Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSholiton.8 Primul coridor pe dreapta
Autor : RosaCanina - 2022-02-02
Citita de 7197 ori - Nota 8.86 (368 voturi)
Toată lumea se uită insistent la mine să vadă ce zic. Nu prea am chef să ajung iar dezbrăcată, dar oricum nu e nimic nou și deja suntem aici de vreo două ore probabil, așa că zic și eu da. Cei trei protagoniști nu stau mult pe gânduri și se pun pe treabă. Fiecare alege o fată și începe să o dezbrace cu mare interes. Se vede că-s din lumi diferite.
Gigi se mișcă precum Speedy Gonzales: dă chiloții jos de pe Deea, îi pune la loc, se mută la Dona și o dezbracă și pe ea, îi lasă chiloții în vine puțin deasupra genunchilor, se mută înapoi la Deea și-i dă din nou chiloții jos și apoi le studiază pe amândouă și le compară pizdele ținând gânditor o mână în buzunar de parcă zici că face cine știe ce măsurători științifice.
În tot acest răstimp, Luci o dezbrăcă extrem de lent pe Mina, parcă mișcându-se în reluare.
Jose se uită la ei și aproape îl pufnește râsul, și pe mine la fel. Apoi vine lângă mine și începe să mă dezbrace încet, tandru, mai mult mângâindu-mă pe umeri. Până să reușească Jose să-mi dea jos sutienul, Gigi le-a dezbrăcat complet pe Dona și Deea și a început să le pipăie pe fund și pe sâni, și din față și din spate, parcă e băgat în priză. Se oprește puțin doar ca să-și aranjeze pula-n pantaloni, că iar nu mai încape. Jose mă cuprinde de la spate și mă mângâie pe sâni, îi simt respirația pe gât, urmată de un sărut tandru care mă excită la culme. Nici nu-mi dau seama când a ajuns cu palmele pe sânii mei, cuprinzându-i complet. Coboară cu mâinile pe abdomen și peste chiloți, îndreptându-se către pizduța mea udă leoarcă. În sfârșit a reușit și Luci să dea jos sutienul de pe Mina, și acum o studiază admirativ.
Gigi e de tot râsul. Se plimbă de la Dona la Deea ca Road Runner, pipăindu-le pe țâțe. Își mai aranjează odată pula-n chiloți, scoțându-i vârful afară din pantaloni. Apoi se duce la cele două și prinde câte un sân în fiecare mână de parcă-i cântărește. Dona cred că s-a cam plictisit, că la un moment dat îl trage cu fața între țâțele ei imense. Gigi atâta aștepta, începe să se gudure ca un cățel și s-o lingă pe țâțe. Deea nu se lasă mai prejos și face la fel, și îl lasă să-i sugă sfârcurile în voie. Rămasă cu gura căscată cum sunt, mă surprinde un sărut pe gât și mâinile lui Jose învăluindu-mi pubisul. Gem ușor și încerc să mă împotrivesc neconvingător, dar focul dintre picioare nu mă lasă. Fără să vreau, mă împing cu fundul în bazinul lui și simt cum i se întărește pula în pantaloni. Jose se oprește deodată și-mi dă drumul din brațe. Mă întorc să văd de ce, pentru că parcă n-aș vrea să se oprească. Ah, doar s-a oprit ca să-și scoată tricoul. Apoi mă prinde iar în brațe din spate și mă mângâie pe sâni și peste chiloți.
În sfârșit a reușit și Luci să-i dea chiloții Minei jos și o atinge timid peste tot cu vârful degetelor. Moment în care simt și eu vârful degetelor lui Jose pătrunzând în chiloții mei. Scot un "Oh" puțin surprins, dar ceva parcă mă împiedică să-l opresc.
Gigi pare hipnotizat de țâțele Donei și o linge ca apucatul mângâindu-i pizda frenetic. Apoi trece la Deea, face la fel, dar revine după foarte puțin timp la feblețea lui. O Întinde pe Dona pe un șezlong și plonjează cu gura pe pizda ei lingând-o ca disperatul. Deea e furioasă, se îmbracă la loc și se întinde pe un șezlong alăturat, butonând pe telefon. Nu-mi vine să cred că Dona îl lasă pe Gigi să-i facă sex oral.

Luci îi ia exemplul și o întinde pe Mina pe un șezlong, și începe să-i sărute gleznele, înaintând încet dar sigur către interiorul coapselor. Mina nu pare să se împotrivească, ci își desface ușor picioarele să-i ofere acces. O mângâie abia pipăit pe picioare și o sărută ușor, trecând mai sus de genunchi. Mina respiră din ce în ce mai sacadat pe măsură ce Luci se apropie de pizduța ei. Oare chiar nu se oprește? Luci a ajuns cu limba la un centimetru de labiile ei și tot urcă. Se apropie de pizda ei și cu limba și cu degetele. În momentul în care îi atinge pizduța cu limba, Mina scoate un strigăt înăbușit și eu simt două degete cum se strecoară între labiile mele ude fleașcă. Îmi scapă un strigăt surprins, dar îmi mușc buzele. Jose începe să-mi frece labiile ușor iar Luci se aruncă cu toată gura pe pizduța Minei, parcă vrea s-o devoreze. Sunt singura care a mai rămas în picioare și încep să tremur ușor pe măsură ce Jose îmi freacă pizduța tot mai tare.

Deodată se deschide ușa principală și intră o doamnă la vreo 40 de ani, cu ochelari cu rama groasă, în halat de baie de acela alb, ca de hotel. Toată lumea încremenește, iar Jose își scoate brusc mâna din chiloții mei. Îmi acopăr instinctiv sânii cu mâinile.
--- Slavă Domnului, de când vă caut!, exclamă tipa. Sunteți dezastru la capitolul organizare, nu-i niciun semn pus să te poți orienta!
Toți se uită înlemniți cu ochii mari. Mina și Dona își acoperă și ele sânii cu brațele, Deea însă își vede mai departe de jocul ei pe telefon de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.
--- Aici e, nu? De la recepție mi-au spus că e chiar lângă piscină, ușă a treia la dreapta pe coridorul din s...



    Login