Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Si fututi, si cu banii in buzunar..
Autor : LORENTZZ - 2012-03-23
Citita de 8450 ori - Nota 6.72 (25 voturi)
Cuvinte grele cu multa incarcatura emotionala, prinse într-o linie melodica cu influenta albaneza pe care o fredonam cu patos în timp ce încercam sa lipesc pe tavanul de la bucatarie desertul meu preferat - clatitele. :)
Dupa a treia clatita scapata pe jos, taraitul telefonului m-a oprit din activitatea mea gastronomica preferata si, la cat de prost îmi mersese în ziua respectiva, eram sigur ca voi primi o veste proasta prin intermediul Orange. :D
Dar m-am înselat. Era doar Costin (spre usurarea mea), cumnatul meu din Galati care m-a anuntat ca ziua urmatoare ma va vizita la Bucuresti împreuna cu doi gealati de-ai lui ca si-au luat bilete la meciul Stelei cu Villareal si vor sa ramana peste noapte la mine.
Dupa cum stiti si voi foarte bine, vremea nu a tinut cu microbistii, asa ca a doua seara baietii erau la mine înca de la ora 21:00, înjurand si blestemand de zor viscolul de afara. :))
Dupa vreo ora si jumatate de stat la palavre, bautura ne-a ajuns la creierul mic, ne sticleau ochii si aveam chef de femei. Asa ca mi-am luat eu inima în dinti, am pus mana pe ziar si am început sa sun la fetele care-si ofera servicii contra cost prin mica publicitate.
Dupa vreo 6-7 încercari nereusite îmi raspunde în cele din urma o voce blonda, care fara nici o introducere a si început sa turuie ca un robotel: atata oralu', atata normalu', atat analu', se deplaseaza la domiciliu doar pe banu' clientului.
O întreb direct si fara ocolisuri daca poate sa mai vina cu înca o fata pentru patru baieti, ea spune da, eu îi zic adresa, ea spune ca ajunge în jumatate de ora, eu îi spun sa se grabeasca.
Dupa fix 30 de minutele, tzarrr, tzarrr la usa. Doua blonde (DELIA si DEEA) cam nasparlii si o roscata de vreo 30 de anisori buna rauuu (CARMEN). Buna tare de tot, nu va mint!! Nu erau ca data trecuta..
Costinel, cand a vazut-o, mai sa sara pe ea - io pe asta o vreau frate, a tipat baiatu' cu multa satisfactie în glas, dar, înca odata ghinion, fatuca cu pricina nu venise pentru futut, venise doar ca sa aduca fetele care erau pe treaba si sa ia banu'. Deh, cerere - oferta..
Cumnatu' daca a vazut ca nu rezolva nimic cu vorba buna, o ia pe Carmen de mana si o baga în dormitor, spunandu-i ca vor negocia acolo cum, ce si cat.
Noi, vazand ca am scapat pentru moment de recalcitrant, le punem pe blonde sa se dezbrace, scoatem pulile din pantaloni si le invitam la o acadea..muie, cat cuprinde ;))
Se pun fetele pe supt cu mult sarg, dupa cum v-am spus erau cam uratele, dar cu constiinta muncii puternic implementata în suflet si în creier. Dinu, care era si el beat ca ursu', n-avea erectie deloc. Adica nu i se scula nici cu macaraua. Asa ca i-a spus uneia dintre blonde ca el nu-i bun la muie si ca nu i se scoala decat daca îl lasa sa-i bage un deget în cur.
Si, pentru cinci sute de mii, l-a lasat. Asa ca Dinu s-a mai "luminat" la fata si, în timp ce fata mi-o sugea, el a început sa se joace de-a proctologul. :))
Bai prietenashi, sa-mi cada "cocoselu" daca va mint, dar va spun ca atunci s-a întamplat cea mai mare minune a lumii, de-am ramas toti cu gurile cascate ca la stomatolog. A început blondina noastra sa se excite de la degetu' ala bagat în cur, de ziceai ca-i posedata de Satana. Mama, în ce fel chitaia aia si în ce fel facea, de ziceai ca intra în sevraj. Frate, parca luase un kilogram de cantarina, nu alta! Pe mine m-a terminat repede si eram ...



    Login