Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSholiton.5 Auditia
Autor : RosaCanina - 2022-01-19
Citita de 7332 ori - Nota 8.84 (387 voturi)
După proba de departajare cu scena din Basic Instinct am rămas puțin contrariată dar triumfătoare. Mă încearcă o stare de excitare că m-am etalat fără jenă în fața unor străini amestecată cu una de bucurie că am depășit câteva tipe superbe și cu surescitare că nu știu ce urmează.
Jose vine cu o altă idee de departajare:
--- Hai să vedem care dintre ele se descurcă cel mai bine la a stârni pasiunea unui bărbat.
--- Adică vorpulătoatea?, zice Gigel bucuros că s-a prins despre ce e vorba.
Luci și Jose izbucnesc în râs și-și dau ochii peste cap.
--- Voluptatea bolovane, voluptatea. Ce ai în minte Jose?
--- Să le lăsăm creativitatea să zburde și să vedem cine reușește să ne stârnească o erecție fără nici un contact direct.
--- Nu-i o idee rea. Obiectiv, scurt și la obiect. Pula nu minte niciodată. Dar cum? Bun, cine vrea să înceapă?
--- Adică, ce exact trebuie să facem?, întreabă Mina.
--- Absolut orice vrea fiecare. Orice, cu condiția să nu ne atingeți pe nici unul. Câștigă contractul cine reușește să scoale cele mai multe puli.
--- Păi, și cum știu dacă am reușit...
--- O să se vadă, crede-mă. Și fiecare are la dispoziție exact 3 minute.
--- Adică trebuie să ne dezbrăcăm?, întreabă ea șovăitoare.
--- Nu. Numai dacă vrei. Dar nu trebuie. Și acu pe bune, ești doar în prosop, nimic pe dedesubt, te-ai plimbat in fundul gol pe lângă piscină de câteva ori, ne-ai arătat pizda frontal fără nici o jenă, și tot te jenezi?
--- A, nu, nu...
--- Șefu, eu am o problemă, ridica Gigi mâna.
--- Ce-i mă Gigele, it trebe Veagra?
--- Nu șefu, pula mea cam e deja erecționată.
--- Atunci fugi la baie și toarnă niște apă rece pe ea, ce mai aștepți.
--- A, cred că și eu trebuie să merg, se scuză Jose.

După ce se întorc cei doi, Mina se oferă prima să înceapă, fiind mai pe fază decât Deea. Începe să danseze languros pe o muzică imaginară etalându-și picioarele lungi, superbe.
--- Gigele, ia bagă mă niște muzică, ce păzești?
--- Da șefu’!
Pe muzică Mina prinde curaj și dă din fund împingându-l în față, către cei trei, apoi aplecându-se din când în când din mijloc, dezvelind fundul bombat pe sub prosopul înfășurat în jurul trunchiului ei subțire. Dar nu se oprește aici, începe să-și dea prosopul încet jos, expunându-și sânii. Se mângâie puțin pe sâni, dar îi scapă prosopul. Și-l ridică repede să se acopere, dar renunță și se dezvelește din nou, rămânând goală pușcă. Dansează în fața celor trei, se rotește și își arată fundul perfect, se mângâie pe fese, se apleacă în față și-și expune pizda din toate unghiurile până îi expira timpul.
--- Binișor. Hai, mergi pe la fiecare și verifică dacă i s-a sculat pula.
--- Cum? Adică..., ok.
Se duce la Gigi, și îl pipăie peste umflătura din pantaloni.
--- Pare sculată...
--- Dacă nu ești sigură, atunci nu se pune. Încearcă la următorul.
--- Păi, cred că e sculată, zic eu.
--- E sau nu e? Află sigur.
--- Cum?
--- Nu așa, bagă mâna în chiloți, că nu poți ști sigur dacă e sculată altfel.
Mina șovăie puțin, dar apoi bagă mâna în pantalonii lui și-l pipăie. Pleacă satisfăcută către Jose, face la fel, și apoi se apropie temătoare de Luci. Nu știe ce să facă.
--- Hai odată, nu te mai codi, ca deja îmi trece.
Pipăie și pula lui și chicotește satisfăcută:
--- 3 din 3.
Se duce să-și ia prosopul țopăind de bucurie.
--- Lasă prosopul, rămâi așa că îți stă bine. Băieți, hai, la baie, apă rece. Următoarea să se pregătească pe tușă.

După ce se întorc băieții, se bagă Dona în față și începe să facă și ea striptis. Plusează cu dat din fund, se trage cu mâinile de fese ca să i se vadă cât mai bine pizda, apoi se întoarce și se mângâie pe sâni și pe pizdă. Jose se mângâie fără să vrea peste umflătura din pantaloni și Gigi aproape că salivează. Trebuie să recunosc că mă cam excită și pe mine. La un moment dat Dona chiar își bagă două degete în gură și apoi în pizdă, dar i se termină timpul.
Momentul adevărului. Am senzația că a după două ture de apă rece pe pulă prestația ei nu a produs efectul scontat. Merge la Gigi și și îl pipăie peste pantaloni, dar, să fiu sinceră, de unde stau eu nu se vede nici o umflătură. Îi băgă mâna în pantaloni și scoate un “Oh!”, și îl declara câștigat.
--- Ești sigură?, întreabă Deea neîncrezătoare. Nu pare că e chiar așa.
--- Păi ce facem, trișăm?, zice Luci.
Dona aruncă fulgere din priviri către Deea, desface cureaua și prohabul lui Gigi și scoate cu greutate afară o pulă imensă și clar sculată. Rămân șocată de cât de mare poate s-o aibă și cum o ține Dona triumfătoare strânsă în pumn.
--- Se vede acum?, întreabă ea sarcastic.
Îl lasă pe Gigi cu pula scoasă, trece mai departe și procedează la fel cu Jose și cu Luci, le scoate pulele la vedere să nu fie discuții. Mă holbez fără să vreau la cele trei pule sculate. Luci o are mai scurtă dar mai groasă ca toți iar Jose destul de normală.
Dona aruncă prosopul și țopăie fericită că le-a întărit pe toate 3.

Uau, sunt șocată cât de libere și sigure pe ele sunt fetele astea! Oare să fac și eu strip în fața unor străini? Dacă mă opresc acum e clar că ies din cursă. Și oricât de misogin și mojic ar fi Luci, are dreptate, deja le-am arătat tot ce era de arătat. M-au văzut goală din spate și din lateral, le-am arătat pizda și fundul pe sub prosop și din față și din spate, ce mă mai tot codesc atâta?
Cât se duc băieții la baie să se răcorească îmi dau seama că devine din ce în ce mai greu să le tot scoli pulele și mă pregătesc să mă bag în față. Însă Deea nu pare să se streseze, mă lasă.

Decid să încep în forță, îmi smulg prosopul de pe mine, defilez prin fața lor, pun un picior pe șezlong și mă sui deasupra lui Luci, dansez în pizda goală drept deasupra lui. Sper să nu mă răstorn cu el și cu șezlong cu tot. Fac la fel și cu ceilalți doi și-mi mângâi pizduța udă în fața ochilor lor până-mi expira timpul. Sper că am reușit.
--- Hai, verifică recolta, zice Luci zâmbind.
Mă duc la Gigi, se vede prin pantaloni că e tare, dar îmi strecor mâna în chiloții lui să o simt să fiu sigură. E fierbinte și tare și foarte lungă. O mângâi și mă bucur puțin de ea, simt cum se întărește instant la atingere, de mult eram curioasă să o simt în palmă. Uau, simt cum mi se udă și mai tare pizduța când îi prind pula în palmă. După cât...



    Login