Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSotia sefului – continuare
Autor : LordJohn - 2009-07-01
Citita de 15734 ori - Nota 8.33 (12 voturi)
Baieti v-ati cautat-o cu lumanarea, acum o sa tot aveti de lucru cu mine, ca sa nu credeti ca o sa scapati atat de usor, dupa ce m-ati luat asa cu japca.

Si zicand acestea lua o gura de bere si profitand de faptul ca eu eram mai aproape se apleca si mi-o lua in gurita, facandu-ma sa simt piscaturile acidului pe capul sensibil, Oh, o senzatie super, o combitie intre acele de care va vorbeam si racoarea de la berea rece, o combinatie care ma facut asa dupa cum v-am scris mai sus sa gem. Ceilalti si-au exprimat si ei dorinta de a simtii acelasi lucru si prin urmare sotia sefului facu cateva ture pe la fiecare scotand din noi gemete guturale de placere si facand sculele nostre sa inceapa sa capete proportii, revenind incet dar sigur la starea de catarg falnic.
Incantata de reactia noastra si asezata in genunchii se apropie de doi dintre noi care erau mai apropiati si incepe a ii lucra cu stoicism. Ceilalti, adica eu si celalalt lacatus ii admiram din spate fundul frumos desfacut si capsorul ce se intrezarea dilatat intre coapsele ei. Din teama de a nu ramane pentru moment doar cu admiratul, m-am apropiat grabit de funduletul ei si m-am strecurat usor intre labilele ei fierbinti si dilatate si dupa ce m-am jucat putin cu capul penisului meu intre ele, m-am inpins hotarat strecurandu-ma plin de dorinta in pestera ei uda si primitoare. Gemea si ne incuraja hotarata “Ah, asa baieti, asa dati cu sete ca nu ma sfaram, futeti-ma asa cum doriti ca tare eram dornica sa ma bucur de mai multe puli odata. E bine cu barbatelul meu ca are o scula onorabila, dar si eu ca majoritatea femeilor tanjesc sa simt mai multe odata. Il iubesc si asta este motivul pentru care nu l-am inselat pana acum, dar daca voi acum tot m-ati luat pe sus macar sa ma bucur din plin de aceasta ocazie.” si iar se infige cu botul obraznic in scula unuia dintre colegi gemand infundat. EU pompez hotarat si ma bucur de senzatiile pe care le simt prin varful falusului meu si de imanginea ce mi-o ofera inaintea ochilor, cu doua scule in maini trecand asa cum va spuneam cu gura de la una la alta.
Era foarte uda si simteam cum sucurile ei se scurg usurel pe degetele si pe coapsele mele, si bucurandu-ma ca si eu sunt unul dintre motivele care ii creaza aceste eliberari de fluide.
Colegul care ramasese pe bara, se strecoara pe laterala si incepe sa se joace cu sanii ei si cu lindicul excitat provocandu-i sunete si mai dese si mai adanci, dupa care imi zice: “ Mai lasa ba si pe altul” si zicand asta, ii ridica un picior, o trage din pula mea peste el si o aseaza comod in scula lui tapana.
Raman pe afara cu pula in vant dar cu posteriorul ei frumos in fata si cu privirea la scula care ii intra si ii iesea printre labile, inghit in sec de pofta dar zambind strengareste in coltul gurii ma aplec la urechea ei si ii soptesc: “ Cred ca e cazul sa incercam sa iti cunostem limitele”, incalec coapsele colegului meu si o fixez putin cu mainile.
Se opreste asteptand cu scula unuia dintre colegi in gura sa ii penetrez rozeta, dar eu zambind in continuare o tin cu o mana fix si cu celalata apucandu-mi pula o strecor pe langa cea a colegului meu in orificiul ei cel atat de ud si primitor. Geme puternic, ar striga dar are gurita plina, se incordeaza putin, si parca ar da sa iasa dar nu are loc sa se miste nici in fata nici in spate, are un moment in care inspira adanc si dandu-si seama ca nu are ce sa mai faca se relaxeaza scurgandu-se peste colegul meu.
Eu, delicat incep sa ma misc si colegii mei urmand exemplul unul cate unul reintra in ritm.
Incep iar sa apara gemetele de placere, si usor, usor incepe iar sa ne tina contre si sa se scurga, de data asta pe colegul meu gemand infundat din cauza sculei pe care o avea in gura.
Ah, geme, e super, asta nu am mai incercat, Oh, am doua puli in mine si e atat de bine, ah daaa futeti-ma, ah rupeti-mi pizda baieti, sunteti super tari.
Pompez hotarat si explodez fiindca si pe mine ma excita teribil aceasta situatie in care nu am mai fost nici eu si cred ca nici unul dintre noi. Cel de dedesupt simtind asta explodeaza si el dar pompam incontinuare, pana ce podoabele nostre se golesc complet in ea si ne solicita pauza, prin atitudinea lenesa pe care o adopta.
Ma retrag si colegul meu de dedesupt imi urmeaza exemplul, dar cei doi care pana atunci faceau cu randul la gurita ei, isi exprima dorinta de a o penetra si ei in acelasi timp si mod. In timp ce eu impreuna cu celalat ne retrageam pentru a ne elibera ...



    Login