Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatasesiune de shoping
Autor : apetulburi - 2012-08-31
Citita de 13114 ori - Nota 8.34 (83 voturi)
Dupa vacanta din Spania, ajunsi acasa, totul a intrat pe fagasul normal. E drept ca relatiile dintre noi s-au schimbat, in cazul meu si al sotiei, parca eram mai apropiati, mai la varsta adolescentei ca si comportament. Discutiile despre vacanta ne rascoleau in sensul pozitiv. Cu Vali si cu Tatiana ne-am mai intilnit, dar totul a fost in cadru normal, cu copii, etc. Si noi si ei avem fiecare cate doi copii, cate o fata si un baiat, apropiati ca varsta.
Tatiana are o firma de contabilitate si are angajata, o tipa pe nume Gina, o fata isteata, casatorita si care are un baietel mai mare decat copii nostrii, cam de 6-7 ani. Baietelul Ginei s-a imprietenit cu copii nostrii, asa ca ne-am apropiat si noi de ea. L-am cunoscut si pe sotul ei, un tip cu un trecut destul de controversat, dar care s-a facut baiat de casa odata ce s-a casatorit. Eu am mai avut cooperari cu firma Tatianei, iar persoana de contact a fost Gina. Treptat am aflat ca s-a casatorit pe la 20 de ani, ca Alex, sotul ei, e cam posesiv, ca nu prea are incredere in ea, etc. Pe de alta parte Gina avea o relatie buna cu sotia mea si cu Tatiana, venea pe la noi pe acasa cu copii, iar ele discutau ca intre fete.
Dupa momentul “Spania” sotia mea m-a intrebat cum mi se pare Gina. Sincer sa fiu nu ma gandisem la ea in mod deosebit, dar avand in vedere cele intamplate in concediu, era clar unde batea intrebarea. Gina nu este genul de femeie sexy care iti sare in ochi, e putin plinuta, mai inalta, pe la 1,60-1,65, cu sani marisori spre mari. Odata ce incepi sa o cunosti apare si atractia, o tipa extrem de deschisa, vesela, cu o voce f. sexy. Genul de abordare care te atrage.
Cand m-a intrebat sotia despre Gina, am stat putin si m-am gandit cum sa raspund, apoi i-am spus ca e tentanta, dar stiind cat de posesiv e sotul ei, nu am vrut nici macar sa ma gandesc la vreo posibilitate de a face ceva cu ea. Apoi sotia mi-a spus ca intr-o zi cand au stat ele trei de vorba, Gina le-a marturisit ca ar vrea sa incerce s-o faca cu un tip, sa vada cum e, pentru ca ea s-a maritat virgina, dar ca a adus in discutia cu Alex, pe cand se uitau la un film XXX, posibilitatea de a face swing si Alex a zis ceva de genul ca daca o fac urmeaza divortul, ca el nu o imparte cu un barbat. Zicea ca singura posibilitate era sa mai aduca o tipa in pat, asta ar accepta Alex si nici pe ea nu ar deranja-o, dar ca nu vede materializata nici aceasta posibilitate. In momentul ala Tatiana si sotia mea i-au povestit despre vacanta din Spania. Dupa acel moment Gina devenise mult mai apropiata de noi. Ne invita mereu pe la ei , impreuna cu Tatiana si Vali, faceam gratare prin curte, discutam tot felul de chestii, etc. Pe la sfarsitul verii fetele s-au gandit la o sesiune de shoping in Austria, la Viena, pt. ca e perioada reducerilor. Am tot calculat noi cu ce sa mergem si ne-am hotarat sa mergem cu masinile, sa ne invartim si pe langa Viena, iar mai apoi sa avem loc unde sa punem cumparaturile. In Viena este in parc de distractii foarte frumos si am zis sa luam si copii cu noi. Totul era pus la punct, ne-am rezervat cazare la o pensiune draguta de la marginea Vienei si ne pregateam sa plecam, cand ne suna Gina ca Alex are o problema urgenta la serviciu si nu mai poate veni si ca a vorit cu Alex ca ea si baietelul sa plece cu avionul. L-am sunat pe Vali si Tatiana si apoi i-am propus Ginei sa vina cu noi cu masina. Jeep-ul nostru e spatios, mare, dar si Avensisul lui Vali e spatios. Oricum trebuia sa ne cuplam cumva, ca sa fim 5 in fiecare masina. Dupa ce am discutat putin, am hotarat ca Gina sa mearga cu Vali si Tatiana, iar baiatul Ginei sa mearga cu noi. Am montat scaunele copiilor in masina noastra si dimineata la prima ora am plecat spre Viena. Pe seara am ajuns pe la Viena si ne-am cazat, am inchiriat un apartament cu 4 camere si bucatarie comuna.Fiecare camera avea baia ei, iar bucataria avea si rol de leaving .
Seara am mers spre centrul Vienei si ne-am plimbat pe acolo, apoi ne-am asezat la o terasa sa bem un suc. Copii se distrau de minune, facusera o gasca pe cinste si alergau prin preajma terasei, iar noi stateam foarte relaxati la masa. Stand asa pe acolo, sotia mea a atins-o pe mana pe Gina si i-a spus: poate nu e asa rau ca ai venit fara Alex, ai putea sa incerci ceva in minivacanta asta, si s-a uitat spre Vali si Tatiana. Ei au zis: chiar asa ne-am gandit si noi.
Gina: Eu stiu… Daca afla Alex.
Tatiana: Asta ramane secretul nostru, iar apoi lucrurile se pot schimba in timp. Ar putea ca si visul lui sa se indeplineasca si ma gandeam ca poate avea in pat nu 2 femei, ci 3… Ce zici?
Gina: Am fluturasi in stomac numai cand ma gandesc la asta!
Vali: Deci? Se va intimpla ceva la Viena?
Gina: Si ce facem cu copii?
Sotia mea: Eu ma gandeam sa merg maine, cu Tatiana, in parcul de distractie si tu in ultimul moment sa simulezi ca nu te simti bine si ramai la camera, iar Vali si Tudor (eu) vor pleca putin pe langa pensiune si se vor intoarce dupa ce noi plecam.
Gina: Amindoi !? Nu e cam mult de prima data?
Vali: Nu te speria, va fi bine, nu ti se va intimpla nimic rau.
Gina era rosie la fata si incurcata, nu stia ce sa zica. Tatiana s-a apropiat de fata ei si a sautat-o pe obraz.
Am plecat acasa si am mers spre camerele noastre. Ajunsi in apartament, fetele s-au ocupat de copii, iar eu si Vali am deschis o sticla de vin si stateam in bucatarie, vorbeam si cu coada ochiului ne mai uitam la stirile de pe Euronews. Copii dormeau toti in aceeasi camera si erau tare fericiti de asta. Pe la ora 23 sotia mea a trecut pe la ei prin camera si i-a vazut ca dorm. Am deschis si a doua sticla de vin, fetele se facusera comode, in sensul ca facusera dus si au iesit cu halatele pe ele in bucatarie, si-au luat pahare de vin si au venit la masa. Tatiana a venit cu ideea sa jucam un joc de carti pe pedepse. Luasem un joc de carti, care la instructiuni avea ca posibilitate un tip de joc pentru adulti. Trebuia sa facem puncte, iar la sfarsit cel care avea cele mai multe puncte ii dadea pedeapsa celui care avea mai putine. Asa ca am inceput.
La prima tura s-a nimerit ca eu sa am maxim si sotia mea minim, asa ca pedeapsa a fost ca ea sa mearga in mijlocul bucatariei si sa isi dea halatul jos timp de 2 minute si sa se lase admirata.
A doua tura a castigat Tatiana si pierduse Gina, care trebuia sa se puna la mine in brate si sa ma sarute. S-a asezat la mine in brate si am inceput sa ne sarutam. La sfarsit aveam o erectie puternica si le-am spus ca ma duc sa imi iau si eu un halat. Vali a spus ca face si el la fel. Apoi am reluat jocul de carti. Sotia mea a castigat, ia Vali pierduse, asa ca pedeapsa a fost sa mearga la Tatiana s-o sarute pret de cateva minute, apoi sa isi dea halatul jos. In timp ce o saruta, Tatiana si-a bagat mana sub halatul lui Vali si il mangaia pe penis. Cand au terminat Vali era in erectie, asa ca dupa ce si-a dat halatul jos, fetele au zis: ooo… ce frumos! Jocul a curs in ritmul asta si dupa inca o sticla de vin, sotia mea a castigat, iar eu pierdusem. Pedeapsa a fost sa merg in camera la noi si sa ii fac un sex oral Ginei, apoi sa auzim ce parere avea Gina. Gina a zambit, s-a ridicat si am plecat spre camera. Paharele de vin si pedepsele de pana atunci isi spusesera cuvantul, Gina era mult mai indrazneata. Ajunsi in camera, si-a dat halatul jos si s-a asezat la marginea patului. Am sarutat-o intai in zona inghinala, apoi am urcat. Era proaspat epilata in zona pubiana, iar mirosul era extrem de placut. Am inceput sa ii explorez labiie cu limba, apoi usor, usor am urcat spre clitoris, unde am inceput sa-l ling, sa-l sug usor. I-am introdus un deget in vagin, apoi inca unul, cu cealalta mana o mangaiam pe sani si simteam cum I se intaresc sfarcurile. Am continuat asa si in cateva minute am simtit-o cum are un orgasm puternic. M-am oprit, ne-am ridicat, si-a luat halatul pe ea si inainte sa iesim si-a bagat mana sub halatul meu si m-a prins de penis spunandu-mi: vreau sa te gust putin! Asa ca s-a asezat in fata mea, s-a aplecat si a inceput sa imi faca si ea un sex oral. Un sex oral superb, chiar nu mai avusem parte de asa ceva, i-am zis ca o sa ma termin daca mai continua si a zis sa imi dau drumul cand vreau. Asa am si facut, cad a simtit primul jet de sperma, s-a retras si m-am terminat pe sanii ei, apoi mi-a mai supt penisul timp de cateva secunde. Dupa ce am terminat, ea s-a dus pana la baie, iar eu am iesit in bucatarie. Cand m-au vazut, Tatiana si sotia mea au iceput sa rada usor.
Tatiana: Vad ca ati trisat putin, ai prmit si tu bonus.
Intre timp a aparut si Gina, care a auzit comentariul Tatianei si a zis:
Gina: nu puteam sa il las sa plece in halul ala de excitatie, trebuie sa avem grija de baieti si sa-i mentinem in forma.
Apoi am mai tras un joc de carti si Tatiana i-a dat porunca sotiei sa ii faca felatie lui Vali, acolo in bucatarie si sa observam toti momentul. Am stins lumina, am aprins doua lumanari, astfel incat daca se aud copii sa putem reactiona. Sotia mea l-a prins pe Vali de mana, la dus in mijlocul bucatariei, l-a intors in profil, asfel incat sa se vada bine miscarea si a inceput sa ii faca sexul oral. Vali era in erectie deja, asa ca imaginea pe care o aveam live in fata ochilor era una desprinsa parca din filmele porno. Sotia mea i-o sugea in toate felurile. O deranja putin marimea lui Vali, dar o si excita. S-a ridicat putin si i-o freca intre sani, apoi a continuat cu gura, iar cu o mana isi atingea sanii, dupa care a coborat si isi freca clitorisul. Vali nu a mai rezistat si si-a dat drumul. Am vazut ca sotia mea si-a dat seama de momentul in care Vali isi va da drumul si l-a ghidat spre sanii ei. Tatiana s-a ridicat repede de la masa si s-a indreptat spre sotia mea, s-a aplecat si a inceput sa ii linga sperma de pe sani, apoi a inceput sa ii suga sfarcurile. Cu o mana o mangaia in zona genitala, iar cu cealata sanii, mai apoi i-a bagat doua degete in vaginul ei si o masurba. In cateva minute sotia mea a avut un orgasm puternic. Dupa momentul asta, am terminat paharele de vin si sotia mea me-a propus sa mergem intr-o camera pentru ca evenimentele evoluasera rapid si era pacat sa nu continuam.Am ales camera noastra pentru ca era cea mai departata de camera copiilor.
Cand am intrat in camera Tatiana a spus ca vrea un joc, adica noi baietii sa fim legati la ochi, iar ele sa ne foloseasca. Amandoi am zis : OK! Ne-am asezat pe pat, fetele ne-au legat la ochi cu niste esarfe, apoi au inceput sa ne faca sex oral pe rand. Cand am ajuns in erectie am simtit ca una dintre ele se urca deasupra mea si isi freaca p… de penisul meu. Apoi a inceput sa se lase usor pana cand am intrat tot in ea. A facut cateva miscari de dute-vino si a inceput sa ma sarute. Mi-am dat seama imediat ce e Gina. Am inceput s-o sarut pe sani, pe gat , sa o musc usor de sfarcuri, etc. Am simtit cum se excita f. tare si in urmatorul moment mi-a spus ca vrea sa preia controlul si sa stau cuminte pe spate. Pot sa va spun ca m-a disperat, intra foarte repede...



    Login