Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sex intre prieteni de familie-2
Autor : TeddyS - 2021-12-18
Citita de 17358 ori - Nota 6.78 (317 voturi)
Pentru intelegerea acestei povestiri, trebuie citita prima sa parte, unde sunt prezentate personajele si inceputul actiunii.
Sexul in trei este diferit de sexul in doi in aceasi masura in care sexul in doi difera de autosatisfacerea solitara. Nu vreau sa afirm ca unul sau altul este mai bun, spun doar ca sunt lucruri diferite.
In timp ce la sexul intre doi parteneri intervine intimitatea si cunoasterea graduala (in unele cazuri poate ceva mai abrupta), fanteziile si noile experiente facandu-si loc treptat si in urma acumularii unei oarecare experiente, la sexul in trei lucrurile stau in mare masura diferit.
In primul rand, partenerii sexului in grup trebuie sa aiba ceva experienta si multa dezinhibare, o mare toleranta fata de ceea ce dogmaticii considera tabu si deci o mare libertate in ceea ce gandesc si fac.
In ciuda aparentelor si a ceea ce putem vedea pe diferite canale media de profil, unde sexul in grup este prezentat ca o impreunare pur carnala, lucrurile nu stau chiar asa simplu, fiind vorba de o componenta mentala importanta.
Prezenta unui partener suplimentar (sau ai mai multor) schimba mult lucrurile. Trebuie ca acesta sa fie inteles si respectat de ceilalti, trebuie tinut cont de dorintele, de preferintele si personalitatea sa.
Grupul de trei (sau mai multi) se comporta diferit de cuplul de doi, fiind vorba de mai putina intimidate si de mai mult dinamism, de ceva mai multa fantezie si mai mult curaj.
In schimb, rutina intervine mai greu si satisfactiile sunt pe masura. Vorbim de cazurile unde relatia de grup este reusita si drept urmare de durata mai indelungata.
Exista desigur si dezavantaje, cum ar fi cele legate de dificultatea de a aduna grupul intr-un anumit loc in acelasi timp si de faptul ca de multe ori membrii grupului nu fac parte din aceasi familie, de unde soti gelosi si care au tendinta, atunci cand afla de legatura extraconjugala a partenerului, de a lua masuri extreme.
Toate acestea au fost traite de noi, cei care am avut sansa de a experimenta un timp destul de indelungat senzatiile trupesti si mentale ale sexului in grup.
Daca prima oara am facut-o impreuna din intamplare, urmatoarele sedinte s-au datorat curiozitatii si dorintei de a descoperi senzatii noi.
Ne-am intalnit, chipurile, din dorinta de “a mai discuta una, alta”, in realitate fiecare gandindu-ne cum sa incepem repriza de sex, usor jenati de situatie. Ne aflam tot la sediul firmei lor, loc foarte prielnic pentru astfel de nebunii.
Cea care a avut tupeul de a sparge gheata a fost Cami, care stand intre noi doi (toti in picioare) si fara nici o legatura cu discutia pe care o purtam in acel moment, ne-a bagat cate o mana intre picioare ,simultan, ne-a strans destul de tare organele si apoi a inceput sa le maseze lasciv, calculat si staruitor. Impartiala, o facea cu aceasi pasiune pentru amindoi. Eram doi barbati surprinsi placut de gesturile ei si care traiam senzatia noua si unica a faptului ca puteam imparti placerea oferita in mod generos de femeia care era langa noi. Nici eu nici Stelu nu eram avantajat sau defavorizat de partenera noastra, care incepuse sa ne sarute pe rand, patimas, pe gura, fara a renunta nici o clipa sa ne tina in mana barbatiile facand o miscare de dute-vino pe toata lungimea lor.
Cu o dexteritate remarcabila, ne-a descheiat la pantaloni si a inceput sa ne frece simultan direct pe pulile zdravan sculate.
Eram tot in picioare, inca nu vroiam sa trecem la sex oral, doream sa mai prelungim acest moment de inceput.
Dupa un timp, am rupt simetria actiunii. Am dezbracat-o dintr-o miscare de rochia din material gri cu nuante sidefate, pe care am aruncat-o neglijent pe un fotoliu. Am inceput sa o musc de sani prin sutien si gemetele pe care le scotea ma incitau mai tare.
Imi aduc aminte foarte bine acel moment in care ea, numai in sutien, chiloti( ambele piese din material semitransparent, dantelat) si pantofi albastru-inchis cu tocuri lungi si subtiri statea in fata noastra si incerca sa ne tina piept ( la modul cel mai propriu). Dar noi eram pusi pe fapte mari.
I-am bagat ambele maini pe sub sutien, de jos in sus, am strans-o tare de sani si apoi dintr-o miscare am rupt acest obiect vestimentar, care si-a gasit locul langa rochia de pe fotoliu.
Am inceput s-o musc succesiv de ambii sani (conventia era sa nu musc prea tare pentru a nu lasa semne care puteau fi vizibile mult timp si puteau provoca neplaceri conjugale). Combinam acestea cu sarutari dese si chiar cu niste limbi ce trasau pe sani directii circulare sau de jos in sus.
Nu cred ca ma inselam atunci cand constatam ca tatele ii erau parca mai tari iar sfarcurile pareau mai ridicate, semn de excitatie maxima.
Nici nu am observat cand s- dezbracat “profesorul”. In momentul in care am atacat sutienul lui Cami ,el facuse un pas in spate. Acum revenea cu un falus semet , gata de atac. I-a bagat femeii mana in chilotii pe care inca ii mai avea pe ea si a inceput sa-i maseze hotarat muntele lui Venus, fara a omite sa coboare si mai jos, unde patrundea ,cu tupeu, destul de adanc in pizda, cu patru degete si o portiune mare de palma. Ii facea un masaj interior, de jos in sus, agresiv si care ii confereau Cameliei un echilibru instabil, pe tocurile ei lungi.
Desi nu era prea multa lumina, se puteau vedea ochii ei frumosi mariti de excitatia momentului, privind intr-un punct fix, stralucitori si totusi parca putin umezi.
M-am retras si eu un pas, pentru a ma dezbraca grabit si a participa la actiune ca partener cu drepturi egale.
Probabil ca mirosurile specifice unei astfel de activitati pluteau in aer de ceva timp, dar eu abia atunci le-am simtit cu adevarat cu toata gama lor variata de nuante: parfum delicat de femeie amestecat cu parfumurile mai patrunzatoare, mai transante, folosite de mine si Stelu, amestecate in mod excitant cu aromele organice emanate in mod specific de fiecare din cele trei trupuri infierbantate, dornice de a se contopi (transpiratia amestecata cu feromoni masculini si lichidul lubrifiant eliberat preponderent de femeie joaca un rol esential in aceasta combinatie).
Senzatia generala era de exuberanta amestecata cu euforie si ne dadea impresia vietii traita la maxim.
Cu ochii sclipid, cu tot trupul incordat, cu penisul sau urias erect, privind-o posesiv de sus in jos, „profesorul” se adresa Cameliei:
-Trebuie sa te am acum , pe loc, altfel mor!
Am vrut sa-i spun direct ca nu e o idee prea buna, vom termina prea repede si ar fi de dorit sa mai taraganam putin lucrurile. Dar mi-am dat seama imediat ca ar fi fost o lipsa de tact care l-ar fi iritat.
Am procedat altfel, m-am lipit de ei si l-am intrebat complice:
-Ce ai gasit asa interesant aici ? si mi-am bagat si eu mana in chilotii lui Cami.
Ideea a fost bine primita de amandoi, drept urmare mi-am castigat si eu dreptul de a explora zona, Stelu incepand sa se ocupe de partile superioare ale trupului ei. Tate framantate, muscate usor, sarutate. Sarutari pe gat, obraji, pe ochi.
Eu cotrobaiam prin chilotii lui Cami, facand cam ce facuse „profesorul ” inaintea mea incercand sa provoc aceleasi senzatii , aceleasi placeri si pentru ea si pentru mine.
Amandoi aveam pulile (bine sculate) lipte de trupul ei.
Ce a urmat a venit de la sine, fara sa fi fost stabilit ceva in prealabil: Stelu a ridicat-o de umeri , eu de coapse si am intins-o cu fata in sus pe canapeaua destinata protocolului ( si ce faceam noi tinea tot de un soi de protocol, nu-i asa?).
Chilotii (ramasita vestimentara inutila acum) i-au disparut imediat, lasand locul unei imagini incitante in centrul careia se afla o pizda usor desfacuta, negricioasa pe contur si rozalie la mijloc ,probabil datorita vascularizarii sporite produse de excitatia sexuala.In continuare picioarele larg desfacute se terminau cu pantofii albstri cu tocuri lungi. Avea niste craci care au facut multe femei sa paleasca de invidie si multi barbati sa aiba dureri de coaie. Acum tot trupul sau ne apartinea si depindea numai de noi sa gasim calea de a obtine impreuna satisfactia maxima.
Sunt un mare amator de sex oral si nu am putut rata momentul. I-am ridicat unul din picioare pe umar si pornind de la glezna am coborat sarutand si muscand usor inspre pulpa, unde am insistat putin, apoi am coborat mai departe inspre partea de jos a vulvei unde mi-am facut de lucru cu limba si am muscat usor.
Scotea niste sunete scurte si ascutite de placere, era incordata si tremura fiind foarte aproape de un extaz sexual absolut. Uda toata acolo jos, avea atitudinea unui animal intaratat la maxim, gata sa ne primeasca, dar si sa ne sfasie daca nu ii ofeream ce isi dorea. Adica un orgasm adanc si daca se poate, repetat.
Am continuat dupa un ritual mostenit in urma unei experiente destul de indelungate, muscand usor si repetet atat labile exterioare cat si cele interioare, departate cu degetele de la una sau chiar ambele maini. In aceasta faza se poate incepe cautarea punctului „G” folosind unul din degetele disponibile.
Acesta (daca exista) se afla destul de aproaope de vagin , reprezinta un punct de sensibilitate maxima si stimularea sa duce femeia la un orgasm sublim.
Cu limba am explorat clitorisul, cu miscari circulare dar si de jos in sus. Tot asa am intrat cat se poate de adanc in vagin, ajutandu-ma si de doua degete de la una sau chiar ambele maini.
In acest timp, „profesorul” se ocupa de partea de sus a trupului partenerei noastre. Ii framanta sanii cu mainile (ii si musca usor) si apoi o saruta repetat pornind de la gura, gat, sani, coborand de-a lungul corpului pana aproape de zona pubiana. Aici a trebuit sa se opreasca, fiind o portiune pe care o controlam eu. A reluat „masajul ”de-a lungul trupului, de sus in jos si in mod voit sau nu a ajuns cu una din miini pe muntele lui Venus, pe care l-a depasit (dupa ce l-a mangaiat usor) si a poposit in dreptul clitorisului, pe care a inceput sa-l alinte.
Dar aici ma aflam eu deja. Desi de regula nu sunt un individ agresiv, de data aceasta un instinct primar de animal caruia i-a fost incalcat teritoriul m-a facut sa-i musc repede si destul de tare degetul mic, care in opinia mea din acel moment, nu avea ce cauta acolo.
Stelu a tipat tare, un amestec de surpriza, durere si dorinta de a se revansa. Lucrurile puteau degenera rapid.
In situatii ca aceasta, cand o femela se afla intre doi masculi dominanti, rolul principal, de a mentine echilibrul ii revine ei. Numai daca ea are tact si un fler innascut, lucrurile pot merge cu bine mai departe.
„Regina” Cami excela in aceasta privinta. A sesizat imediat pericolul si a actionat in consecinta: l-a cuprins pe Stelu cu ambele brate sarutandu-l patimas si soptindu-i cuvinte tandre,iar pe mine m-a strans cu ambele coapse, tinindu-ma prizonier cu gura si nasul in vulva-i care in acel moment insemna totul pentru mine . Nu a slabit stransoarea nici pentru unul, nici pentru celalalt pana nu a simtit o relaxare a tensiunii ce aparuse intre noi. Odata pericolul trecut, lucrurile au mers firesc inainte.
Pentru a ne recapatata libertatea de miscare, ne-am eliberat din dulcea stransoare care tocmai ne reconciliase. Am plecat in explorare fiecare cu scula proprie (ansamblul insa vibra unitar):
Eu, de-a lungul picioarelor ei care frizau perfectiunea, incet, cu rabdare si simtire, pana spre zona de interes maxim unde am tatonat atat partea mai inalta(de asta ii zice muntele lui Venus) cat mai ales partea de jos mai secreta si ademenitoare dintre pasarica si sfincterul anal. Am insistat aici si cred ca primul orgasm l-a avut in acele clipe, judecand dupa sunetul scos, incordrea generala si privirea pierduta.
Stelu i-a luat in primire tatele, pe care le-a impreunat si intre care si-a bagat ditamai pulanul, pe care a inceput sa-l impinga si sa-l retraga fara graba,intr-o miscare ritmica, provocatoare si care in punctul ei de maxim ii atingea gura a carei buze intredeschise de extazul momentului ii mangaiau cu gingasie capul organului umflat peste masura, excitat extrem.
Fiind eu cu scula aproape intre labiile putin deschise si „profesorul” aproape de un sex oral destul de clar, m-am gandit ca acesta va fi debutul partii de esenta a activitatii noastre. Dar nu a fost sa fie asa, fiindca prietenul meu si-a indreptat privirea inspre zona mea de lucru si fara cuvinte mi-a dat de inteles ca vrea sa intre el jos, primul. Am inteles si fara comentarii am facut schimb de pozitii cu el.
Dornic de a trece la lucruri mai serioase, nu am mai asteptat si am intrat fara prea mult protocol cu pula cabrata direct in gura Cameliei. A fost un gest putin cam pripit, fiindca la putin timp dupa aceasta, dupa ce i-a pus picioarele desfacute pe umerii sai, „profesorul” si-a bagat pula imensa brusc si pana in adancul pizdei. Raspunsul ei, involuntar, a fost un spasm general al trupului concretizat printre altele printr-o contractie a gurii sau mai precis o muscatura destul de serioasa a pulii mele ce s-a dovedit a fi unde nu trebuie in acel moment. Am invatat atunci ca nu trebuie sa initiez niciodata o muie data partenerei, inainte de a incepe cel care lucreaza la subsol. Sunt posibile surprize dureroase (mai in gluma, mai in serios, timp de cateva zile dupa asta am fost intrebat complice, de amandoi daca ma mai doare si cand o sa fiu valid iarasi).
Totusi acest incident nu m-a impiedicat sa-mi fac treaba pana la capat. Am reluat, urcandu-ma calare pe tatele ei obraznice si cu sfarcurile intarite, care ma impungeau nerusinat in buci. Mana ei stanga mi-a ghidat pula inversunata catre gura-i nesatula,apoi mi-a mangaiat coaiele pline pana la durere de samanta adunata in ultimul timp, simultan mana dreapta ii era intinsa si cantarea coaiele „profesorului” aflate intr-o situatie foarte asemanatoare alor mele. Scula mea descria o miscare lina dar destul de ampla de dute-vino, balansandu-mi bucile pe sanii lui Cami si terminand traseul in gura ei primitoare.
In acest timp, Stelu isi organizase constiincios munca. In genunchi fiind si cu cracii lui Cami pe umeri, o tinea cu mainile de pulpe pentru a-si sustine miscarea lenta, dar ritmica si ampla, cu care isi plimba pula uriasa in pizda ei umeda si calda.
Al doilea orgasm al lui Cami a venit in scurt timp si s-a manifestat prin convulsii repetate si sunete stridente, necontrolate, de animal in extaz si (mi s-a parut mie) de un miros specific ce insoteste elberarea de tensiunea sexuala acumulata. Acest miros a avut darul de a ne intarata si mai mult (noi nu terminaseram inca, mai aveam de lucru). Femeile au capacitatea de a putea continua imediat actul sexual, chiar dupa orgasm (Cami mai mult decat orice femeie). Deci am putut merge mai departe fara probleme.
Eu ma agitam sus , „profesorul” jos, la subsol. Miscari ritmice, sustinute, desfasurate de oameni care puneau pasiune in ce fac, oameni care stiau si voiau sa traiasca intens clipa.
Indiferent de agitatia noastra, a barbatilor si de faptul ca se afla dedesubt, intr-o aparenta pozitie de inferioritate, Cami controla totul (mai tarziu avea sa-mi spuna ca putea sa prevada ce vom face dupa felul cum o priveam, dupa sunetele nearticulate pe care le scoteam si chiar dupa gradul de incordare fizica pe care il aveam fiecare din noi; eu unul am crezut-o).
Tot ea a controlat timpul si felul cum am futut-o , faptul ca am ejaculat amandoi cam in acelasi timp si cred ca si ultimul orgasm pe care l-a avut cu acest prilej (adanc si prelung) tot ea l-a decis.
Am finalizat afara amandoi, eu pe fata Cameliei (ii placea asa), Stelu cu un jet prelung si gros, (care m-a atins pe spate) pana spre pizda, o dara cleioasa, serpuitoare, usor sidefie.
Ne-am prelins amandoi inspre capetele canapelei, intr-o atitudine de relaxare totala.
Doar dupa un timp am reusit sa-mi exprim gandul ca daca n-am murit nici de data asta de placere, mai am de trait.
Ceilalti doi au clatinat din cap melancolic-afirmativ.
Ne-am spalat, ne-am imbracat si ne-am risipit pe la casele noastre avand doar regretul ca nu mai avusesem timp de inca o runda.
Se intampla pe la inceputul lunii aprilie.
Astfel de sedinte s-au desfasurat pana pe la inceputul lunii iunie, cel putin o data pe saptamana.
Nu am posibilitatea de a le descrie pe toate, dar in general pot spune ca au fost incercate mai toate pozitiile clasice cu tot cu variantele lor, au fost depuse toate eforturile fizice si de imaginatie pentru a atinge culmi ale voluptatii si (de ce nu?) ale perversitatii. Si am ajuns la performante deosebite.
Din aceasta perioada trebuie sa amintesc de incercarile mele repetate de a o atrage pe nevasta-mea catre o astfel de practica, incercari pe care le mai facusem si cu alte ocazii, fara rezultat.
Am fost intodeauna o minte deschisa (cel putin in aceasta privinta) si mi-am dorit ca si sotia mea sa participle la astfel de reuniuni pentru a trai (alaturi de noi) senzatii deosebite de cele traite in cuplu.
A nu se intelege ca intre noi nu mai exista sentiment sau ca ne-am fi dispretuit si am fi incercat sa ne unilim reciproc. Nu. Atat ca din partea mea exista dorinta de ceva nou in viata de cuplu, in speranta de a evita o oarecare rutina ce se instalase intre noi odata cu trecerea anilor.
Un dialog oarecum tipic pe aceasta tema suna cam asa:
-Ce zici ,scumpa mea, nu crezi ca ar trebui sa mai rupi si tu monotonia, sa mai cunosti situatii noi, incitante?
- La ce te gandesti, dragutule?
-Pai, ce sa-ti zic? Una, alta , o senzatie noua, o placere inedita, putina viata adevarata care sa inlocuiasca plictisela care parca ne incearca pe amandoi.
Se uita la mine fara a rezona catusi de putin si-mi raspundea prozaic:
-Decat sa bati campii, mai bine ti-ai pune mintea la contributie sa faci ceva bani. Vezi ca suntem rupti in coate , altii sunt mult inaintea noastra, o duc mai bine.
-Draga mea, eu nu ma refer la aceasta latura a vietii, ci la cu totul alta, ceva mai senzuala, mai incitanta si plina de satisfactii.
-Scumpule, eu sunt satisfacuta daca am o multime de bani. Te priveste daca vezi lucrurile altfel.
O astfel de replica imi taia macaroana. Si orice chef de viata.
Ramanea frustrarea legata de faptul ca nu vedeam lucrurile in acelasi fel (cel putin in privinta asta) si ca nu puteam fi impreuna in clipe care mie mi se pareau desprinse din alta viata. Asi fi vrut sa fim amandoi si in aceste imprejurari, asa cum fuseseram intotdeauna.
Dar asta era situatia si pe la inceputul lunii iunie am iesit in peisaj, la o mica proprietate de-a nostra de langa orasul unde locuim, unde aveam un minim de comfort, in mijocul naturii. Vreme insorita, de inceput de vara.
Echipa era restransa , doar eu, Cara nevasta-mea si „profesorul” Stelu. Cami cu sotul erau plecati la parinti in alt oras, la fel Geo si Tania. Gina acuza o migrena parsiva si nu avenit nici ea.
Am ajuns acolo cu masina personala, condusa de mine. Tot eu m-am jurat cu mana pe inima ca nu beau nimic (alcool) ca sa pot conduce la intoarcere. Asa ar fi fost daca lucrurile nu ar fi luat o intorsatura neasteptata.
Simtindu-se bine, Cara a baut cateva visinate, un pic mai multe decat ma asteptam eu (si ea) si a inceput sa vorbeasca ceva mai mult si mai putin controlat decat de obicei. Era un pic mai expansiva si mai curajoasa.
Am sesizat momentul, am baut si eu ceva, cu toate ca nu intentionasem s-o fac si m-am incadrat in atmosfera din ce in ce mai incarcata de hormoni care se instalase (Stelu atacase niste pahare cu tarie inca de la venire).
Ne simteam foarte bine in acel moment, toti trei,discutam vesel si fara retinere si m-am simtit indreptatit sa-mi iau nevasta in brate, pe picioare, eu stand pe scaun si s-o masez languros pe sani.
Dupa un timp i-am dat tricoul jos si i-am expus bustul gol si generos sub privirile uluite ale „profesoruli”.
In lumina de inceput de vara, o pipaiam (de fapt o masam energic) la vedere si in mod neretinut pe ambele țâțe, spre mirarea ei, nu pentru ca era ceva nou, ci pentru ca se desfasura sub ochii mariti cat cepele ale musafirului.
Dupa o vreme , era evident ca fiind oameni maturi trebuia sa trecem la chestii mai serioase.
Nu a fost nimic iesit din comun faptul ca i-am dat jos blugii si imediat si chilotii. Tot la fel de firesc a fost si gestul de a o aseza capra pe scaunul pe care statuse mai inainte, expunandu-i bucile atragatoare ce incadrau o pizda cunoscuta si foarte draga mie. A fost firesc si faptul ca Stelu avea pula imensa scoasa la vedere si stand pe scaunul sau se afla din intamplare exact in fata neveste-mi.
Asa cum statea in soare, vederea ei de la spate m-a excitat pana aproape de pierderea controlului si nu am ezitat sa-mi bag pula in ea (cum o facusem de atatea ori) .
O futeam sustinut si cu pasiune pe la spate cum o facusem ades, dar parca cu un inedit al situatiei pe care nu il mai avusesem pana acum. Ii framantam si ii dadeam palme usoare peste buci, pentru ca imaginea lor de culoare mai roza ,in soarele amiezii , era extrem de excitanta.
In acele momente nu ma gandeam ce se afla in fata ei.
Acolo nu exista alta varianta decat pula „profesorului”, etalata fara nici o retinere.
De data asta se pare ca nu i-a pasat prea mult si a luat-o in gura fara prea multe nazuri, de parca nu era ea. La inceput mai timid, apoi din ce in ce mai alert si mai adanc. Stelu si-a permis sa o mangaie usor pe sanii generosi. Era pentru prima data cand o facea.
Eram socati toti trei de ce se intampla, dar nimeni nu avea de gand sa se opreasca, participam impreuna la aceasta placere aparuta din senin, cu atat mai ademenitoare.
Am continuat destul timp asa, pana cand eu mi-am dat drumul intre bucile ei binecunoscute (dar care ma atrageau si acum), iar Stelu in gura, abundent, fire de sperma vizibile facandu-si aparitia pe buze si pe barbie, creand senzatia de maxima sexualitate.
Dupa ce ne-am venit in fire, ne-am spalat (aveam chiar si apa curenta acolo), ne-am imbracat si am plecat cu taxiul acasa (nimeni nu mai putea conduce, toti eram bauti).
Tot timpul drumului, Cara mi-a aruncat priviri vinovat-intrebatoare, dar i-am facut complice din ochi si a inteles ca totul e OK.
Nu am mai discutat niciodata in mod explicit despre aceasta zi, de parca nici nu ar fi fost.
La scurt timp dupa ce a avut loc aceasta intamplare, a fost ziua lui Cami, pe care a organizat-o la un restaurant cu ștaif din oras.
Am fost invitati cu totiii, cei care faceam parte din vechiul grup. Ne-am simtit bine: am mancat, am baut din abundenta cu totii si unii mai mult ca altii. Vreau sa spun cu asta ca Sandel si-a cam dat in petec si a cam intrecut masura, sau altfel spus, s-a imbatat crita.
Cami in calitate de sotie si eu impreuna cu Stelu in calitate de prieteni l-am dus acasa cu un taxi (pentru asta sunt pe lume prietenii, nu-i asa?). Dupa ce l-am vazut in pat sforaind linistit, le-am propus celor doi ramasi pe baricade impreuna cu mine (ceilalti plecasera fiecare la casa lui) sa continuam petrecerea la mine acasa.
La mine si nu aici pentru ca nu e frumos sa-mi las sotia singura. Cred ca mi-au inteles din prima gandul parsiv si fara multa discutie, luand cu noi o butelcuta de vin rosu ce se afla stinghera pe acolo, ne-am indreptat hotarati spre domiciliul meu conjugal care se afla destul de aproape.
Cand am ajuns, nevasta-mea era intr-o pijama vaporoasa, fiind deturnata in mod evident de la somnul pe care si-l dorea , fiind deja tarziu in noapte.
Dar o buna gazda se poarta intotdeauna amabil cu musafirii, chiar inopinati si cu chef ,cum eram noi.
Asta a impiedicat-o sa ne dea afara asa cum probabil am f...



    Login