Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSex anal cu Odotte 2
Autor : just4you24 - 2020-04-06
Citita de 6673 ori - Nota 8.70 (57 voturi)
S-a asezat pe fotoliu. M-am dus in baie, unde m-am sprayat cu Mennen, de la sotul ei. Apoi am intrat incet, complet gol, cu penisul arcuit dinaintea mea, in sufrageria coafezei.

Coafeza familista si cuminte era de nerecunoscut. Odette ma privea giffind, cu sticliri sexuale in ochi, apoi a desfacut picioarele si am vazut cum isi strecoara o mina sub dunga chilotelului si incepe sa-si mingiie vulva cu ochii la mine.

“AH CE PULAN AI… DUPA MOACA TA DE BAIAT CUMINTE, NU STIU DE CE, DAR NU CREDEAM CA AI ASA UN PULAN. DA, IMI PLACE. IMI PLACE CA NU AI BURTĂ DESI AI 40 DE ANI. ACUM UMBLA. UMBLA GOL PRIN CAMERA SI MISCA-TI PULANUL…”.

Deci era bine ca nu am burta ! Imi dadea indicatii ! Folosind oribilul argou… Am umblat asa gol si erect, apoi mi-am incordat muschii aia si mi-am facut madularul sa se miste ca o coada de ciine, ca un satir dezmatat dinaintea coafezei care se dezmierda pe fotoliu, cu degetele in vulva, excitindu-se de imaginea mea. “Acuma vino linga mine sa gust banana aia… Doamne, ce excitata sunt, aproape ca-mi vine…”. Mama-mama, dar ce era cu hormonii din adorabila coafeza??? M-am lipit de ea.


Penisul meu ce statea la 30 de grade in sus ca o birna era linga gura ei. Continuind sa se frece cu palma la clitoris, Odette a inceput sa-mi sarute apoi penisul, usor, usor, pe deasupra, apoi pe dedesubt, apoi i-am vazut limba roz si mica care a inceput sa linga harnica madularul, pe toate partile. Fara maini.

S-a oprit o secunda din limbuit si m-a privit, serioasa (cu pulanul meu lipit de barbie!). “Lui Ducu nu-i fac asta niciodata. Nimanui nu i-am facut. Mi-e greata de asta. Dar acum nu mi-e greata cu tine, nu stiu de ce. Tu esti fericit ca o femeie ca mine iti da limbi acuma?”

Ducu era sotul ei, un ghiolban de doi metri, bataus si afacerist.

Am gemut sub limba ei activa cu valuri mari de placere ce-mi unduiau prin sale. “Multumeeeesc…. Sunt foarteeee fericiiiiit… Ahhhh… Odette mooooooor…”. Odette a continuat sa-mi linga fara graba penisul, cu ochii larg deschisi, si afara ningea tare, pe pervaz zapada cadea pe tacute, si in camera se auzea rasuflarea ei si plescaitul gurii eie, si nu se oprea, imi sampona glandul cu saliva, penisul imi era plin de saliva si rujul ei.

“Acum, sa facem amor… Repejor, ca mor…”

S-a oprit apoi si cu miscari molatece, Odette, fara niciun cuvint, s-a asezat in genunchi pe mocheta, cu pieptul sprijinit pe fotoliu si si-a culcat capul pe brate. Cu fundul ei mare spre mine. Voia placere. Intre bucile dalbe ii vedeam scoica rozulie, cu petalele umflate.

Mi-am pus Durex-ul si i-am atins printre buci vulva din care izvora lichidul supraexcitatiei ei sexuale, mi-am mai plimba palmele pe bucile ei mari si albe, fara nicio bubulita sau cos, buci innebunitoare de femeie ingrijita, buci mirosind a sapun fin, am studiat si anusul ei maroniu, apoi i-am dat deoparte dunga chilotelului si mi-am impins atent banana in sexul ei si Odette a slobozit un vaier de mare placere.

M-am gindit ce bine ca ejaculasem in somn cu doar doua zile inainte. Asa, stiam ca voi rezista. I-am scos complet chilotii. Gleznele ei cam groase nu ma deranjau in clipa aia.

Am apucat-o bine de solduri si m-am pus pe pompat voiniceste fundul ala mare strain, insotit de icnetele ei, privindu-mi banana care intra si iesea dintre bucile ei, emisferele alea de carne parfumata in care vrem toti sa ne dam duhul. Si acolo era si anusul coafezei, un anus destul de mare, zvicnitor, pe care am inceput sa-l dezmierd cu degetele ceea ce i-a sporit vaietele de placere, intram si ieseam, imi vedeam penisul ca un piston cafeniu, si vedeam cum se apucase de fotoliu cu miinile, Doamne, chiar ca nu se prefacea, si am respirat adinc adinc sa mi controlez placerea pentru ca am stiut ca Odette urma sa orgasmeze, nu trebuia sa ma opresc, si am incercat sa ma gindesc la altele, de pilda m-am gindit ca musteste de endorfine, hormonul placerilor, vaietele i-au devenit un fel de scheunaturi, apoi i-am vazut cum talpile mici si goale i se incovoaie, am auzit-o cum da afara aerul din plamini (un fel de “Haaaaaaaaaa…”, cum nu mai auzisem), a inceput sa scoata niste sunete neomenesti si imediat corpul coafezei a inceput sa se scuture spasmodic din crestet pina-n calciie cum nu mai vazusem vreodata la o femeie, zguduind fotoliul si rasturnind o masuta de alaturi pe care era o vaza.

Cu dintii strinsi am continuat sa ma izbesc in vaginul coafezei cuprinsa de spasme, care striga in crescendo, naucita de penisul care intra si iesea peste spasmele ei. Apoi strigatele s-au stins si coafeza Odette s-a prabusit pe fotoliu.

Gemea si se scutura toata ca un animal ranit. Am cazut si eu cu capul pe fundul ei matern, rasuflind, bucuros ca reusisem sa duc pe Culmile Placerii o femeie maritata asa adorabila.

Nu ejaculasem si, inainte ca sa-mi dau seama, am vazut-o cum ma priveste repede peste umar, cu niste ochi salbatici, cum descopera ca sunt inca tare ca osul, apoi o vad cum imi apuca delicat penisul si il lipeste de anusul ei desfacut !

“DOAMNE CE FUTAI… CE TARE SI MARE ESTE INCA… ACOLO. INTRA ACUMA ACOLO. IN FUND. ÎN FUNDUL MEU CURAT DE FEMEIE MĂRITATĂ.ASTA VREI? SIGUR VREI.”

Avea o voce ragusita si sclipiri salbatice in ochii incercanati. Am crezut ca visez de asa invitatie. Și am înțeles de ce în baie văzusem irigatorul acela ud.

Nu visam. Stiu ca am icnit de o placere de nedescris “Odette, nu am mai facut asta niciodata… Si nu stiu ce sa zic…” si ea a zis “Bine, bine, ce sa zici? Fa-o acuma… Intra in curul meu. Adînc de tot, între bucile mele calde”. Cuvintul argotic iesit din gura ei de fata finuta m-a pocnit ca un bici. Am crezut ca visez de asa invitatie. Nu visam. Deja Durexul era uns tot de secretiile ei, m-am impins incetisor in sezutul ei si am vazut apoi cum madularul meu imi dispare pina la testicule in anusul ei. Care sigur mai recepționase mădulare de bărbat.

Era o senzatie de nedescris, sa stau cu penisul bagat in fundul coafezei sotiei mele, adinc de tot intre bucile ei mari si albe si calde. Sfincterul zvacnea. Am strigat de a rasunat sufrageria si am incercat sa ma misc, dar senzatia de placere ma depasea, era groaznic sa o vad asa goala cu madularul meu in fund, ca in filmele porno, si am scincit “Odette, eu nu rezist, imi vine ! Ce ma faaaac?” si a chicotit “Of, laptele da in foc? Bine, da-ti drumul…” si mi am smuls Durexul si in clipa urmatoare am tipat si eu privind tisniturile lungi izbucnind peste spinarea ei.

M-am ase...



    Login