Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSex in tren
Autor : alflo13 - 2012-10-14
Citita de 16354 ori - Nota 7.57 (42 voturi)
Mi-am adus aminte de o noapte furtunoasa sa zic asa petrecuta acum 4 ani si am zis sa impartesesc cu voi……De ceva vreme ne pregateam sa mergem la Bucuresti sa ii vizitam pe nasii nostri de cununie, da nicicum nu am reusit asa ca ne-am hotart rapid sa le facem o supriza si sa mergem la ei pe 18 septembrie cand implineau si 10 ani de casnicie.
Am colindat orasul in lung si in lat in cautare de cadouri pt nasul si pt nasa dar si pt cei 3 copii ai lor.
Am comandat pe net un tort de la o cofetarie din Bucuresti si am luat bilete de tren la vagonul de dormit ca se ne putem odihni si sa fim fresh cand ajungem la ei .
Asa ca ne-am pregatit bagajele si ne-am imbarcat in tren seara la ora 10 urmand ca dimineata la 8 sa fim in Bucuresti, ne-am luat in primire vagonul de dornit si ne-am facut cat de cat comozi.
Desi era inceputul toamnei afara era inca placut, vremea din timpul zile semana mai mult a vara, dar seara era putin mai racoare asa ca la plecare de acasa m-am imbracat cam gros dar in tren era cald asa ca am mai renuntat la haine pana am ramas in bulgi si intr-un maieu negru cam transparent, m-am si descaltat si m-am urcat in pasul de sus unde mi-am o dihnit putin ochii.
Sotul a iesit afara sa fumeze, asa ca la momentul in care a intrat controlorul sa vada biletele cred ca atipisem de cateva minutele. M-am speriat in prima faza, dar cand am realizat cat de frumusel era domnul controlor mi-am revenit rapid si am coborat sa -i prezint omului biletele, el in prima faza nu a zis nimic statea doar si se uita la mine , apoi a realizat ca ma stanjeneste mi-a spus ca nu e indicat sa dorm cu usa deschisa, i-am explicat ca nu sunt singura ca sunt cu sotul meu si i-am prezentat si biletele ca sa se si convinga ca sunt inostita. Mi-a zambit frumos si mi-a explicat ca trei usi mai incolo il gaesesc pe parcursul noptii daca am nevoie de ceva, specificand inca odata ca imi sta la dispozitie cu orice , si si-a cerut scuze ca s-a uitat asa insistent la mine marturisindu-mi ca are un adevarat fetis pt doamnele plinute si cu sani mari ca si ai mei.
Cand a revenit sotul in compartiment i-am povestit ce am patit cu chipesul controlor, el s-a amuzat copios apoi s-a apropiat de mine si mi-a zis foarte serios ca si el e controlor si ca avenit sa imi controleze bagajele de subsante interzise si ca va trebuie sa ma controleze si pe mine pana la piele sa nu ascund ceva in haine, asa ca m-a tras rapid din patul meu supraetajat si m-a aruncat efectiv pe patul de jos, a inceput sa ma dezbrace cu incetinitoru si sa ma sarute peste tot, pana a ajuns cu limbuta la chilotei mei nergi de dantela pe care i-a lasat pe mine doar ca sa ma chinuie cred, adica imi dadea limbi prin dantela lor dar eu as fi vrut sa simt mai mult si mai bine limba lui dar si asa era foarte bine, am inceput sa gem de placere dar incercam sa o fac incet ca eram consienta ca suntem totusi in tren.
M-am ridicat in picioare, mi-am dat jos lenjeria intima si am ingenunchiat in fata sotului meu am scos pula din blugi am luat-o putin in gura da era clar ca deja este excitat, asa ca nu am insitat prea mult fiind si eu excitata am decis ca vreau sa mi-o traga pe la spate, asa ca l-am rugat sa o facem asa dar sa fie dur cu mine sis a ma futa de sa simt ca imi sar fulgi, el s-a conformat asa ca nu a durat mult pana ma luat primul orgasm apoi si al doliea care a fost mai violent si care ma determinat sa scont niste sunete neobisunite si tari, noroc cu sotul care mi-a pus mana la gura….ma penetra frenetic si ii simtea pula foarte tare cum ma inunda in timp ce pe corridor se auzeau voci si era clar ca trece lume pe acolo, nu prea imi pasa imi venea sa tip de fericire nu alta.
S-a oprit dintr-o data si mi-a zis sa ma intorc cu fata la el ca vrea sa mi-o umple de sperma lucru pe care la si facut ejaculand direct pe fata si pe buzele mele.
Am luat un servetel umed si am curat cat am putut, apoi m-am imbracat si m-am dus la toaleta sa fac pipi si sa ma spal pe maini si pe fata.
Am revenit in vagon si ne-am pus sa dormim…. Cred ca era in jur de ora 4 sau 5 cand m-am trezit pt ca trenul franase puternic si zgomotul respectiv m-a deranjat ingrozitor, sotul dormea dus , am incercat si eu sa adorm din nou da nu am mai reusit nicicum, asa ca dupa 15 minute am decis sa ies pe coridor sa iau o gura de aer, am sterpelit si o tigara de la sotul desi nu fumez decat foarte rar am simtit nevoia sa o fac.
Stand eu la geam cu tigara nici nu am obsevat cand domnul controlor s-a apropiat de mine, m-a intrebat daca totul e in regula i-am raspuns ca da e totul ok, cand a trecut pe langa mine am sesizat ca s-a apropiat foarte tare, si ca din greseala s-a frecat de fundul meu si si-a apropiat nasul de gatul meu, parand ca ma miroase sau sa vada cum reactionez la apropierea de el, am incercat sa par degajata desi situatia mi s-a parut plina de excitatie, avand in vedere ca tipul imi placea in mod deosebit si era clar ca ma atragea.
M-am intors in vagonul nostrum de dormit da nici vb de somn, asa ca m-am gandit sa-l fericesc pe sotul meu cu un sex oral asa ca modalitate de trezire asa ca mi-am bagat capul sub cearcaf si am inceput sa sug pula iubitul meu sot care a reactionat foarte rapid si s-a sculat imediat, fapt ce a determinat sa se trezeasca si sotul meu mirat si putin surprins , m-a intrebat ce fac ce m-a apucat si i-am zis ca sunt excitata, la care el foarte relaxat m-a intrebat daca motivul meu de excitatie are legatura cu controlorul parca ghicind unde imi zboara gandul, si i-am zis ca da ca l-am vazut pe tip pe coridor si ca mi-a trezit ganduri perverse.
Atunci sotul meu mi-a zis ca ar fi cazul de un menaj a trios, asta bineinteles daca reusesc sa il conving pe tip, asa ca l-am lasat in vagon si m-am dus sa-l caut la cabina lui unde nu era singur din pacate era cu un coleg.
I-am spus ca am o problema cu geamul din vagon si l-am rugat sa vina putin, pe coridor i-am marturisit ca am mintit si ca de fapt vroiam sa il vad pe el, ca ma atrage si ca imaginatia mi-a luat-o razna mai de cu seara de cand l-am cunoscut. El era foarte mirat si mi-a recunoscut ca ar vrea sa ma futa dar ca sunt insotita de sot si nu vrea sa riste nimic, l-a care i-am zis ca eu si sotul meu e un tip modern si ca chiar el m-a trimis, la care el foarte sec imi da replica ca ma doreste da nu este interest de barbate nu e bi, el fute doart femei.
L-am asigurat ca nu e cazul, nici sotul nu e bi doar ca ne place sa experimentam, asa ca l-am invitat in cabina la noi tragand-ul dupa mine.
Acolo l-am rugat sa ma futa cum doreste el singura conditie fiind sa il lasam pe sotul meu sa ne priveasca, a fost stinger la inceput dar m-am asigurat ca se simt...



    Login