Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatasex in familie
Autor : nirolf - 2010-03-03
Citita de 22231 ori - Nota 7.68 (31 voturi)
Desi suntem casatoriti de 15 ani am stat impreuna inainte de casatorie inca trei ani iar cu doi ani inainte de nunta sotia mea Dana a nascut doi gemeni , un baiat si o fata, Robert si Alina . Acum sunt mari , au 17 ani , frumosi , amandoi fac sport. Robert este intr-o echipa de polo , iar Alina face inot de performanta. Suntem o familie unita , comunicam foarte bine unul cu celalalt , ne iubim si ne intelegem foarte bine. Locuim intr-o casa cu doua nivele unde jos avem un hol mare, bucataria , sufrageria, o baie de serviciu , iar la etaj dormitorul nostrum , langa el o baie si dormitoarele copiilor de partea cealalta a holului.
Intr-o noapte foarte tarziu urmaream un film porno pe DVD impreuna cu Dana . Tensiunea crestea de la clipa la clipa Ne-am incalzit foarte tare si am inceput sa ne frecam incet si sa ne lingem reciproc intr-un 69 . Dupa care am continuat sa ne futem in mai multe pozitii ca la final Dana sa vrea sa o fut in cur . Eram foarte excitati iar Dana facea zgomot din ce in ce mai tare de nu reuseam sa o temperez si imi era frica , ca se trezesc copii si ne vad, ca perdeaua de la usa nu era bine trasa , iar in camera la noi era lumina de la televizor si o veioza aprinsa.
Cand mi-a venit sa ma termin asa cun ne este obiceiul o servesc pe Dana cu sperma , pe care ii place sa o inghita. Daca atunci cand o fut doar in pizda , cand ma termin ii bag pula in gura si nu se pierde din sperma , dupa ce o fut in cur incerc sa o servesc cu sperma fara sa-I bag pula in gura , de frica eventualei murdarii. De data asta cam cu jumatate din sperma nu am reusit sa o tintesc in gura si am umplut-o pe fata. Eram leoarca de transpiratie si m-am gandit sa merg sa fac un dus iar Dana plina de sperma pe fata vroia sa se spele pe fata. Ne-am luat halatele de baie in mana , am scos capul pe hol si nefiind nimeni am taiat-o repede amandoi spre baie. Am aprins becul la baie si stupoare generala : copii nostri erau in baie si se futeau de mama focului.
Robert statea cu fundul pe marginea cazii de baie si putin lasat pe spate , iar Alina in poala lui , cu talpile pe genunchii lui , cu o mana se sprijinea de masina de spalat iar cu cealalta isi freca de zor pizda . Pula lui Robert ii era infipta pana la coaie in cur. Am ramas toti impietriti . Ma uitam direct la fica-mea in pizda cracanata. Amandoi erau fara pic de par la organelle genitale . Stateam si ne uitam unii la altii , jenati de situatie, toti in pielea goala iar Dana cred ca uitase de sperma de pe fata care devenise gelatinoasa.
- Va rugam frumos sa ne iertati , spuse Alina ridicandu-se din pula lui Robert, nu ne-am mai putut abtine si noi.
- Am vrut sa merg la baie , completa Robert, am auzit gamete la voi in camera . Perdeaua de la usa ne fiind bine trasa v-am vazut cum erati in pozitia 69. Apoi a iesit si Alina din camera si vazandu-ma pe mine ca ma uit la voi in camera si ma masturbez a devenit si ea curioasa.
- Vazandu-va pe voi cum va futeti ne-am excitat foarte tare si noi .
- Ne-am futut o vreme din picioare , pe hol , privindu-va pe voi, spuse Robert.
- Voi de cand aveti relatii sexuale intre voi , ii intreb eu.
- De 6 luni , zise Alina. Va vedeam pe voi cum va futeti si va priveam cu pofta . cand o vedeam pe mama cum ti-o suge , imi doream sa fiu eu in locul ei , eram atrasa de tine . La fel si Robert era foarte atras de mama . se masturba cu gandul la ea. Apoi am inceput sa ne jucam impreuna , fiecare imaginandu-si ca o face cu unul dintre voi . Ne-a placut foarte mult si nu ne mai putem opri.
- Iarta-ma tati , zise Alina si ma imbratisa strans.Pieptul sau generos se strivii de pieptul meu in imbratisarea noastra . Incepu sa mi se scoale pula , iar Alina simti asta si ma saruta fulgerator pe gura . Cu limba incerca sa-si faca loc la mine in gura intr-un sarut din ce in ce mai apasat. Niste fiori de placere si de excitatie ma cuprindeau . incepeam sa tremur de excitat ce eram .
Dana isi stergea cu un prosop sperma de pe fata si ne privea nevenindui sa creada ce vede. In acest timp profitand de noua situatie creata Robert se arunca la picioarele Danei si inlantuind-o cu bratele se impingea cu capul la ea la pizda sa o linga.Incet incet am cedat atat eu cat si Dana si intr-o frenezie necontrolata am inceput sa ne ...



    Login