Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sex între prieteni de familie-4
Autor : TeddyS - 2022-05-05
Citita de 10814 ori - Nota 5.87 (225 voturi)
Chiar și acum, după trecerea unui timp îndelungat, amintirea acelui an nebun în care s-au petrecut cele scrise în primele părti ale acestei povestiri, îmi trezesc o emoție vie și în egală măsură o nostalgie a timpului petrecut alături de oameni apropiați și dragi. Ar fi păcat să nu povestesc cum au decurs lucrurile mai departe. Îmi propun să fac asta în continuare, în speranța că voi reuși să transmit și cititorilor, măcar în parte, atmosfera și trăirile acelor vremuri. Celor ce doresc să citeasă rândurile ce urmează le recomand să parcurgă, chiar fugitiv, primele trei părți ale povestirii, pentru a se familiariza cu personajele și desfășurarea acțiunii până aici.
Desigur, apariția Adinei, tânără absolventă de liceu a însemnat un moment aparte în viața noastră de oameni aflați la vârsta „deplinei maturități”, dacă pot spune așa. Ea ne-a amintit de ghidușiile primei noastre tinereți și ne-a atras atenția asupra faptului că viața merge pe repede înainte și că trebuie trăită la maxim, clipă de clipă.
Cam așa am procedat în continuare, am încercat să profităm cât mai mult de prezența noii noastre partenere, pentru a obține o satisfacție cât mai mare din momentele petrecute împreună. Pentru asta am făcut eforturi și risipă de imaginație să o ținem mai mult cu noi, ea fiind venită doar pentru câteva zile în orașul nostru, împreună cu tatăl ei, fratele lui Săndel. Am invocat diverse motive pentru a-i amâna plecarea și astfel am reușit să ne întâlnim de mai multe ori timp de aproximativ două săptămâni.
Nu pot povesti toate ședințele desfășurate în acest timp, au fost destul de multe și din ce în ce mai incitante. Aș dori să descriu mai amănuntit ultima noastră întâlnre (sexuală), care a fost una dintre cele mai reușite.
Prima problemă ce a trebuit rezolvată a fost aceea de a-l convinge pe tatăl ei să-și prelungească șederea la noi cu încă câteva zile. Nu era simplu, zăbovea aici de ceva timp, mult mai mult decât avusese inițial intenția. Ideea mi-a venit când în treacăt, Adi mi-a spus că e pasionată de poezie și că avea ceva vechime în arta de a scrie versuri. În minte mi-a venit imediat grupul de poeți locali, pe care îi cunosteam destul de bine, cu toate că personal nu am compus poezie niciodată. Participasem nu o dată la ședintele lor literare, în calitate de cititor de poezie și uneori contribuiam la discuții și chiar emiteam unele opinii pe temă. Îi apreciam sincer, unii dintre ei aveau talent real și scriau o literatură de calitate. Că în paralel se desfășurau și alte activități, de natură mult mai materială, nu era treaba mea. Nu am participat niciodată până atunci la reprizele de sex ce se desfășurau destul de discret în camere alăturate celei unde se recita. Și nici nu mă interesa că uneori la aceste partide sexuale participau artiști din familii diferite, în timp ce partenerii lor de viață trăiau viața poetică, conștienți și fără a fi deranjați de ce se întâmplă alături. Era o societate în care puteam și doream să o introduc pe Adi.
Am sunat la liderul și gazda lor, Costin, și l-am întrebat dacă pot să-i vizitez în compania unei tinere speranțe, despre care aș vrea să-și dea cu părerea, după ce evident, o ascultă. Mi-a răspuns cu entuziasm că da, întotdeauna e loc pentru pentru tineret și că se reunesc a doua zi pentru a audia noi poezii și că e momentul cel mai potrivit pentru a o prezenta pe tânăra mea protejată.
Cu asta l-am convins pe tatăl lui Adi să mai rămână încă puțin la noi în oraș.
Inițial, toți au declarat că vor veni la serata poetică, apoi, rând pe rând au dat-o cotită, tată-său lui Adi a rămas la un șpriț cu frate-său, Cami și Stelu s-au dus la mine acasă (le dădusem cheie și cred că ardeau de nerăbdare să se fută din nou) așa că am rămas doar eu să introduc tânăra speranță în atmosfera artistică.
Ceea ce s-a și întâplat, când spre sfârșitul zilei am ajuns la locul reuniunii, acasă la Costin. Era o seară minunată de sfârșit de iunie, cu mult soare, calm și numai speranță de frumos, nimic nu putea fi rău sau lipsit de perspectivă, totul promitea, totul era bucurie. Sau poate că așa par toate când ești (încă) tânăr și fără multe griji și poți să te bucuri de viață.
Locul în care am ajuns era o vilă cu etaj, înconjurată de o curte mare, cu multă verdeață, copaci și straturi numeroase cu flori. Am intrat împreună în sala mare de primire de la par-terre. Era mai multă lume ca de obicei, pe unii din ei nu-i cunoșteam. Am observat imediat absența gazdei , a soției sale și a altor membri de bază ai grupului. Am salutat, am făcut o prezentare sumară a tovarășei mele și am întrebat unde este Costin. Răspunsul evaziv „ E p-aici pe undeva” m-a făcut să o iau pe Adi de braț și să pornim în căutarea amfitrionului, pe care doream să-l vedem înainte de orice (el trebuia să o introduca cu adevărat pe tânără in societate).
În camerele de jos nu era mai nimic deosebit, doar câteva perechi care erau în faza de tatonare, început de a se cunoaște, pipăieli timide. Nu prezentau interes pentru noi, deci am urcat la etaj pe scara din lemn, în spirală. Sus era cu totul altceva. Deși soarele lumina cu putere, camerele în care am intrat succesiv, erau în semiobscuritate datorită jaluzelelor coborâte în intenția vădită de a crea o atmosferă de intimitate. În toate acestea imaginea era aproape aceași, câte o pereche care se regula fără nici un fel de inhibiții, desigur nu soț-soție, pentru că nu ar fi avut nici un farmec, aceștia puteau să o facă acasă la ei. Aici perechile se alegeau după alte criterii, fără a ține cont de vârstă, condiție socială și uneori fără a ține cont de nici un criteriu, nici măcar de cel al sexului de care aparțin partenerii. În unele cazuri, nici numărul celor care participau nu era restrictiv. Cifra „2” nu era o regulă aici.
Ne aflam într-o vilă cu multe camere, cele de la etaj având destinația de dormitor. Nici una nu era liberă și nici una nu era încuiată, semn de totală dezinhibare a celor care le ocupau. Presupun că uneori se făceau vizite între cei de pe palier, ca între buni vecini. Deschideam succesiv ușile, încercând să ne obișnuim privirea cu semiântunericul, în dorința de a-l găsi pe Costin. În unele cazuri eram invitați să rămânem puțin, graba fiind dăunătoare (spuneau ei), cu atât mai mult cu cât eram însoțit de o figură nouă, pe care ar fi vrut oricine să o cunoască mai îndeaproape (atât bărbați cât și femei).
Pe măsură ce deschideam ușile, sporea curiozitatea de a afla ce vom vedea și noul spectacol creștea excitația și dorința de a face sex.
Dar nu ne-am lăsat ispitiți, deși în unele cazuri tentația era mare.
Pe Costin l-am aflat abia în ultima cameră cercetată și după cum mă așteptam, nu era singur.
Mi-a trebuit ceva timp să-mi acomodez privirea cu lumina precară din încăpere și să înțeleg care erau personajele și ce acțiune desfășurau.
Pe un pat aflat în loc central, destinat în mod obișnuit pentru două persoane, se aflau patru: gazdele (soț-soție) și o pereche (soț-soție) din mai tinerii poeți ce participau de regulă la seratele literare. Îi cunoșteam pe toți.
Desigur datorită căldurii de afară erau complet goi și în poziție orizontală, toți cu fața în sus. Ocupau o poziție confortabilă, astfel încât să nu aglomereze prea mult locul. Fetele erau deasupra, cu picioarele larg desfăcute, băieții sub ele, cu pulile mari, zdravăn sculate, băgate temeinic fiecare în pizda partenerei. Pentru păstrarea echilibrului, dar și pentru sporirea plăcerii, fetele erau ținute strâns de ambele țâțe. Știam că poziția aceasta de penetrare pe la spate dă ambilor participanți senzații puternice, fiind vorba de o intromisiune adâncă. Se putea bănui că erau futute de ceva timp, pentru că mirosul florilor aflate în număr mare în vaze, pe lânga pereți se amesteca cu cel al trupurilor înfierbântate, excitate, cuprinse de extazul momentelor trăite atunci. Când brusc, fără să batem la ușă, am intrat în cameră, i-am surprins exact în această poziție, cu fața înspre noi, oferind un spectacol ademenitor, ce m-a dus imediat cu gândul la unele nebunii. Fiind pierduți în tumultul acțiunii, nu au recționat imediat la apariția noastră acolo.
Au continuat mișcarea de translație orizontală, timp în care am putut observa că fiecare futea soția celuilalt. Mi s-a părut destul de normal, cu atât mai mult cu cât se pare că erau foarte mulțumiți și în același timp excitați, lucru care se putea citi în privirile lor ce păreau (chiar în lumina slabă) mai aprinse ca de obicei.
După un timp, au sesizat intrarea noastră, dar nu părea să-i deranjeze deloc. Și-au continuat activitatea, timp în care Costin mi-a urat „bun venit” și (gazdă sociabilă) m-a rugat să-mi prezint partenera. Am făcut acest lucru, apoi în mod reciproc i-am prezentat pe ceilalți lui Adi. De jos în sus și de la stânga la dreapta.
Prietena mea a rămas fără cuvinte și mirarea i s-a transformat în uimire cănd am fost invitați să participăm și noi „la mica lor încălzire, astfel vom intra mai repede în atmosferă”.
Adi s-a lipit de mine, s-a uitat în ochii mei puțin speriată și mi-a șoptit că nu e obișnuită cu o desfășurare atât de rapidă a lucrurilor. În ultimile două săptămâni fusesem în relații cât se poate de apropiate, i-am promis că voi avea grijă de ea și am rugat-o să aibă încredere în mine. A fost de acord și s-a lăsat în seama mea.
Fără să se oprească din ceea ce făceau, ceilalți ne-au îndemnat la unison să venim lângă ei. Doreau (spuneau ei insinuant) să vadă cât de performanți suntem. Asta mi-a zgândărit amorul propriu. M-am hotărât să le demonstrez că suntem destul de buni și noi. Puteam să fac acest lucru oferindu-le un spectacol de calitate. Pentru asta trebuia să joc mai tare ca ei. Să am mai mult tupeu.
Fără nici un fel de avertisment, am ridicat toate jaluzelele. Lumina pătrunsă brusc în încăpere permitea ca fiecare detaliu să poată fi altfel privit, altfel interpretat. Perplexitatea a pus stăpânire pe toți cei prezenți.
-Va rog să nu vă complexați și mai ales să nu vă inhibați, le-am spus cu un ușor sarcasm. Dacă doriți să asistați la performanță, asta va fi, dar la lumină, să vedeți bine.
Am poziționat unicul scaun aflat acolo în fața lor. Pe el am așezat-o pe Adi care nu a schițat nici un gest de împotrivire. Am început cu mângâieri ușoare, apoi din ce în ce mai stăruitoare pe tot trupul și apoi din ce în ce mai concentrat pe sâni si între picioarele desfăcute, sub ochii uimiți ai celorlalți. Asta a dezinhibat-o și i-au creat primii fiori ai dorinței. Am simțit-o cum începe să vibreze și când băgându-i mâna in chiloți am simțit-o suficient de udă, am început să o dezbrac încet, senzual, expunându-i sânii ademenitori.
Au urmat blugii, ceea ce ne-a permis să-i vedem forma bombată a bucilor încadrate de un bikini sumar, semitransparent prin care se putea vedea destul de bine o pizdă umedă, care i-a făcut pe toti (indiferent de sex) să scoată exclamații admirative. Am îndepărtat și acest ultim accesoriu vestimentar și foarte rapid (și hotărât) m-am dezbrăcat complet și eu.
Inutil să spun că aveam pula sculată maxim. Am adoptat o atitudine și o poziție de parcă am fi vrut să facem o poză porno pentru o revistă dedicată. Ea stând pe scaun, cu picioarele larg desfăcute dar verticală și provocatoare, eu alături, cu mâinile sprijinite de umerii ei, unde era postată și pula de care am vorbit mai înainte, sprijinită ostentativ de un umăr al ei. Aveam și eu o poziție verticală, obraznică spre nesimțire. Per total, tabloul i-a impresionat pozitiv și i-a îndemnat să facă remarci de felul:
-Întîi sex oral, nu contează în ce ordine, tu ei sau ea ție, altfel nu sunteți serioși.
Aici cam aveau dreptate, trebuia să ne conformăm, cu atât mai mult cu cât reușiserăm să le captăm atenția. Își încetaseră (pentru un timp) futaiul și ne priveau cu ochi holbați , interesați de ce se petrece în fața lor. Nu voiam să pierd momentul, așa că am trecut imediat la fapte.
Am coborât cu ambele mâini și am strâns-o de țâțele nu foarte mari dar ridicate și tari și i-am băgat ușor dar hotătât pula în gură, cum făcusem de atâtea ori până atunci. Ea a știut din prima ce are de făcut și pentru satisfacția privitorilor ( dar și a noastră ) a desfășurat un sex oral de calitate, sugând-o cu mișcări din ce în ce mai ample, mai pasionale. Totuși nu am făcut mult asta, fiindcă am dorit să dau o reprezentație cu ceva la care mă pricep și care îmi place.
Pentru asta, m-am poziționat în genunchi, i-am ridicat picioarele pe umerii mei și am început să-i ling pizda (deja udă), mai ușor pentru început, apoi din ce în ce mai pasional, mai insistent, mai adânc.
De la exterior, unde am mușcat ușor, am lins și sărutat labiile ademenitoare, tinere, excitante și excitate la maxim. A răspuns cu gemete de plăcere sincere, care a convins privitorii că ce facem noi nu este un truc menit să-i impresioneze.
De ceva timp aveam dorința de a mă bucura vizual și nu numai atât de un lindic pe care să-l dezmierd și cu care să mă joc în voie, ocazie ce s-a ivit acum și de care am profitat.
I-am desfăcut delicat pizda, folosindu-mă de două degete jucăușe și am expus astfel ceea ce era de interes: buzele mici, vaginul și lindicul apetisant.
Întotdeauna am zis că limba are rol nu numai în vorbire. Acum, mai mult ca oricând a trebuit să arăt că știu să o folosesc la modul expert și pentru a-i crea satisfacție partenerei, nu numai cu vorbe ci și cu un sex oral de calitate. Nu am ezitat să o alint de la exterior (mișcări circulare, concentrice) înspre interior, din ce în ce mai adânc, mai pasional, mai cu simțire. Știam că într-o astfel de situație trăirea sinceră a momentului este crucială. Nu poți disimula, nu vei păcăli pe nimeni, nici măcar pe tine însuți. Dacă vei face cu pasiune, cu dăruire, ceea ce faci, vei trăi satisfacția atingerii unui extaz desăvîrșit. Asta am făcut atunci când i-am penetrat vaginul și i-am dezmierdat lindicul cu limba. Am repetat mișcările de mai multe ori, încercând să evit monotonia, punând din ce în ce mai mult erotism în gesturi și încercănd să-mi surprind mereu partenera cu ceva nou: o atingere, un sunet, o privire sau o vorbă menită să-i facă plăcere, să o atragă și mai mult. Îi simțeam gustul unic de femeie excitată, adusă pe culmile plăcerii, când nu-i mai pasă de nimic altceva decât de a trăi clipa de fericire și a obține și mai mult de la celălalt. Avea un miros specific de animal în călduri, care mă întărâta și mă făcea să vreau mai mult de la ea. Atunci când nu după mult timp a atins orgasmul (aveam suficientă experiență ca să-mi dau seama exact când s-a întâmplat) am știut că am câștigat partida. Atât în fața celorlalți cât mai ales în fața mea. Am căpătat mai multă încredere în mine, dorința de a face mai mult a pus stăpânire pe mintea mea.
Am ridicat-o de pe scaun pentru a mă așeza eu într-o poziție lipsită de orice reținere, picioarele desfăcute, pula sculată maxim și un curaj vecin cu tupeul cel mai sfidător.
Nu cred că mai știa foarte clar ce se întâmplă cu ea, era amețită de ce-i făceam, era amețită de mersul evenimentelor.
Am prins-o de bazin cu ambele mâini și cu o mișcare destul de studiată dar hotărâtă am tras-o încet în pulă, penetrând-o până când i-am simțit bucile mari și senzuale odihnindu-se în brațele mele. Am strâns-o la început de umeri, apoi de ambele țâțe, astfel ghidând-o în miscarea de pendulare verticală, din ce in ce mai amplă și mai incitantă. La început a părut o joacă, dar apoi ne-a prins pe amândoi până în stadiul în care tremuram de plăcere și scoteam sunete nu tocmai controlate. De altfel nu ne prea mai puteam controla nici noi înșine.
Toate acestea se desfășurau cât se poate de clar (și fără nici o reținere) sub privirile celor patru care își abandonaseră activitatea curentă și fascinați de cele întâmplate în fața lor, în lumină și la mică distanță, începuseră să participe afectiv la ce făceam noi. Se uitau cu uimire dar și cu admirație la felul cum îi trăgeam puli pe la spate tinerei speranțe.
În această fază, Adi se pierduse cu totul și am profitat de asta, ca și de lichidele abundente ce existau în zona de acțiune, pentru a-mi plimba ușor capul pulii în plan orizontal înspre anus. Fiind intr-o stare de avansată euforie erotică, nu cred că și-a dat prea bine seama când am penetrat-o între buci ușor dar hotărât. Pur și simplu s-a trezit în această situație, de a fi futută în cur, la început mai timid (ceva durere manifestată prin mici țipete), apoi mai insistent, mai adânc(plăcere exprimată prin gemete de ambele părți).
Era ceva cam târziu pentru orice formă de împotrivire din partea ei, s-a lăsat în seama mea și deși unii ar putea spune că abandonul ei a transformat-o într-un obiect sexual, îi pot asigura că nu este așa.
A participat cu trup și suflet, până în ultimul moment, la actul sexual. Fără asta nu am fi putut trăi (nici unul din noi) acele senzații. Nici măcar cei care priveau.
E sigur așa pentru că a avut din nou orgasm, chiar la sfârșit. Este remarcabil că s-a întâmplat , în condițiile în care avea parte pentru prima oară de sex anal. Asta mi-a demonstrat că este o femeie senzuală și care, ca urmare a celor învățate din futaiurile pe care i le-am tras noi, știa să obțină plăcere în orice condiții.
Simțind-o cum se cutremură de plăcere, mi-am eliberat scula, am trecut-o printre labiile mai proeminente ca de obicei (desigur datorită stării de excitatie extremă) și am ejaculat exterior până înspre țâțele obraznice și ademenitoare, o dâră abundentă, sidefie, ușor șerpuitoare, caldă și cu un miros specific. Asta m-a liniștit, dar asupra celor care priveau a avut un efect invers: păreau a fi înebunit.
Nu am remarcat să fi finalizat ceea ce făceau când am intrat noi. Părea să nu-i mai intereseze asta și păreau foarte doritori în a ne regula pe noi. Indiferent de sexul celui celui futut sau a celui care fute.
In momentul respectiv, nu eram pregătit pentru asta. Partenera mea, cu atât mai puțin.
Prin urmare le-am făcut un semn sugestiv cum că ar trebui să ne lase în pace. Barbații au înțeles și după ce Costin ne-a spus că ne așteaptă jos, s-au îmbrăcat în grabă și au părasit încăperea. Femeile au mai rămas puțin, nu că nu ar fi înțeles semnul meu, ci pentru că erau mai dornice de aventură și mai insistente. Pentru început, una dintre ele a luat-o in brațe pe Adi, a strâns-o senzual la piept și a sărutat-o direct, prelung și fără nici o reținere. Același lucru, l-am trăit eu cu cealaltă. Nu știu care dintre ele a fost mai întâi și nici nu este relevant, pentru că după un timp au făcut schimb, ne-au tratat la fel. Ideea de bază a acestei scurte idile a fost că lucrurile nu se vor termina așa, ne vom cunoaște (spuneau ele) mult mai bine.
O oarecare experiență pe care o am în legătură cu femeile, îmi spune că dumnealor au mereu dreptate, cel puțin în chestii ca astea.
Așa a fost și de data asta. Eu aveam să le cunosc (cât se poate de intim) foarte curând.
După un număr de ani, aveam să primesc un telefon de la una din ele, care mă invita la o reuniune privată, în cadru foarte restrâns. M-am dus, mai mult din curiozitate și am avut surpriza să o găsesc acolo pe Adi, care ținuse legătura cu cercul local de poeți. Acum venise momentul să se cunoască și ea cu cele două, desigur la modul intim. Eram doar noi patru și ce s-a întîmplat cu acea ocazie voi povesti, poate, altă dată. Important de reținut este faptul că femeile se țin totdeauna de cuvânt când e vorba de a-și îndeplini o fantezie erotică.
Seara a continuat într-o manieră mult mai sobră. Nu după mult timp ne-am reunit toți cei prezenți în livingul de jos, costumați decent și ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic deosebit, s-a trecut la recitarea celor mai noi creații poetice și la comentarii pe temă. Adi și-a făcut cunoscute și ea poeziile, ocazie cu care am putut constata că are cu adevărat talent. Ceilalți au lăudat-o și ei, dar după privirile languroase pe care i le aruncau, sunt convins că erau interesați (și) de niște chestii mult mai lumești.
Odată cu lăsarea serii, activitatea s-a mutat în grădina din față, pentru a profita de răcoarea placută ce se simțea afară.
Aici, în aer liber, înconjurată de multă verdeața și flori (privirile indiscrete nu puteau pătrunde) se afla o rotonda destul de mare, destinată special unor astfel de evenimente. Mici sculpturi și ornamente înconjurau bănci si mese executate și dispuse cu mult bun gust. În acest loc ne-am continuat serata, într-o atmosferă intimă, subliniată de liniștea serii, parfumul florilor și lumina discretă ce crea umbre confuze, pline de mister.
Nu voi insista pe aeastă latură a desfășurării lucrurilor, voi spune doar că înspre miezul nopții partea artistică a luat sfârșit, cei mai mulți participanți retrăgându-se spre casele lor.
Intenționam să facem și noi același lucru, mai exact dorem să ne întoarcem acasă la mine, unde speram la un futai de adio, în patru, cu Cami și Stelu, care eram convins că ne așteaptă.
Dar gazdele au insistat să mai rămânem, invitându-ne să bem un pahar cu vin de cea mai bună calitate.
Sunt sigur că aveau unele gânduri clare și nu foarte curate în legătură cu noi. Când le–am spus că suntem așteptați, nu au ezitatat să-i invite și pe prietenii noștri la un pahar. Nu-i cunoșteu, dar asta nu era o problemă, eram cu toții oameni de lume. M-am gândit că nu e o idee chiar rea, am pornit telefonul (regula casei impunea închiderea lui pe timpul șederii acolo) și am sunat-o pe Cami. Aceasta era panicată, Adi fusese căutată de mai multe ori de tată-sau, pe care îl aburise cu greu în legătură cu lipsa noastră. Acum, spunea ea, e cazul să ne întoarcem urgent acasă.
I-am propus să se liniștească, oricum nu se mai putea îndrepta nimic și i-am invitat să vină și ei la un pahar de vorbă. A refuzat destul de hotărâtă, dar i-am spus că noi nu avem de gând să ne întoarcem, cel puțin până nu vin ei să ne ia. Nu au avut încotro, au luat un taxi și au ajuns destul de repede.
Odată intrați, nu au mai avut nici o șansă de plecare imediată, așa cum voiau la început. Au fost luați în primire de gazde într-o manieră elegantă, ceea ce i-a făcut imediat să se simtă bine.
S-au încadrat în atmosferă fară nici un fel de dificultate, ajutați de toți ceilalți și de câteva pahare din vinul (într-adevăr) foarte bun. La asta contribuiau și lumina difuză, de nivel scăzut, parfumul florilor și în general atmosfera placută, relaxată, ce îndemna la aventură (erotică).
Așa se face că atunci când am început să o pipăi pe Cami (preludiu la un număr pe care mă simțeam dator să i-l trag) am constatat că nu eram singurul care îi face asta. Costin și prietenul său se ocupau cu același lucru. Soțiile lor, ceva mai reținute, se uitau la noi fără a spune nimic. Cu toată semiobscuritatea, se putea simți atmosfera încărcată de erotism, vibrau trupurile răscolite de hormoni. Trupurile tuturor.
Ca de obicei Camelia era perfect dichisită, curată și parfumată. Cu toate acestea, eu, care o cunoșteam bine, am sesizat la ea o ușoară oboseală, semn destul de clar că „profesorul” nu stătuse degeaba, o muncise probabil destul, mai înainte. Asta nu m-a demoralizat câtuși de puțin.
Am continuat să o alint, să o dezmierd și să-mi scap câte o mână prin locuri care știam (prea bine) că o excită. Rezultatul nu s-a lăsat așteptat, am simțit-o din ce în ce mai interesată, mai dornică, mai activă.
Nu după mult timp, a început să tremure ușor, m-a luat în brațe și șoptit, mi-a reproșat (blând) că am făcut-o să aștepte cam mult.
Alături, „profesorul” Stelu o pregătea pe Adi ( după același tipic) pentru o repriză pe care și-o dorea de ceva timp și de care nu avusese parte în ziua aceea. Cred că nici el nu era singur în acțiunea pe care o desfășura. Mai erau căteva mâini care îi explorau partenera.
Oarecum neașteptat, nici una din fetele noastre nu părea deranjată de situație. Mi s-a părut chiar că se simțeau bine în centrul atenției.
Fară prea multă discuție, am dezbrăcat-o pe Cami și am urcat-o pe una din mese. Nu a avut nici o importanță ( în atmosfera plină de entuziasm) că la asta au ajutat și alții, care apoi au devenit spectatori și susținători a ceea ce făceam noi. M-am dezbrăcat și eu, m-am urcat pe masă și am început să o fut fără grabă, in cea mai clasică poziție, făcându-mi socoteala că am tot timpul să trec prin toate pozițiile dorite. N-a fost chiar așa, dar până aici totul părea OK. Nu ne deranja deloc (ajutați poate și de vinul băut) că unii se uitau la noi și făceau comentarii, ne încurajau și ne îndemnau la acțiune.
„Profesorul” și Adi treceau prin aceleași faze ale meciului și din câte puteam observa, se simțeau și ei foarte bine.
M-am concentrat din ce în ce mai mult pe ceea ce îi faceam partenerei mele, o simțeam și pe ea vibrând tot ai mult, dornică de senzații mai rafinate. Acesta este motivul pentru care am început să nu mai știu foarte exact ce se întâmplă în jurul meu și de fapt nici ce se petrece cu noi. De obicei stăpân pe mine și pe situație, aveam acum scăpări în a observa cum evoluează acțiunea.
Așa se face că atunci când am vrut să schimb poziția ( voiam să trec sub ea, să o fut pe la spate) am constatat că brusc am rămas fără parteneră, singur pe masă, cu pula erectă maxim îndreptată în sus, posibil sexi dar cu siguranță năuc și cam caraghios.
Cami ajunsese pe o masă alăturată, adusă acolo de patru brațe zdravene, ale lui Costin și ale prietenului său. Aceștia, s-au dezbrăcat cu o viteză pe care numai dorința de a o regula pe prietena mea o putea explica. Acum se pregăteau să o penetreze, unul oral, celălalt în pizda pe care o pregătisem eu cu puțin timp înainte. Am încercat să protestez , dar am surprins privirea Cameliei, care îmi era familiară în situații de acestea și care îmi spunea destul de limpede că îi place ce i se întâmplă.
De altfel nici nu am prea mai avut timp de altceva afară de ceea ce se petrecea cu mine, pentru că cele două femei care până atunci ne priviseră fără a spune sau a face ceva, au trecut imediat la acțiune, fiind foarte hotărâte în a mă prelucra amândouă odată și dovedind că sunt experte în ceea ce fac.
Cea mai tânără ( o brunetă senzuală, focoasă și bine făcută, pe la 30 de ani) mi-a cuprins mijlocul cu ambele mâini apăsându-mă cu toată greutatea corpului de masă. După ce s-a jucat puțin cu capul pulii, l-a prins între buze și a început sa-l alinte ușor cu limba. Apoi din ce în ce mai adânc, mai lasciv, mai hotărât.
Cealaltă (cu câtiva ani mai mare, o blondă cu forme armonioase, destul de înalta și subțire, nevasta lui Costin) s-a dezbrăcat complet, fără grabă. Nu o vedeam foarte bine (lumina era slabă) dar îi simțeam mirosul inconfundabil al trupului de femeie excitată, amestecat cu parfum de calitate și miresme ale florilor ce ne înconjurau.
Nu a avut nici o reținere. S-a urcat pe masă și mi-a pus apăsat pizda udă pe gură. Nu aveam decât varianta de a o lucra oral cât mai bine. Mișcări de translație de-a lungul labiilor, interior și exterior.
Am mușcat-o (încet) și mi-am folosit limba căt mai senzual posibil, în timp ce jos, cealaltă femeie se dezlănțuise, oferindu-mi o felație de zile mari. Apoi s-a dezbrăcat și ea.
Si-au schimbat rolul de mai multe ori. Le-am simțit pe amândouă că au avut orgasm, după încordarea generală a corpului și mărirea lindicului în momentul respectiv. Cu toate că am încercat să amân momentul cat mai mult, am ejaculat în final ajutat de mai tânăra mea parteneră, exterior, destul de abundent, chiar dacă eram la al doilea număr din ziua aceea.
In final s-au lipit amândouă de mine și râzând...



    Login