Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sotia
Autor : Vignat65 - 2021-09-22
Citita de 15765 ori - Nota 6.54 (68 voturi)
O fantezie reală. Eu sunt Marius iar sotia mea Gabriela eu am 27 ea 26, o voi caracteriza pe ea pentru ca ea este personajul aici. 165 cm 65 kg fund bombă si mare si sanii perfecți mari o blondă minunata.
Ne.am gândit ca ar trebui sa ne condimentam putin viata sexuală, si ne.am decis sa cautam un tip care sa o futa.

Am cautat destul de mult pana am gasit un tip ok 37 de ani înalt masiv si destul de dotat, am mers ne.am intalnit am discutat am aflat ca este divorțat, am aflat ca ii place sa futa mult si de asta sotia l.a părăsit, are diferite fantezii, Gabriela mi.a dat acceptul ca este ok asa ca am hotarat sa ne vedem doar ca el a decis ca eu sa nu fiu de fata sa o futa doar eu, dar ma va suna pe camera sa vad,

Ciudata fantezie nu prea eram de acord fiindca nu ne.am despărțit niciodata. Dar ea mi.a zis ca ar fi ok, doar pentru asta am venit ,am vazut ca vrea cu nerăbdare asa ca am asteptat. Am ajuns acasă, înainte de a face dus mi.am futut sotia ca un nebun stiind ca in seara asta va lua alta pula, am pregatit o pentru ce o aștepta, s.a pregatit cu un dress sexi, o pereche de bikini sexi minusculi care iii intra in fund, are fundu foarte mare si bombat, o pereche de ciorapi de plasă pana sub fund, un sutien negru si portjartiera, exact ca o curva.

Am dus-o in fata hotelului ne.am intalnit si i.am lăsat-o, ajuns inapoi la mine dupa 20 min sunt sunat pe camera si ce sa vad in imagine, Gabriela era puso in mijlocul camerei legata la ochi si la maini, el s.a dezbrăcat si ce sa vezi avea ditamai pula de 20 21 cred nici macar ca in poze, era mai mare. Nu mi.a placut ca a mintit dar nu mai aveam ce face.

Curva, esti pregatita sa iei pula multa? Bărbatul tau se uita la noi acum, iar in timpu asta el ii dădea pula pe la gura, ea gemea ca o nebună, o lingea o sărută ii placea maxim, a inceput sa o suga abia o lua in gura el fiind pervers ii dădea pana in gat si se îneca incontinuu, abia mai putea sa o suga, la un moment dar el i.a scos-o din gura si mi.a zis
Am o surpriză pentru voi, una plăcută pentru sotia ta.
Am rămas mut pentru moment cand am vazut ca in cadru mai apar 2 barbati cu pulile sculate,unul mai tinerel având pula ca a lui Adrian, iar unu mai in varsta care am zis ca are un dildo in loc de pula, imensa 24 cred ca avea, curbata in sus si foarte groasa..Am început să îi spun sa o lase in pace dar eram dat pe mut..
In momentul ala el i.a dat eșarfa jos si ea a înlemnit când a văzut 3 puli si nu una.
Ce se intampla aici?.. Va rog..
Curva in seara asta te futem cum vrem ai inteles?
Nu fa figuri ca o sa iti placa si tie am vazut ce curva esti de cand ai intrat in camera mi.ai luat pula la supt si ai zis ca sperau să dai peste o pula mare sa fii fututa bine, si uite ca ai 3 puli in fata ta care o sa iti rupă pizda, nu ai de ales, asa ca treci si suge pula tare o ca ne enerva.
Ea a ascultat si a luat fiecare pula la supt era uimită si speriată eu eram socat ce puteam face doar sa privesc..
Fiecare o muia pe rând pana ii dădeau lacrimile era plina de salva, au ridicat o au puso capra si au inceput sa o lungă in pizda .

Tarfo esti usa fleasca la pizda iti place nu? Fii fetita cuminte si avem grija noi sa te termini toata noaptea.
Nu a stat pe gânduri și i.a băgat pula in pizda a urmat cand a simțit acea pula, nu prea putea gemea cel tânăr o futea in gura. Au facut cu schimbul pana a ajuns la cel mai dotat, era rându lui sa o futa a puso capra si a intrat, a urmat era prea mare pentru ea.

Te rog esti mare ia.ma încet te rog.
Taci curva din gura te fut cum vreau. Atunci i.a băgat toata odata si a avut un orgasm pe loc. Nu mai putea vorbi, se vedea ca cel dotat era nefutut o futea prea tare ea nu putea vorbi.. Fiecare a sperma in gura ei iar cel dotat in pizda ei speram sa fi terminat.

Ai o sotie curva asa ca in seara asta va fi a noastră maine dimineata poti veni dupa ea..
Am rămas mut.. era ora 23 si ea deja era fututa. Ce fac cu ea pana dimineata?.. dupa ce m.am terminat de 2 ori cu gândul la cum e fututa am adormit.
La 5 dimineata sunt sunat pe camera.
Neața, am zis sa iti vezi sotia putin, cand întoarce camera raman socat, ea il calarea pe tipul dotat unul o futea in cur pe unul il duce...



    Login