Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sotia fututa de doi barbati
Autor : crissxxx78 - 2023-11-07
Citita de 11739 ori - Nota 5.56 (81 voturi)
Eu si sotia nu suntem deloc incepatori in swing. Sotia mea, Ioana, arata bine, 40de ani, genul milf. 173, 60 kg , tunsa scurt, frumoasa. Am facut sex cu cupluri, mmf, ffm si alte combinatii. Recent am descoperit ca ma excita sa o vad fututa de alt barbat, fara sa particip. Am stabilit sa iesim intr-un club, sambata seara, sa agatam un tip pe placul ei.
Sotia mea, Ioana, imbracata intr-o rochita scurta si larga, de vara. Intram intr-un club micut, ne asezam la bar si asteptam sa se umple. Dupa ceva timp remarca un tip la cativa metri de noi, aparent singur.
Ioana incepe sa danseze, alunecand usor usor catre tipul acela. Noroc ca si el s-a prins ca il simpatizeaza si a inceput sa danseze pe langa ea. Ioana a inceput sa se intoarca cu spatele la el, sa il atinga usor cu fundul. Tipul nu stia ca eu ii urmaresc de la cativa metri si se comporta ca si cum ea este singura, incepand sa o atinga pe solduri, sa danseze cu ea. Dupa cateva melodii, vad cum Ioana il atinge discret pe pula, peste pantaloni apoi se intoarce cu fata spre el, ii sopteste ceva la ureche iar el o saruta pe buze. Peste cateva clipe ii vad pe amandoi cum vin spre bar, se aseaza pe cate un scaun si comanda ceva de baut. S-au asezat la doar 2 scaune distanta de mine. Intre timp apare un alt tip, probabil prieten cu primul, se duce catre el si acesta ii face cunostinta cu sotia mea. Nu aud ce discuta ei insa vad ca sunt toti veseli, rad, danseaza impreuna. La un moment dat, danseaza cu spatele la tipul nr 2 in timp ce tipul nr 1 o saruta pe gura. Cred ca se preface ca aluneca pe ceva si se impinge cu curul in tipul nr 2. Acesta o prinde de solduri si danseaza cu pula lipita de curul ei. Noroc ca era destul de aglomerat clubul, nu prea se observa de catre alta lume ce se intampla acolo.
La un moment dat vad ca le sopteste ceva la ureche ambilor, pe rand, cei doi ramanand putin blocati, prindindu-se unul pe celalalt ca si cum nu le vine sa creada ce au auzit. Probabil le-a spus care este planul ei, ca vad ca vine spre mine, ma ia de mana si ma duce in langa cei doi. Imi face cunostinta cu ei,
-Sotul meu, Cristi, noii mei prieteni, Marian si Robert.
Luam ceva de baut pentru toti, mai danseaza putin cu fiecare. Robert ne propune sa mergem la el, sa continuam distractia, ca el sta destul de aproape, la vreo 10 minute de mers pe jos.
Iesim impreuna din club, Ioana la brat cu cei doi barbati. Dupa ce trecem de zona bine iluminata, Ioana se saruta cu fiecare dintre barbati, pe rand. Trecem pe langa o alee mai intunecata iar Robert o trage cativa metri mai spre intuneric, o saruta, ii ridica fusta cat sa ii vedem bucile.
Isi baga o mana in parul ei, o apuca ferm si o impinge sa se lase in jos. Cu cealalta mana isi scoate pula si i-o baga direct in gura. O tine cu ambele maini de cap si o fute in gura chiar acolo, pe aleea intunecata. Se apropie si Marian de ei, isi scoate pula si se apropie de buzele ei. Si pula mea e lemn insa ii las pe ei sa profite de ocazie. Imi place sa o vad cu suge ce pofta doua puli mari. Le suge si le freaca pe rand, scuipa pe pulile lor si geme in timp ce isi indeasa cate o pula pana in gat. Dupa cateva minute de supt, ne continuam drumul. Robert o opreste pe Ioana si ii da chilotii jos detot, apoi o impinge cu fundul catre o masina, ii ridica un picior si incepe sa ii dea limbi in pizda. Marian incepe sa o sarute pe gura si sa ii mangaie sanii. Cu greu continuam drumul spre casa lui Robert. De cum intram in casa, Ioana isi da rochia jos si ramane in pizda goala, dar pe tocuri. Ambii barbati o imbratiseaza, o saruta, o mangaie peste tot si se indreapta spre living, o aseaza cu fundul pe canapea. Unul se apropie de pizda si incepe sa o linga, celalalt isi potriveste pula in dreptul gurii ei si o bate cu pula peste buze, i-o baga in gura.
Eu ma asez intr-un fotoliu, imi pun un pahar de vin si fumez o tigara. Imi scot pula si o frec usor, privind la cei 3. Barbatii se schimba, dupa 10-15 minute de limbi in pizda ea incepe sa geama si sa vorbeasca:
-Vreau pula, vreau sa ma futeti
Robert isi pune prezervativ, isi potriveste capul pulii gros intre labiile ei ude si impinge usor. Isi baga toata pula in ea, incet. Marian continua sa ii dea muie, sa o bata cu pula peste buze. Ioana sta pe canapea, pe spate, cu cracii in sus. Robert o fute in pizda si Marian ii da muie, eu filmez si fac niste poze.
Robert se uita spre mine:
-iti place sa iti vezi sotia in postura de curva? Ah ce...



    Login