Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sex in parc
Autor : monica256 - 2018-07-31
Citita de 9647 ori - Nota 3.87 (38 voturi)
SEX IN PARC

Imi place sa ma plimb prin parc, ma relaxeaza si ma umple de liniste. Imi imaginez ca sunt undeva departe, regina unui regat al apelor stravezii, unduioase, in care imi place atat de mult sa ma scufund, apoi sa-mi daruiesc trupul gol razelor soarelui, prietenul meu. Sunt libera in regatul meu de apa si nisip…libera si puternica. In visele mele sunt capabila de orice nebunie, ma arunc in valurile cele mai navalnice…sunt seducatoare peste masura…o sirena care innebuneste orice barbat prin cantecele ei duioase, hipnotice, nemaiauzite…Da, asta sunt, o sirena cu suflet salbatic si romantic in acelasi timp!

Prinsa in mreaja viselor mele m-am intins pe iarba verde cu ochii inchisi visand in continuare cu frenezie.
Dupa cateva minute de trairi glorioase am simtit ca ma gadila ceva pe sani..m-am speriat pe moment dar atunci cand am ridicat capul l-am zarit pe victor ,o cunostinta mai veche..un barbat care mergea si el la iarba verde dar cu care nu schimbasem mai mult de zece vorbe.Imi sorbea cu nesat sanii fara nici un cuvant. L-am lasat sa-si vada de treaba in timp ce trupul meu era strabatut de fiori deliciosi. Limba lui experta a coborat tot mai jos pana cand l-am simtit cercetand cu pofta pe sub rochita mea roz scoica perfect neteda dintre picioarele mele.

Am desfacut si mai mult picioarele si l-am lasat sa-mi inghita sucul fierbinte. Se pricepea de minune sa ma aduca in pragul orgasmului.I-am cerut sa ma futa caineste dar el a inceput sa ma linga tacticos i cur.
-Vrei sa te futi Monica?
Imi frecam curul de limba lui gemand in nestire .
-Da, da ,da ..vreau sa ma fut adanc si salbatic , baga-ti pula in mine hai!
-Aseaza-te in pula mea curvistina si sari in ea.
M-am asezat deasupra lui , i-am vazut privirea turbata si pula extrem de groasa care pulsa in mana mea. Am fixat-o la intrarea pizdei mele ude si nerabdatoare si am infipt-o usor in mine , apoi din ce in ce mai tare pana cand ritmul s-a intensificat si am inceput sa sar ca o nebuna in pula amicului meu de patura.

Nu ma interesa daca aveam sau nu privitori, oricum in acea dupa amiaza erau putini oameni prin parc. Amicul meu probabil pandise momentul oportun sa ma futa cu patima.

-Ce bine te futi, cat de bine ma futi ahhh asa , ce pizda splendida poti avea, nesatioasa si adanca…ce bine intra pula in ea.! Te adorrrrrr ohhhhhhh monii asaaaaa.

Eu tipam cu pula lui groasa pulsand in mine. M-a intors apoi cu fundul la el si a inceput o noua partida de futing cainesc , apoi s-a urcat pe mine , mi-a ridicat picioarele pe umerii lui si a inceput din nou sa ma futa vartos…pula lui parea ca nu oboseste deloc, inca era tare si groasa.

-Imi bag pula noduroasa in pizda ta fierbinte de curva ,lepadatura ce esti!
-Fute-ma murdar golan nenorocit ce esti…om de nimic baga-ti madularul in gaurica mea dornica .

-Suge-mi pula monicaaa …ahhhhhhh suge-o curvo….mi-a infipt pula lui imensa pe gat si atunci i-am intalnit privirea innebunita,drogata ,de nerecunoscut…Pe moment m-am speriat gandind ca in acele momente ar fi putut sa ma ucida..insa imediat un val fierbinte de adrenalina mi-a invadat trupul si o mie de senzatii mai mult sau mai putin josnice mi-au cutremurat trupul…Ma simteam minunat in acele clipe cu pula lui in gatul meu si care pe deasupra imi mai striga si curva, dar cumva acele momente mi-au daruit cele mai puternice orgasme din viata mea.
Totul fusese neasteptat si atat de fierbinte ,astfel ca m-am dedat celor mai obscene porniri si am inceput sa-i sug pula cat de bine puteam i-am lins-o , i-am scuipat-o …mi-am umplut din nou gatul cu ea apoi flamanda am inceput sa-i sug coaiele lungi si umflate …mi-am umplut gura cu ele in timp ce el gemea si imi adresa insulte care mai de care mai murdare.
La un moment dat am crezut ca nu se mai poate abtine dar cu un efort supraomenesc a reusit sa-si stapaneasca tumultul.
M-a prins in brate si m-a sarutat cu foc limba lui carnoasa alunecand in toate cotloanele gurii mele avide dupa sarutarea lui. Mi-a lins si mi-a muscat usor gatul si am inceput sa gem si sa ma frec de el..
-Te iubesc curva mica mi-a suerat el la ureche ..t...



    Login