Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSEX CU CEL MAI BUN PRIETEN2
Autor : boy19 - 2009-10-03
Citita de 6786 ori - Nota 7.55 (11 voturi)
=ACEASTA POVESTIRE ESTE UNA FICTIVA, PERSONAJELE FIIND FICTIVE; SI NU SE ADRESEAZA PERSOANELOR CU VARSTE SUB 18ANI=

Week-end-ul a trecut repede, si bineinteles marea parte din el lam petrecut cu Daniel, insa fara a se mai intampla ceva intre noi. Deja incepeam sami fac iluzii la ce urma sa se mai intample pe viitor intre noi, insa nu a fost asa.
Luni cand am ajuns la scoala, iar acolo ma astepta Daniel, care avea sa-mi spuna cateva cuvinte care urmau sa ma socheze. M-a tras la o parte de ceilalti colegi si mia spus:
- Stii, mia placut foarte mult ce a fost intre noi, as vrea sa fi iubitul meu si sa mai repetam experienta aia.
- Desigur, si tu imi placi, am spus eu cu vocea tremuranda de emotie si de umire. Numi venea sa cred ca aveam o relatie de iubire cu cel mai bun prieten, ca imi plac baietii si ma simt bine cand o fac cu ei.
Am mers in clasa, aveam istoria, profesoara, desi tanara si frumoasa era foarte artagoasa, si daca scoteai un sunet imediat te trimitea la plimbare pe holurile liceului. Daniel ma privea atent, si din cand in cant isi mai strecura mana pe piciorul meu sau chiar mai mult, doar eram in ultima banca si nu ne vedea nimeni.
Ar fi vrut sami spuna ceva, insa daca ne vedea profa ca deschidem putin gura, plecam la plimbare, asa ca in minutul urmator primesc un mesaj. Era Daniel. "Ce miai facut de te iubesc asa de mult. Vreau sa ne casatorim sa fiu sigur ca vei fi numai al meu. Te Iubesc". Am simtit cum imi creste tensiunea. Era ireal - o poveste de iubire cu un baiat?!?!?
Orele au trecut rapid si am plecat spre casa, ca de obicei cu Daniel. Pe drum am avut acelasi subiect de discutie: relatia noastra. Eram amandoi foarte incantati de ceea ce se petrecea cu noi, se citea fericirea in ochii nostrii cand eram unu in prezenta celuilalt. Oare colegii nostri isi dadusera seama de ce se intampla?
Am ajuns la blocul lui Daniel. Dau sami iau ramas bun de la el printro strangere de mana, cand aud din partea lui:
- Hai la mine sa bem ceva si sa continuam discutia.
Fireste ca am acceptat invitatia, si am urcat in lift, (sta la etajul 7). In lift a avut loc o apropiere destul de intensa. Din nou buzele luipufoase le atingeau pe ale mele si ma sarutau pe gat provocandumi fiori de o considerabila valoare.
Am intrat in casa, cand am ramas complet fara glas vazand ce mi-a pregatit. O masa incarcata cu de toate -bautura, mancare, flori, lumanari parfumate. Trebuie sa mentionez caci Daniel este o fire deosebit de romantica si pasionala. Neam asezat la masa. El a venit in bratele mele si a inceput sa ma sarute. Incepuse sa ma excite enorm gandul ca curul lui sta iar pe pula mea.
A simtit asta.
- Vrei sa facem un dush? Near prinde bine dupa o astfel de caldura.
- Da cred ca ai dreptate, hai sa facem si apoi mai vorbim.
Am intrat amandoi in cabina de dush. Era ca inrun basm ce nu vroiam sa se termine niciodata. Curul lui bine conturat se atingea de pula mea. Corpul meu parca vibra in prezenta lui, ma cuprinsese o stare de neliniste, imi doream sal simt cu totul aproape de mine.
L-am intors cu fata la mine si am inceput sa il sarut. O mana mio plimbam prin parul lui atat de runet si de pufor iar cu una ii mangaiam fesele, si din cand in cand mai scapam cate un deget in gaurica.
- Trebuie sati marturisesc ceva, imi spune Daniel, dupa acea partida cu tine am o senzatie de disconfort ridicata, si ma durut destul de tare prima oara, dar asta nu inseamna ca nu vreau sa ma mai fut cu tine.
Asta era tot ce vroiam sa aud. Lam sarutat profund, in timp ce cu 2degete ii masam gaurica. Incepuse sa geama. Ii placea. Vroiam sai ofer si mai multa placere. M-am aplecat si iam luat pula in mana, care era deja intro erectie destul de puternica. Am pus timid limba pe capu ei, avea un gust tare bun. Am indraznit sa o iau pe toata in gura, erau iar clipe fascinante. Il auzeam cum gemea.
L-am intors cu spatele la mine si lam rugar sa ridice piciorul. I-am cracanat bucile si increzator am inceput sai ling rozeta, care era vizibil traumatizata de ce se intamplase in trecut, insa de data aceasta parca era mai frumoasa si mai excitanta ca oricand. Imi doream sal penetrez. Se relaxase destul de mult incat am putut sa il patrund cu limba putin, moment in care am auzit un geamat prelung.
- Vreau sa te sug. imi spuse Daniel hotarat, pe un ton chiar poruncitor.
Mam conformat dorintei lui si iam dat pula mea in gura. O sugea foarte bine,simteam ca prind aripi. Se opreste din supt si se aseaza capra.
- Vreau sa intri in mine cat mai mult, vreau sa simt ca ma iubesti, aratami asta!
- Esti sigur ca nu o sa te doara?
- Da, vreau pula ta in mine, vreau sa te unesti cu mine.
Nu am stat pe ganduri si miam proptit capul pulii in curul lui, nu inaite de a mai da cateva limbi. Am simtit putina incordare din partea lui in momentu in care am vrut sa inaintez insa am continuat. De ce? Oare nu constientizam ca il va durea? Raspunsul este BA DA insa mil doream cu orice pret, vroiam sa fie doar al meu, asa cum avea sa ramana pentru mult timp de atunci inainte.
In sfarsit prima penetrare a fost completa. Lam sarutat pasional dupa care am inceput sa pompez. Gemetele lui ma inebuneau, vroiam sa intru cat mai mult in ...



    Login