Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sex între prieteni de familie-3
Autor : TeddyS - 2022-02-25
Citita de 12772 ori - Nota 6.57 (274 voturi)
Pentru înțelegerea acestei părti a povestirii, trebuie citite primele două părti ale sale, unde sunt prezentate personajele si
desfășurarea acțiunii pâna aici.
Pe la începutul lunii iunie nevastă-mea a plecat din localitate în interes de servici si nu s-a mai întors pâna la sfârsitul anului, cu o singură ( dar remarcabilă) excepție,cand a revenit inopinat pentru câteva zile si a participat la una din ședintele noastre sexuale, pe care o voi relata la timpul potrivit.
Rămași singuri, eu, Stelu si Cami am trecut printr-o pasă melancolic-filozofică, care a durat câteva zile pe parcursul cărora ne-am pus problema dacă este bine ceea ce facem și cum ar privi alții comportamentul nostru, mai precis faptul că ne futeam ca chiorii, fara să ținem cont de nici o conveniență socială.
Discutând deschis, am ajuns la constatarea că fiecare din noi am încercat din răsputeri să regretăm faptele comise, dar că nu ne-a prea ieșit.
Prin urmare, am concluzionat în mod unanim că cel mai bun lucru care poate fi făcut este să lăsăm ca totul să decurgă natural, nefiind noi cei care vom îndrepta lumea.
Imediat ne-am simțit mai ușurați și am decis să continuăm futaiul ca până atunci, dar la mine acasă , unde era loc suficient. În plus, nu mai era nevoie să închidem atât de des firma „profesorului”(și a lui Cami) care înregistra pierderi din cauza apetitului nostru sexual crescut.
Am început să ne întâlnim la mine acasă, în dormitorul matrimonial, pe la mijlocul lunii iunie .
Trebuie spus că aici existau dinainte vreme câteva condiții necesare desfășurării unor reprize erotice de calitate: un pat dublu, mare, solid, bine luminat ; oglinzi pe toate lateralele; storuri ce împiedicau privirile indiscrete din exterior; aer conditionat; electronică ce oferea muzică la alegere, bună în momentele de relaxare „de după” dar și pentru a acoperi unele sunete ce nu era bine să fie auzite de vecini. Erau și două noptiere pe care se aflau diverse pahare dar și obiecte erotice, stimulatoare în unele situații (desigur erau așezate acolo doar când era nevoie) .
Toate acestea erau de pe timpul când desfășuram aici activitate sexuală cu nevastă-mea și își dovedeau încă o dată utilitatea acum.
În legătură cu asta, aveam un singur regret: că nu reușisem să montez oglinzi pe tavan. Ar fi oferit o imagine completă a acțiunii în curs și motivația de a continua ar fi fost sporită. Dar nu poți să le faci pe toate.
Cu ocazia acestui început, a fost necesar să clarificăm o problemă mai veche: aceea a pilozitătii pubiene, în legatură cu care existau păreri împărțite.S-a dezbătut într-o ședință
ce s-a ținut la o agapă la proprietatea mea de la țară, unde au participat cam toți din grup, ceilalti neânțelegănd nimic din ce vorbeam noi, crezând că am băut cam mult și vorbim aiurea. Dar noi știam foarte bine.
În cazul „profesorului” lucrurile stăteau simplu: el își ținea „păsăroiul” ras dintotdeauna.
În cazul meu, treaba era mai complicată, existând divergențe între Stelu și Cami asupra problemei (mie îmi era indiferent). Am ieșit din impas dând cu banul si astfel am fost nevoit ca în seara zilei respective să mă retrag la baie și să mă întorc ușurat de podoaba creață pe care o posedasem până atunci.
Cu Cami a fost cel mai greu. Aici trebuia ținut cont și de părerea lui Săndel, bărbatu-său, care o vroia „nature”. Stelu dorea contrariul, mie îmi era indiferent. Cami era (de data aceasta) de părerea tovarășului ei de viață. Până la urmă a ajuns la un compromis și s-a ras păstrând o porțiune verticală de 2...3 centimetri deasupra pizdei, ca vedetele din filmele porno. Trebuie să recunosc că efectul a fost cât se poate de stimulativ.
Astfel pregătiți, în ziua următoare am trecut cu entuziasm la o nouă etapă în linia vieții noastre intime.
Prima ședință desfasurată la mine acasă părea a începe prost. Asta deși am dotat in mod corespunzător camera, punând pe o noptieră doua obiecte sexuale: un dildo mare si un șirag cu biluțe, ambele pregătite pentru Cami, față de care aveam niste intenții speciale in ziua aceea. Patul era acoperit cu un pled alb cu motive florale color si crea o atmosferă incitantă. Pe altă noptieră se aflau trei pahare si două sticle cu vin rosu, de calitate, foarte util in păstrarea bunei dispozitii si a menținerii tonusului in aceste situații.
Stelu a sosit la mine exact la ora stabilită, fiind un tip punctual de felul lui. Cami întârzia, deși nu-i stătea în obicei. Ca să ne treacă timpul, ne-am umplut câte un pahar si l-am
băut pe îndelete. Și pentru că așteptarea se prelungea, am sunat-o pe prietena noastră, dar surpriză, avea telefonul închis. Nu se mai întâmplase niciodată până atunci să fim într-o astfel de situație, să așteptăm excitați si nerăbdători să sosească partenera, fără a ști ce se va întâmpla. De necaz ne-am mai turnat câte un pahar de vin roșu și l-am băut ceva mai alert, fără a ne pierde speranța că lucrurile se vor îndrepta. A mai trecut ceva timp și în momentul când eram pe punctul de a turna a treia oară în pahare, s-a auzit soneria de la intrare.
Am sărit amândoi cât se poate de vioi să dechidem .
Ceea ce am văzut în cadrul ușii ne-a lăsat cu gurile căscate : Cami nu era singură. Era însoțită de Adina, nepoata sa, fiica fratelui mai mare al lui Săndel.
Adina avea 19 ani, absolvise liceul, era din alt oraș și venise cu tată-său în vizită la rudele din urbea noastră. A stat cam două săptămâni și a simțit de mai multe ori gustul aventurii, așa cum îi stă bine unei tinere aflată la început de drum in viață.
„Profesorul” o cunoștea de pe vremea când era doar un copil, eu o vedeam atunci pentru prima oară. În mod ciudat, semăna bine cu Săndel, dar numai fizic, firea îi era cu totul altfel.
Fără a fi o frumusețe la chip, era foarte bine proporționată, având tot ce e necesar pentru a face orice bărbat să și-o
dorească.
Înăltuță si subțirică, avea tenul de un alb diafan, ochii mari, negri,vioi, ce te priveau veșnic curioși. Brunetă, părul tuns scurt lăsa să se vada un gât lung,delicat, ce cobora pe umeri înguști, mâini subțiri, fragile, de fată tânără. Bazin lat, cur bombat din care continuau niște picioare lungi, incitante, bine conturate. Între picioare o pauză substanțială, care pe mine unul mă excită la maximum, gândindu-mă că îmi pot găsi locul și mă pot simți bine acolo. Țâțele le avea rotunde, tari, obraznice si ademenitoare.
Felul ei de a se purta era cât se poate de plăcut, fiind ceea ce se cheamă „o fată cu lipici”. M-a covins din prima că merită toată atenția. I-am spus „Adi” și acesta i-a rămas numele cât a fost cu noi.
Mătușă-sa Cami și-a cerut scuze pentru întârziere, motivând că a avut nevoie de timp pentru a putea pleca de acasă găsind un motiv rezonabil (cumpărături sau ceva de genul ). Tot asta era cauza pentru care si-a închis telefonul. Ne-a mărturisit ca ea și Adi erau vechi și apropiate prietene și confidente. Inclusiv pe plan amoros.
Un lucru important în existența tinerei fete era faptul că își începuse recent viața sexuală. Fără a fi îndrăgostită, avea un prieten care o regula de ceva timp.
I-a destăinuit acest lucru mătușii sale, care s-a gândit imediat să o introducă în grupul nostru, în scopul lărgirii orizontului de cunoaștere și a îmbogățirii experienței de viață.
Atât eu cât și Stelu am aprobat cu entuziasm inițiativa.
Ne râdeau ochii în cap și deja ne mișcam ca niște lupi în jurul prăzii. Din câte am observat, nici lui Adi nu i-a displăcut
cum stăteau lucrurile, doar că era puțin cam timidă. Oricum și pentru ea era o surpriză, Cami nu-i spusese că vor veni și mai ales pentru ce vor veni aici.
Pentru a o încuraja, am decis să bem cu toții un pahar cu vin, ceea ce s-a și întâmplat acolo, în holul de la intrare. Aproape instantaneu, fetele au făcut „nasul roșu” și au
văzut viața cu alți ochi. În această nouă viziune, se puteau observa destul de evident, chiar prin pantaloni, două puli sculate, gata de actiune. Cami s-a lipi de mine și a început
să mă mângâie ostentativ pe corp, poposind între picioare și determinându-mă să-i bag o mână între coapse, pe sub fustă, pe lângă chiloți, penetrând-o în zona umeda și făcând-o să geamă de plăcere. Tânăra și noua noastră prietenă privea surprinsă dar vizibil excitată la ce se întâmplă.
Le-am invitat în dormitorul pregătit pentru această ocazie și amândouă au facut ochii mari (de mirare și curiozitate). Toată atmosfera era incitantă, iar obiectele sexuale stârneau un interes aparte.
Ajunși în acest punct, „profesorul” a făcut observația (justă) că nu mai avem vin și că vom mai avea nevoie, cu siguranță. Astfel am fost nevoit să plec la magazinul din apropiere, pentru aprovizionare. La plecare le-am spus să fie cuminți cât lipsesc eu, să nu înceapă nimic fără mine.
Nu am absentat mult, dar când am revenit, Stelu, care se așezase pe pat, deja o ținea în brațe pe Adi. Și asta nu era tot, nu știu cum tinerei fete îi dispăruse bluza și sutienul iar „profesorul” o ținea cu o mână de un sân și o mușca ușor de celălalt. Și iar nu înțeleg cum se făcea că el era descheiat la pantaloni și se pregătea să-și scoata pulanul la vedere. Nu cred că ea observase această ultimă manevră, având privirea pierdută undeva în tavan, desigur de excitație. Dar avea să observe curând.
Conform unei tehnici mai vechi (pe care o știam și eu) Stelu o ținea pe genunchi puțin dezechilibrată, pentru ca din instinct, ea să se agațe cu ambele brațe de gâtul lui.
Cami, stând alături, în picioare, îi privea cu un zâmbet în care duioșia se amesteca cu admirația și cu dorința de a-i încuraja.
Am simțit frustrare pentru că reântors, am fost tratat cu totală indiferență, de parcă nici nu aș fi existat. Erau prinși în acțiune și nimic nu mai avea importanță pentru ei.
Eram puțin furios și pentru că prietenul meu „furase startul” și nu-mi oferise șanse egale.
Am realizat imediat că trebuie să mă impun și eu, cumva, mai ales că eram acasă la mine și nu puteam sta pasiv când evenimentele se desfășurau atât de incitant.
Și oricum, într-un fel sau altul, trebuia să intru si eu în schemă.
Fără nici un fel de preludiu, am prins-o pe Cami de mijloc , am aruncat-o cu fața in sus pe pat și i-am ridicat ambele picioare cu scopul de a le sprijini de umerii mei și a începe un numar in această pozitie. Mișcarea mea bruscă a luat-o prin surprindere, s-a speriat putin și a inceput să-și agite necontrolat picioarele, având cunoscutii pantofi cu toc lung.
Spectacolul, comic dar și antrenant a atras atenția celorlalți doi, care au avut ocazia să vadă cum m-am aplecat peste partenera mea, flexându-i la maxim cu umerii, ambele picioare. Am sărutat-o apăsat pe gură (am și mușcat-o puțin) și i-am băgat ambele mâini pe sub sutien, strângând-o tare de țâțe. A gemut de durere dar si de plăcere.
M-a privit pătrunzator in ochi. În astfel de momente, ochii ei căprui, frumoși, erau măriți de extazul momentului , puțin umezi dar si strălucitori în același timp.
Cu flerul ei înnăscut, și-a dat seama că eram întărâtat la maxim, amestec de furie și excitatie. Știa foarte bine că cel mai bun lucru pe care îl putea face, era să-mi dea ceea ce voiam. De aceea și-a încolăcit mâinile în jurul meu și m-a chemat lasciv:

-Hai, vino, sunt umedă acolo jos! Ce mai aștepți?

Nu mai știu ce mișcări am facut, dar sutienul și chiloții i-au dispărut. Au dispărut și toate hainele mele.
Am reluat poziția anterioară, ea întinsă pe spate , ambele picioare maxim flexate de umerii mei. Incă mai avea pantofii albaștri cu tocuri lungi si rochia, ridicată la poale si descheiată la piept.
Eu, complet dezbrăcat, o țineam de umeri , când și când o mai mușcam de sâni, cu grijă, pentru a nu lăsa semne.
Încet, am coborât o pulă maxim sculată către intrarea in lăcașul mult dorit. Nu m-am grăbit, frecând circular capul pulii de labiile umede și facând-o pe proprietară să geamă de plăcerea începutului. Apoi am penetrat-o foarte încet, nu pentru că locul ar fi fost strâmt, ci pentru a mări senzația.
Cu ochii dați peste cap, a început să scoată niște sunete specifice ei în aceste momente și să se desfășoare din ce în ce mai puțin controlat, până a ajuns a avea mișcări aproape spasmodice, dovadă a unei trăiri intense a acțiunii. Am început o activitate lentă dar susținută de „du-te vino”, penetrarea fiind din ce în ce mai hotărâtă și mai adâncă. Rezultatul nu s-a lăsat așteptat prea mult: un orgasm adânc în urma căruia partenera mea avea să țipe (destul de tare) de plăcere. A doua zi vecinul care locuia în apartamentul alăturat mi-a recomandat pe un ton politicos dar cu un oarecare reproș în glas, să evit vizionarea filmelor cu tematică pornografică în timpul zilei sau măcar să dau sonorul la un nivel mai scăzut. Mi-am însușit observația și de atunci toate activitățile de acest gen s-au desfășurat pe fundal de muzică ,acoperitor.
Alături de noi, cei doi, deși ne priveau admirativ și comentau favorabil referitor la ce făceam, nu stăteau degeaba.
În premieră pe ziua aceea, Stelu și-a expus vederii ditamai pula. Pentru mine și Cami spectacolul era cunoscut, dar Adi a fost surprinsă (plăcut, desigur) de dimensiunile organului si de spontaneitatea gestului. La îndemnul „profesorului”, a pus mâna (timid) pe sculă si a început să o frece ușor, pe lungime. Era superexcitant să privești cum mâna mică a fetei nu putea cuprinde toată grosimea și nici nu putea avea un efect decisiv asupra monstruozității cu care tocmai făcuse cunoștință.
Poate de asta a fost îndrumată delicat dar hotărât de partenerul ei să coboare cu gura spre a oferi puțin sex oral. Ceea ce s-a întâmplat imediat. Acum era cât se poate de excitant să vezi cum gura fetei putea cuprinde doar cu greutate capul pulii imense. Dar se descurca. Ulterior avea să mărturisească că are ceva experiență în domeniu, mai exersase cu prietenul ei.
Deși eu și Cami eram prinși in alte activități, urmăream cu coada ochiului ce se întâmplă cu cei de lângă noi.
Cami a obiectat că este o lipsă de delicatețe din partea „profesorului” să treacă atât de repede la muie, ar fi trebuit un preludiu mai îndelungat, urmat de sex normal si abia pe urmă sex oral, fiind ceva mai intim, după părerea ei. Eu am susținut-o, mai mult din invidie, pentru că nu am fost eu primul care să execute lucrarea respectivă.
Oricum, Stelu, fiind un domn de felul lui, a ținut cont de critica adusă și a încetat această activitate. Desigur, asta nu a însemnat câtuși de puțin că a încetat orice activitate.
In doi timpi și trei mișcări și-a dezbrăcat atât partenera, cât și propria persoană.S-a așezat comod pe una din noptiere și a tras-o pe Adi ușor direct înspre pulă, ținând-o cu mâinile de țâțele tari și ademenitoare. În lumina puternică se putea vedea și cea mai mică mișcare, mai ales că totul se desfășura foarte aproape de privirile noastre, iar oglinzile permiteau să observăm orice unghi al faptelor .
Pentru a ne delecta privirile, am încetat acțiunea in curs și întinși în pat (eu ținând-o în brațe pe Cami) ne uitam cu interes la ce se întîmplă în fața noastră, pregătindu-ne să facem comentarii pe temă.
Dar imediat am constatat că ceva nu e în regulă. „Profesorul” se grăbise și tânăra fată nu era pregătită să-l primească în ea. Ar fi trebuit un preludiu mai lung și o sculă de dimensiuni mai umane. În condițiile date, ditamai pulanul nu putea pătrunde în locul insuficient umezit și destul de rigid. Astfel, în loc să simtă plăcere, Adi simțea mai degrabă disconfort, chiar durere, lucru care se putea citi foarte clar în atitudinea și pe chipul ei.
Am protestat imediat, atât eu cât și Cami, cerându-i lui Stelu să facă o pauză, necesară în situatia respectivă. Dar el era foarte excitat și insista, nedând semne că ar intenționa să se oprească. Și poate că nu ar fi făcut-o dacă nu l-aș fi speriat că poate să facă „penis captivus”. Știam că deși se întâmplă foarte rar, această posibilitate constituia o spaimă pentru „profesor”( având o sculă atât de mare îl obseda ideea că odată ar putea s-o pățească). Drept urmare, s-a potolit și a dat curs invitatiei mele de a urmări un spectacol de calitate, pe care urma să-l oferim noi ceilalti. I-am spus asta puțin sarcastic, având în continuare o oarecare ciudă că se băgase la înaintare fără să mă întrebe.
Odată promisiunea făcută, a trebuit s-o onorez și pentru asta am început prin a o așeza pe Cami cu fața în jos, expunându-i fundul tupeist și departându-i delicat dar hotarât bucile.
Ca și alte dăți, imaginea pizdei , văzută de la spate,continuată cu un cur rotund, mare, mă făcea să-mi cam pierd cumpătul. Dar m-am adunat și i-am articulat câteva pălmuțe prietenești peste buci cu scopul de a i le înroși măcar puțin (totdeauna bucile putin rozalii sunt mai plăcute vederii).
Apoi am continuat cu un ritual pe care îl pregătisem din timp. Ascunsă de privirile Cameliei, care ar fi putut întreba ce intenții am, exista o sticluță cu lubrifiant, pe care am scos-o la iveală. Folosind conținutul acesteia, am uns șiragul cu biluțe pe care, delicat dar fără posibilitate de negociere, i l-am introdus încet, biluță cu biluță, in anus.
Despre utilizarea acestui obiect sexual citisem într-un roman clasic, care printre altele descrie unele din obiceiurile japonezilor de a obține plăcere atunci când se regulează.
Eram extrem de curios să aflu ce efect are asupra partenerei, în carte vorbindu-se despre o senzație deosebită ce se putea obține. Și într-adevăr, rezultatele au fost pe măsura așteptării. Am scos foarte încet șiragul și fiecare biluță care ieșea la iveală provoca o senzație care o făcea pe Cami să-și piarda capul, puțin câte puțin. Fiecare biluță care ieșea provoca un spasm general al trupului femeii și o făcea să scoată niște gemete care pe noi nu extaziau dar care pe vecin îl scandalizau în presupunerea sa că vizionam pornografii.
La sfârșit, Cami era complet debusolată și mi-a fost ușor să mă sui pe ea și să o penetrez anal. Nu a opus nici un fel de rezistență, ba chiar m-am simțit încurajat în acțiunea pe care tocmai o inițiasem.
Toată această desfășurare era privită de ceilalți doi cu gura căscată, ochii măriți de surpriză și în același timp privirea pierdută de excitație.
În acest moment, Stelu a încercat să intre în joc, vizând gura partenerei mele, pe care a încercat să o ocupe cu pula sa , care nu încetase nici un moment să-și ceară drepturile.
Eram încă supărat pe el și l-am respins cu un gest destul de brutal. Dar la scurt timp după aceasta mi-a părut rău, era totuși prietenul meu chiar dacă greșise.
M-am hotărât să fac pace și pentru asta am schimbat poziția, atât a mea cât și a Cameliei stând pe o parte și continuând sexul anal, nu înainte de a o dezbrăca , debarasând-o de rochia devenită incomodă dar lăsându-i pantofii albaștri cu tocuri lung , care în contrast cu trupul ei gol constituiau un motiv suplimentar de incitare.
„Profesorul” a sesizat imediat schimbarea de poziție (și de atitudine) și nu a ezitat să se lipească de Cami, băgându-și pula adânc în pizda umedă și primitoare a partenerei mele, expusă mai recent. Acum eram trei, executând o mișcare clasică de DP.
Adi ne privea cu niște ochi ce exprimau uimire și admirație. Se vedea cu ușurință că ar fi participat și ea, dar se putea presupune că o oprea lipsa de practică în domeniu.
Oricum, noi ne-am continuat experiența dublei penetrări, cu mișcări tot mai ample și tot mai hotărâte. Aflată la mijloc și trecând pentru prima oară prin asta, Cami a descris mai apoi senzațiile trăite ca fiind unice. Fiecare fibră a trupului ei vibra în ritmul în care îi trăgeam puli din ce în ce mai întărâtați, atât eu cât și Stelu. Toți trei gemeam de plăcere prea puțin controlat, senzația de euforie punând complet stăpânire pe noi .
O strângeam cu mâinile de ambele țâțe, a căror sfârcuri le simțeam parcă mai mari și mai întărite. „Profesorul ” o dirija ținând-o de ambele buci. Ne-am prins repede că senzația maximă se producea când înaintam cu sculele simultan și o prindeam la mijloc, așa că am insistat pe schema asta până la final.
De dragul adevărului, trebuie spus că deși la început își cam pierduse capul, „regina” Cami a reușit ca până la final să recapete controlul asupra situației. Acest lucru a fost benefic pentru toată lumea, spre sfârșit mișcându-ne mai organizat și deci obținând un profit mai mare în ceea ce privește plăcerea obținută. Probabil tot de asta am ejaculat amândoi cam în același timp, la vedere, pentru a se bucura și Adi, măcar cu privirea.
Ne-am prăbușit epuizati și am rămas așa câteva minute, după care ne-am întins în pat toți patru, unul lângă altul și relaxați, am început o discuție pe tema celor petrecute.
Adi a recunoscut (puțin timidă) că ea nu-și închipuise că poate exista și se poate trăi așa ceva. Am cuprins-o protector după umeri și i-am spus optimist:

-După cum vezi, există și se poate. Întrebarea este : te-ar interesa să trăiesti și tu așa ceva? S-a gândit și mi-a răspuns ezitând doar puțin:

-Da... Dar nu chiar din prima...

-Desigur, i-am răspuns, este necesar un antrenament prealabil. Promit să mă ocup eu de asta. Ce zici?

Mi-a răspuns cu un zâmbet din care se putea deduce că aveam în continuare multă treabă. Toți ne-am exprimat satisfacția că se încadrase cât se poate de bine în atmosferă.

-Te felicit, a spus mătușă-sa, pentru felul deschis în care ai abordat problema și te asigur că vei fi răsplătită cu niste senzații unice, ca cele pe care eu tocmai le-am trăit.

-Te felicit și eu, spuse Stelu și dacă toată lumea e de acord, trebuie să continuăm lucrările, de astă dată in formulă lărgită, inclusiv tu, Adi ( a fost de la sine înțeles că așa va fi). Și mi-aș dori foarte mult, continuă el, să execut și eu măcar puțin sex anal, cu una din voi, fetelor. Sunt curios cum este. Nu înțeleg de ce numai dumnealui (și arătă spre mine) are parte de așa ceva.

Dar această idee le-a îngrozit pe ambele fete, care au refuzat categoric. Am fost nevoit să le dau dreptate, „profesorul” având o pulă mult peste dimensiunile acceptabile în mod normal pentru o astfel de activitate. De altfel nu a reușit niciodata să primeasca un accept pentru o astfel de treabă, indiferent de parteneră, motivul fiind același: utilaj cu gabarit depășit.
Am continuat discuția pe diverse teme încă un timp, după care am propus să facem un duș. Mirată, Adi m-a întrebat dacă se pleacă acasă și mi s-a părut că simt o oarecare dezamăgire în întrebarea ei. Am zâmbit cu subânțeles și am asigurat-o că nici nu poate fi vorba de așa ceva.Ca să fiu sigur că nu mai apare nici o surpriză, am luat-o de mână si am dus-o personal până în baie, unde am făcut amândoi un duș. Astfel s-a înfiripat o oarecare intimitate, absolut necesară pentru ceea ce aveam de gând să fac cu ea. Am început chiar acolo, când am rugat-o să mă spele pe tot corpul. A facut-o și când a ajuns în dreptul pulii, m-a săpunit cu atenție, moment în care mi s-a sculat bâtă și m-am simțit obligat de situație să o apăs delicat dar hotărât pe umeri, până a coborât la nivelul care mi-a permis să-i mângâi buzele apetisante cu capul organului. Faptul a excitat-o și pe ea astfel încât în scurt timp am ajuns în mod inevitabil la sex oral, pe care l-a executat competent și fără ezitare. Se vedea cât de colo că nu era la prima încercare de acest fel.
A desfășurat o mișcare longitudinala cu gura de-a lungul penisului, alternată cu mișcări de rotație în jurul capului pulii, ceea ce m-a făcut să gem și să dau ochii peste cap de plăcere. Dar aveam prea multă experiență ca să mă las furat de această clipă. Aveam chestiuni și mai interesante de discutat cu domnișoara. Deci am întrerupt acțiunea în curs, m-a șters și am șters-o și pe ea cu un prosop mare. Când am ajuns între picioare, am scăpat întâmplător mâna, penetrându-i (adânc) vaginul cu două degete, în timp ce cu degetul mare îi masam (apăsat) lindicul. Manevra a luat-o prin surprindere (nu cred că o știa) și a făcut-o să-și piardă aproape de tot echilibrul, atât pozițional cât și emoțional. Am prins-o de mijloc, am terminat să o șterg și apoi am dus-o mai mult pe sus în dormitor, unde ceilalți doi ne așteptau, având atitudinea unor spectatori care doresc o reprezentație de calitate.
Asta m-a obligat să dau tot ce pot în privința prestației avute. Am aruncat-o pe pat, dar spre deosebire de mătușă-sa care anterior, în această situație, se zbătuse și dăduse energic din picioare, Adi s-a repliat urgent și a adoptat o poziție provocatoare, destul de arogantă, lipsită de orice inhibiții: culcată pe spate, cu ambele mâini sub cap, tâțele ridicate obraznic, corpul cabrat, ambele picioare flexate și depărtate suficient cât să-si expună vederii o pizdă tânără, ademenitoare și care trezea toți dracii din orice bărbat normal. Mi-a trebuit multă energie pentru a-mi păstra cât de cât cumpătul. Dar am făcut față. Cu mișcări calculate i-am depărtat și mai mult picioarele, și apoi i-am desfăcut scoica folosind două degete (cu o mișcare studiată în alte situații) apoi am alintat-o fără să mă grabesc, de jos în sus, cu limba, pornind de la bază, trecând peste vagin , clitoris, ieșind si acordând atenția cuvenită și părții superioare (muntele Venus) care am constatat că era un punct de excitație pentru ea. Am repetat de mai multe ori mișcarea, apăsând tot mai mult, pătrunzând tot mai mult în vagin, dându-mi interesul de a fi tot mai senzual și a obține cât mi multă plăcere de ambele părți (și de ce nu,chiar și pentru cei care ne priveau;părerea lor conta).
A răspuns favorabil demersului meu, umezindu-se acolo jos. Deși tot corpul îi era încordat și tremura puțin de tensiunea momentului, pizda părea mai flexibilă, mai gata de a primi vizitatori.
Fiind într-un contact foarte intim, puteam constata acest lucru, ca și culoarea ceva mai roșiatica a organului, semn de excitatie maximă și invitație de a trece la lucruri serioase.
Acesta este motivul pentru care m-am prelins (încet dar dar fără putință de întoarcere) cu pula spre ea, am rotit-o frecând-o ușor la intrarea în locul mult râvnit și i-am băgat-o lent dar adânc, până înspre maximul posibil. S-a încordat și tremurând de plăcerea clipei, a început să geamă din ce în ce mai mult, pe măsură ce lucrurile evoluau. Fiecare fibră a ființei sale vibra odată cu senzatia tot mai intensă de fericire si împlinire ce se instala treptat.
Nu m-am grăbit, o veche experiență îmi spunea că că în astfel de situații răbdarea și mișcările calculate dau rezultate din cele mai bune. Deasemenea, un bun simț elementar îmi spunea să nu trec de la început la chestii mai dure sau pozitii mai sofisticate când am o nouă și tânără parteneră. De aceea, prima mea repriză sexuală cu Adi s-a desfășurat în cea mai clasică poziție. Dacă la început o țineam de umeri, sărutând-o pe gură, pe față și pe gât, cu timpul am coborăt și am profitat de sânii ce îmi stăteau la dispoziție, mușcându-i și sărutându-i in egală măsură. Mi-am mutat mâinile pe bucile generoase pe care le-am manipulat după dorință, aducându-le înspre mine, astfel trăgând-o mai adânc în pulă sau strângându-le cu putere în mâini, lucru care o făcea să țipe de plăcere și să intre singură mai mult în pulă. Eram amândoi în transă, cu atât mai mult cu cât trupurile înfierbântate degajau un miros specific, de animale ce se împerechează, miros care sporește magia momentului. Fiind la al doilea număr, mă putem desfășura un timp mai îndelungat, perioadă în care Adi a avut orgasm de două ori, lucru foarte clar judecând după sunetele scoase și spasmele generale ale corpului ei.
Trebuie să recunosc contibuția „profesorului” care la un moment dat nu a mai putut sta pasiv și a trecut la atac cu pula cabrată și coaiele umflate (tocmai venise cu Cami de la duș). Vizată a fost gura partenerei mele (să ne amintim că nu cu mult timp înainte se înâmplase același lucru, cu rezultate favorabile). De data aceasta nu am mai avut nimic împotrivă, mi-am încurajat prietenul. Atunci s-a produs primul orgasm al fetei. Am continuat în această formulă un timp destul de îndelungat.
La puțin timp după al doilea orgasm al partenerei am ejaculat afară, între buci. Asta la cererea expresă a lui Cami care, grijulie, voia să-și protejeze nepoata de eventuale neplăceri.
Stelu, cu coaiele mari, întărâtat, s-a grăbit să-mi ia locul. Dar vigilența noastră l-a împiedicat să comită o astfel de faptă, nefiind convinși că tânăra noastră prietenă este pregătită întru totul pentru asta. Am considerat că mai este necesară încă o fază intermediară. Din acest motiv, am luat dildo-ul care deși mare era oricum ceva mai mic decât pula lui Stelu și ajutat de Cami, l-am introdus ușor, cu duhul blândeții în pizda ce trebuia antrenată suplimentar. La început a existat o oarecare durere, ce se putea citi pe chipul fetei, dar cu timpul, stimulată de vorbele și privirile noastre încurajatoare, durerea a început treptat să se transforme în plăcere. Cami, ca o bună mătușă ce era, a susținut-o cu vorba și fapta pe nepoata sa până ce aceasta a obtinut primul „orgasm artificial”, dacă poate fi numită astfel satisfacția finală oferită de dildo.
Abia după asta „profesorul” a avut libertate depli...



    Login