Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sotia s-a schimbat...
Autor : florindd8 - 2022-04-27
Citita de 13485 ori - Nota 7.41 (69 voturi)
Am mai scris vreo doua fantezii dar ce scriu acum e pe bune. Sotia mea e foarte la locul ei, pentru ea sexul e un subiect tabu. Nici sa nu audă de oral sau anal, de puține ori am făcut sex cu lumina aprinsa și doar de câteva ori m-a lăsat sa ii ling pizduta suculenta. Dar din fericire sau din păcate de acum 6 luni s-a schimbat radical, nu o mai cunosc...
Cum am declanșat aceasta avalanșă de schimbări? Cu un simplu filmulet pe telefon. Sexul fiind banal ma mai uit la porno sa ma încing apoi ma dau pe lângă ea pentru finalizare, doua-trei mângâieri și cum ii pun mana la pizda e fleasca. Se excita foarte repede.
Eram în pat și am luat telefonul sa ma încing, am devenit prea atent și nu am observat ca sotia a întrat în camera, am sesezat când s-a așezat lângă mine. Mi-a zis:
-La ce te uiți și mi-a luat telefonul. Era o scena cu dubla penetrare. O fatuca blonda isi lua doua puli in pizda. S-a uitat fără sa miște vre-o doua minute, cred ca atunci s-a întâmplat ceva în mintea ei și îmi zice.
-Nu pot sa cred asa ceva. Nu o doare?
-Mie mi se pare ca ii face placere ....
Apoi a urmat o partida de sex ce nu a mai fost banala ci am vorbit tot timpul, la un moment dat o penetratm lent, priveam cum întra și iese pula și ea îmi zice:
-Crezi ca mai incape una. Aceste cuvinte mi-au declanșat un orgasm puternic și am terminat în pizda pe pizda în buric, era plina de sperma. Apoi gâfâind ii zic:
-Nu cred, pizduta asta e prea strâmtă, alea sunt antrenate. Începe sa se mângâie la pizda și sa intinda sperma, își baga vârful degetului mijlociu în pizda și când realizează se ridica si pleaca la baie.
Aceste vorbe au devenit obișnuință la fiecare sex și ma fac sa îmi dau drumul repede. Când vede ca scade pula tot îmi zice futema vreau pula. Am adus-a la orgasm cu mana și cu limba după ce ma termin.
Devine din ce în ce mai sexuala, tot timpul e cu gândul la sex. Profita de orice ocazie sa ne futem, înainte cred ca 8 din zece încercări de a face sex se terminau cu refuz din partea ei, acum dacă fac dus vine și o apuca cu mana se apleacă și si-o introduce....
A început sa poarte și tanga, înainte nici când o rugam sa ii ia în dormitor nu vroia. Acum la fusta sau rochie is nelipsiți.
Îmi place dar nu știu pana unde o sa se ajungă, devine tot mai libertina pe zi ce trece.
Intr-o zi m plecat cu un cuplu cu mașina și noi stăteam în spate. Am mangaiat-o pe sold aproape de pizda și a început sa mi-o frece prin pantalon. Când s-a sculat a băgat mana înă...



    Login