Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sex anal cu Odotte
Autor : just4you24 - 2020-04-06
Citita de 6269 ori - Nota 7.00 (25 voturi)
Pina sa ajung la clipa divina in care o femeie mi-a oferit in mod total secretul anusului de femeie, m-am chinuit multi ani pentru ca de fiecare data cind faceam amor cu o fata asezata in patru labe aveam sub ochi anusul ei, orificiul acela maroniu zvicnitor asezat intre dulcile rotunjimi albe-catifelate ale bucilor femeiesti. Scuze de “buci” dar asta e cuvintul neaos, nu “fese” un neologism care nu mi spune nimic.

Deci de fiecare data cind pompam o femeie instalata asa vedeam acest fenomen: cum anusul ei se relaxeaza inca si inca pe masura ce eu pompam in vulva si placerea crestea in dinsa. Pentru ca dupa orgasmul ei anusul sa-i ramina aproape complet desfacut ! Doamne, ce mi ar fi placut ca atunci ea sa ma lase “sa schimb macazul” si penisul meu sa alunece in gaura nefacuta pentru amor! As fi dat jumatate de imparatie ca sa intru acolo.
Dar uite ca nu a fost sa fie.

Era in anul 2019.Ma tundeam de cativa ani la coafeza sotiei mele, Odette, o fata maritata, cu copil. “Odette de la fabrica de ghete”, cum glumea chiar ea de numele ei. Bruneta, micuta, frumusica si proportionata. Intre noi de vreo 2 ani era asa, o empatie, flirtam usor, asa, din ochi. Cu “frina pusa” amindoi, normal, casatoriti ce naiba. Nu-i eram indiferent.
Prietena mea m-a rugat intr o zi sa trec pe la Odette sa-i duc un material (facea si croitorie. sa mai faca un ban). Sotul ei plecat pentru o luna, copilul la bunici. Ea, singura. Nu banuiam nimic.

Mi-a dat o cafea, am conversat banalitati familiale, apoi ca in vis ne am apropiat unul de celalalt si ne am amestecat gurile si limbile. Am sarutat-o prelung, avea un gust bun, ca nu fuma, apoi i-am scos sinii ei cat grepurile si i-am supt pina am facut-o sa geama tare. Apoi m-a oprit, jenata, giffind. “Nu trebuie ! Nu trebuie !“. Am plecat nauc stiind ca va urma ceva.

Ea m-a sunat la serviciu peste vreo 20 de zile. “Buna. Vii la o cafea?” M-am invoit, dar cu inima strinsa pentru ca nu bausem nimic. O clipa mi am zis sa beau. Apoi am renuntat. Aveam sa fiu cu o femeie “normala”, adica familista, gospodina, etc. Probabil de mult voia mataranga, dar nu gasise un tip de incredere. Ca femeile nu vor doar mataranga, asta I adevarul.

Cartier Tatarasi, municipiul Iasi. Iarna romaneasca. Afara ningea ca n basme. Apartament cald-cald, cochet, cu centrala termica. Odette si a scos direct capotul, si a ramas intr-un sutien negru si chilotei negri. Proportionata, cu talie ingusta, picioare foarte mici, ca de chinezoaica. Foarte crispata si tremura. Mi-a soptit: “Nu-s nebuna. Stiu, sunt maritata, cu copil. Dar am vise, multe vise. De mult ma gind...



    Login