Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSoapte fierbinti
Autor : Hotswinger - 2019-05-01
Citita de 9808 ori - Nota 8.34 (79 voturi)
Erau impreuna toti trei in dining room si serveau masa.

Christinne era o gazda superba si se intrecuse pe ea in oferi un cadru extrem de lejer, dar intim acestei cine.
Era imbracata intr-o fusta business, neagra, asortata cu o camasa alba usor transparenta doar cat sa se distinga sutienul negru, incaltata cu o pereche de pantofi cu toc inalt, fini, asortati cu ciorapi negri.
Tinuta denota un stil impecabil, elegant si exclusivist totodata, dar scotea in relief si formele apetisante ale acesteia.
Era o femeie remarcabila, inalta, care cu siguranta nu putea trece neobservata.
Parul blond inchis cu nuante deschise spre varfuri, o coafura ombre, lung, era aranjat intr-o parte iar acest stil o incadra perfect cu atmosfera intima din casa.

Kim si Robert, sotul ei, erau invitati de Christinne sa serveasca cina acasa la ea, un luxos penthouse situat intr-o zona exclusivista a Londrei.
Christinne era colega de munca cu Kim, lucrau amandoua la aceeasi companie multinationala, era noul CFO de 10 luni si era frantuzoaica.
Relatia celor doua evoluase foarte mult in acest interval de timp, iar acum era a doua oara cand luau masa impreuna cu Robert.
Prima data a fost acum o luna de zile, cand intr-un weekend s-au intalnit accidental intr-un mall, era impreuna cu Robert, le-a facut cunostiinta, iar acesta le-a invitat pe amandoua la restaurant.

Prezenta lui Kim la cina, impreuna cu Robert si Christinne la aceasi masa, o tulbura usor, iar casa in sine ii era extrem de familiara.

Amandoua impartaseau un secret.
Un secret numai de ele cunoscut si nedivulgat nimanui.

Acum patru luni Kim incepuse o frumoasa poveste de amor cu…Christinne.
Farmecul, inteligenta si charisma Christinnei o facuse pe Kim sa experimenteze pentru prima data sexul cu o femeie.
S-au avut intim una pe cealalta, au explorat impreuna tainele sexului tantric, a sarutat si a fost sarutata peste tot, cunoscand beatitudinea totala.
De patru luni se intalnea saptamanal cu Christinne, aici, in penthouse-ul ei, iar sexul cu ea a ajuns la cote nemaibanuite.

Cu pasiune si cu un tremur usor rememoreaza ultima intalnire, de saptamana trecuta, cand dupa o ora de sarutari, stangeri in brate, au inceput amandoua sa se iubeasca intr-o superba pozitie de 69.
Se ofereau amandoua total, fara niciun control, iar limbiile lor patrundeau adanc in mireasma intima a celeilalte, fara cenzura, fara oprelisti.
Se gustau reciproc si inghiteau fiecare nectarul plin de lichidele orgasmului.
Aduceau starea de excitatie la cote infinite, iar cand gaura fundului era mai mult decat desfacut si pregatit…se pozitionau amandoua, in mijlocului patului, spate in spate, si isi introduceau un dildo dublu – fiecare cu capatul extern, in fund.
Cu miscari lascive fiecare intra cu fundul in capatul extern al dildo-ului, iar prin accelerarea miscarilor ajungeau sa-l si-l insuseasca.

Sublim ! Se penetrau singure in fund cu acel dildo dublu, in timp ce cu mana stanga isi mangaiau de zor si intens feminitatea.
Isi ofereau singure placeri supreme !...si erau maestre in asta !
Strigatele de placere erau estompate de fondul sonor al muzicii din dormitor.

Cina a fost la superlativ !
Mancarurile fine degustate, insotite de un excelent vin si acompaniate de discutii purtate in cele mai variate domenii, au facut ca seara sa fie de succes real.
Abordarea tematicilor de interes au scos la iveala puncte comune de rezonanta si relationare, iar Robert parea acaparat de inteligenta Christinnei, de maniera in care prezenta anumite aspecte, dar si de sex appeal-ul acesteia.

Din dining room au ajuns in living room, iar a doua sticla de vin servita a contribuit subtil la o atmosfera incarcata de sexualitate debordanta.
Erau doua femei frumoase, mature amandoua, cu formele corpului extrem de bine conturate, in compania lui Robert care in seara asta era de un sarm fenomenal.
Cadrul intim, compania celor trei, vinul, relatia dintre cele doua femei, relatia lui Kim cu sotul ei…au condus inevitabil si la discutii despre sex, despre disponibilitate, preferinte si dorinte.

Insesizabil au inceput sa deschida cutia Pandorei…

Incarcatura era prea mare, la fel si dorinta care plutea in camera.
Cum cu totii intrasera intr-o placuta dar totodata puternica stare de excitatie, Christinne intr-un gest total neasteptat s-a apropiat de Kim si a inceput sa o sarute pe gura in fata lui Robert.
Sarutul era patimas, senzual, plin de emotie si dorinta arzatoare.
Raspunsul lui Kim a fost pe masura asteptarilor Christinnei…au inceput impreuna sa-si exploreze gura cu limbiile lor suave, se sarutau si isi lingeau buzele ferme, in timp ce se luau in brate pe canapeaua din fata fotoliului unde era asezat Robert.

Lumina din living era subtila, iar muzica in surdina creiona atmosfera deja exploziva.
Kim se daruia cu fervoare imbratisarilor Christinnei, care cu soapte fierbinti o ajuta sa-si scoata rochita cu care era imbracata.
A ramas doar in sutien, intr-o superba pereche de bikini tanga si in ciorapi cu portjartier si pantofii negri, cu toc fin, asemanatori Christinnei.
Amandoua aveau un fetish pentru pantofii cu tocuri inalte si dresuri fine si luxoase.
Gura flamanda a frantuzoaicei cobori deja pe sanii ei, care erau mariti de dorinta.
Simtea limba Christinnei cum se strecoara spre sfarcurile ei, tari ca piatra, iar sutienul era de domeniul trecutului.
In bustul gol, Kim era o adevarata amazoana.
Parul lung, de culoarea abanosului, era in contrast cu blondul ombre al Christinnei, iar pieptul generos al lui Kim o inebunea pe partenera ei.

Robert era siderat !
Fotoliul in care era asezat constituia acum piatra lui de temelie…picioarele le simtea inmuiate si era incapabil sa mai scoata o vorba.
Scena din fata lui, cu frumoasa lui sotie in bratele unei femei atat de stilate si pline de farmec cum era Christinne, parea rupta de realitate.
Uimirea lasa locul extazului, iar extazul se transforma cu pasi repezi in dorinta.
Flash-urile derulate prin fata ochilor erau de-a dreptul fascinante.

Erau amandoua doar in ciorapi cu portjartier si pantofi negri cu toc, fara bikini si sutien, iar Christinne se ridicase in picioare, in fata lui Kim, isi pozitionase un picior sus pe canapea, iar cu mainile o tinea de cap pe Kim si o ghida spre ea.
Kim o saruta pe tot corpul, iar Robert privea blocat scena din fata lui.
Cand saruturile lui Kim incep sa prinda contur pe trupul zvelt al Christinnei, aceasta o prinde de mana si o trage dupa ea…indreptandu-se amandoua spre dormitor.

Functionand pe pilot automat, Robert le urma extaziat.

Ajunse in superbul dormitor matrimonial din apartament, Christinne o conduce pe Kim in mijlocul patului, iar in lenjeria luxoasa o intinde pe aceasta pe spate, ea pozitionandu-se cu capul intre picioarele ei.
Kim cu picioarele larg desfacute, incaltata cu pantofii si in ciorapi cu portjartier, primea intr-un delir total saruturile Christinnei in locul cel mai fierbinte si umed al ei.
Limba Christinnei facea furori dementiale in feminitatea ei, iar la atingerile acelui loc exponential gemetele de dorinta inunda intreaga incapere, cu Robert prezent si intr-o totala stare de hiperexcitare.

Isi schimbasera amandoua pozitia intr-un 69 magnific, cu Christinne intinsa pe spate si larg desfacuta cu Kim peste ea, cautand impreuna sa-si ofere cele mai profunde placeri.
Erau umede amandoua, gemeau la unison, iar Robert a fost invitat tacit, din priviri, sa le urmeze in pat.

Inebunit de-a dreptul de scena de life style sexual din fata lui, Robert se elibereaza rapid de camasa si sosete, iar imbaracat doar in jeans si descult, cu bustul gol, se alatura in pat celor doua femei exceptionale.
In timp ce sotia lui se delecta cu limba intre picioarele Christinnei, cu mangaieri ferme cuprinde picioarele gazdei lor si incepe sa le sarute pasional, peste ciorapii negri cu care Christinne era inca imbracata.
Urca de la glezne, usor si lin, pe coapsele ei, iar la final se opreste cu saruturile langa gura sotiei lui.
Incep amandoi sa o linga pe Christinne in locul cel mai primitor, iar aceasta le raspundea in gemete de placere.

Clipele traite pareau o eternitate.
Schimbandu-si pozitiile, Robert s-a trezit complet dezbracat de cele doua frumuseti de langa el, care amandoua incepusera sa-l sarute inebunite de dorinta.

Kim continua sa-si sarute sotul, iar Christinne se pozitionase deja in genuchi langa Robert si savura cu delicatete din barbatia acestuia.
Era foarte ferma, mare, o simtea si o gusta cu limba ei, usor, nu se grabea…nu avea de ce.
Intins pe spate, in mijlocul patului, presiunea la care era supus Robert era de explozie totala.
Kim se alaturase si ea Christinnei, iar acum limbile lor ofereau fiori de placeri magnifice.
Amandoua lingeau impreuna, alternand cand prin cuprinderea aproape totala cu gura, iar cealalta jucandu-se cu limba la baza, cand isi cedau una celeilalte accesul la placerea suprema, cand se sarutau impreuna atingandu-l pe Robert cu buzele lor.

Beatitudine, extaz si delir…

Cu miscari ferme Robert o pozitioneaza pe Christinne deasupra lui, care cu naturalete aceasta se aseaza cu intimitatea ei peste gura lui, in timp ce Kim, cu genunchii peste coapsele sotului sau, isi face loc si intra adanc…
Erau amandoua peste Robert, savurandu-si fiecare placerea maxima, iar saruturile lor erau din ce in ce mai aprige si infocate.
Christinne simtea limba lui Robert adanc in ea, in fierbinteala si umiditatea ei de femeie, iar Kim isi intensificase miscarile din bazin, patrunzand adanc…total…maxim.

Soaptele fierbinti dintre cele doua, daruindu-se total lui Robert, in magia prezenta,conduceau la explozii infinite de trairi intense si sexualitate autentica.

A venit randul Christinnei sa se daruiasca complet lui Robert, care asezat in genunchi intre picioarele ei se contopea in intregime cu aceasta, care-l primea fara oprelisti in sanctuarul ei.
Kim era intinsa langa ei si saruta plina de pasiune sfarcurile Christinnei.

Orgasmul a venit fulgerator pentru cei doi, Christinne primind fericita fluidele lui Robert in adancul ei.
Surpriza imensa pentru Robert a venit cand sotia lui a ocupat locul lasat liber de el, intre picioarele Christinnei, si sub privirile lui extaziate a inceput sa o sarute in intimitatea ei, sa linga si sa curate lichidele lor, inghitind cu placere acele fluide amestecate.

Au ramas imbratisati toti trei pret de minute bune.
Retragandu-se spre dus, Robert le lasa pe amandoua inlantuite in pat.
Christinne ii mangaia usor sanii lui Kim, iar buzele ii erau ancorate pe gatul acesteia, sarutand-o fin.

In ultimele patru luni Kim trecea prin momente cu adevarat exponentiale pentru ea.
Era contrariata de ce insemna Christinne pentru ea, initial o simpla aventura amoroasa, dar care cu fiecare saptamana trecuta amplifica si mai mult dorinta irezistibila de a o revedea, de a trai clipe magnifice cu ea, de a o tine in brate, de a se bucura de fiecare moment petrecut impreuna.
Ii venea greu sa admita ca se indragostise de ea, de o femeie, isi iubea sotul foarte mult, dar prezenta Christinnei in viata ei o facea sa simta fiori de pasiune teribili.
Nu de mult experimentase si sexul in trei, cu Robert si cu un prieten de familie, Tom, s-a simtit foarte bine cu amandoi, dar ce traia acum in prezenta lui Robert si a Christinnei era sublim.
Intalnirea in trei cu Tom a fost doar o descatusare a instinctelor primare, o refulare a perversitatii ei, nimic mai mult.
Nu era inebunita sa repete experienta.
Acum insa traia altfel de momente.
Intense, pasionale, se simtea implinita, cu adevarat dorita…si in siguranta.
Nu,nu avea de gand sa-i spuna lui Robert de cele patru luni de relatie cu Christinne.
Totul incepea...



    Login