Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSholiton.7 Cum unii au talent
Autor : RosaCanina - 2022-01-27
Citita de 5413 ori - Nota 8.81 (351 voturi)

Am rămas într-un impas, după sesiunea de striptease și dezmăț în care aproape toată lumea s-a masturbat pe față. Mă bucur totuși că lui Luci i-au venit mințile-n cap și a oprit faza înainte ca situația să scape de sub control. Cine știe ce se putea întâmpla la cât de înfierbântați erau toți...
--- Păi bine șefu’, și acum ce facem?, întreabă Gigi încercând să-și stoarcă din pantaloni apa turnată de Luci ca să-l răcorească.
--- Taci mă, nu vezi că mă gândesc?

Urmează câteva minute de liniște tensionată. Deodată Deea rupe tăcerea.
--- Ce exact vinde?
--- Poftim?
--- Ce anume face reclama să vândă? Să zicem că o vede un bărbat. Ce l-ar face să se gândească să-i cumpere iubitei acel set de lenjerie intimă?
--- Dezinvoltură, voluptate și...
--- Oh, mai lasă teoria! Ce exact i-ar trece prin cap bărbatului respectiv?
--- Păi... s-ar gândi cum i-ar sta iubitei lui cu...
--- Prostii!, îl întrerupe Deea. Și-ar imagina cum ar pune mâna pe fundul tipei din reclamă, cum ar pipăi-o pe sâni, cum ar dezbrăca-o și ar fute-o sălbatic.
--- Ah, nu cred..., zice Luci foindu-se jenat parcă scuzându-l pe fictivul privitor.
--- ...iar apoi s-ar simți vinovat că o înșală imaginar pe iubita lui și, ca să nu se mai simtă cu musca pe căciulă, i-ar cumpăra setul de lenjerie Sholiton și s-ar mulțumi cu ce are, deși gândul i-ar sta tot la tipa din reclamă.
--- Aaa, păi..., zice Luci încurcat scărpinându-se la scăfârlie.
--- Asta vinde!, concluzionează Deea energic.
--- Deh, nu pot să te contrazic... Eu nu aș face așa, evident, dar poate că majoritatea bărbaților...
--- Hai să nu ne mai ascundem după deget și să trecem la acțiune, spune ea preluând controlul.
--- Păi, ...ce propui?
--- Ne îmbrăcăm la loc cu produsele la care vrem să facem reclamă, și apoi voi comparați cui îi stă cel mai bine, pe cine ați vrea cel mai mult să puneți mâna, ce fund are proprietăți magnetice pentru mâinile voastre, ce sâni sunt mai hipnotizanți, etcetera, etcetera, și uite-așa decideți.
--- Mda..., totuși e o reclamă la un set de lenjerie intimă, așa e... Ce ziceți fetelor?

Trebuie să recunosc că e mult mai bine decât ideile lor cu striptis și etalat pizdele în stil Basic Instinct. Asta trebuia să facem de la bun început. La urma urmei, e o audiție de modă.
Ne consultăm din priviri și cădem de acord că nu e o idee rea. Ne îmbrăcăm în seturile potrivite și apoi ne înșiruim pe marginea piscinei etalând lenjeria cât de bine puteam fiecare. Deea se foiește nemulțumită și, în cele din urmă, intervine:
--- Ar merge mult mai bine dacă am avea pantofi în picioare. Altfel s-ar vedea fundul pe tocuri. Și poate și un accesoriu vestimentar, o poșetă, o eșarfă ceva...
--- Hmmm, da, ai dreptate, conchide Luci. Puteți merge să vă luați ce vă trebuie din antecamera.
După vreo 5 minute de scotocit prin poșete și recuperat pantofii, suntem înapoi echipate și gata de podium. Dona și Mina au fost mai pe fază și și-au recuperat și telefoanele iar acum le butonează frenetic până termină Deea să se aranjeze, iar eu le studiez cu interes pe toate 3. Trebuie să recunosc că Deea este net avantajată de pantofii stilet cu tocuri interminabile pe care s-a cățărat. Este cea mai scundă dintre noi însă acum parcă ne-a prins din urmă. Iar pantofii ei negri, lucioși, se potrivesc perfect cu setul Sholiton negru cu dantelă, părul ei lung și roșcat și poșeta neagră minusculă. Chiar dacă are cei mai mici sâni dintre noi și e cea mai în vârstă, mie personal mi se pare că are cel mai fain corp de aici.
Eu mi-am luat dresurile grena pe mine și contrastează foarte bine cu părul meu blond tuns scurt și sutienul verde petrol pe care l-am ales. Chiar dacă modelul setului de lenjerie e același, mă bucur că ne-au lăsat să ne alegem culoarea.
Cei trei ne examinează cu mare interes și ochii cât cepele. Ne pun să ne rotim și să ne mișcăm în fel și chip, dar nu pare că au nici o favorită.
Dona și Mina și-au ales amândouă seturi de culoarea roșie, însă mi se pare că pantofii maronii cu toc scurt pe care îi poartă Dona nu se potrivesc deloc cu lenjeria. Nu cred că băieții vor observa asta pentru că Dona are niște țâțe imense care-ți iau ochii. Ca să nu mai spun că i se văd labiile proeminente și inelul din clitoris prin materialul mătăsos al chilotului.
Mina pare că e complexata că are sânii destul de mici și ia acoperit cu o eșarfă. Luci a observat imediat și a dat-o la o parte. Nu are ea cel mai fain corp dar are o privire perversă care compensează cu prisosință.
--- Ei bine? Cine are fund magnetic?, întreabă Deea făcând o piruetă și încercând să accelereze puțin luarea unei decizii.
--- Șefu’, ce vrea să zică? Ce înseamnă magnetec?, întreabă Gigi încurcat.
--- Uh, pe care fund ai vrea să pui mâna mă țărane?
--- Aaaa, pe toate șefu’!
--- Păi da, dar care îți place cel mai mult?
--- Păi de unde să știu șefu’ dacă n-am pus mâna?
--- Haha, cam are dreptate, râde Deea.
--- Păi, pot să pun mâna șefu’?
--- Bă nu fi nesimțit!
--- Eu aș zice că da, că altfel stăm aici până paștele cailor, zice Deea întorcându-se cu spatele și împingând fundul către Gigi.
--- Eeh, știu și eu… Ce să zic? Fetelor, voi sunteți de acord?

După ce am făcut striptis și ne-am etalat în fel și chip, niște pipăituri sunt de-a dreptul inocente, așa că dăm afirmativ din cap cu toatele. Cei trei nu stau pe gânduri și încep să ne pipăie fundurile cu poftă, ba ne mai ard și câte o palmă în joacă din când în când, și parcă nu s-ar mai opri.
--- Hai, ziceți cu cine votați, spune Luci.
--- Mie îmi plac toate, zice Jose galant.
--- Eu parcă spre Mina aș înclina, dar toate-s faine. Gigi, tu?
--- Eu parcă roșcata, dar îmi plac toate șefu.
--- Buuun, acum partea de sus. Cine are sâni hipnotici?, întreabă Deea întorcându-se cu fața către cei 3 mușchetari.
Ne întoarcem și noi împingând țâțele la înaintare.
--- Șefu’, ce...
--- Hipnotici înseamnă care atrag privirea Gigele! Gata, de mâine te pui cu burta pe DEX!
--- Ce-i ăla decs și de ce să mă pun io cu burta pe el? Vrei să spui că am burtă? Ia uite aici ce pachețele de mușchi am șefu!, zice Gigi ridicând tricoul.
--- Aaah, Doamne!, exclamă Luci exasperat. Hai lasă, hotărăște-te care țâțe îți plac mai mult și gata.
Gigi se duce țintă la Deea și începe să o pipăie pe sâni, iar ea stă netulburată.
--- Ho nebunule, ți-am zis să te uiți, nu să pui mâna!
--- Lasă-l, că oricum acolo ajungem în cele din urmă, zice Deea nerăbdătoare.
--- Păi… ăăă..., în fine.
Celelalte fete nu mai zic nimic nici ele când le ia Gigi la pipăit, așa că stau și eu. În cele din urmă Jose și Luci dau năvală pe sânii noștri și ne pipăie cu nesaț, peste și prin sutiene. Îmi vine și mie rândul și Luci se pune în vine în fața mea și îmi cuprinde o gleznă cu ambele palme, mângâind-o abia atins. La cât de mojic poate el să fie, e foarte tandru în atingeri. Jose mă ia prin surprindere și se poziționează în spatele meu, prinzându-mă de umeri și apoi trecându-și mâinile pe spate până pe fund, unde se oprește și mă pipăie cu poftă. Între timp, Luci a început să urce pe picior cu ambele mâini, încet, trecând ușor de genunchi și cuprinzându-mi coapsa cu totul. Se mișcă încet apropiindu-se periculos...



    Login