Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sex intre prieteni de familie-1
Autor : TeddyS - 2021-11-24
Citita de 27057 ori - Nota 7.05 (374 voturi)
Aceasta poveste este in mare masura reala, doar numele personajelor au fost schimbate si introduse pe alocuri cateva fantezii personale, pentru ca nimeni din cei implicati sa nu poata fi legat de actiune. Dar , in linii mari, firul faptelor este cel descris in continuare.
Pentru inceput, este cazul sa facem prezentarea protagonistilor si a principalelor relatii ce ii leaga.
Sandu, zis Sandel in varsta de 40 ani la data petrecerii faptelor, patron al unei firme de service si instalari aparatura industriala, pasionat de obtinerea banilor si vesnic in cautarea unei noi oportunitati de afaceri care sa-i aduca pe acestia. Complet dezinteresat si naiv in legatura cu alte aspecte ale vietii, cum ar fi cel legat de ce face nevasta-sa la servici sau in timpul liber.
Camelia, zisa Cami, 39 ani, coactionar la o firma de comercializare produse industriale.Sotia lui Sandel.Regina balului in aceasta povestire. Fara a fi o frumusete, nu era nici urata. Un chip dragut si un corp foarte bine proportionat. Satena, ochi caprui, tate tari si drepte, cur bombat si craci de vedeta. Dar punctul tare a lui Cami era felul ei de a fi, de a vorbi, de a relationa. Era extrem de simpatica, de lipicioasa. Placea oricui.
Stelian, zis Stelu, 46 ani, coactionar la o firma de comercializare produse industriale, impreuna cu Cami(nici o surpriza nu-I asa?). Un om vesel, sociabil, bun prieten, gata sa ajute oricand si pe oricine si sa futa oricand si pe oricine. Avea o vasta experienta cu femei si cu barbati, pe care de obicei mi-o impartasea si mie(verbal, desigur) noi fiind vechi si buni prieteni. Dezinhibat, vesnic in cautare de noi aventuri, isi traia viata la maxima intensitate.
Gina, 39 ani, sotia lui Stelu, patroana a propriei firme din domeniul medical, o tipa micuta de statura, nu foarte frumoasa, dar foarte inteligenta. Mai dificila, nu prea era un om de viata. Se retragea prima de la petreceri, adesea avea o opinie separata de ceilalti cand era vorba de anumite preferinte, inclusive cele sexuale. Totusi avea marea calitate de a nu se baga prea tare in viata lui Stelu, lasandu-i o larga libertate de miscare. Discreta, se facea ca nu vede multe lucruri care erau de altfel evidente.
Geo, 41 ani, patron al unei firme de comercializare si service auto, un om foarte meticulous, muncitor, serios si poate de aceea foarte bogat. Inteligent, spiritual, cu un simt de observatie iesit din comun, era permanent cu ochii pe nevasta-sa.Gelos, nu ezita sa-si apostrofeze sotia cand credea ca ceva nu era in regula in comportamentul ei. Dar cand era vorba de facut vreo afacere, uita de tot si de toate si se ocupa de afacerea respectiva.
Tania, 41 ani, sotia lui Geo. Ca de multe ori cand e vorba de femei, Tania este extrem de greu de descris in cateva cuvinte. O cunosteam din copilarie si am fost coleg de clasa cu ea in clasele 7….12. O femeie de o rara frumusete, o blonda cu ochi albastri , corp perfect si un caracter onest. Nu si-ar fi inselat sotul sub nici o forma(cel putin in primii ani de casatorie). Foarte placuta ca si comportament.Orice barbat care o vedea si-o dorea si icerca sa-i faca curte.S-a maritat in facultate cu un individ care nu a meritat-o, a inselat-o si a dezamagit-o profund. A divortat dupa cativa ani si prin intermediul meu l-a cunoscut pe Geo , cu care s-a casatorit in scurt timp. Nu cred ca a fost fericita nici cu el, dar a avut o familie stabila si si-a gasit echilibrul in viata.
Subsemnatul (no name) 41 ani, patron al unei mici firme de proiectare electronica, nu foarte bogat, dar care a incercat sa-si traiasca viata cat mai intens. Mi-a placut intodeauna ce e nou, sa explorez si sa descopar lucruri noi. Flexibil si tolerant, nu o sa te certi niciodata cu mine. Poate de asta eram prieten atat de bun cu Stelu. Si in general cu toata lumea. Vesnic vesel, ocolesc intuitiv figurile incruntate. Nu imi place monotonia, rutina este moartea pasiunii, in viziunea mea. Complet dezinhibat, am destul de multa experienta cu femeile si mai nou si cu unii barbati. Asta este.
Cara, 39 ani, sotia mea. Director general la un holding important din oras.Bruneta, ochi frumosi, caprui, corp armonios, incitant. Fara a fi o frumusete , are ceva care atrage (si eu sunt primul care am simtit asta pe pielea mea) si poate ca ar trebui sa fiu cu ochii pe ea pe la petreceri, pentru ca ar fi destui care sa o curteze. Dar nu este cazul, pentru ca nu o pasioneaza aventurile si nu cred sa fi calcat vreodata stramb (cel putin din cate stiu eu). Foarte buna prietena(din adolescenta) cu Gina, cu care si seamana in privinta retragerii la ore nu prea avansate de la petreceri, a echilibrului in comportament in general. Cumpatata, nu-I plac excesele si se teme de lucruri noi. Suntem destul de diferiti dar am capatat experienta in ceea ce priveste traiul in doi si ajungem permanent la un compromis pentru a trai impreuna.
Toti acestia formam un grup si mergeam impreuna in concedii, in excursii in tara si afara, la filme si teatre, la petreceri, la picnikuri. S-a intamplat asa mai multi ani la rand. Eram nedespartiti.
Cam la toate iesirile, se forma un mic grup in cadrul celui mai mare, format din Stelu, alintat cu apelativul “profesorul” (desi de meserie inginer), caci avea experienta si le stia pe toate, Cami, eu si imediat se alatura si Tania. Aveam acelasi stil, ne placeau aceleasi glume, discutam cu precadere aceleasi subiecte si in general vorbind eram perfect compatibili. Era deja o chestie obisnuita si tolerata de ceilalti(de altfel se intampla la vedere si era ceva inofensiv).
De o bucata de vreme insa se produsese o schimbare. Fara a avea nici o dovada, nutream convingerea ca “profesorul” Stelu o fute pe Cami care, ce sa vezi, nu era nevasta lui. Se vedea destul de clar asta din comportamentul lor si cred ca toata lumea observase afara de Sandu, barbatul lui Cami. Pe mine nu ma interesa asta, insa ma intriga faptul ca Stelu nega acest lucru in fata mea, el care de obicei nu imi ascundea nimic.
Si ca lucrurile sa fie si mai ciudate am avut senzatia (si nu prea ma insel la chestii de astea) ca ”regina “Cami imi face si mie ochi dulci. Sincer, pe mine nu prea ma ineresa o aventura cu ea, nu pentru ca nu mi-ar fi placut sau ca m-ar fi deranjat ca se reguleaza cu Stelu, ci pentru ca aveam un principiu foarte clar, care spunea sa nu intru niciodata intr-o relatie de genul acesta intr-un grup de prieteni, vecini, etc. Sunt destule posibilitati mai la distanta si e mai bine. De aceea nu am raspuns avansurilor ei, destul de evidente.
Lucrurile au inceput sa se complice incepand cu un Revelion pe care l-am organizat la mine acasa, in apartamentul meu de 4 camere, destul de spatios si comfortabil. I-am invitat pe toti si in plus pe Ionut (unul din mai tinerii mei angajati) si pe Viorica (cam de aceasi varsta cu Ionut), o ruda mai indepartata a nevestei mele, cu scopul declarat de a-i “lipi” unul de altul.
Eu asiguram toata consumatia si muzica, dar aveam o singura pretentie: sa nu se fumeze in sufragerie, une era asezata masa, pentru ca ma lasasem de curand de fumat si imi venea greu sa-i vad pe altii cum o fac in continuare.
Totul a decurs standard pana la miezul noptii, cand, dupa ce ceasul a aratat ora 12, s-a stins lumina si fiecare s-a sarutat cu fiecare urandu-ne traditionalul “La multi ani”.
Cand ii vine randul, Cami vine la mine(e intuneric), cu mana stanga se agata de gatul meu ma saruta apasat, imi baga limba adanc in gura, mana dreapta mi-o baga intre picioare si ma strange destul de tare de pula, prin pantaloni. Nu atat asta m-a dat peste cap cit ceea ce mi-a zis dupa:
-Ba, tu esti barbat sau carlig de rufe? Daca n-ai bani iti cumpar eu niste Viagra.
Doar cateva cuvinte, dar mi s-a pus pata, mai ales ca eram si destul de baut. M-am jurat ca o fut cat mai curand posibil fara sa mai tin cont de nici un principiu.
Dupa asta s-a aprins lumina si au urmat iarasi niste ore standard, mancare si bautura, ceva dans dar cu lumina aprinsa. In tot acest timp, Cami ma privea zambind (zeflemitor , desigur) si ma tot intreba una, alta, dar toate in ciuda pulii si ca sa ma umileasca. Asa se razbuna femeile cand nu le dai satisfactie si nu se opresc pana nu le futi zdravan. Stiam asta si ma gandeam cum sa fac sa rezolv problema.
Ea s-a rezolvat oarecum de la sine, pe la ora 3,30 Gina a declarat ca ea este obosita si vrea acasa. Stelu nu are decat sa o duca acasa si sa revina.Ceea ce s-a si intamplat,ei locuind foarte aproape de mine.
In acelasi timp Cara ,nevasta-mea, a declarat ca si ea este foarte obosita, ca ne roaga sa continuam fara ea si s-a retras la somn in una din camerele libere. Are capacitatea de a adormi in orice conditii, chiar si cu zgomot foarte mare.
In aceasta etapa Geo si Sandel au inceput o discutie aprinsa despre o afacere cu distributie si service de centrale termice ce ar fi urmat sa aduca o multime de bani. Umau sa faca echipa si vroiau sa discute detaliile la un sprit si o tigara. Dar in sufragerie nu se fuma, asa ca s-au retras in bucatarie, unde le-am dat vreo doua sticle cu vin, apa minerala si scrumiera. Tigari aveau ei.
Bucataria da intr-un hol mare, patrat, unde instalasem sculele cantatoare pentru dans. Cu multi ani in urma am fost DJ, asa ca stiu cum sa organizez o lista muzicala conform nevoilor de moment. Stiam din experienta ca mai spre dimineata se danseaza melodii lente, pentru ca doritorii sa se poata apropia si pipai, sau chiar saruta mai pe sest. Asa ca aveam o lista cu o succesiune de vreo 4….5 blues-uri, din care ultimele erau doua melodii de la inceputul anilor 70 :”Dalida- Je suis malade” si “Je t’aime…Moi non plus”. Lumina aprinsa in bucatarie, unde oamenii de afaceri discutau asiduu, stinsa pe hol (unde se dansa) si in sufragerie, usile deschise intre acestea. Ionut si Viorica dansau pierduti unul in altul (au ramas impreuna pana in ziua de azi) si in mod surprinzator, Stelu dansa foarte apropiat, chiar tandru cu Tania. Nu am avut prea mult timp sa ma gandesc la asta fiindca pe mine ma preocupa cum sa fac s-o fut pe Cami.
Am luat-o la dans(nu pot spune ca am invitat-o, am luat-o mai mult pe sus), si primul lucru pe care l-am facut a fost sa-i deschei sutienul(a fost usor, cunosteam modelul). Ceilalti nu vedeau nimic. Dansatorii erau prea absorbiti unul de altul si afaceristii prea prinsi in discutii. Am tras-o discret in sufrageria in care nu era nimeni in acel moment, am muscat-o destul de tare de tate apoi am ridicat-o in sus tinand-o de ambele buci, frecand-o de pula mea sculata de mai mult timp si pe care ea o simtea destul de bine chiar prin pantaloni, spunandu-i:
-Deci vrei fututa! Ma ingrijesc eu de tine imediat! -Da? Si cum ai sa faci, ma rog frumos?
Aici cam avea dreptate, inca nu aveam o solutie clara la asta. Initial vroiam sa o duc in una din cele doua camera libere, dar asta ar fi putut atrage atentia cuiva in momentul intrarii in camera si se putea sfarsi prost.
Asa ca am hotarat brusc sa risc si sa o fut chiar acolo, in sufragerie, unde nimeni nu s-ar fi gandit ca am avea curajul sa o facem.
La noi bradul de Craciun se pastreaza pina dupa Revelion. Am scos din priza mica instalatie electrica ce lumina bradul si am pus in spatele lui un scaun cu spatar . Trebuia rezolvat urgent. Ma dureau coaiele ca in adolescenta. I-am dat repede chilotii jos. Era paralizata de uimire combinata cu teama, n-a putut scoate un cuvant. I-am ridicat piciorul stang pe scaun, flexat , am pus-o sa se tina de spatar, m-am descheiat la pantaloni si am inceput sa o fut pe la spate, in picioare. Era uda toata acolo jos. O pizda destul de larga si adanca, cum nu ma prea asteptam, dar era OK, mie asa imi plac femeile. Ii bagam pula adainc pana cand aproape ii atingeam labile cu coaiele.Tesiunea era maxima, tremuram amandoi de placere.Era pe tocuri si avea un echilibru precar, asa ca o tineam cu mina stanga de piciorul ridicat pe scaun, si cu cea dreapta de sanii ei tari si destul de generosi. Dar nu s-a putut pastra mult timp exact acelasi mod de lucru, pentru ca a inceput sa geama cam tare si riscam sa se auda, asa ca mi-am mutat palma dreapta pe gura ei si a fost OK. Am inceput s-o fut cand a debutat melodia cantata de Dalida si am terminat cand s-a sfarsit “Je t’aime …Moi non plus”. Pe langa placerea fizica propriu-zisa exista o vraja a situatiei riscante, pentru ca pana la urma putea intra oricine acolo, usa era deschisa . In plus echilibrul era instabil datorita tocurilor ei inalte si a pulilor pe care i le trageam adanc si sustinut. Chiar si la sfarsit a fost un moment riscant, cand am ejaculat, mi-am pierdut putin controlul, am tipat putin (ma mir ca nu s-a auzit pe hol, sau poate nimeni nu a vrut sa auda) si era sa cadem pe parchet amandoi. Ar fi fost dezastru. Dar nu s-a intamplat nimic rau.
Si-a tras repede chilotii, si-a incheiat sutienul si s-a dus direct la baie. A stat acolo un timp, a iesit aranjata si s-a dus la barbatu-sau sa-i atraga atentia ca bea prea mult si s-ar putea sa se imbete.
I-a spus ca ea nu-l poate cara acasa daca se imbata. Cred si eu, era cam obosita.
Eu am aprins din nou luminitele din brad(dup ace m-am aranjat sumar), mi-am turnat un pahar de vin si m-am relaxat, gandindu-ma ca puteam sa dam de dracu’ dar ca totusi a meritat riscul, situatia fiind inedita si atat problema futaciosei de Camelia cat si a orgoliului meu masculin ranit fusesera rezolvate. Petrecerea s-a spart spre dimineata.
Zilele urmatoare ne-am vazut cu totii dar nu am putut face nimic deosebit cu Cami fiindca eram amandoi tot timpul cu grupul. Recunosc ca ma gandeam cam mult si cu nerabdare la viitoarea noastra intalnire.
Am inceput sa ne futem in mod regulat, de 2…3 ori pe saptamana la sediul firmei ei (si a lui Stelu) sediu ce era si punct de vanzare. O faceam cand era ea de servici, inchideam usa si ne futeam ca chiorii. Voi trece pe repede inainte peste etapa aceasta spunand doar ca eram din ce in ce mai putin lipsiti de inhibitii, mai perversi.
Tin minte ca o data am ajuns acolo si am avut senzatia clara ca era deja fututa. Respira gafait si avea hainele in dezordine (ea care era mereu pusa la punct). Am luat-o direct si tare si am obligat-o sa recunoasca ce se intamplase. Pe acolo trecuse inaintea mea Stelu cu care isi facuse de cap. Cu ocazia asta a fost nevoita sa marturiseasca ca avea o relatie cu el cu mai mult timp inainte de a o avea cu mine, lucru pe care eu dealtfel il banuiam. S-a uitat la mine tematoare si m-a intrebat daca ma deranjeaza foarte tare. Eu sunt complet lipsit de prejudecati la acest capitol, i-am spus sa fie linistita, am pus-o pe canapea si i-am tras imediat un numar de zile mari, ca sa o conving ca este asa. Asta se intampla pe la sfarsitul lunii martie.
La cateva zile dupa aceasta, trec din nou pe la firma Cameliei, care era de servici, pentru un futai obisnuit deja.
Pentru variatie, am asezat-o capra pe o masuta cu fata spre usa de la intrare. Sticla din care era facuta usa era de asa natura incat permitea sa vedem trecatorii de afara, fara ca ei sa poata vedea inauntru(eram la parter ,seara si erau destui trecatori fiind o zona centrala). Era excitant pentru ca aveam senzatia ca ne futem in public.
Tatele le avea lipite...



    Login