Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSholiton.6 Sa-mi bag pila...
Autor : RosaCanina - 2022-01-24
Citita de 6798 ori - Nota 8.85 (355 voturi)
Sholiton.6 Să-mi bag pila...

Sunt încă în stare de șoc după ce Deea s-a masturbat cu nonșalanță în fața băieților. Dacă dezinvoltură caută, sau dezemvelitură cum îi zice Gigi, cred că ne-a cam luat fața la toate. Noi celelalte ne-am rezumat la care un banal striptis, dar Deea ne-a cam luat fața.
Oare or s-o declare câștigătoare? Nici nu știu cum de am ajuns până aici. Mă așteptam să fie doar o simplă reclamă la lenjerie intimă, dar cumva ne-a luat valul. Adică da, când am venit aici mă așteptam să mi se ceară să rămân în chiloți, dar eram hotărâtă să zic pas dacă mi se cere să-mi dau jos chiar și sutienul. Trebuia să-mi dau seama de la început ca ceva e în neregulă, când am auzit-o pe una cum suge pula în biroul de lângă noi doar ca să intre în concurs. Ca să nu mai zic că pe alta au trimis-o să îl fută pe băiatul de la procesare video, și nici măcar nu a intrat în audiții. Pe de altă parte, se pare că asta e normal în ziua de azi. Jobul, de la magazinul de produse naturiste cum crezi că l-am pierdut? Au luat o puștoaică din anul întâi în stagiu de practică, dar ea a cerut să o angajeze pe program permanent. Șeful i-a spus că nu are cum, că deja are suficient personal. Inițial. Însă tipa i-a oferit șefului tratamente naturiste pe sub masă. I-a supt pula chiar în timpul programului de lucru, pe sub tejghea, cu mine de față și clienți în magazin! Mi-a picat fața!! Șeful zâmbea și servea clienții mai departe de parcă nimic nu s-ar întâmpla. Ba, mai mult, în timp ce târfulița îi dădea muie, îmi făcea din ochi și îmi spunea să nu mai frec menta și să fiu atentă la clienți. Ce mai încolo-ncoace, peste tot se intră pe pile, să-mi bag pila...
În seara aceea i-am bătut obrazul. Cum se poate atâta nerușinare? Însă el a început să-mi explice ce tehnică ireproșabilă a avut gagica și să-mi descrie cum își înfășura limba în jurul pulii și cum i-a supt-o mai bine decât oricine și că nu crede că există pe lumea asta cineva care să știe să satisfacă un bărbat mai bine decât ea. Ce prostie! Cum ar putea ști el asta? Sunt sigură că a avut parte numa de tipe neexperimentate până atunci. I-am explicat că e imposibil, că e doar o puștoaică proastă și fără experiență, dar degeaba. M-a mâncat în cur să mă cert cu el pe tema asta și, în cele din urmă, s-a enervat și a zis că ori îi dovedesc că sunt mai bună decât stagiara ori îi dă ei jobul meu. Evident, i-am zis să-și vâre jobul pe gât!
Și uite-așa am ajuns să dau audiție pentru o reclamă la chiloți. În mintea mea eram hotărâtă să zic pas la orice solicitare nepotrivită. Nu-mi dau seama cum am ajuns aici, complet goală pe un șezlong, holbându-mă la trei bărbați cu pulele scoase din pantaloni! De fapt știu. De vină a fost lenjeria mea de bumbac alb care a devenit complet transparentă când am ieșit din piscină. Dar măcar eram cât de cât îmbrăcată. Bine, fără sutien, dar cu sânii acoperiți cu părul și brațele. Ba chiar am fost mirată de profesionalismul lor, nici unul nu s-a holbat la mine, nici măcar când mi-am dat chiloții jos și mi-am etalat fundul. În afară de Gigi, care e cam țăran de felul lui. Chiar am fost frustrată că n-au ochi pentru mine, se uitau numai la celelalte tipe. Și dintr-una alta, am ajuns să fac striptis și să pun mâna pe toate pulile lor. Dacă nu mi-ar fi pizda fleașcă în acest moment, aș fi de-a dreptul revoltată.

Scena în sine este de necrezut: Mina, Dona și cu mine stăm înșirate goale pe șezlonguri încercând să stăm în așa fel încât să nu ni se vadă toate alea în timp ce Deea face victorioasă o tură de piscină. Toate trei încercam să ne acoperim sânii și pubisul cu mâinile, însă Mina pare că profită de situație și mai mult își mângâie țâțele decât le acoperă, iar palma cu care își acoperă pizduța pătrunde tiptil între picioare.
Băieții sunt toți cu pulile pe-afară cum i-a lăsat Deea, Gigi și-o freacă fără jenă, Jose s-a ridicat în picioare să o vadă mai bine pe Deea cum face o tură înot trufașă prin piscină iar sperma i se prelinge din vârful pulei, Mina se holbează cu poftă la pulele băieților și se masturbează din ce în ce mai evident.
După vreun minut lui Luci îi revine vocea.
--- Se pare că iar avem egalitate.
--- Cum șefu’ egalitate, că fata asta roșcată a fost cea mai tare, zice Gigi frecându-și pula cu foc.
--- Bă, tu ești prost, îți faci labă așa cu nerușinare în fața domnișoarelor?, întreabă Luci trăgându-și pantalonii.
--- Păi șefu’, și fata asta creață se freacă, ea de ce are voie?
Luci se uită la Mina cum se masturbează pe furiș, ea își retrage repede mâna și se face că plouă. Luci își bagă picioarele și se decide să-i ignore pe amândoi.
--- Tehnic, criteriul era numărul de pule sculate, și e egal. Dar da, parcă Deea e puțin în avantaj, zice Luci aranjându-și pula mai bine, că îl deranja fermoarul de la șliț.
--- Da, cam așa e, zice și Jose.
--- Chiar a dovedit că nu îi e jenă cu corpul ei. Mina, de exemplu, s-a jenat când am surprins-o masturbându-se puțin mai devreme, iar de celelalte două fete nu mai zic, parcă sunt niște pisici prinse cu botu-n lapte.

Imediat Mina reia frecușul pizdei, fără să se mai ascundă. Dona își dă brațele la o parte descoperindu-și sânii și pubisul iar Jose începe și el să-și facă labă. Nu-mi vine să cred că aproape toată lumea se masturbează pe față! Mina se uită la Jose aproape salivând și își desface larg picioarele ca să ajungă mai bine cu mâna la pizduță. Își strecoară două degete între labiile ei cărnoase despicându-le încetișor. Gigi se lasă pe spate și începe să-și plimbe mâna pe toată lungimea pulei extrem de lungi. Mă întorc pe lateral să-l văd mai bine. A prins-o vârtos și a început să tragă în jos dezvelindu-i extrem de lent vârful. Mina se uită cu poftă la capul belit al pulei lui imense și își introduce încet degetele în pizdă gemând ușor.
Lângă mine, Dona lasă jena la oparte și începe să se mângâie pe țâțe. Ce naiba, chiar toți se masturbează pe față? Până și Luci și-a prins coaiele în palmă și parcă le cântărește.
--- Da, cred că aproape toate fetele au arătat că nu le e jenă de corpul lor, mormăie Luci.
Futui, parcă văd că mă elimina pe motiv de jenă, la cât de chircită stau. Îmi destind repede corpul și-mi iau mâna de pe sâni, să mă etalez și eu un pic. Dona mă vede și desface picioarele, trecâ...



    Login