Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

showroom auto
Autor : offshore - 2015-09-04
Citita de 7817 ori - Nota 3.53 (111 voturi)
E vara. Imi place sa conduc. Imi place masina pe care o am dar asta nu inseamna ca nu ma interesez de ce e nou pe piata auto. Si intr-o zi am ajuns la reprezentanta XY (nu suntem aici pentru reclama) care tocmai anuntase introducerea unui nou model.

Am intrat in showroom si dupa cateva priviri orientative am gasit modelul care fusese anuntat. Ce poate face orice om cand vede prima data o masina expusa...? Se uita la lista de specificatii tehnice.

Stau si citesc, ma uit la masina cand aud o voce feminina care venea din spatele meu:

- Pot sa va ajut cu ceva?

Ma intorc si nu mica mi-a fost surpriza sa o vad pe o veche cunostinta din facultate.

- Servus Monica! Tu aici?
- Da, acum lucrez ca si car dealer. Imbin utilul cu placutul, spuse ea.

Mi-am adus aminte ca ii placeau masinile inca din studentie si lucrurile au inceput sa aiba sens.

- Hai sa iti dau niste pliante, imi zise Monica.

Ma duc cu Monica la biroul ei amenajat in showroom. Se aseaza, imi da cateva pliante care deja erau expuse pe masa cand scapa unul pe jos. Se apleaca dupa el, moment in care bluza i se lasa in jos si privirea imi aluneca pe sanii care se intrezareau rotunzi si plini. Nu am putut sa imi mut privirea destul de repede si Monica mi-a surprins interesul.

Am incercat sa trec peste momentul creat si am inceput sa o intreb tot felul de chestii anoste legate de materialele prezentate in brosurile pe care le aveam in mana. Am avut niste curiozitati despre tractiunea noului model expus si Monica mi-a zis:

- Stai sa o chem pe Diana, colega mea care te poate lamuri mai bine.

Zis si facut: ia telefonul si o suna pe Diana. Nu trece mult si aud niste tocuri care se apropiau de noi. Ma uit in directia lor si o vad venind pe Diana: inalta, blonda, fusta scurta, tocuri inalte, intr-un cuvant o aparitie business :) Mersul insa era al unei femei versate in amor care stia cum trebuie sa se miste ca sa atraga privirile din incapere.

Monica face prezentarile, intreb ce am de intrebat si ajungem la concluzia ca cel mai bine ar fi ca discutia sa fie purtata langa masina expusa. Diana porneste inainte, eu dupa ea. Observ fesele bine conturate care erau bine puse in valoare de fusta scurta pe care o purta.

Ajungem langa masina, Diana se apleaca sa ridice capota masinii si incepe sa imi prezinte detaliile pe care le-am cerut. Nu eram insa prea atent, ganduri-le fiindu-mi acaparate de fusta scurta a Dianei si mai precis a ce era sub ea.

O invit sa intram in masina pentru a ne uita la bord. Ma aproba, ma asez la volan si ea pe scaunul din dreapta. Privelistea oferita de picioarele ei dezgolite imi face pula sa tresara.

Ma uit la bord, studiez tot ce se poate studia si apoi Diana ma intreaba:

- Vezi ceva ce te intereseaza?

Zic in gand: De ce sa nu incerc?. Si ii spun:

- Da, mi se pare foarte interesant personajul din dreapta mea.

Ii surprind un usor zambet. Diana intreaba:

- Si ce anume ti se pare interesant la personajul asta?

Ii raspund:

- Mi se pare interesant modul in care se misca, de unde si intrebarea care mi-a venit in minte imediat: cum de personajul are suspensiile asa de ferme?

Si intind mana dreapta spre genunchii Dianei. Imi prinde mana si ma tine usor pe loc. Ezit putin, apoi incep sa urc pe coapsa in sus. Mana ei ma urmareste indeaproape dar nu opune rezistenta.

Ajung la marginea fustei si ma duc mai departe. Diana suspina usor. Urc pana la bikini si aplic o presiune usoara pe intrarea vaginului. Respiratia Dianei devine mai apasata.

Isi ia mana de pe mana mea si o duce la pantalonii mei. Incepe sa ma stranga de pula care era erecta ca un stalp. Ma priveste in ochi si imi zice:

- Poate ca ar fi bine sa mergem in biroul meu de la etaj.

Iesim din masina, ii zambim Monicai si ii spunem ca mergem pana in biroul de sus al Dianei.

In showroom sunt niste scari metalice in spirala. Diana incepe sa le urce, eu dupa ea. Ma uit la miscarile feselor ei si de-abia ma pot stapani sa nu urc scarile in fuga.

Ajungem in birou, Diana intra prima, eu o urmez si ea inchide usa. Se apropie de mine si ii simt mirosul excitarii in respiratie.

O prind cu o mana de talie si o apropiu de mine. Folosesc cealalta mana pentru a-i ridica fusta. Ii prind fesele in mana, i le mangai, apoi incet imi trec degetele printre ele. Diana suspina si imi prinde mana si mi-o apasa mai tare intre fese.

Cobor cu mana mai jos si ajung in dreptul pizdei ei. Ii simt umezeala excitarii care razbate prin bikini. Ii dau la o parte cu un deget si ii dezvelesc pizda. Dianei ii place si ritmul respiratiei i se inteteste.

Imi plimb degetul mijlociu printre labii apoi il bag in intrarea vaginului. E extrem de ud... Folosesc umezeala dinauntru ca sa ii ung labiile cu sucul ei propriu. Clitorisul i se umfla tot mai tare si ii bag doua degete in pizda, moment in care Diana scapa un oftat.

- Vreau sa ti-o bag, ii zic.

Diana nu asteapta alte invitatii, se duce spre birou, se sprijina cu mainile de el si imi arata ostentativ curul cu fese bombate. Isi baga o mana intre picioare si isi desface labiile. Privelistea ma scoate din minti dar doresc sa o mai tachinez.

Imi prind pula cu mana si o plimb printre fese, apoi cobor cu ea pana in dreptul pizdei. Imi frec capul pulii de labiile ei si ma ung cu zeama produsa de excitarea Dianei. Iar urc cu pula printre fese, apoi iar cobor...

Ajung in dreptul vaginului, imi potrivesc capul pulii pe gaura tinuta deschisa de mana Dianei si cu o miscare scurta i-o bag pe jumatate. Diana geme. Incep o miscare de du-te vino, dar fara sa i-o bag cu totul.

- Imi place... geme Diana.

Imi scot pula, o trec printre bucile Dianei si apoi o intreb:

- Ce iti place?
- Imi place cum mi-o tragi. O vreau in mine. Fu-te-ma...

Ii bag pula in pizda, si de data asta o bag pana la capat. Diana gafaie. Se impinge in pula si incepe sa mi-o ia la prelucrat.

Bucile ei se misca in ritmul in care Diana intra si iese din pula. Ii pun o mana pe cur, si imi plimb degetele printre fese. Ajung la gaura curului si incep sa i-o masez usor. Diana geme tot mai tare si asta nu face decat sa ma incurajeze.

Imi plimb un deget pe labiile ei care se fut necontenit. Imi ud degetul cu zeama de pizda apoi il pun pe gaura curului. Incep sa fac cercuri cu degetul si apoi sa apas tot mai tare pana cand ii bag degetul in cur. Diana geme de placere.

Imi scot pula si o potrivesc pe curul ei. Incerc sa ii deschid gaura cu capul pulii, dar Diana ma opreste.

- Nu cred ca o sa imi placa. O vreau in pizda. Daca vrei poti sa ma futi in cur cu degetul, dar vreau sa iti simt pula cum zvacneste in pizda mea.

O intorc cu fata la mine si o pun cu fundul pe birou. Imi prind pula cu mana si o potrivesc la intrarea vaginului Dianei.

In acest moment usa se deschide si in birou intra Monica. Casca ochii cat cepele si spune:

- Ce faceti aici? Se poate asa ceva?
Ii raspund:
- Daca vrei sa vezi ce facem, apropie-te...

Monica ezita putin apoi se apropie de noi. Se vede clar interesul din privirea ei si din sfarcurile care se vad tari prin bluza.

Imi scot pula din pizda Dianei si ma intorc catre Monica:
- Scoate-ti sanii si arata-mi-i. I-am vazut jos cand te-ai aplecat dupa pliant si vreau sa ii vad mai bine.

Monica ezita un moment apoi isi descheie bluza, nastur cu nastur. O arunca pe birou si apoi isi duce mainile la spate ca sa isi desfaca sutienul. Isi da jos o bretea, apoi cealalta, apoi il lasa sa cada jos.

Monica are niste sani superbi: fermi, umflati, cu sfarcurile ridicate. Dupa ce ma satur de privit, ii spun:

- Vreau sa iti excit tzatzele. Si am de gand sa o fac cu asta!
Imi prind pula cu o mana si i-o arat in toata splendoarea. Monica ma prinde usor de pula si incepe sa ma frece. Ma trage dupa ea catre un scaun pe care se aseaza cu fata la mine. Isi prinde tzatzele cu o mainile si mi le ridica spre pula:

- Fa-o... imi sopteste.

Imi iau pula din nou in mana si i-o plimb printre tzatze. O ating cu capul belit al pulii, o mangai pe laterale, pe sub tzatze, apoi trec la sfarcuri. Monica se excita tot mai tare, ia o mana de pe tzatze si si-o duce inspre pizda si incepe sa se masturbeze.

Pe la spate ma prind lin doua maini:

- De mine ai uitat? intreaba Diana.

Tot pe la spate imi ia usor pula in maini si incepe ea sa o excite pe Monica. Nu-mi vine sa cred ce mi se intampla!!! Privelistea tzatzelor Monicai si atingerea Dianei ma face sa simt ca ma apropiu de orgasm.

Diana imi sopteste la ureche:

- Monica se excita daca o pleznesti usor peste pizda. Incearca...

Ma aplec, o prind pe Monica de cur si o iau pe sus. O pun pe birou si ii dezvelesc pizda. Imi prind pula cu mana, i-o plimb printre labii si o intreb:

- E destul de tare?

Imi prinde pula cu mana, o simte erecta total ...



    Login