dar colegul nostru care vroia sa provoace si mai mult ii zice ca el inca este nelamurit si sa faca macar cateva piruete sa o vada mai bine. Ea ii urmeaza cererea si in timp ce se intoarce zambeste trufas. Noi ne uitam unii la altii, ne facem cu ochiul si ca la un semn unul din noi o prinde in brate, altii doi o prind de maini si o intind pe spate pe ceea ce fusese mai devreme masa.
Pe moment ea e blocata, socata si fara reactie, dupa care incepe sa reactioneze, sa ne zica sa ne oprim, ca ce facem, ca e maritata, ca o sa ne spuna sotului ei care ne e sef, dar noi deja eram porniti, si o sarutam, care pe unde apucam, doi pe sani, in timp ce cu o mana o tineau de picioare si de maini, al treilea se strecoara intre coapsele ei si ii infige o mana in chilotul minuscul, zambeste si zice “ Ce uda esti si zici ca nu vrei” si dand chilotul intr-o parte se infige direct...cu botul in pasarica ei. Ea geme, zice in continuare ca nu, ca sa ne oprim, dar rezistenta ei scade, geme:
-Stati nu, ahhh, nu opriti-va, ahhh baieti, ahhhh, nu.
Dar cine mai avea urechii pentru ea, noi eram preocupati sa ne imfruptam din ea ca niste vampirii fericiti ca si-au gasit o prada gustoasa.
Asa cum spuneam doi ii gustam sanii, al treilea pasarica zemoasa si al patrulea incepu sa ii muste buzele care inca incercau sa mai arate ceva rezistenta, dupa care se ridica, isi da bretelele salopetei jos de pe umeri, lasand sa ii cada pana la glezne si ii propteste madularul direct intre buze, care din “nu” de la “nu baieti” au luat forma capului acelei scule excitate.
Ceilalti avem un moment de “upss” si zicem “ suuperr” continuam sa ii dezmierdam fiecare ce parte a corpului cu mainile, ea deja nu se mai zbate, doar geme si reactiioneaza din ce in ce mai hotarata la limba colegului nostru dintre coapsele ei, sungand in acelasi timp scula celui care se afla in gurita ei.
Eu tanjesc si eu la buzele si gurita ei, ma eliberez si eu de pantalonii si ma asez in asa fel incat sa pot ajunge si eu la gurita ei cu falusul meu dornic si falnic, la momentul respectiv. Ea atunci imi apuca scula in manuta ei eliberata si incepe sa isi treaca sarutarile de la una al alta. Cel dintre picioarele ei se ridica, imi urmeaza exemplul cu dezbracatul si isi propteste si el pula direct in pizda ei zemoasa si incepe sa o lucreze temeinic.
Lucrurile iau o intorsatura frumoasa, ea geme tot mai implicata in ce face si de unde zicea “ stati nu, ahhh, nu opriti-va, ahhh baieti, ahhhh” incepe sa zica in trecerile de la o scula la alta “ da baieti futeti-ma bine, ahh da, nu va opriti, va vreau pe toti, m-ati pornit si acum sa va vad daca o sa faceti fata” si trece iar la supt si la gemut cu gurita plina.
Solicit schimbare pofticos ...



    Login