Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatasex in grup
Autor : Msmanole - 2013-04-01
Citita de 13083 ori - Nota 7.78 (60 voturi)
Plecasem cu un grup de amici intr-o excursie de 3 zile la munte, a fost mult mai fain decat ma asteptam, prima seara am petrecut-o cu gratare si mult alcool, bausem asa de mult incat nici nu mai stiu la ce ora adormisem si nici macar cum ajunsesem in pat, a doua zi ma trezesc destul de dimineatza, era 7,30, cred ca din cauza obisnuintei de a ma trezi mereu cu noaptea in cap sa plec la munca, cobor din camera mea care era la etajul vilei unde eram cazati, si ma duc in bucatarie sa imi fac o cafea, din fericire pentru mine Oana se trezise putin inaitea mea si tocmai terminase de facut cafeaua, ii zic buna dimineatza, la care ea imi raspunde un simplu buna zambind, si toarna cafea in doua cani invitandu-ma sa beau.
Nu ma asteptam sa gasesc pe cineva treaz la ora asta!
M-am trezit acum o juma de ora, asa ma trezesc mereu de dimineatza!
Si eu la fel! ii raspund sorbind cu pofta din cafea care era excelenta.
Si cum te-ai distrat aseara? imi zise zambind
Super! pana la un moment dat pe urma mi sa taiat firul, nici nu mai stiu cum am ajuns in pat!
Hehehe! rade ea. In pat te-am dus eu pe la 2, si apoi am dormit cu tine in pat!
Waw!... serios? nu tin minte nimic, te-am deranjat cu ceva, imi cer scuze pentru tot! zic eu putin suparat pe mine ca nu imi aduceam aminte nimic.
Nu ai fost foarte cooperativ si dulce, te-am luat de mana si mai urmat fara sa opui rezistentza, te-ai asezat in pat si dus ai fost!
Incercam sa imi amintesc mai multe amanunte de azinoapte, dar nu reuseam, cu noi la munte mai erau Dan si Mirela, colegi de munca cu mine care sunt impreuna, si Ana cu Cosmin care erau casatoriti, vila avea 3 dormitoare, deci eu am impartit dormitorul cu ea, deabia acum incepusem sa gandesc logic. Oana avea 23 de ani era cu doi ani mai mica ca mine, blonda tunsa scurt, ochi albastri, 1,75, sanii rotunzi ca doua portocale, doau picioare frumoase si fine, si fund sexy, iar eu dormisem langa ea si nu imi aduceam aminte nimic, ce idiot.
Bine macar ca am fost cuminte! ii zic eu zambind.
Da... poate prea cuminte, imi zise razand parca cu subinteles.
Ne ridicam in acelasi timp de la masa, era un pachet de Marlboro pe pervaz la geam, ea lua prima o tigare, dupa ce lua o tigare se intinde ridicand mainile in sus si impingand pieptul in sus, observ sfarcurile intarite prin tricoul ei alb si fu deajuns sa mi se scoale pula beton, era inutil sa ma ascund, prin patalonii mei largi se oserva destul de bine, scapar bricheta ii aprind ei tigarea prima, apoi pe a mea, si trag un fum cu pofta.
Ia-ma te rog in brate si strangema tare te rog, ma dor toate oasele imi zise ea dulce! in timp ce ridica mainile in sus asteptanduma!
Eu imi cuprind mainile de spatele ei in dreptul sanilor, si strang pana cand se aude paraitul oaselor, apoi imi cobor mainile pana la mijlocul ei si o strang iar, dar nu chiar asa de tare, dar destul sa imi simta erectiam ea isi incolaceste mainile dupa gatul meu isi misca usor bazinul de pula mea, si imi sopteste la ureche:
Dimineatza suntem mai activi decat noaptea!
Cu tine doar mort de beat sa fi, cum am fost aseara sa nu fi activ, dar promit sa ma revansez!
Ea isi lasa tigarea in scrumiera si imi baga mana in boxeri strangandumi pula in palma si exclama.
Waw ce frumusete avem aici!
imi trage pantalonii scurti cu tot cu boxeri in jos se apleaca si mi-o cuprinde in gura, suge cu pofta eu gafui fericit lasand capul pe spate, din cand in cand simt limba pe testicolele mele umflate de excitare, incerc sa nu ma las dus de val alfelt imi dadeam drumul in cateva secunde, o ridic si incepem sa ne sarutam ca doi nebuni ii ridic tricoul in sus si prind un sfarc pentru cateva secumde in buze, apoi ii trag pantalonasii jos si bikinii jos, o pun cu fundul pe masa ii desfac picioarele si intru dintr-o miscare in ea pana la coaie, ea geme satsfacuta incolacindusi picioarele dupa fundul meu, incep sa pompez in ea usor bucuranduma de vaginul ei alunecos si stramt, Oana se abtinea sa nu tipe, muscandusi buzele si intepanduma cu unghiile ei pe spate, maresc putin ritmul, de data asta cu miscari bruste si dure, o vad cum se incordeaza, lasand capul pe spate, si in cateva secunde isi da drumul la un orgasm cum nu mai vazusem niciodata, tremura plangand pe masa in timp squirta cu un jet care stropise mobila din bucatarie, dupa ce se linistete, o iau in brate si o sarut mangandu-o pe cap, ea ma saruta usor pe gat si zise:
A fost fantastic, nu am mai avut parte de asa futai de luni bune.
Nu apuc sa zic nimic ca aud undeva in spatele nostru, un buna dimineata, era Ana care se apropie de noi zambind, ii raspund neatz'a fara sa tresar de parca cea ce faceam noi era cel mai normal si firesc lucru.
Dar ce faceti voi porumbeilor?
Ne futem, si daca iesi din bucatarie continuam cea ce am inceput ii zise Oana razand!
Dar va rog! continuati eu va privesc mai deaproape, ca de 10 minute stau la usa si ma uit la voi, zise Ana razand.
Curva ce esti! zise Oana. Te superi daca ramane si ea? imi sopteste la ureche
Nu nu am inhibitii de genul asta, incerc eu sa zic fara sa ma arat socat de cea ce se intampla, mai ales stiind ca sotul ei doarme in camera de sus!
Ma bucur! zise Ana in timp ce ma mangaia pe fese usor
Dar sotul tau....? zic eu tamp
Stai linistit noi nu avem prbleme de tipul asta, ii place sa mi-o trag cu altii.
Se lasa pe vine si imi cauta pula, din cauza socului acum era semierecta, dar sub limba ei profesionista se intareste instaneu, acum Oana era spectatoare iar dupa reactia ei imi dau seama ca l...



    Login