Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSholiton.2 Preselectia
Autor : RosaCanina - 2021-11-16
Citita de 8782 ori - Nota 8.86 (470 voturi)
Sholiton, lider de piață, 2000 de euro pentru un spot publicitar de doar 30 de secunde… Era o ofertă de nerefuzat. Aşa că, într-o dimineaţă plăcută de august m-am prezentat la audiţie.
Și iată-mă acum, pe o străduţă obscură din centrul Clujului, intrând într-o sală de așteptare plină ochi. Nu știu de ce sunt șocată că, în afară de mine, au mai citit anunţul jumate din piţipoancele din Cluj. Antecamera este complet neîncăpătoare, cred că sunt peste o sută de fete aici, și chiar și câţiva băieţi! Iar unele fete sunt de-a dreptul urâte. Ce-o fi în capul lor? După vreo 10 minute de aşteptare, se aude o voce care încerca să acopere gălăgia din sală.
--- Linişte vă rog, linişte! Numele meu este Luci și sunt responsabil cu triajul. Vom selecta pentru audiţii maxim 10-20 de fete. Toţi sunteţi pentru audiţie aici?
--- Daaaaa, răspunde o cacofonie de voci.
--- Prietene, dar tu n-ai ţâţe, râde domnul Luci îndreptând mâna către un tip din sală. A, și încă unul. Ce dracu e în capu’ vostru, e o reclamă la lenjerie de damă, ieşiţi naibii afară de-aici! Al dracu idioţi, nici măcar n-aţi citit anunţul până la capăt, deşi e mai scurt ca un sms.
Vreo patru tipi se ridică mormăind și părăsesc sala în timp ce domnul Luci bombăneşte ceva neinteligibil. E un tip înalt, bărbos, cu figură autoritară.
--- Va fi un spot publicitar pentru lenjerie intimă. Adică chiloți și sutiene în cazul în care nu știți clar ce-i aia. Cine are o problemă cu a apărea la TV doar în lenjerie intimă este rugat să poftească afară.
--- Trebuie să ne scoatem și pantalonii, sau numai bluza?
--- O Doamne cu ce amatori am ajuns să lucrez! Nu dragă, nu trebuie să dai jos nimic. Dimpotriva, mai pui și ceva pe deasupra. Numai că nu aici, e un studio mai la vale care filmează o reclamă la sutane, strigă Luci nervos. Ai greșit adresa.
--- Și cu cât se plătește, tot cu 2000 de euro?, întreabă o altă voce.
--- Daaa, sigur, zice el ironic. Mă fată, dacă erai doar proastă, era cum era, da mai ești și urâtă pe deasupra. O să ceri bani de la Sfântă Biserică? Nu ți-ar fi rușine? La reclama aia te duci pe gratis, dar ţi se spală păcatele. Hai, afară!
Vreo zece fete se ridica pufnind și părăsesc sala. Mă bucur că se mai elimină concurența, sunt prea multe fete aici și multe arată bestial.
--- Și tu, tu, tu, tu, tu afară, indică enervat domnul Luci câtorva fete.
--- De ce Domnule Luci?, întreabă contrariată una dintre ele, o tipă solidă plină de piercinguri și tatuaje.
--- Luci! Doar Luci, că n-am o sută de ani!, se răstește el.
Cred că are vreo 35 de ani, dar totuși, e mai în vârstă decât toate fetele de-aici.
--- Tu ești proastă, n-ai citit anunţul? Zicea că se căuta top model, nu sperietori de ciori! Hai, valea!
--- Adică vreţi să spuneți că Sholiton este o marcă misogină care obiectivizează femeile?, ripostează tipa cu tatuaje. Adică vreți să spuneți că discriminați în funcție de aspectul fizic?, zice ea ridicând tonul și mai mult. Mă întreb ce ar zice Consiliul Naţional pentru Promovarea Discriminării despre asta.

Luci se oprește contrariat din eliminat fetele urâte și grase și o studiază din cap până-n picioare, părând că da înapoi.
--- Cine altcineva din sala asta mai crede că anunțul obiectivizează femeia și este discriminatoriu? Mâna sus!
Vreo zece persoane ridică mâna şovăitor dar, treptat, numărul mâinilor ridicate creşte și peste jumătate sunt acum cu mâna sus. Adevărul că da, chiar e misogin. Să ridic și eu mâna oare? Luci pare că se înverzește la faţă și izbucnește deodată:
--- Toți cei cu mâna sus: VALEA! Afară cu voi! Acum!
--- O să depun plângere la CNCD, strigă rockeriţă nervoasă.
--- CNCD-ul e la stânga. Mult succes și cale bătută!
În câteva minute mai mult de jumătate din sală se golește. Luci nu s-a oprit din eliminat, fetele care sunt mai plinuțe sau mai urâte sunt date afară fără discuții, iar restul primesc care un bilețel cu un număr și un contract. Ce mojic! Mai rămân vreo 20-30 de fete în afară de mine. Nu ştiu dacă să mă bucur că am fost selectată să rămân sau să mă răzvrătesc și eu.
--- Citiți cu atenție contractul și scenariul. Dacă nu vă place ceva sau nu credeți că vă veți descurca, știți unde e uşa. Dacă nu știți să citiți, și mai bine. În 5 minute o să vă chem în ordinea numerelor de pe bilețele. Capiche?
Se face linişte și Luci se duce în altă cameră. Citesc și eu cu atenție contractul, să nu care cumva să iau vreo țeapă. Pare ok, nimic scris cu litere mici la subsol, totul e pe bune.
Scenariul pare extrem de simplu: "Protagonista iese din piscină radiind încredere și dezinvoltură. Își aranjează breteaua costumului de baie care căzuse într-o parte și îşi aruncă părul ud pe spate, zâmbind provocator. Culege elegant un pahar de vin de pe masă, soarbe din el, îl pune la loc pe masă și se îndepărtează către ieșire. Cadru din spate. Protagonista își scoate sutienul cu mâna stângă dintr-o singură mișcare, lăsându-l să cadă pe jos, întoarce capul și corpul parțial privind înapoi către cameră, zâmbind provocator și acoperindu-și sânii cu o mână, apoi îşi continuă drumul către ieșire. Scena se încheie cu un cadru cu gleznele protagonistei în cadrul ușii și chiloții căzând în urma ei. Exclus nuditate sau elemente clasificabile ca neadecvate pentru un public sub 18 ani. Reclama va rula în cinematografe și canale publicitare la Mall."

Hmm, credeam că scenele nu implică să mă dezbrac, însă nu va apărea nimic în reclamă ca atare. Bine că nu e destinată televiziunilor, că dacă ar vedea-o ai mei... La Mall și la cinema nu-i nici o șansă să ajungă ei. Mă bucur că mai pleacă vreo câteva fete din proprie inițiativă, am rămas sub 20 de persoane acum. Eu am numărul 14, deci am ceva de așteptat.

Tipele intră una câte una, majoritatea sunt selectate, unele ies mai mult sau mai puţin supărate sau chiar plângând. Aproape o oră mai târziu îmi vine și mie rândul, în sfârșit. Intru și mă ia în primire Luci, sunt cam stresată. E o cămăruță mică separată de următoarea cameră de un perete fals din plastic semi-transparent. Dincolo de el pot vedea niște siluete așezate pe ceva, probabil candidatele care au trecut de preselecție.
--- Bună, cum te numești?
--- Roxi Bar...
--- Doar numele mic e suficient, mă întrerupe el. Roxi, ce vârstă ai?
--- 22 de ani.
--- Experiență anterioară?
--- Am lucrat ca vânzătoare într-o...
--- În modelling!, mi-o taie el scurt.
--- A..., nu.
--- Bine, hai să vedem cu ce lucrăm. Dezbracă-te.
--- Poftim?, întreb eu şocată.
--- Dezbracă-te. Ce nu înțelegi? Vreau să văd cum arăți în costum de baie. Ai citit scenariul?
--- A.., da, înțeleg, zic eu șovăitoare. Dar nu mă dezbrac de tot, nu?
--- Numai dacă vrei tu neapărat, rânjeşte el.
Mă uit în stânga-dreapta căutând vreun paravan unde să mă dezbrac, dar în afară de masă la care stăm nu mai e nimic în cămăruţă în care suntem. De fapt nici nu e o cameră propriu-zisă, este doar un intrând separat de rest printr-un perete din plastic. De partea cealaltă se pot auzi vorbind în șoaptă celelalte candidate. Mă dau în spatele scaunului, mă dezbrac stingherită și îmi pun hainele pe spătar. Mi-e ciudă că nu mi-am luat și eu măcar un sutien mai acătării. Am plecat de-acasă cu un sutien banal, plicticos, din acela subțire, simplu și alb. Și chiloți albi, de bumbac, la fel. M-am gândit că oricum o să-mi dea să port produsele la care fac reclamă. Tipul mă scanează din cap până-n picioare.
--- Ia, roteşte-te, te rog. Pari cam timorată. Sigur eşti în largul tău pentru o astfel de ţinută?
--- Da, da, desigur, zic eu îndreptându-mi spatele și luând o poziţie mai degajată.
--- Mda, fie, hai, treci în camera următoare. Hainele lasă-le în cuier, le iei la plecare.
--- Păi și, rămân aşa, aproape dezbrăcată?
--- Mergi la piscină, cum ai vrea să stai? Oh, incredibil, cu ce amatoare am ajuns să lucrez… Dacă lucram cu o agenție nu se întâmpla așa ceva, se lamenteaza el.
Trec de uşă și mă aşez pe băncuţa de lângă peretele de plastic, lângă celelalte fete. E un hol semi-luminat, cred că doar un fel de antecamera pentru platoul de filmare. Și celelalte fete par cam stinghere, însă unele dintre ele sunt chiar în largul lor, una fumează, alta stă sprijinită de perete, celelalte se joacă pe telefon… Ah, la naiba mi-am uitat telefonul în poșetă.
Aud cum intră următoarea candidată și începe pseudo-interviul. Se aude totul perfect, e doar un perete fals din PVC. O cheamă Andreea, dar preferă să i se spună Deea. Se pare că are 30 de ani și Luci o descalifică instant. Ea protestează vehement că e discriminată iar Luci se irită imediat. Tipa reia atacul din alt unghi:
--- Luci dragă, să nu ne pierdem cumpătul. Ție ţi se pare că eu arăt de 30 de ani?
--- Domnișoara Deea,...



    Login