Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sex la dinamo
Autor : fanteziibu - 2018-08-18
Citita de 7456 ori - Nota 5.52 (44 voturi)
Este prima fantezie pe acest site asa ca ma poti lua usor.

Sunt impreuna cu iubita mea doi mari parteneri de afaceri, dar la sfarsitul saptamanii iubita mea M simte o placere sa lase controlul pe seama mea, mai ales ca are un intreg departament de oameni sub conducere, mai ales barbati.

Asa ca sa stiu ca sunt chef sa fie sclava mea trebuie doar sa inceapa sambata dimineata sa imi suga pula pana ma trezeste, iar apoi sa imi spuna.
- Stapanul meu D. ce vrei la masa la micul dejun?

I-ar atunci eu o sa ii raspund.
- Vreau sa imi hranesc intai sclava, asa ca suge pula si inghite tot. Si incep efectiv sa pun mana pe parul ei brunet si incep sa o fut in gura intr-un ritm acelarat pana ejacule la ea in gura.

Dupa ce se linge pe buze de sperme imi raspunde.
- Multumesc pentru masa stapane.

Atunci ii comand ca eu vreau sa se duca in bucatarie si sa imi pregateasca o omleta si sa mi-o aduce la pat.
M: - Da stapane !

In cat timp ea se duce sa o pregatesce mancarea, eu imi iau o carte porno si ma apuc sa citesc si sa ma masturbez, si asa incepe un week-end cand M. este sclava mea

In ziua in care M este sclava mea pot sa ii fac ce vreau si va fi cea mai ascultatoare. asa ca o sa va povestesc o sambata mai speciala.

In aceasta sambata am decis sa mergem dupa micul dejun la inot si eu ii ordon sclavei sa se imbrace ca o tarfa dornica de pula. Si anume sa ea o rochita neagra de piele care sa ii lase descoperit un deget de fund descoperit , sa nu ia nici chiloti, si nici sutien pe sub, astfel sa aiba pizda cat mai descoperita, iar prin acea rochita se vedea foarte clar cat de excitata este la sfarcuri este si dornica de pula.

Intimp ce conducea catre Dinamo, eu ma mai jucam la pasarica ei si o excitam foarte tare.
M: -Stapane te rog sa imi dai si mie un orgasm, te rog, rog, ...
D: -Curvo inca nu meriti.

Dupa ora de inot ne ducem spre dusuri sa ne pregatim de plecare si atunci ii spun ca am chef sa vina si sa ma spele pe spate la barbati, dar sa astepte ca ii fac eu un semn (de precizat aici ca la dusuri la barbati nu exista perdele si sunt vreo 6 dusuri ca la camin.)

Cand intru inauntru si nu este nimeni o chem si o pun sa se dezbrace si sa inceapa sa ma spele. Intre timp mai vin barbati se mai uita la noi, si pe ea o excita maxima, dupa un timp cand totul se elibereaza, o pun la perete si o patrund cu pula in pizda ei foarte uda de la atat excitare. Abea reuseste sa nu tipe cand primeste orgasmul pentru ca a fost ascultatoare,
Dupa o pun in pozitia de scala si incepe sa o pun sa suga pula, atunci vine un prieten de bussines A la dusuri care nu l-am vazut la piscina, si ma intreaba ce fac. Eu ii raspund:
- Uite bine, ma spal si eu, tu ?
A: Uite imi place curajul sa iti aduci curva la dusuri, dar nu crezi ca am vrea si noi?

M cu pula in gura incepe sa tremure, de emotie, si de orgasm stiind ca sta intr-o astfel de positie rusinoasa si eu vorbesc fara vreo jena.
D: -M, ridica fundul sa poate sa te patrunda si A in acest timp.

M cu emotie, dar si cu excitare, isi ridica fundul si-l indreapta spre pula lui A, care era mai groasa ca a mea. Era pentru ea prima oara cand simte o pula straina in pizda ei. In acel moment A incepe sa o patrunda din ce in ce mai tare, si totodata abea reuseste sa nu ma muste de pula ...



    Login