Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Solutia Secreta a Matusii Michelle (Partea III)
Autor : Garcia007 - 2016-10-18
Citita de 13467 ori - Nota 7.31 (101 voturi)
Solutia secreta a Matusii Michelle (Partea a III-a)

Eram inca in picioare in mijlocul casei cand am auzit masina mamei deprtandu-se. Atitudinea matusii mele s-a transformat radical de cum a iesit mama pe usa. In primele minute m-a ignorat total, plimbandu-se prin casa cu mersul ei tipic de isi unduia soldurile ca o dansatoare brazilianca si mereu cand se apleca sa mai stranga ceva de pe jos sau de pe masa, trebuia sa isi tina cu mana sanii ca sa nu se reverse afara.

In cele din urma s-a asezat pe canapea si si-a aprins o tigara. Statea picior peste picior rotind din gleznele ei delicate si rezemandu-si sanii masivi pe coapse si a inceput sa ma masoare din cap pana in picioare.

- Dar slab mai esti. Daca te-as vedea pe strada as zice ca ai 14 ani, nu mai mult.

Tonul ei era sever si distant.

- Ai fost cu vreo fata pana acum?

- Nu... doar...

- Aha. Deci doar laba.

- Da....

- Asta e foarte bine. Fetele iti dau boli. Nu am ce face cu tine daca nu ai sperma sanatoasa. Trebuie sa fie neatinsa, Daca s-a strecurat un streptococ pe canalutu ala al tau si-a facut casa acolo mi-ai stricat toata recolta. Ejaculezi mult - putin ?

- Depinde...

- Flavius,celalalt baiat cu care o sa fii coleg ejaculeaza mult acum. Dar asta datorita mie. Cand a venit la mine daca puteam stoarce doua picaturi din el, atata de consumat era. De cat o ai?

M-am uitat automat in jos spre pula care imi statea semi erecta ca un nas de vrajitoare si am incercat sa dau un raspuns estimativ.

- Nu stiu... nu mi-am masurat-o....

- Ei, ash! Fugi de-aci. N-ai fost niciodata curios?

- Nu...

- Ia vino incoace la matusica.

S-a asezat mai bine pe canapea si si-a departat picioarele. M-a tras intre coapsele ei, astfel ca penisul imi ajungea fix la nivelul buzelor ei. Ii simteam efectiv respiratia pe pula si dintr-o data m-a cuprins senzatia cunoscuta a erectiei. Pula mi se scula la viata.

- Unde am pus... Flavius !

Dintr-o data din camera cealalta a intrat un baiat mulatru mai mare doar cu un an ca mine. Era mic in umeri si cu par cret in jurul capul. Era imbracat doar intr-un maieu alb si o pereche de chiloti albi care contrastau cu pielea lui de abanos.

- M-ati chemat?

- Unde am pus eu metrul ala aia cu care te masor?

- Ma duc sa o aduc.

S-a intors dupa cateva minute cu un metru de croitorie si i l-a intins matusii mele. Matusa l-a luat si cu cealalta mana a inceput expert sa imi urce si sa-mi coboare pe pula, aproape ca un doctor. Nu era nimic erotic in miscarea ei, parca ar fi framantat aluatul sau ar fi stors o lamaie,dar felul in care sanii i se balanganeau pe sub capot, felul in care imi inspira si respira la nici 10 centimetru de capul pulii incepusa sa ma excite teribil. Nu puteam decat sa stau acolo cu mainile la spate. Si sa ma uit la spectacol.

Matusa se opreste din framantat cand pula mi-era sculata pe jumatate si tocmai incepeam sa ma decalotez si imi masoara circumferinta.

- Mm. 3 cm. Nu e rau. Si 14 cm lungime. Nu e rau, dar e loc si de mai bine. Uite, ca sa-ti faci o idee. Flavius, vino aici, te rog.

Baiatul mulatru a venit si el langa mine. Eram aproape aceeasi inaltime, doar ca el era mai mic in umeri si avea niste buza carnoase care parca nu se inchideau niciodata de tot. In afara de carliontii din cap nu avea niciun fir de par pe corp.

Michelle i-a smucit elasticul chilotilor si i-a dat jos dintr-o miscare, lasandu-i pula sa salte in sus semi-sculata. Chiar si in starea asta era destul de mare. Pielea neteda care incepea de la baza abdomenului se prelungea intr-o pula ca o coloana de ciocolata, iar capul era la fel de inchis la culoare ca restul pielii, daca nu putin mai inchis. Nu vreau sa par rasist sau ceva, dar in prima clipa m-am dus cu gandul la o pula de magar. In varful capului lucea deja o perla de presloboz pe care Michelle a intins-o cu multa gingasie in jurul glandului si apoi a coborat cu mana de-a lungul pulii, umezind-o pe toată. Pula aceea neagra crestea vazand cu ochii si fiind atat de aproape de a mea mi-o facea de rusine prin dimensiunea ei supra-omeneasca, dar in acelasi timp ma excita peste masura tehnica matusii mele.
Parca si Michelle incetase sa mai fie asa severa si acum avea o privire senina,oftand din cand in cand in timp ce cu o mana imi tinea pula stransa de la baza si cu cealalta freca sceptrul de abanos de sus in jos.

- Vezi? Vezi ce pula poate matusica sa faca?

Flavius statea cu mainile la spate si cu bazinul inainte, Genunchii i se inmuiasera putin si ii tinea semi indoiti, lasandu-se cu totul expus atentiilor matusii mele. Din miscarile capului se vedea ca ii place nespus de mult ce se intampla. Deja inchisese ochii si isi lasase capul pe spate, tinand gura semi cascata pentru a inspira si expira. Mici gemete de placere ii scapau din gura cu fiecare apasare a femeii care ne-ar fi putut fi amandurora mama si am crezut ca dintr-o clipa intr-ala o sa lanseze un suvoi de lapte proaspat peste mana si incheietura care il masa. Dar lucrul asta nu s-a intamplat pentru ca Michelle a lasat dintr-o data stransoarea si a incetinit ritmul masturbarii. A continuat sa urce in sus si-n jos, dar de-abia atingand batonul de ciocolata care sclipea acum de la secretii.
Flavius a lasat un oftat prelung si s-a inmuiat si mai tare pe picioare, aproape atingandu-se de mine cu umarul. Michelle avea un zambet siret in coltul gurii stiind ce efect are asta asupra baiatului.

- Flavius nu a avut voie sa ejaculeze peste weekend pentru ca m-a suparat.

- Gulp! Ce-a facut? de-abia am putut balmaji

- La noi in casa este interzisa vizionarea de materiale pornografice... in afara sedintelor de vizionare si recoltare.

- Dar nu m-am uitat... a baiguit baiatul cu accept usor african.

- I-am gasit sub pat niste fotografii decupate din ziare. Se pare ca a facut o mica obsesie pentru cantareata aia Ruby. Iti dai seama ca le folosea ca sa se masturbeze pe ascuns la tatoacele tigancusei aleia, nu-i asa?

- Nu,doamna...

Michelle ii...



    Login